1570
-
#902 Ja, igaz, van mikor nem látunk semmit sem :D -
#901 Nekem 93%-nál sincs meg, szal még várhatsz... -
#900 én azt utálom, hogy a sok fától egyszerűen nem lehet látni sem az autót sem az utat néha....
már olyan 85%-nál járok a szuper ligában de még mindig nem tudom megvenni azt a sárga rendőrségi uaz-t az mikor lesz az autószalonban? -
#899 Ebben tényleg csak 4 fajta járgány közül lehet választani mindvégig?
Ja, van egy tippem, főleg azoknak, akiknek kicsit akad a játék, és így az északai versenyeken könnyen eltévednek: Mindvégig kövessük a szellemautót, majd az utolsó 100 méternél előzzük meg, itt már majd csak nem téved el az ember olyan könnyen. :) -
#898 Star force-nak hívják, és nem kell hozzá cd kulcs. Ha meg kéne, azt akkor se itt kellene megkérdezni... -
#897 Kösz szépen a segítséget!!!Majd meglátjuk hogy beválnak e a tippek!! :) -
Hekker0007 #896 megköszönném nagyon -
Hekker0007 #895 valaki segitsen honnan tudok cd kulcsot a STAR FORSE -hoz? -
Vlala #894 off: tudom, de amíg a gépemen volt, addig nem találta meg, csak miután fel és letöltötem? -
#893 Nézd meg az uazgame.atw.hu-n hogy úgy csináltál-e meg mindent ahogy kell és felraktad-e a patchet -
#892 Sziasztok!Lennen egy kis problémám.Letöltöttem Dc-ről a játékot és el is idult de mikor már éppen betöltené a pályát amit elindítok kidob a játék!Miért van ez???
Egy 2.6-os cerkám van 512 rammal meg egy 6200 gefem.Ezzel a konfival ha minimum grafon is de mennie kéne!Nem?Esetleg még annyi hogy nem volt crack file a játékhoz, nem tudom ez számít e valamit. -
totya4 #891 A "bizonyos kifejezés" helyett inkább azt mondanám hogy "a vírusra jellemző byte-sorozat", ez viszont nem a heurisztikus keresés jellemzője, hanem a hasonlításos módszeré, ami tökéletesen pontos.
A heurisztikus keresés azt jelenti, hogy a futtatható fájl futása során tapasztalt nem logikus azaz vírusra jellemző viselkedést vizsgáljuk, ez tényleg okozhat hamis riasztást. -
#890 Heruisztikus (vagy mi) keresés okozhat ilyen mert akkor a fájlban található bizonyos kifejezést ha észlel vírusnak hiszi a fájlt... -
#889 Akkor vírusos a géped, vagy nem tom, de nekem letöltés után sem talál bene semmit... -
Vlala #888 Kicsit off, de nem biztos, hogy az ő hibájuk. Nemrég feltettem a Rapidshare-re egy fájlt. Otthon le tudtam játszani, minden baj nélkül, de feltöltés után megpróbáltam letölteni újra (teszt), és beriasztott a Nod32-m. -
#887 újra letöltöttem, és újra trójait jelzett a víruskeresőm az uazhun.exe-ben!!!
lécci NE tegyetek fel a weboldalra vírusos magyarításokat! -
#886 Köszi, tényleg, de fent van a legújabb démon, nem húztam le semmit, a sd4hider meg még sohasem segített - most sem....
:((( -
#885 jó, köszi -
#884 A data/music mappából töröld ki a nem kellő fájlokat (vigyázz hogy csak a lomtárba dobd a fájlokat vagy másik mappába) -
#883 be lehet állítani, hogy csak egy zeneszám szóljon a játék alatt? -
#882 Nem kell semmit sem lecserélni.... -
#881 Kell a legújjabb Daemon Tools (4-es széria), és azon belül minden emulációt be kell kapcsolni. Ha ez nem segít, akkor ott van még a Safe Disk 4 hider is...
(a meghajtó kábeleit nem kell, sőt NEM SZABAD lehúzni) -
Petya132 #880 neked legalább már 1x elindult. de nekem mióta megszereztemazóta szenvedek vele.szerzek innen cracket meg onnan és sehogy sem jo. -
#879 Nekem is u.ezt írja ki, pedig 1x már elindult, és semmit nem módosítottam azóta...
:(((
Ha tudtok vmit, szóljatok, lécci -
Petya132 #878 nekem még mindíg nem jo mert van egy valami protection system nevezetü védelem ami megnézi hogy eredeti-e a játék és azt írja a crackelt cd3-ra hogy nem jo. és még azt is írja hogy kapcsoljam ki az emulációs szoftwereket. nem tudnátok segíteni? kezdem feladni................. -
#877 jók ezek a fák, oroszországban sok a nyírfa.. -
#876 ok bocs már odataláltam az uazmagyaritas.atw.hu-ra de akkor a topic bannerjét cserélni kéne -
#875 most nem azért de jelenleg az atw-s weboldal tök üres. se magyarítás, se letöltések. -
#874 Már leírtam, meg az aláírásomban is szerepel, hogy 6600 Gt :P Ha másnál is ilyen ezzel a vga-val akkor megnyugodtam. Mondjuk már ott járok a karrierben lassan, hogy kezd nagyon idegesítő lenni, de ez van. Ja, ha van a 93.71-es drivernél újabb driver, nyugodtan szólhattok, hátha segít. -
#873 milyen videokarid van?? nekemis pont ilyen de lese szarom orulok hogy megy amugy meg a karriert végigtoltam de nem fogok neki az uj opcionak asszem
Vlala: nehéz helyeken kell váltogatni a herékhajtásokon a diferenciálon stb m el meg b vel asszem -
#872 Első ránézésre vagy új vga driver, v. gyenge a vga-d... -
#871 Szal nézzétek a fákat, és várom az ötleteket :D Lehet hogy sajna azé van, mer legkisebb grafon van, de nekem csak ez jut :( Nem azé, de ez a játék szerintem így is gyönyörűen néz ki :) Meg észrevettétek, hogy az autó nyomot hagya földben maga után? Ilyen kis mélyedést. Nem rossz. -
#870 [IMG]http://wshack.xdl.hu/images/10494x4game 2007-02-14 19-19-09-18.jpg[/IMG]
[IMG]http://wshack.xdl.hu/images/37354x4game 2007-02-14 19-24-09-28.jpg[/IMG] -
#869 Helyes!
Igazából tanácsként csak általánosságokat tudok mondani:
keress már utvonalakat néha kis rövidítések is sokat jelentenek. Nekem az segített még sokat hogy gyakran váltottam nézetek közt (általában a "motorház előtti" nézet vezetett a legnagyobb sikerhez, pedig nem azt szoktam meg -
#868 Én a grafikát "gyenge gépre" optimalizáltam a beállításoknál. De a felbontás 1024*768. Geforce 6600 Gt-m van 93.71-es driverrel. Mingyá rakok egy képet. A fizika amúgy így utólag nem is olyan rossz, nemtom mér írtam :) -
trabitrabi #867 Szerintem ez videó beállítás függő vagy videó kártya és/vagy driver miatt lehet, hogy valakinél van ilyen vagy nincs. Nálam a fa lomjai mögött levő füvet nem rendereli le ha nagyon low beállításon játszom. -
Vlala #866 Köszi, de ha lehet, előbb szeretném magam megcsinálni, nagyobb a sikerélmény. Jótanácsok kellenének a versenyzéshez. -
#865 100%-os mentés -
Vlala #864 Valaki dobna egy mentőövet? a harmadik pályán gyakorlatilag elakadtam, minden verseny túl hosszú / nehéz nekem. Éjszakai trophyból és free ride-ből már pénzt, bónuszpontot annyit kapok, amennyit nem szégyellek :) , de a harmadik pályán egy első és egy második helyem van csak. -
#863 Én már hallottam róla, és sajnos létezik is.... Asszem a patch se javítja, de azért érdemes megpróbálni...