1570
-
Vlala #622 Ugye az 1.21-ere tetted az 1.3b-t? -
#621 Hello!
Van egy olyan problémám hogy a hivatalos oldalról leszedtem az 1.3-as bétát. feltelepítem és a játék nem indul hanem végigfut a védelmi program ellenőrzője aztán fekete képernyő és kilép. Ez mitől lehet?
Ja és patch nélkül ment minden tökéletesen. -
gplay #620 Az van fenn, de haverrel próbltuk és nem láttam a szerverét. Sőt egyetlen szervert sem láttam. Nálad megy simán az online? -
misubisi #619 Honnan lehetne letölteni a játékot? Tud valaki segíteni? Köszi! -
Me Ga #618 Köszi előre is. Nincs ötletem, hogy mitől van... -
Vlala #617 Nem törted össze véletlenül?
Me Ga: megnézem otthon, azt hiszem, az első pálya nekem fullos. -
#616 heelp!
nem tudok pályát kiválasztani mert azt írja hogy: a jármű nem tud versenyezni! ez itől van?? -
#615 szuper képek.Grat! -
Me Ga #614 Most jobban megnéztem.
Karrier vagy milyen módban az első helyszín 4x4 trophy pályája. Az első idő 1:36 körüli, a második 1:50, a harmadik kevesebb mint 3 perc. Nekem még nem sikerült 4:30-nél jobbat mennem.
Az első helyszín másik két pályáján (trial és sprint) elsőre simán 2. lettem, szóval talán nem én vagyok béna...
Van valami ötletetek?
Előre is köszi. -
Vlala #613 Miggel ment. :)
Megvan a sárga bodykit a kisbuszhoz :) -
#612 Ez hánydik szakasznál van? Erdekes jelenség, elvileg csak a checkpoint-ok a lényegek... -
Me Ga #611 Sziasztok!
Van egy olyan problémám, hogy a trophy versenyben (van 9 checkpoint) végigmegyek fullgázon, nem nagyon hibázom, így lesz az időm 4 perc 30. Az első ideje pedig 37 másodperc...
Lehet, hogy én vagyok a hülye, és nem értek oroszul, de nem az a lényeg, hogy a checkpointokon végigmenve minél gyorsabban elérjük a célt?
Kizárt, hogy 37 sec alatt végig lehessen menni rajta...
Segítsetek légyszi. Köszi.
-
#610 Jó képek, majd tehetnél fel olyat is amin jobban látszik, esetleg "action" közben is... Szívesen látjuk... :) -
#609 -
Vlala #608 Hűűűűű de jóóó grafikaaa!!! :)
A gép a Tiéd? Akkor gratula!
(légyszi a kisiparos közgyűlést tegyük már félre a topicból) -
#607 erieskrisz pls ha akkora király vagy akkor kábelezz már be nekem egy mosógépet,ok? De nem a te 1000 éves hajdu dat,hanem egy újat pls. Mert én háztartási gépszerelő vagyok és én azt megtudom csinálni,vagy mondjuk mond meg az otthoni hütödbe mennyi hütöközeget töltön a szerelő ha kimegy hozzátok. Ne azzal gyere amit az iskolában belédvertek ember,hanem ha kérdezel vagy tanácsot kérsz,akkor várd meg mig valaki válaszol,ne oltsd itt az emereket. Idáig ugy vettem észre,leirtuk már neked egypárszor,mit csinálj(köztük én is,pedig nem vagyok egy nagy forumozó),de komolyan mondom,amit itt csinálsz,az már nagyon GÁZ. Mi lenne,ha arra az oldalra tolnád az igét,ahonnan leszedted a szar verzióju játékodat 160FT+áfá ért. Gart hozzá hogy amit ingyen is letudsz szedni,azért fizetsz...na warez vége. :) Szóval ne a szakmáddal gyere itt,mert a neten 1:nehéz burkolni 2:másnak is van szakmája,amiben neked lövésed sincs 3:szerintem te vagy az 1etlen aki még nem játszik ezzel. 4:lehet ha odamenne az ember a lakásodra csak néznél ki az orrod mellöl,aztán meg a füleiddel a zsebedben becsuknád az ajtót..
na,agymenés vége,megyek sarat turni :) -
#606 Nekem Daemon 1.38-es SPDT driver van fenn és megy tökéletesen ugyhogy nem biztos hogy ez a megoldás !!! sajnos -
#605 -
#604 Hagyjad nehez a felfogasa a burkolo komanak!!
Eries nem alacsonyodom le a szinvonaladra!!!!
De eszrevehetned mar magad, gyereked is buszke lehet rad!!
Nah miattad mar utso 10 HSZ-em off....... -
#603 es te latod a fatol az erdot vagy nema gyereknek annya veri.....................szat stilusban addod elo -
#602 remélem látod a téma címét, egyéb hülyeségeket priviben -
#601 jah es 3 napig kb ezer jatek kozul tolthetsz kb 200 ft er ugyhogy szerintem nem biztos -
#600 miert is fejezembe az offolgatast -
#599 #557, onnan ingyen van, kicsit több értelme van onnan szedni szvsz
és fejezd már be az offolgatást -
#598 szia ombika te gyava kis fereg meg mindig nem mondtad meg a cimedet hogy tudjunk 1 jotbeszelgetni 1 darabig 4 szem kozt aztan mar a vegen ugyis csak 2 marad -
#597 szia kistuning a jatekot az http://wanadoo.atw.hu oldalrol le tudod tolteni 160 ft plusz afa egy sms 3 napos regisztraciohoz -
#596 Ezt pár napja készítettem ,igaz ,hogy nem a játékból hanem a telkünk mellett , de annyira jól sikerült ,hogy gondoltam megosztom veletek.
-
#595 szia hassan en nem tom miert kell egyboll eldobni az agyad ha van egy uj hozzaszolo lehet hogy nem olvasta el az oldalt az elso hsz tol attol meg szerintem nem hulye
-
#594 Má naon kéne ide a "hg"... :) -
banner
#557 -
#592 Ember...eldobom az agyam...nyisdd már ki szemed! -
#591 hy! vki meg tudja mondani honnan lehet letölteni a game-t ???
meg ha van akkor a magyarosítást is
képeket tudtok róla mutatni? -
#590 Nekem főleg akkor szggat be ha csinálok egy 180 fokos fordulatot és tulajdonképpen elinulok visszafelé, igaz a szaggatás pár másodperc múlva megszűnik -
#589 1.3-as beta patch-csel lehet nyomni neten is
#586: Mivel chrome engine (kissé módosítva talán) hajtja a játékot ezért kb akkora (lenne) a gépigénye mint az XPAND rally-nak, de sajnos ennél vmivel többb, de ez pályafüggő is (ahol osk a fű ott eléggé be tud szaggatni) -
#588 win xp? akkor elmegy egy 633- as celeronon is amibe van 256 mega RAM, meg geforce 2-es? -
#587 winxp -
#586 Hali! Mi a játék rendszerkövetelménye??? -
gplay #585 Kérdés: Online lehet nyomni? Kerestem vissza és nem találtam válszt. -
ACE #584 Én akkor vettem észre ezt a belassulást, ha nappal bekapcsoltam a fényszórókat. Ugyan nagyon szépen csillog minden fűszálon a fény, de ez eléggé be is lassítja. -
Vlala #583 A bónuszpontok nyitják meg az újabb tuningcuccokat, amelyet később pénzért meg tudsz vásárolni a sárdagasztódra. Kezdetben néhány cuccra kiírja, hogy ehhez több bónuszpontra van szükséged.
A bónuszpontokat legkönnyebbben a freeride-ban tudod növelni.
Eddig 469-essel mentem, most unalmamban vettem egy kisbuszt. Ritka lomha a szteroidos parancsnokihoz mérve, de nagyon magabiztosnak tűnik.