1759
Jurassic Park IV és a Trilógia
  • garex
    bocs nem öbb hanem több
  • garex
    lehet hogy van öbb raptor :az egyik kiszabadulhatott a hútőkamrából és az elején van egy csomó Raptor tojás. és ha amelyik kiszabult gondozta őket akkor lehet 1 egész falka
  • Jrex
    a NUBLA-val az a baj h, csak 1 rex van,1 dilophosaurus,és talán 1 raptor ami ha túlélte a bezárást.tehát nem sok van ami üldözze az embert.
  • Jrex
    nem egyszerű kerítés,és ez amolyan hátsó kapu,az emberek elől járnának ki,be.
    az tényleg jó lenne ha vissza térnének a nublárra.
    a dinos fílmek felsorolásánál kihagytam a yonggary-t,ami egy földönkívüli óriás dinosaurus, a történet elmenne,de sz...rul van megcsinálva.
  • garex
    az lenne a legjobb ha visszatérnének a Nubla-ra
  • W B
    AZOK NEM SZÖRNYEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

és a kerítéses dolog ott sántítit: hogy több kapunak kell leni a kerytésen, a másik: ilyen helyen még a hülye is tartana fegyvert.
  • garex
    szép történet.
  • Jrex
    de azon a képen amit olvastam 1 szörfözős van a cápa előtt.

én a jp4-et olyan fílmnek gondolom,h. amerikában vannak azok a nagy viharok,hurrikánok...(tudjátok amik nemrég voltak)és amerikának "kevés" lett a jövedelme, ezért kitalálják,h. beindítják a parkot,mert a dínokat ugyebár mindenki szeretné látni.el is készül a park,de a szigetet/ket körül vették valami "fal"-lal ahol a tengeri lények lehetnek.1 zsilipkapu van,ott lehet bejutni a szigetre. a park be is indul ,jönnek a látogatók meg minden. van 1-2 hotel(hon juras),ebédlő stb.de 1 kiránduló csoport vagy osztály a kirándulóútról letérnek a busszal 1kicsit.(lecsusznak a/nem annyira meredek szikláról,de nem tudnak visszamenni/ szikláról ,a busz is , vagy valami)a mobilok,rádió ado-vevők elromlottak(eltörtek,lemerultek?)el kezdik keresni a visszavezető utat,közben sok dinoval találoznak(szaporodási időszak van).egyre fogy a csapat mert tizedelik öket a raptorok,rex...a tengerpart felé mennek,az egyik táborozáson felfigyelnek 1 dimorphodon-ra(a kedvenc szárnyasdinom)ami a partot jelzi(az ingen kereső csapatai azért nem keresik őket mert nem tudják h. eltűntek,mert több napos kiruccanásra mentek.)mivel minden osztályban vannak kövérebbek,gyengébbek akik lassítják a csapatot,ezért külön kell vállniuk a,de csak reggel.reggel látják még a rexet és a spino-t harcolni,ezuttal a rex javára.a giganto is megjelenik,h. lássuk ki a nagyobb,de felméri a helyzetet és behódol a királynak.na szóval ketté válik a csoport(ami megmaradt belőle).a lassabb továbbra is a tenger felé, a mássik a központ felé.a központ felé igyekezve rájuk támad pár dilophosaurus,késöbb raptorok.eljutnak a központot(ahol a hotelek,bolto,ebédlők,stb-k vannak)körülvevő áramos kerítéshez,ki kell kapcsolnijuk ahhoz h,bejussanak,amikor bejutottak nem tudják/elfelejtik vissza kapcsolni.be jutnak a központba szolnak a fejeseknek,elindulnak,hellikopterekkel a másik csoport után.
    e közben a dinok bejutnak az áramtalanított kerítésen.
    vissza hozzák a másik csoport tagjait.a dinok betörnek és zsétverik az egész központot.alig tudnak kimenekülni a szigetröl.helikopterekkel,repülőkkel,hajókkal.az egyik elszabadult motorcsónak neki megy a zsilipnek és nagyot robban,ezen a résen kijutnak a tengeri szörnyek is.a történet másik alapja(minden fílmnek van szintepl: az 1.-ben alan nem szereti a gyerekeket,és kikkel kerül bajba,a végére megszereti őket,vagy a 3.-ban összejönnek a gyerek szülei.)az h. az egyik gyerek a csoportból olyan dolgozatot ír amiben 1 albínó dino van és rosz jegyet kap rá,a tanár indoka az h,ne olyanról írjanak ami nem biztos,nem lehet igazolni....a szigeten dolgozók befognak pár dinot tanulmányozás céljából,és itt van köztük az albínó velociraptor,a végén el engedik.
    a szrep osztás:hammond unokálya Lex a park igazgatónője,a testvére Tim próbálja lebeszélni a gyerekkori emlékek miatt.
    -Ian lánya a néger kiscsaj a csoporttal van mint tanár
    több szreplöt nem tudok most kitalálni.a történet folytatásra szorul mert nem derül ki mire döntenek a sziget sorsáról ezért legyen 5. is
    JELZEM EZT A TÖRTÉNETET ÉN TALÁLTAM KI,SEMMILYEN OLDALRÓL NEM LEHET LESZEDNI VAGY OLVASNI, HA A VALÓSÁGGAL HASONLÓ LESZ AKKOR AZ CSAK IS AZ ÉN JÓSLÓ TEHETSÉGEMNEK KÖSZÖNHETŐ.LE VAN VÉDETTVE.:)
  • Jrex
    a fílmben lehet hogy benne lesz, a fílmben olyan dínok is eggyütt láthatóak amelyek soha nem is találkozhattak.
    egyébként iigen ezt a képet akartam berakni.
  • W B
    látod ezt én sem értem. ráadásul a Megalodon lassú hogy egy Mossasaurust utólérjen
  • garex
    az én információim szerint a Megalodon kb. 50 millió évvel ezelőtt jelent meg a Mosasaurus és a Pteranodon 65 millió éve kihalt.Nem tom hogy kerültek össze.
  • W B
    gondolom ezt akarja
  • garex
    nem az amikor egy Mosasaurus van a szájában?
  • Jrex
    a cááááááááápaaaaaaaaaaaa.megalodon.( a kép nem a fílmből van csak be akartam tenni ide.
  • garex
    miért ezen a képen mi van?
  • Jrex
    bocs nem nyitja meg
  • Jrex
  • Jrex
  • garex
    helyesbítek:
    szinte semmi
  • garex
    észre vettem pl:
    nincs rajta semmi amiről olvasni lehetett
  • viizo
    de még a színvonalasabb fake-ek közé tartozik ;)
  • W B
    észre veheted, hogy nem igazi
  • garex

csak ézt találtam
  • W B
    nem hozza a be a képet.
    a másik NEM LESZ benne Megalodon
  • Jrex
  • Jrex

azt olvastam lesz benne megalodon.hogy kerül oda?(a cápa)
    bocs az előbb azt akartam írni,én is szerepelnék benne.
  • Jrex
    bocs,de nem ugyan az.
    remélem Laura Dern többet fog szerepelni,ebben mint a 3-ban,az egyik kedvencem.
    én is szerepelni benne.
  • W B
    SG
  • W B
    oh. akkor most mi is van?
  • blackgamer
    egy friss pletyka

Több siteon is írják hogy megkeresték Laura Dern-t, még nem biztos de lehet hogy ő szerepel a negyedik részben a régiek közül
  • W B
    ez egy régi hibás elmélet... és ha nem zavarna, alőzőleg linkletem...
  • Jrex

erröl.az eredeti spino.
  • garex
    sztem arra hasonlít a legjobban
  • W B
    mi van? Te most Mien Spinosaurusról beszélsz?

amúgy meg, a T-rex eredeti mérete 15m. és ez a T-rex méret kicsinyítés igaz! már láttam olyan helyet ahol a T-rex maximális testméretét 9mre írták.
    Még mindig nem érted?
  • garex
    ez nem az Altispinax azon a képen?
    mert nekem annak tünik
  • Jrex
    vagy a honlapon tett hozzá vlaki pár métert.
    a jp3-ban szereplő spino,1 alfaj,az az eredeti amit te fatális hülyeségnek gondolsz.
  • W B
    khm. "ősvilági kaland" a dokumentum filmcíme. a lényeg: az elsőrészben már röktön T-rex "kaland". nos a T-rex 14m, ezt mondták benne. most jön a foldulat! megnéztem a film angol honlapját, ahol a T-rex 15m testhoszra van írva! vagyis valaki valahol lefaragott egy métert. ha a discovery-n lett volna ez a film akkor tuti, hogy még egykét méterrel kisebbet mondtak volna. vagyis: a T-rexet direkt kisebre mondják. DEMÉRT?! itt megnézhetitek (remélem behozza) Neröhögjetek! ez az egyetlen dokumentum film ami elfogadható, a többi ehez képest 0.

mien égi ragadozó spinosaurust,amelyik afrikában élt???
    csak nem erre gondolsz? csak szlok, hiába szeretd ezt a verziót jobban, amikor fatális hülyeség
  • Jrex
    a régi ragadozó spinosaurust,amelyik afrikában élt,(nem az aegyiptikust/máshogy nem tudtam leírni/)azt jobban szerettem.
  • Jrex
    minden mesének van igazság alapja!:)minden dínos könyvemet átnéztem mindben a rex max 14m,de ha a könyvek elevúltak ajánlom nézegess agy kis discovery-t,viasat-ot...,amik nemzetközileg elfogadott,nem ilyen megbízhatatlan internetes külföldi szövegeket ahol a "párbajban" csak az egyik fél van feltűntetve!
    a spino vékony nyakát a rex nem tudja a vastag állkapcsával átharapni,a spino a vékony állkapcsával pedig igen a t-rex vastag nyakát?hülyeség.
  • W B
    a másik: a SPino fogai kicsik, és nem elegek a vastagbőrhöz.
    a SPino fogai 10cm hoszuak. a Rex fogai átlagban 15cm, de fogazata "hullámos" és a hullám legnagyobb foga akár 30cm is lehet. ebből az jön, hogy bíz a SPino csigolyáinak löttek a filmben