1759
Jurassic Park IV és a Trilógia
-
W B #276 csak a kezein, volt olyan nagy -
garex #275 a Megaraptor keze szép.láttam.
a Megeraptornak a lábán is volt karom vagy csak a mellső végtagjain? -
#274 a megaraptor nem teljesen a dromeosaurusokhoz,hanem inkább a carnosaurushoz tartozik. -
és lehet lesz a következőben.
-
W B #272 az a gond, hogy nem tudni, hogy az a Pachy kölyök vagy nem.
a Dilopho 6m hosszú, és nem köpködöt, és galérja sem volt.
ha érdekel: nem egy borostyánból klonoztak!
a t-rex hova löki le őket? jókérdés, gondolom ott pont volt egy szakadék. -
#271 ja és a dilopho is nagyobb volt,mint az 1.részben. -
#270 lehet akármilyen a vrex nekem akkor is a trex a kedvencem,a dilophosaurussal és a dimorphodonnal.
-king kong=megaprimatus kong( a gigantophitecus-ból fejlődött ki)
-ez már nem a king kong-hoz kapcsolódik:
-a legnagyobb dromeosauria a megaraptor volt.
a 2.részben 1 kölyök pacicephallosaurust akarnak elfogni?mert tudtommal az nagyobb volt.
-már harmadjára kérdezem h, a dilopho-nak volt gallérja?ha nem tudjátok akkor azt is írjátok.
-az 1. részben 2db szúnyogos borostyánkő van ugye.1 amiből klónozták öket és 1 amit a fílmben is megtalálnak és az Hammond sétabotján van.
és a kocsit,hova löki le a rex,ahonnan kijött?
-
#269 ez a jp4 kicsit jobb:
-
W B #268 rájötünk -
garex #267 a mortal kombat és a Jurassic park közös tulajdonsága annyi hogy mindkettő logóját körülveszi 1 kör -
W B #266 ez fáj -
viizo #265 mortal kombat logó-s JP? -
#264 -
#263 hát nem sok.
-
W B #262 a JP3ban mi normálisat lehet megtudni a dínókról??? -
#261 a jp3 extráiban,az így készültben az egyik ember azt mondja h." a fílmből megtudsz 1 minimálisat a dínokról."hát abbol tényleg minimálisat.megérteném ha az 1. ben v. a 2.mondanák. -
#260 " ÉS KIBASZOT NAGY DENEVÉREKET "= Terapus mordax
-azok a fogas férgek amik megeszik az embert: carnictis
a sauropodák nevét nem említi,továbbá a ceratopsidát és azt a varánusz szerűséget,és a rovarok nevét sem. -
W B #259 sztem a V-rex úgy kábé 20m lehet.
továbbá a filmben láthatunk sauropodákat, iletve egy békésen iszogató ceratopsidát is. ÉS KIBASZOT NAGY DENEVÉREKET -
#258 ja és a feje nagyobb mint 1 ember. -
#257 a vastatosaurus paramétereit nem említi csak azt h.nagyobb,vadabb és veszedelmesebb lett a t-rex-nél,de a fílmben kb.akkora mint kong,ami 8m magas.
itt a koponyája -
garex #256 mekkora a vastosaurus rex hány méter és hány tonna? -
#255 vagyis ez
-
az előző kép lett volna -
bocs az előbbiért.
-a veloci raptornál nagyobb ,okosabb raptor,olyan 6m hosszú a venatosaurus.
venatosaurus
bocs más képet nem találtam
az extra lemezen az van h,azért maradtak fenn,mert a szigetük vúlkanikus gázokkal a meleget megtartotta,de a sziget felfedezése után 15 évvel,az az 1948-ban elsüllyedt.ugyan is ezen a lemezen azt akarják állítani h.megtörtént eset.
az elveszett világ c.fílmben(nem a jp2-ben)csak annyi utalás van a túlélésükre h,ki kellett emelkedniük a többi dino közül(mármint a környezetnek kellett kiemelkednie)de nem értem mit keresett d-amerikában az allosaurus és az iguanodon,és eggyütt 1 helyen. -
#252 a king kong -ban sem a jól ismert dinok vannak( akinek nincs meg eredeti 2 lemezes változatban,v.csak a moziban látta v.nem látta ,az azt hiheti mert pár internetes oldalon az a nevük van írva,a fílmből nem derűl ki csak az extra dvd-n)
vastatosaurus rex
a tirannosaurus rex-nek az evolúció során tovább fejlődött változata.nagyobb,okosabb,a bordái és a csípője keskenyebb,de a lábai szélesebb a könnyebb járásért,3 karma van a karján és a fogai az állkapcsán kicsit kintebb állnak. -
#251 de a fílmbeli spino csak 14,4m volt.
tegnap utánna olvastam h,miért nagyobb a fílmben a velociraptor:
-így sokkal félelmetesebb
-Michael Crichton a könyvében a deinonycust a velociraptor szinonímájaként említi.A 2 faj 1 családba tartozik,valószínűleg ezért.
A fílmfelsorolásnál írtam azt,h. nemtudom mi a címe,de 3 brontosaurus volt benne(2 szülő 1 kölyök).még most se tudom a címét,de már tudom azt,h.mi volt az alapja: afrikában néhány törzs szerint élnek a kongó medencében hosszú nyakú a vízilónál nagyobb,elefántszerű lények,krokodílfarokkal,úgy hívják Mokele Mbembe őket .pár kutató is látta őket,de nincs rájuk bizonyíték.tehát ha fennmaradt dinosaurusok akkor tovább fejlődtek és nem brontosaurusok. -
garex #250 a Charca tudomásom szerint 1 méterrel kisebb mint a T-rex -
W B #249 a Charca kisebb volt mint a T-rex.
Baryonyx 10m
Suchomimus 12m
Allosaurus 12m
Acrocanthosaurus 13m
Torvosaurus 13m
Mapusaurus 13m
Saurophaganax 13m
Carcharodontosaurus 14m
Tyrannotitan 14m
Giganotosaurus 15m (néhány centi híján)
Tyrannosaurus 15m
Spinosaurus 18m -
#248 Magyar dinoszauruszokat?
Azokról beszélsz akiknek árpádsávos zászló van az oldalukra tetoválva?
-
garex #247 a Patagónia Óriásain ki van állítva a Hungarosaurus és a Bakonydraco -
#246 ti milyen magyar dinosaurusokat ismertek?én csak a hungarosaurust(ankylosauria)bakonydraco(pterosauria)magyarosaurus(romániában találták meg.sauropoda/rólam lett elnevezve:) amúgy a nevemben benne van az ország neve.)komlosaurus carbonis.placodus(tengeri) és egy östeknőst(tengeri).az a baj h.itt akkor tenger volt és nem sok kövület maradt fenn.jó lenne ha valamelyik szerepelne a 4.részben,de úgy sem fognak mert nem olyan híresek. -
#245 hol találtad?
-
#244 vagy esetleg úgy lehetett nagyobb a fílmbelihím trex,hogy 1 nöstény nemet változtatott. -
#243 Találtam a google-ben egy új IV plakátot és egy Charcharodontosaurus van az elején...azis lehet h a charcha fogja kinyírni a Spino-t és a Rex-et????? KÖTVE HISZEM! -
garex #242 ezt én sem értem
én is úgy tom hogy a nőstény méterekkel nagyobb volt
-
#241 a 2. részben azt állítják, hogy a hím t-rex volt a nagyobb,pedig a nöstény volt sokkal nagyobb. -
#240 persze jó értelemben szörnyek. -
#239 bocs,de a fílmből nem derül ki,hogy több is van.
szerintem lehet őket szőrnynek hívni ,mert félni kell tőlük( a ragadozók tól.) -
#238 várom a filmet -
W B #237 na egynél több Dilophosaurus van!
sziget térkép
amúgy meg a szigeten csak 3 veloci volt, és kétlem, hogy túl élte volna a fagyasztó karmrát.