1759
Jurassic Park IV és a Trilógia
-
garex #196 amikor a Spino elkapta a Rex nyakát akkor a mancsaival eltöri evvel nincs semmi bajom kivéve minden pl:
-a Rex meg sem próbál kiszabadulni
- a Spino kezei erősek de annyira nem hogy egy Rexéhez hasonló masszív csigolyákból álló nyakat eltörjön
-az álkapcsa szorítása nem elég egy Rexhez hasonló nagy ragadozó ottartásához
persze edz az ÉN véleményem -
garex #195 most nemrég láttam egy filmet meg utána is olvastam és kiderült hogy a Rex harapását 20 tonnára saccolják.
szerintem ha egy ilyen harapással elkapnak akármit az nem szabadul
-
W B #194 csak szolok! a T-rex átlagos nagysága 13m a SPinosaurus 15m. a Filmben 11,5m nagy volt a T-rex, mert az a barom azt mondta hogy a T-rex 12m volt max. (igen Horner vagy ki a f*sz) és kedzjük azza hogy a filmben látott erőviszonyok szerint a T-rex több mint 90% esélyel jön ki egy ilyen ütközetből. még akkor is van esélye, ha a SPino álkapcsaiba kerül, ugyani egy "kis" megmozdulással a SPino álkapcsát össze törheti. Ja és a SPino került elsőre a Rex foga közé ahonann 100% esélyel csak holtan jöhetki. a nyakcsigolyái ugyanis össze törtek, ha nem rendesen megnézük, de "persze ez csak film" ezért nyert, az a nagy dögevő... ááá örület -
blackgamer #193 JP3-ből neked az jött le hogy Spino ragadozó?
megkergetett néhány embert (akiket előtte nem is látott) és kinyírt egy nála kisebb t-rex-et még nem feltétlen ragadozó
max a terültetét védte
szerintem totál fölösleges arról vitázni hogy ki nyerne ha találkozna újra spino és t-rex
nem azért ölte meg a filmben mert éhes volt -
W B #192 az nem JP4! a Jp3 és a Raptorcímü filmből lett össze vágva, meg egy kevés JP2.
meg ha nem zavarna a Baryonyx egy Spinosauridea. és ezek az állatok halakat és dögöket ettek, vadászatra esélyük nem igazán volt, ugyanis k*b*sz*t lasuak. -
garex #191 ez itt a Baryonyx
ez itt pedig a Spinosaurus szerintem mindenki látja a hasonlóságot -
garex #190 a Spino és a Baryonyx közt nagyon kevés a különbség .A Spino nagyobb és van vitorlája amúgy majdem ugyanojan a csontváza -
#189 Ez egy hivatalosnak mondható J.P. IV Trailer -
#188 haver, a Spino-t összekevered a Barionix-el... -
#187 Igen,télleg lesz 4,már alig várom...az előző 3 is iszonyújó de ez tuti mégjobb lesz!!! De 2008 még soká van :S -
garex #186 bocs. Igazad van.
Szeretném ha a 4-ben végre az igazság lenne vagyis az hogy a Spino halevő és a T-rex 1 csúcsragadozó -
W B #185 Valószinüleg?! te megvesztél?! Nem valószinüleg hanem az is volt -
garex #184 a Spino tudomásom szerint nem igen vadászott mert:
-gyenge volt az állkapcsa
-vigyáznia kellett a tarajára
-a csontváza sem volt valami masszív
ha jól megnézzük a taraját és a méretét leszámítva tiszta Baryonyx ami viszont szinte csak halat evett.erre alkalmaszkodott:
-nagy kéz
-egy a többinél nagyobb karom
- krokodil szerű fej
-egyenetlen fogsor ami kiváló a nyálkás haltest megragadésára
Az ilyen szintű specializálódás számomra azt jelenti : a Spinosaurus valószinűleg hal és dögevő volt
gothic: egyet értek aSpinoról és a rózsaszín akármiről -
W B #183 a Raptor filmet láttam régebben, hát semmi +18 nem volt benne, 5 percet leszámítva, amiben felnőt dolog volt. (nem adó befizetés)
Jrex! amit linkeltél kép, az a dinotopiából van! vagyis MESE. érted fiacskám? MESE!!!
amúgy amikor a JP3ban a SPino épp halászgat (írtó bénán! holot így szerzi be táplálékának 80%át) és jön az a gyerekes marhaság, csak annyi ezzel kapcsolatban a véleményem: Igen a dínók már komoly dolgok, de igazából, egy SPinosaurus sokkal kedvesebb az én szememben mint az a rozsszin akármi.
ez a rózsaszin akármi:
-
garex #182 a Carnosaurust nem láttam de a Raptor nagy marhaság tényleg
főleg a vége amikor azzal akármivel lelőkik a T-rexet -
#181 Ki ne felejtsük nagy kedvencemet, a Carnosaur trilógiát (illetve a belőlük összemixelt Raptor c. marhaságot). Roger Corman forever!!!
-
#180 azért írok egybe mert sietek és helytakarékosabb. -
#179 könyörgöm Jrex tanulj meg írni! szörnyű hogy írsz! nem az utsó postodról van szó hanem az összesről.... -
#178 a jurssic parknak szinte nincs vetélytársa.felsorolok pár dinos fílmet,ami eszembe jut.
-super mario bross(a dinok ról szol,de nem azok szerepelnek benne döntő töbségben.
-frédi és béni1,2(a cím önmagáért beszél.)
-lochness,lochness mélyén,a tó titka(ezek nem igazi dínok)
-a raptor,raptor2:szörnyek szigete( még nem láttam,de nagyon jó lehet,18 éven felülieknek van)
-king kong(az új:nem sokáig szerepelnek benne,de jók,és ezek tovább fejlett változatok
-godzilla(1 mutáns,alapjaiban véve dinosaurus:a lábai a test alatt függőlegesen helyezkednek el,páncélos bőr...ez jó fílm.)
-nem tom mi a címe ,de régen láttam 1 fílmet amiben szerepelt 3 brontosaurus,róluk szolt a fílm,pár kutató kereste őket(elég gagyi volt)
-dinkasaurusok1,2,3:pár minisaurus rohangál benne(gyerekfílm)
-dinotopia(hát a legnagyobb baromság amit valaha láttam.a dinok beszélnek?1 kutya hamarabb tanulna meg beszélni.)
-az elveszett világ(amelyikben d-amerikába mennek,hát elmegy)(amelyikben ázsiába mennek nagyon el lett cseszve)(a sorozat az is)
-még volt valami gagyi sorozat,akkor még 1 fílm aminek a címe nem jut eszembe,meg valami dino lovagok(azt a gagyi sorozatot leszámítva nagyon rosszak,a sorozat türhető volt.
asszem ennyi. -
#177 végre sikerült.sztem tudjátok melyik a rex és melyik a giganto. -
#176 -
garex #175 én is úgy tom hogy a velocirapttor ázsiai volt meg kisebb is.
sztem csak azért a velocit választották mert az már akkor is híresebb volt -
#174 az 1. részben az elején mikor kiássákák a velociraptort akkor az van kiírva h. Bandlands,szikláshegység montana, ez é-amerikában van , de tudtommal a velociraptor ázsiai volt.
meg sokkal kissebb 90-100cm volt,a fílben pedig 180-200cm.(biológiailag megnagyították?)miért kellett ez a bonyolítás,a deinonycus kb ekkora,vagy az utahraptor ami pont é-amerikai volt.szal egyszerűbb lett volna. -
#173 bonyolult matematikai képletekkel,körzővel,vonakzóval és terület kiszámítással. -
#172 hja... a dinók felosztották maguk közt a szigetet
Vajon milyen módszert alkalmazhattak? -
garex #171 egyet értek azzal hogy azért néz a gyerek éppen dínós filmet hogy milyen komoly dolgok a dinok -
#170 sztem a sziget más pontjain játszódnak,azért nincs a 2-ben pl:corythosaurus-sem a 3-ban meg van.az állatok felosztották maguk közt a szigetet,a rex-ből is több van,csak a hőseink ezen a területen voltak.
-sztem amikor a vízben "játszik velük" és a gyerek leáll tv-t nézni és pont dinos adás van,azzal azt akarték érzékeltetni,h. milyen komoly dolgok a dinok,sztem is az emberek mér annyira barátságossá teszik őket a különböző rajzfílmekben,játékokban(pl:plüss figurák),h.az emberek nem igazán veszik komolyan. -
#169 fogak a pteranodon fogában,hát ez is valami.a pteranodon szó =fognélküli csőr.vagy gondolom ez a speciális fejlesztésű.
-én dilophosaurust újra szeretném látni a következő részbe,vissza,vissza,vissza.ja és persze a rex uralkodását.a dilophosaurusnak tényleg volt gallérja?én még csak a fílmben láttam így.
-azok az embriók velociraptorok?a 3-ban.
-a spino áttör úgy 1 kb 50cm acélkerítést,ami neki lett kifejlesztve,5 emberért mint 1 korhadt fakerítést,és a kb 10cm és kb ugyanennyi vastag "retesszel"megerősített vasajtót már nem tudja áttörni.
-a 3 +-uma az hogy többnyire nappal játszódik és a zenéje.
azzal meg mire akartak utalni hogy a végén a pterok elhagyják a szigetet?
a spinon az elején amikor szétszedi a repcsit akkor is látszik a gépiesség,amikor a gyomrában csörög a telefon,v.amikor a repulö nekimegy akor is látszik h.animáció,valahogy nem illik oda. -
garex #168 a háromba amikor a hajón játszik velük a Spinosaurus az sztem nagyon gépies -
blackgamer #167 a 3. részben büszkék voltak hogy a legtöbb helyen bábokat tudtak alkalmazni
a dvd-n az extrák között erről részletes videó van
nekem a raptor mozgása nagyon gépies amikor a báboknak a fejét mozgatják, viszont amikor futnak animációsan az jól sikerült -
W B #166 Gallimimusok nincsenek JP3ban. De Ankylo sincs a JP2ben, és még sorolhatnám. múgy meg az INGENnek 3 féle Pteranodonja van. 2 eredeti (vagyis két alfaj, csak a fejüket ékesítő taraj ami másmien) és van ez Pterosaurus Hipokratésis, ez speciális tenyésztésü. amúgy tény: a lábai gyengék+ nem bírnak el még 50kg+ súly felesleget -
garex #165 én azt sem értem hogy hogy lehet az hogy a 2 meg a 3 is a Sornán játszódik és a 2-ben nincs Spino és a T-rex ből van 2 nagy és 1 kicsi is de minden állat kinézete is megváltozott
pl: Brachiosaurus az 1 ben szürkés volt a 3 ban meg zöld -
#164 Elsnek mikor megláttam a fílmben én is arra gondoltam,de az a víz folyó,tehét bármikor beúszhatott,bármilyen hal...Ráadásul szinte egész életükben repűlnek és olyan gyenge volt a lábuk,h. nem bírnának el 1 embert.-tudtommal a 2.és a 3. is ugyan azon a szigeten játszódik,akkor a 3.-ban mért lettek bezárva?( a pteranodon design is más)
- a 3. ban a raptorokon kívűl mindegyiken látszik ,h. számítógépes animáció,v. "robot". -
W B #163 1, nem biztos, csak egy pletyka az a forgatókönyv
2, a második részben voltak szabadon élő Pteranodonok. Ja és vedd figyelembe: azok az egyedek több évig bevoltak abba a kalitkába zárva, csak annyi élelmük volt, amennyi az alatuk lévő folyóban úszkált, és volhukbe az kevés, ezért támadtak emberre. ez logikus nem?
3, nem biztos hogy a JP4ben a dínók halnak ki! Az se biztos, hogy kihalás lesz! De 80% hogy nem Steven rendezi... kár. -
#162 én is azt mondtam.
-amúgy honnan vetted azt hogy az lesz a forgatókönyv?(amit még az előző oldalon írtál)
-a 3.-részben az 1-gyik legnagyobb hülyeségnek azt láttam h, a pteranodont úgy akarták beállítani mint a régi feketefehér fílmekben(mint a régi The lost world-ben,amiken mostanában nagyokat szoktak röhögni)hogy emberevő,pedig halevőnek kellene lennie, elég nagy szégyen ilyen hibákat elkövetni Joe Jhonston részéről.
ha a 4 a dinok kihalásáról fog szólni akkor nekem nem fog tetszeni.remélem Steven rendezi(mindkettőt hallottam már),mert ha nem akkor tuti h, megint a spino lesz a sztár. -
W B #161 ugyan úgy Tyrannosaurus rex, úgy hogy mind1 -
#160 amúgy mi lenne ez az oldal? -
#159 az alfaj ugyan abba a fajba tartozik ,csak eltérhet a mintája(ebben az esetben nem tudjuk),élőhelye,stb... -
blackgamer #158 tovább olvastam és tényleg van valami szerepjáték dolog, de alig bogóztam ki belőle valamit -
W B #157 ?