Jurassic Park IV és a Trilógia
  • Jrex
    a jurssic parknak szinte nincs vetélytársa.felsorolok pár dinos fílmet,ami eszembe jut.
    -super mario bross(a dinok ról szol,de nem azok szerepelnek benne döntő töbségben.
    -frédi és béni1,2(a cím önmagáért beszél.)
    -lochness,lochness mélyén,a tó titka(ezek nem igazi dínok)
    -a raptor,raptor2:szörnyek szigete( még nem láttam,de nagyon jó lehet,18 éven felülieknek van)
    -king kong(az új:nem sokáig szerepelnek benne,de jók,és ezek tovább fejlett változatok
    -godzilla(1 mutáns,alapjaiban véve dinosaurus:a lábai a test alatt függőlegesen helyezkednek el,páncélos bőr...ez jó fílm.)
    -nem tom mi a címe ,de régen láttam 1 fílmet amiben szerepelt 3 brontosaurus,róluk szolt a fílm,pár kutató kereste őket(elég gagyi volt)
    -dinkasaurusok1,2,3:pár minisaurus rohangál benne(gyerekfílm)
    -dinotopia(hát a legnagyobb baromság amit valaha láttam.a dinok beszélnek?1 kutya hamarabb tanulna meg beszélni.)
    -az elveszett világ(amelyikben d-amerikába mennek,hát elmegy)(amelyikben ázsiába mennek nagyon el lett cseszve)(a sorozat az is)
    -még volt valami gagyi sorozat,akkor még 1 fílm aminek a címe nem jut eszembe,meg valami dino lovagok(azt a gagyi sorozatot leszámítva nagyon rosszak,a sorozat türhető volt.
    asszem ennyi.