Full Drive: UAZ & Full Drive UAZ 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(patch nélkül)!!!
Daemon4.08HE-val felrak a game
crack cd3mds felülir eredeti cd3mds
minden emulácio bekapcs DaemonTools
magyar fájlok bemásol
inditás
enjoy the game
steam, origin: ACE_hun
Me Ga: csináltam egy új profilt amiben megcsináltam pár pályát az elsõ környezetben, így és megnyílt a 2. környezet is, de még van 1-2 meg nem csinált verseny az elsõ környezetben. innen töltsd le a save game-t
Remélem sikerült segítenem
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
A FAQ-ban is mindjárt javítom
És ha ezt megtettem akkor utána indulnia is kellene?
Miért nincs itt egy FAQ??
Na mindegy! Akinek megy, és venné a fáradságot hogy szakít ránk "bangákra" 5 percet, és leírna egy pontos magyar címet ahol le van írva a gém indítása, vagy ide leírná röviden azt nagyon megköszönném...
Angolositás meg van valakinek mert innen nem tudom leszedni?!
Mi lehet a gond? fenn van a patch is.
Nekem a többi helyszín "zárolt"...
Hál' Istennek ettõl még tovább lehet lépni
Ha gondolod megbeszélün egy hétvégi/pénteki idõpontot és vki a forumról hostol egyet és funolunk és ma 5-tõl ráérek
Van egy olyan problémám hogy a hivatalos oldalról leszedtem az 1.3-as bétát. feltelepítem és a játék nem indul hanem végigfut a védelmi program ellenõrzõje aztán fekete képernyõ és kilép. Ez mitõl lehet?
Ja és patch nélkül ment minden tökéletesen.
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),
Me Ga: megnézem otthon, azt hiszem, az elsõ pálya nekem fullos.
nem tudok pályát kiválasztani mert azt írja hogy: a jármû nem tud versenyezni! ez itõl van??
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Karrier vagy milyen módban az elsõ helyszín 4x4 trophy pályája. Az elsõ idõ 1:36 körüli, a második 1:50, a harmadik kevesebb mint 3 perc. Nekem még nem sikerült 4:30-nél jobbat mennem.
Az elsõ helyszín másik két pályáján (trial és sprint) elsõre simán 2. lettem, szóval talán nem én vagyok béna...<#smile>#smile>
Van valami ötletetek?
Elõre is köszi.
Megvan a sárga bodykit a kisbuszhoz 😊
][ ВАЗ ][
Van egy olyan problémám, hogy a trophy versenyben (van 9 checkpoint) végigmegyek fullgázon, nem nagyon hibázom, így lesz az idõm 4 perc 30. Az elsõ ideje pedig 37 másodperc...
Lehet, hogy én vagyok a hülye, és nem értek oroszul, de nem az a lényeg, hogy a checkpointokon végigmenve minél gyorsabban elérjük a célt?
Kizárt, hogy 37 sec alatt végig lehessen menni rajta...
Segítsetek légyszi. Köszi.
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
A gép a Tiéd? Akkor gratula!
(légyszi a kisiparos közgyûlést tegyük már félre a topicból)
na,agymenés vége,megyek sarat turni 😊
[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Eries nem alacsonyodom le a szinvonaladra!!!!
De eszrevehetned mar magad, gyereked is buszke lehet rad!! <#taps>#taps><#taps>#taps>
Nah miattad mar utso 10 HSZ-em off.......