Full Drive: UAZ & Full Drive UAZ 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igaz ez? Nekedm is ezt csinálja, mi a configod?

steam, origin: ACE_hun

Teflon Mike
én sem nyugi

Devids Pro
Hol lehet beállítani hogy kormánnyal lehessen vezetni?
Irányításnál nem találtam iylen állítási lehetõséget.
UltimateGamR
Még mindig nem mûködik a játék!!!! telepít( cocecel,dxel )->javítás / javítás nélkül/->crack

Crash.logban ezt írja ki: 3908

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

Ombika
Milyen erossegre van neked allitva?

Pénz nem lehetne valahogy megnövelni? Nincs kedvem karrierezni.

Force feedback nálam müxik.
Ombika
Okes thx es vhol irtak,hogy at lehet allitani sim modba ez igaz?

Force feedback hiaba van bekapcsolva nem igaza veszem eszre,hogy hasznalna! 😞

Angolul egész tûrhetõ, van, ahol érdekes a szöveg (a kedvenceim a tutorialok), de könnyen el lehet rajta igazodni.

Grat az új bannerhez, jó lett! <#eljen>

bulba
Angolosítás van 100%-so kisebb hibákkal
323-as kommentben van link a letöltéshez

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Ombika
Hi!!

Nemtudjatok ,hogy a magyarositas belesz fejezve fullosan vagy eddig csinaltak csak?

Schabee
Hm a crash log szerint valami java hibája van....

damona felteszitek az elsõ 3 cd crack és go

Schabee
Sajnos továbbra sem jó 😞

Schabee
Ha ezzel menni fog én nem is tom...
bár most valami bug van mert felraktam friss drivert és az intro lejátszása elõtt ledob 😞

mNzJean
Azért dob ki a pálya betöltése után mert ,rossz az mds-file amit felraktál ,tegyél fel egy másikat és jó lessz.Nekem is ez volt a gondom ,de már megoldódott.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Nem is olyan nehéz ráérezni a gépezetre. 😊

Tegnap telepítettem, azóta van két elsõ helyem, a második helyszínen tartok, és azt hiszem, beleszerettem a sárdagasztásba 😊

bulba
MAjd ha fejleszted (új futómû, gumi) normális lesz a kocsi mozgása nem fog attogni stb

MDF nem volt lent teljesen... pedig telepitéskor semmi gondja nem volt, nah mind1, falshfxp megoldotta, csak ujrakezdtem és leszedte a végét, igy megy, bár maxon ugy rángat mint a kutya néholXP az auto meg ugy megy mintha rángatná az ideg😄 de amugy egész elégedett vok vele😛 még azis lehet h angolul játszok majd vele😄

köszi szépen
nem müködik, azt irja ki h invalid image file...(persze nem vok hülye, rendesen kicseréltem a másik CD3 mds-re, de asszem az lesz h az MDF-et leszedem ujra h müködjön...

Schabee
A desktopra vágás hibára még nix megoldás egyenlõre sajnos.
Nállam is ez a baj

Schabee
meglesem, elöre is köszi ha müxik!

bulba
323-as kommentben ami be van linkelve mds fájl az jó kell hpgy legyen (nekem mûködik vele)

bulba
Íme a profilom majdnem 100%-ig kész
Bár én azt javaslom inkább csinálj meg újra pár egyszerûbb versenyt azokért is kapsz lóvét újra meg újra

amugy meg meséljetek, milyen a gamma (fizika, graf, optimalizálás stb...) milyen a hangulata?

vki adna nekem egy müködö MDS-file-t? az msn-em [email protected], ha otthon vok akkor mindig fenntvok... (csendben és tisztelettel kértem tanácsot de senki nem segitett, daemon tools 4.08 megvan már, eddig sikerült elinditanom mindent, de ezt nem... az mds-re azt irja h invalid mikor a kicseréltet probálom inditani...) szal vki mondja el mit kell tennem...

Teflon Mike
#372?

vagy akármilyen cheat ami pénzt ad
köszi
Sziasztok valaki rakjon fel 1 save game-t léci
Please
Teflon Mike
Nah és mi van akkor ha mennék vezetni és kilép a gammából akkor mit leeht tenni?

Schabee
Már kb 500x el lett mondva ez azért van mert nem tetted fel a windows kodeket amit kér.

HA valakinek elindul és fekete a képernyõ akkor enter vagy esc billentyû kb 4x ezzel átléped az intrót és már be is jött!!! (A 3 cd képfilében ott a wm codec tedd fel és az intrót is megnézheted!!!

UltimateGamR
ugyan ugy ahogy leírták itt a fórumba , friss windows , legújabb driverek

UltimateGamR
gépem:
p4 2,6 Ghz
768 Mb Ram
ATI 9800 Pro 128

bulba
Patchet felraktad, daemon-toolsod a legújabb, vid. kari drivered friss?
Itt egy direkt link a letöltéshez nem kell sehova kattintgatni semmi orosz tudás nem kell hozzá : katt ide

bulba
NYomkodni kell az entert meg a "esc" gombot és bejön a menü egy idõ után

UltimateGamR
az mitõl van hogy indítom a játékot , végigmegy a SF csík , nem ír ki semmi hibát DE A JÁTÉK MAGA NEM INDUL EL PEDIG TÖLT A VINYÓ ÉS PÁR MÁSODPERC ALATT LEÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL!!!!!!!!!!!!!! ????????

Teflon Mike
magyírítás jó, már csak a fekete képet kéne megoldani :S

Teflon Mike
nah mostmár elindul csak bejön egy fekete képernyõ és kész nem csinál tovább semmit :S és a magyart még mindig nem tom felrakni :S help

Alexease
Latom felkerult a Magyar warez elerhetosegekre is a jatek, elokerultek a warez horcsogok, IQ bajnokok, es a nagyon "egyszeru" emberkek😊
Ejnye, ha már lopod a játékot leagalább ne legyen akkora a pofád, hanem csendben tisztelettel kérj tanácsot.
Teflon Mike
A kurvák faszét mi a faszért nem tom elindítani a gamét be mountoltam ezt a köcsög MDS filet vagy mi a faszt és nem jó a rohatt életbe valaki mondaj már el hogy kell elíndítani ezt a szart PLS PLS

<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>
<#help><#help><#help><#help><#help>

killer123
Ez a játék megvásárolható magyar o-n??

Jó konfig.

Teflon Mike
Nem tom felrakni a magyarosítást mert ezt a két filére azt mondja hogy program futtatási hiba :S PLS HELP

nem lehet külön festeni õked
de kell a kód
A "hangosítsd fel és menj neki a pályának, lesz, ami lesz" nem jó? 😊

Sziasztok
a jáék nagyon jó de kéne v.mi segitség (kód trainer vagy végigjátszás)

Léci segítsetek
Át tudom festeni valahogy az autókat? Vagy én vagyok az egyetlen hülye, aki ezt az opciót még nem találta meg? 😊

Teflon Mike
És nem tudna adni valaki egy linket ahonnan le lehet szedni a peccseket? (vissza néztem és csak orosz oldalak voltak) nekem angol kéne :S

Teflon Mike
Nah szóval úgy kell elíndítani hogy be moundtolom azt az MDS mizét és akkor csak eccerûen start game? és menni fog?