1570
-
#782 Mit nem lehet ezen érteni?
Miután feltelepítetted a játékot, lecseréled az UAZ_CD3.mds-t a crack mappában találhatóval. És ezt kell a daemon-nal mountolni. Ennyi. -
cola #781 Az UAZ_CD3.mds kell berakni vagy hogy hogy a rákba kell felül irni segítsen már valaki
-
#780 Annak az oldalnak nincs semmi baja, csak várni kell szabad slot-rA...
1-2 percenként érdemes megpróbálni. Egyébként már fent van fizetős oldalon is... -
#779 Hellósztok!
Nem tudtam róla hogy kijött a játék ,véletlenül találtam most rá a topikra.Megnéztem a 82-es hszben levő oldalt , regeltem is, de amikor be akarok jeletkezni , leokázom , és bedog egy 2 soros szöveget+ egy oké gombot, amivel visszalép a bejelentkező oldalra.Hogyan tudok belépni?Van valami más oldal ahonnan le lehet szedni?
Torrentspy-on rákerestem, de nincs seeder , és így nem tölt semmit.
Pls help! -
cola #778 többieknek meg megy ez hihetetlen -
cola #777 Bulba benn van a daemonba de nem látja -
#776 mds kiterjesztésű fájlt kell bemountolni -
cola #775 valaki tud segíteni leszettem be mountoltam daemon v4.08HE-be minden mount evan kapcsolva és azt irja hogy a windows nem tudja olvasni a lemezt mer vagy hibás vagy más formátumu közbe mdf-es valaki segítsen pls !!!!!!! -
#774 itt van http://independence.fake.hu/details.php?id=2866
-
#773 Inkább a #82-est nézddd meg... -
#772 Olvass vissza 100-300-as kommentek környékén -
szurop #771 az előbb még seedelték. hátha később. -
szurop #770 Utorrent keresője ezt dobta ki. -
#769 akkor nekem miért nem??? #745 #750 hisz csak egy linket kértem -
#768 Csak segíteni próbálunk -
#767 Esetleg keress újabb (vagy akár régebbi!) drivert az alaplapodhoz. Nekem anno az Nforce chippel volt baja a starforce-nak
Sajnos jobb ötletem nincs :( -
#766 ha ez nem warez forum akkor milyen emulácioorool beszéltek???? -
jason84 #765 de akkor ha elindítom bejön a starforce, ott nem megy végig a csík, hanem megyfagy a gépem
comfigom: AMD Sempron 2800+ (1.6ghz), Ati Radeon 9550 128mb, 2x256mb ram, Maxtor Sata-I 200gb, MSI K8T-NeoV
mit csináljak? -
#764 Most miről van szó? -
#763 akkor ti mért beszéltek emulácioorool -
#762 Nem is kell crackelni, ha bemountoltad az mds fájlt akkor cask simán indítsd el a játékot -
#761 Tudna ajánlani valaki egy kó kis videószerkesztő progit ami nem túl bonyolult ? Szeretnék csinálni egy jó kis UAZ-os válogatás videót frankó zenével .Holnap délután indulok is "forgatni" egy két patakátkelés ,és egyéb dzsindzsázós felvételt még csinálok. -
#760 Daemon-ba be van kapcsolva minden emulátió? mert hanem, akkor az a baj... -
#759 Az a banneres honlapon lévőnek az elődje... -
#758 Jah,ahoz képest ,hogy 90%os a magyarosítás,nem tűnik annyinak.De jó azért!Kössz -
jason84 #757 azt megcsináltam, de mikor felrakta bejön a starforce-os cucc, újraindítom a gépet és úgy se jó (pedig már próbáltam ha levan húzva a meghajtó)jah és mikor bevan mountolva a cd3 pl a H: meghajtóra, azon nincs semmi exe, csak azok amik az eredeti képfájlon vannak, tehát nemtom becrakkelni se! mi a baj? -
#756 A banneres magyarításon kívül felkerült egy másik (szerintem másik verzió) fordítás az MP-re.
Nézzétek meg, hátha az fullos. -
#755 mountolj ki mindent daemon-toolsból
A cracck (ugye az mds fájlra gondolsz?) be kell másolni oda ahol a többi képfájl van és ha kérdezi h felül akarod-e írni ird felül
indítsd el a Daeomn-t és mountold be
Kell hogy menjen, ha nem mondd el részletesen hol akadtál el -
jason84 #754 hali
pls vki segitsen!
nem birom a cracket berakni a daemon tools 8-ba pedig minden bevan lőve! -
#753 -
#752 Ha nem szeretsz olvasni akkor minek magyarítás?? -
Bazsby #751 Nem olvastam el, mert nem szeretek olvasni. De kösz. csá -
#750 NEM WAREZFÓRUM! Kéretik tudomásulvenni! -
#749 Ha elolvastad volna, tudnád, hogy a magyarítás még nem 100%-os... -
Vlala #748 Azt már én is néztem az első pályán. Jó lenne elkötni :) -
inter0015 #747 császtok szerintem is jó kis játék élvezetes csak kár hogy nem lehet benne menni az mtz-82-essel(traktor)
-
Bazsby #746 Csősztök, feltelepitettem a magyarositást, de a fele orosz a fele meg magyar a menünek. Normális ez igy? nektek is igy van? Csak nem basztam el semmit. -
#745 srácok dobjon már meg valaki egy torrentel pliiz -
#744 Rakd fel a patchet itt meg is találod
keress új VGA drivert, esetleg OLVASS VISSZA -
dzsozefo #743 sziasztok! felpakoltam a deamont 4.08-ast a game elindul de a játékmenet betöltésénél kidobb a winre... help!