1570
-
#742 Hali!
LCD-n, és CRT-n is megy!
Akinek lcd-je van, az nézegesse meg a vga driverben a felbontásokhoz tartozó frissítési frekiket (hátha esetleg amikor pl átvált 1024x768-ba mondjuk 100Hz van beállítva, annak az lcd nem nagyon örül :) ).
Én feltelepítettem alcohollal, majd unmount, és az új daemontools-szal módosított mds mount után indítottam, el is indult, de a videók után kilépett. Feltelepítettem (csak) a legutolsó patch-et, és ment simán minden.
A régi UAZ-okon igazából is csak akkor lehet felezőt kapcsolni, amikor áll a gép, és üresben van - ha jól emlékszem.
jójátékot, hali. -
#741 Patch-ek fennvannak? :) Mer csak azzal lehet... de hogy azzal hogy, azt nem tudom... -
#740 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a rendőrautót hogyan lehet megszerezni, mert már a patriot prototípus is megvan, de azt még mindig nem lehet megvenni. -
#739 Próbálj új driver-t a videokarid-hoz, vagy másik *.mds-t... -
leipsig #738 nekem nem lehet hogy ez a probléma... megyek beszerzek egyet -
#737 Énsem értem, bár nekem franciaágyam van és megy a game ;) LoL -
gplay #736 Ezen a mezsgyén tovább haladva nézd meg monitor nélkül. Hátha. -
leipsig #735 hülyeség... kipróbáltam crt vel. azzal se megy -
#734 Mi köze lenne a játéknak ahhoz hogy milyen monitorod van?:D -
leipsig #733 nekem is lcd-m van, de nem hiszem hogy azért nem megy...
pill és rákötöm a régit -
#732 Hát a barátod, hogyismondjam: átvert!! -
Vlala #731 Ez érdekes, ezek szewrint a gépem nem tudja, hogy elcédém van. -
#730 nekem haver azt mondta LCD monitorral nem lehet játszani mert azzal kiakad.
-
leipsig #729 Üdv!
indul a gém, videó, és amint vége a videónak kilép.
valami ötlete van valakinek mi lehet ?
Köszi -
#728 Ez a játék meg fog jelenni magyar országon? Ha igen mikor? -
#727 hát én feltelípetettem az összes létező peccset sorba és tökéletesen fut a game!!!!!!!!!!!!! -
Buattila #726 Lehet hogy ujrakezdem az egészet :(! De azért köszi a segítséget.
-
Buattila #725 Csak az a baj a kocsieladással hogy 40 forint kéne hogy mevehessem a legolcsobb kocsit! -
#724 Add el a kocsit, vegyél egyet és a maradt pénzből még tudod is tuningolni -persze így is jóval roszabb kocsit kapsz mint amijened volt, de mindig meg tudod csinálni a korábbi küldetéseket is újra meg újra
Esetleg letöltheted a 100%-os mentést az oldalamról (uazgame.atw.hu) -
Buattila #723 Sziasztok! Tudna valaki segiteni mert elakadtam egy kicsit! Elfogyott a pénzem igy nem tudtam megjavitani a kocsit verseny után, de már olyan állapotban van hogy nem is enged versenyezni! Mit lehetne ilyenkor csinálni? Kérlek segitsetek!! Köszi
-
Feldzso #722 Hali! Én átállítottam a monitort Plug and Playről Samsung Syncmaster 1000p-re, és utána nem dobált ki. Valamiért monitor-függő, vagy nem tom, de esetleg meg lehetne próbálni. Aztán kérek visszajelzést -
Bazsby #721 Tenx srácok, akkor sztem nekem elmegy valahogy. holnap feltelepítem aztán kiderül. Remélem sikerül elinditani. -
ACE #720 Én multiban amikor jáccottam 20-30 FPS alá nem nagyon ment, de inkább 50 körüli volt persze a fűritkító patch-el. Viszont arra számítsatok hogy multiban nagyon lelassul a game, főleg amikor mindkettő, vagy akár 3 player van a képen, és az összes fényeit ki kell számolnia, plusz még ha a fényszórók is be vannak kapcsolva az halál. -
Me Ga #719 Látom, kira... -
#718 Asus alaplap
1.3-as AMD proci
768 mb ram
Ati radeon 9600pro
közepes grafikán szaron csúszik, full grafikán nekem is szaggat -
#717 Nézd meg az aláírásomban a konfigot, nekem azzal néha meg-meg akad. -
#716 Na nézdd csak meg mégeccer... ;) -
#715 Athlon64 2800+@1800mhz,Kingmax 400mhz 1 GB Ram,Ati x1300Pro 256 MB 1024x768 ban megy simán szaggatás nélkül.1,3 as patch+dopolnenie_taiga...ennyi :) -
#714 Az ajálnlott nem azt jelenit, hogy maxon fut, hanem azt, ho kb 1024-en közepessel... Bár ettől függetlenül, lehet több kell neki... -
#713 Ez nevetséges !!
AMD 2.6+
Inno GeForce6600GT 128MB
1024 Ram
És így is szaggat!!
Nem tom mé -
Volo #712 nem lol...
pentium 2,8 gHz ; 512 DDR RAM ; Geeforce FX 5700 128 mb
1024 en tolom -
#711 Hát azért az ajánlott konfig is LoL.
Vagy az ajánlott konfigon 640x480 full low felbontásra gondoltak???
Nálam 1024*768 és nincsen minden fullon, bizony néha meg-meg áll a játék, bár a peccset még nem toltam fel az lehet javít rajta valamit. -
#710 I Minimum
Windows 98, ME, 2000 или XP;
процессор с частотой 1,5 GHz
256Мb memória
видеоплата с 64 Мб ОЗУ, совместимая с DirectX 9.0 (GeForce 3 или Radeon 9200);
5 Гб свободного места на диске;
звуковая плата, совместимая с DirectX 9.0;
DirectX 9.0c;
устройство чтения компакт и/или DVD-дисков;
II Ajálnlott
Windows 98, ME, 2000 или XP;
Processzor 2,8GHz;
512Мb RAM;
видеоплата со 128Мб ОЗУ, совместимая с DirectX 9.0 (GeForce FX 5700 или Radeon 9600);
5 Гб свободного места на диске;
звуковая плата, совместимая с DirectX 9.0;
DirectX 9.0c;
устройство чтения компакт и/или DVD-дисков
-
#709 Valamivel nagyobb mint az Xpand rally-nak. -
Bazsby #708 szevasztok.
milyen gépigénye van ennek a game-nek? -
#707 én még mindig a desktopon kötök ki :'(
Nah majd jövő héten újrarakom az xp akkor hátha jó lesz :sóhaj: -
#706 diagonal a derékszög helyett átlósan (135 fokban) helyezkednek el
ha nem tévedek
megpróbálom ezt a daemon 139 hátha, úgy gyácnék vele... -
Volo #705 valaki hamachi? -
Vlala #704 Igen, ezt olvastam. -
Me Ga #703 Pntosan nem tudnám idézni, de gondolom #680 környékével függhet össze...