1759
Jurassic Park IV és a Trilógia
  • W B
    csak a kezein, volt olyan nagy
  • garex
    a Megaraptor keze szép.láttam.
    a Megeraptornak a lábán is volt karom vagy csak a mellső végtagjain?
  • Jrex
    a megaraptor nem teljesen a dromeosaurusokhoz,hanem inkább a carnosaurushoz tartozik.
  • Jrex

és lehet lesz a következőben.
  • W B
    az a gond, hogy nem tudni, hogy az a Pachy kölyök vagy nem.
    a Dilopho 6m hosszú, és nem köpködöt, és galérja sem volt.
    ha érdekel: nem egy borostyánból klonoztak!
    a t-rex hova löki le őket? jókérdés, gondolom ott pont volt egy szakadék.
  • Jrex
    ja és a dilopho is nagyobb volt,mint az 1.részben.
  • Jrex
    lehet akármilyen a vrex nekem akkor is a trex a kedvencem,a dilophosaurussal és a dimorphodonnal.
    -king kong=megaprimatus kong( a gigantophitecus-ból fejlődött ki)
    -ez már nem a king kong-hoz kapcsolódik:
    -a legnagyobb dromeosauria a megaraptor volt.
    a 2.részben 1 kölyök pacicephallosaurust akarnak elfogni?mert tudtommal az nagyobb volt.
    -már harmadjára kérdezem h, a dilopho-nak volt gallérja?ha nem tudjátok akkor azt is írjátok.
    -az 1. részben 2db szúnyogos borostyánkő van ugye.1 amiből klónozták öket és 1 amit a fílmben is megtalálnak és az Hammond sétabotján van.
    és a kocsit,hova löki le a rex,ahonnan kijött?
  • Jrex
    ez a jp4 kicsit jobb:
  • W B
    rájötünk
  • garex
    a mortal kombat és a Jurassic park közös tulajdonsága annyi hogy mindkettő logóját körülveszi 1 kör
  • W B
    ez fáj
  • viizo
    mortal kombat logó-s JP?
  • Jrex
  • Jrex
    hát nem sok.
  • W B
    a JP3ban mi normálisat lehet megtudni a dínókról???
  • Jrex
    a jp3 extráiban,az így készültben az egyik ember azt mondja h." a fílmből megtudsz 1 minimálisat a dínokról."hát abbol tényleg minimálisat.megérteném ha az 1. ben v. a 2.mondanák.
  • Jrex
    " ÉS KIBASZOT NAGY DENEVÉREKET "= Terapus mordax
    -azok a fogas férgek amik megeszik az embert: carnictis
    a sauropodák nevét nem említi,továbbá a ceratopsidát és azt a varánusz szerűséget,és a rovarok nevét sem.
  • W B
    sztem a V-rex úgy kábé 20m lehet.
    továbbá a filmben láthatunk sauropodákat, iletve egy békésen iszogató ceratopsidát is. ÉS KIBASZOT NAGY DENEVÉREKET
  • Jrex
    ja és a feje nagyobb mint 1 ember.
  • Jrex
    a vastatosaurus paramétereit nem említi csak azt h.nagyobb,vadabb és veszedelmesebb lett a t-rex-nél,de a fílmben kb.akkora mint kong,ami 8m magas.
    itt a koponyája
  • garex
    mekkora a vastosaurus rex hány méter és hány tonna?
  • Jrex
    vagyis ez
  • Jrex

az előző kép lett volna
  • Jrex

bocs az előbbiért.
    -a veloci raptornál nagyobb ,okosabb raptor,olyan 6m hosszú a venatosaurus.

venatosaurus
    bocs más képet nem találtam
    az extra lemezen az van h,azért maradtak fenn,mert a szigetük vúlkanikus gázokkal a meleget megtartotta,de a sziget felfedezése után 15 évvel,az az 1948-ban elsüllyedt.ugyan is ezen a lemezen azt akarják állítani h.megtörtént eset.
    az elveszett világ c.fílmben(nem a jp2-ben)csak annyi utalás van a túlélésükre h,ki kellett emelkedniük a többi dino közül(mármint a környezetnek kellett kiemelkednie)de nem értem mit keresett d-amerikában az allosaurus és az iguanodon,és eggyütt 1 helyen.
  • Jrex
    a king kong -ban sem a jól ismert dinok vannak( akinek nincs meg eredeti 2 lemezes változatban,v.csak a moziban látta v.nem látta ,az azt hiheti mert pár internetes oldalon az a nevük van írva,a fílmből nem derűl ki csak az extra dvd-n)

vastatosaurus rex
    a tirannosaurus rex-nek az evolúció során tovább fejlődött változata.nagyobb,okosabb,a bordái és a csípője keskenyebb,de a lábai szélesebb a könnyebb járásért,3 karma van a karján és a fogai az állkapcsán kicsit kintebb állnak.
  • Jrex
    de a fílmbeli spino csak 14,4m volt.
    tegnap utánna olvastam h,miért nagyobb a fílmben a velociraptor:
    -így sokkal félelmetesebb
    -Michael Crichton a könyvében a deinonycust a velociraptor szinonímájaként említi.A 2 faj 1 családba tartozik,valószínűleg ezért.
    A fílmfelsorolásnál írtam azt,h. nemtudom mi a címe,de 3 brontosaurus volt benne(2 szülő 1 kölyök).még most se tudom a címét,de már tudom azt,h.mi volt az alapja: afrikában néhány törzs szerint élnek a kongó medencében hosszú nyakú a vízilónál nagyobb,elefántszerű lények,krokodílfarokkal,úgy hívják Mokele Mbembe őket .pár kutató is látta őket,de nincs rájuk bizonyíték.tehát ha fennmaradt dinosaurusok akkor tovább fejlődtek és nem brontosaurusok.
  • garex
    a Charca tudomásom szerint 1 méterrel kisebb mint a T-rex
  • W B
    a Charca kisebb volt mint a T-rex.

Baryonyx 10m
    Suchomimus 12m
    Allosaurus 12m
    Acrocanthosaurus 13m
    Torvosaurus 13m
    Mapusaurus 13m
    Saurophaganax 13m
    Carcharodontosaurus 14m
    Tyrannotitan 14m
    Giganotosaurus 15m (néhány centi híján)
    Tyrannosaurus 15m
    Spinosaurus 18m
  • Bokafix2
    Magyar dinoszauruszokat?

Azokról beszélsz akiknek árpádsávos zászló van az oldalukra tetoválva?

• garex
    a Patagónia Óriásain ki van állítva a Hungarosaurus és a Bakonydraco
  • Jrex
    ti milyen magyar dinosaurusokat ismertek?én csak a hungarosaurust(ankylosauria)bakonydraco(pterosauria)magyarosaurus(romániában találták meg.sauropoda/rólam lett elnevezve:) amúgy a nevemben benne van az ország neve.)komlosaurus carbonis.placodus(tengeri) és egy östeknőst(tengeri).az a baj h.itt akkor tenger volt és nem sok kövület maradt fenn.jó lenne ha valamelyik szerepelne a 4.részben,de úgy sem fognak mert nem olyan híresek.
  • Jrex
    hol találtad?
  • Jrex
    vagy esetleg úgy lehetett nagyobb a fílmbelihím trex,hogy 1 nöstény nemet változtatott.
  • Kongy
    Találtam a google-ben egy új IV plakátot és egy Charcharodontosaurus van az elején...azis lehet h a charcha fogja kinyírni a Spino-t és a Rex-et????? KÖTVE HISZEM!
  • garex
    ezt én sem értem
    én is úgy tom hogy a nőstény méterekkel nagyobb volt
  • Jrex
    a 2. részben azt állítják, hogy a hím t-rex volt a nagyobb,pedig a nöstény volt sokkal nagyobb.
  • Jrex
    persze jó értelemben szörnyek.
  • Jrex
    bocs,de a fílmből nem derül ki,hogy több is van.
    szerintem lehet őket szőrnynek hívni ,mert félni kell tőlük( a ragadozók tól.)
  • mark oh
    várom a filmet
  • W B
    na egynél több Dilophosaurus van!
    sziget térkép
    amúgy meg a szigeten csak 3 veloci volt, és kétlem, hogy túl élte volna a fagyasztó karmrát.