Full Drive: UAZ & Full Drive UAZ 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi!
(patch nélkül)!!!
Daemon4.08HE-val felrak a game
crack cd3mds felülir eredeti cd3mds
minden emulácio bekapcs DaemonTools
magyar fájlok bemásol
inditás
enjoy the game

Hát ez vicc, tegnapelõtt még ment, ma meg már nem hajlandó, ez vicces, Aszondja nem eredeti a lemezem. Hozzá sem nyúltam semmihez...

steam, origin: ACE_hun

bulba
10 megás patch innnen tölthetõ elméletileg tajga környezetben csökkenti a fû számát amitõl elvileg több lesz az FPS-ed
Me Ga: csináltam egy új profilt amiben megcsináltam pár pályát az elsõ környezetben, így és megnyílt a 2. környezet is, de még van 1-2 meg nem csinált verseny az elsõ környezetben. innen töltsd le a save game-t
Remélem sikerült segítenem

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

bulba
Angolosítást innen
A FAQ-ban is mindjárt javítom

deestroy
köxi a címet!

deestroy
Most ha megvan a crack, ami egy 28 kilós MDS a 3-as dischez, ezzel tehát írjam felül az eredeti 3ik CD MDS- ét? Így kellene csinálni?
És ha ezt megtettem akkor utána indulnia is kellene?
Miért nincs itt egy FAQ??
Na mindegy! Akinek megy, és venné a fáradságot hogy szakít ránk "bangákra" 5 percet, és leírna egy pontos magyar címet ahol le van írva a gém indítása, vagy ide leírná röviden azt nagyon megköszönném...

http://uazgame.atw.hu/-ide gyere
Angolositás meg van valakinek mert innen nem tudom leszedni?!
deestroy
ilyen oldal nincs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leszedtem az uj Daemon Tools 4.08HE-t de igy is ugyanugy kilép a játék:S
honnan szedjem le a daemont?
Na látod ez jó kérdés, nekem ugyanez volt, akkor uninstalláltam mert már ideges voltam rá. Másnap észrevettem, hogy a Daemon Tools-nak csak az 1.38-as SPTD drivere van fent, ezért lehúztam a legújabbat amiben 1.39 SPTD driver van. Újraraktam, rögtön rá az 1.3-as beta patch. Indítom, és faxa volt minden, nem is lépett ki meg ilyesmi. Annyi még, hogy én nem a magyarítást, hanem az "angolosítást" raktam rá.

:S Most meg elinditás uttán mikor már betöltötte a pályát akkor kilép😞
Mi lehet a gond? fenn van a patch is.
Király elindult. És még a videok is bejönnek az elején.
van valakinek msn cime aki tudna segiteni crack ügyben?
a Star Force az bejön de csak arra tudok menni hogy Ok, Information, Retry
de én hiába másolom át felül is iratom uttána beveszem daemonba de semmi, ugyanugy hibát ir ki
Hassan B
És akkor mivan? Azzal is lehet telepíteni...

][ ВАЗ ][

Hassan B
De...

][ ВАЗ ][

feltudná nekem valaki tölteni az eredeti mds fájlt? mert én még játék telepités elõtt felülirtam.
deestroy
de akkor is bejön a Star Force nem?

bulba
Nem kell crackelni, csak az egy mds fájllal kell bizniszelni amit most nem írok le még1x, inkább nézz fel az: uaz4x4.atw.hu-ra

Endiman
szépen kéne kérni.....a crack a harmadik cd MDS-e.felül kell írni és így felinst.-ni.

deestroy
hogy a francba kell crackelni???????? HELP

Ombika
Jaja 103 Mb-os patch egybol szuz jatekra es megy siman!! <#eljen>

Én is simán tettem az 1.3-at, és nálam jó volt...

<#banplz><#action>
Öööö, hogyan lehet tovább lépni? <#worship>
Nekem a többi helyszín "zárolt"...

bulba
Nálam is ez a helyzet, sajnos ez vmi bug lehet 😞
Hál' Istennek ettõl még tovább lehet lépni

bulba
Sajna csak hétvégén/pénteken játszogatok vele, egy servert találtam ami nem volt beüzemelve
Ha gondolod megbeszélün egy hétvégi/pénteki idõpontot és vki a forumról hostol egyet és funolunk és ma 5-tõl ráérek

HAYES
Hoppá ezt nem tudtam!
ha ennyi a baja akkor kösz!

Ugye az 1.21-ere tetted az 1.3b-t?

HAYES
Hello!

Van egy olyan problémám hogy a hivatalos oldalról leszedtem az 1.3-as bétát. feltelepítem és a játék nem indul hanem végigfut a védelmi program ellenõrzõje aztán fekete képernyõ és kilép. Ez mitõl lehet?
Ja és patch nélkül ment minden tökéletesen.

Az van fenn, de haverrel próbltuk és nem láttam a szerverét. Sõt egyetlen szervert sem láttam. <#rinya> Nálad megy simán az online?

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

Honnan lehetne letölteni a játékot? Tud valaki segíteni? Köszi!
Köszi elõre is. Nincs ötletem, hogy mitõl van...

Nem törted össze véletlenül?

Me Ga: megnézem otthon, azt hiszem, az elsõ pálya nekem fullos.

Endiman
heelp!<#help>

nem tudok pályát kiválasztani mert azt írja hogy: a jármû nem tud versenyezni! ez itõl van??

Shodan
szuper képek.Grat! <#finom>

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Most jobban megnéztem.
Karrier vagy milyen módban az elsõ helyszín 4x4 trophy pályája. Az elsõ idõ 1:36 körüli, a második 1:50, a harmadik kevesebb mint 3 perc. Nekem még nem sikerült 4:30-nél jobbat mennem.
Az elsõ helyszín másik két pályáján (trial és sprint) elsõre simán 2. lettem, szóval talán nem én vagyok béna...<#smile>
Van valami ötletetek?
Elõre is köszi.

Miggel ment. 😊

Megvan a sárga bodykit a kisbuszhoz 😊

Hassan B
Ez hánydik szakasznál van? Erdekes jelenség, elvileg csak a checkpoint-ok a lényegek...

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Sziasztok!
Van egy olyan problémám, hogy a trophy versenyben (van 9 checkpoint) végigmegyek fullgázon, nem nagyon hibázom, így lesz az idõm 4 perc 30. Az elsõ ideje pedig 37 másodperc...
Lehet, hogy én vagyok a hülye, és nem értek oroszul, de nem az a lényeg, hogy a checkpointokon végigmenve minél gyorsabban elérjük a célt?
Kizárt, hogy 37 sec alatt végig lehessen menni rajta...
Segítsetek légyszi. Köszi.

Hassan B
Jó képek, majd tehetnél fel olyat is amin jobban látszik, esetleg "action" közben is... Szívesen látjuk... 😊

Hassan B
<#buck><#buck><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

Hûûûûû de jóóó grafikaaa!!! 😊

A gép a Tiéd? Akkor gratula!

(légyszi a kisiparos közgyûlést tegyük már félre a topicból)

zozyk
erieskrisz pls ha akkora király vagy akkor kábelezz már be nekem egy mosógépet,ok? De nem a te 1000 éves hajdu dat,hanem egy újat pls. Mert én háztartási gépszerelõ vagyok és én azt megtudom csinálni,vagy mondjuk mond meg az otthoni hütödbe mennyi hütöközeget töltön a szerelõ ha kimegy hozzátok. Ne azzal gyere amit az iskolában belédvertek ember,hanem ha kérdezel vagy tanácsot kérsz,akkor várd meg mig valaki válaszol,ne oltsd itt az emereket. Idáig ugy vettem észre,leirtuk már neked egypárszor,mit csinálj(köztük én is,pedig nem vagyok egy nagy forumozó),de komolyan mondom,amit itt csinálsz,az már nagyon GÁZ. Mi lenne,ha arra az oldalra tolnád az igét,ahonnan leszedted a szar verzióju játékodat 160FT+áfá ért. Gart hozzá hogy amit ingyen is letudsz szedni,azért fizetsz...na warez vége. 😊 Szóval ne a szakmáddal gyere itt,mert a neten 1:nehéz burkolni 2:másnak is van szakmája,amiben neked lövésed sincs 3:szerintem te vagy az 1etlen aki még nem játszik ezzel. 4:lehet ha odamenne az ember a lakásodra csak néznél ki az orrod mellöl,aztán meg a füleiddel a zsebedben becsuknád az ajtót..

na,agymenés vége,megyek sarat turni 😊

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

Sarapetike
Nekem Daemon 1.38-es SPDT driver van fenn és megy tökéletesen ugyhogy nem biztos hogy ez a megoldás !!! sajnos

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Hassan B
<#eljen><#eljen><#eljen>

Ombika
Hagyjad nehez a felfogasa a burkolo komanak!!
Eries nem alacsonyodom le a szinvonaladra!!!!
De eszrevehetned mar magad, gyereked is buszke lehet rad!! <#taps><#taps>

Nah miattad mar utso 10 HSZ-em off.......

erieskrisz
es te latod a fatol az erdot vagy nema gyereknek annya veri.....................szat stilusban addod elo

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W