1759
Jurassic Park IV és a Trilógia
-
blackgamer #356 ékezetes betű ne legyen a fájl nevében
-
W B #355 túl kicsi. így eszerint megálapítva csak úgy tört el a kő -
#354 na mindeggy,biztos mert telefonnal csináltam. -
#353 -
#352 na. -
#351 na mindeggy ,majd később. -
#350 -
#349 valami olyat h, ismeretlen dns-t találtak benne.
-ezen a kövön mi látszik?1 szárny,v. 1 novénylenyomat,vagy csak így tört el? -
#348 ebben nem is ,de régebben olvastam valahol ilyesmit. -
W B #347 mien lenyomat, ilyen nincs, csak mondtam hoyg az álmomban így magyarázták
használható szövet, vagyis megtudjuk allípítani hogy hogy helyezkedtek el a véreke... De DNSről még szósincs -
#346 MÉG!!!!
de a lenyomatábol ugyebár lehet,mi?
de előtte ott volt h, használható szövet (vajon mire?) -
W B #345 15. és papíromvan hogy helyesírásból 0 vagyok...
amásik mért nem lehet? mert maga a dolog hogy találjanak olyan szövetet amiből DNS-t lehet kivonni már maga csoda. még eddig nem is találtak. (írták hogy a t-rex szövetből sem sikerült még) -
#344 te meg hány éves vagy hogy nem tudsz írni?(agyilga)
na és miért nem?(mert te azt gondolod?)
-
W B #343 fogmár fel agyilga! nem lehet összeszedni! SOHA! hány éves vagy hogy nem tudod megérteni?! -
#342 de ha nem a lenyomatból kell,hanem az ép szövetekből akkor a mi technológiánkkal is lehet,hamarabb. -
W B #341 az álmomban lényegébe csak így volt lehetséges a klonozás. a Klonozó olyat magyarázott, hogy a DNS lenyomata megmarad a kövületekben és megfelelő tehnológiával ez lemásolható. és aztán mesterségsen ismét létre hozható. de ez nem földi tehnológia, ezt kb 8000 év mulva érnénk el -
#340 nem tudom,szerintem nem,de én ilyet nem írtam. -
W B #339 a DNS hagy lenyomatott a kövületek molekuláiban? -
#338 akkor te már tudod hogy kell csinálni. -
W B #337 csak annyi, hogy az álmomban a klonozó elmondta a klonozás menetét, és még minidig sok dologra emlékezem. (klonozo kb 3m magas nem földi) -
#336 milyen álmod?én nem mondtam ilyet. -
W B #335 jm, mondjam el az álmom? érdekes módon a sok hülyeséget leszámítva, jól emléxem hogy klonoztak dínókat.
igen lesz JP4 -
#334 lesz egyáltalán 4-dik rész? -
#333 a földön kívüli technológiást nem igazán értem,de ha azt akrná jelenteni h, olyan soká találkozunk velük akkor:
1.-honnan tudod hogy a szomszédod nem földönkívüli?
2.-az állatok szükségleteinek kitapasztalása max 8-10 év.
3.-klónozni már tudnak,lásd Dolly
4.-már próbálják az erszényes farkas feltámasztását(olyan sikerrel h, pár dnsből sikerült több 100 kromoszómát másolni
5.-miért kéne hozzá földönkívüli technológia?
6.-ha tényleg van mokele mbembe,nessie...akkor ki tudnák egészíteni a hiányzó részeket a dnsben,és a megtermékenyített petét is be tudják helyezni a hasonló állatokba(ezekre a lényekre és a madarakra gondoltam)
7.-ki nem szeretne élőkkel találkozni?aki nem az nem igazán szereti őket. -
W B #332 mi a feltétele, hogy már mai világban legyenek dínók?
-földönkívüli tehnológia (ez kb a mai földihez képest 5000-10 000 év)
-pár szász év + a klonozás és kitapasztalni az állatok szükségleteit. (ez kb 200-300 év)
nos?
magyarán 5000-10 000 év mulva vissza térhetünk a témára.
-
#331 ha azért írod ezt mert csak a kikövesedett ca és mg(a csontból) nem tudnak kivenni dns-t,akkor közlöm veled h,nem is tudnak ,de a belsejében (némelyiknek)találtak lágy szövetet,ami tartalmaz dns-eket ,csak kevés az egész géntérkép megállapításához,de ha még találnak ilyet, akkor talán elég lesz a feltámasztásukhoz. -
W B #330 vannak kivételek hogy a szigeteken élő állatok nagyon nagyok! egy régebbi SG tudományos cikk, írt erről.
amúgy a dínók klonozása KÉPTELENSÉG! fogjátok fel, már végre! LEHETETLEN! -
garex #329 ebben szerintem igazad van .de mi a valóságalapja? -
#328 szerintem azért lettek nagyobbak h,félelmetesebbet találjanak ki a t-rexnél. -
#327 ezt én sem értem.
elsönek jelentkezek:én igen is hiszem,sött szerintem még a mi életünkben sikerülni fog a feltámasztásuk. -
garex #326 a King Kong ban nem értem hogy az állatok miért olyan nagyok.1kis szigeten nem össze kéne menni az állatoknak? a kis szigeteken ritkán vannak több tonnás állatok -
garex #325 valaki hisz abban hogy valamikor (nem feltétlenül a közeljövőben) lesz lehetőség a dinosaurusok klónozásában? -
garex #324 nem.csak nem todok mit mondani. -
#323 na mivan, kihalt a fórum?
egyedül én szedek itt béres cseppet? -
#322 amúgy tollas raptor van a képen(kövület),amit egyszer nagyobb képben is megtaláltam,de most nem. -
#321 szellemes.:) -
W B #320 kicsi a kép...
örülnék-e? INGEN (egy N betüt levelszel és meg van a megoldás) -
majd akkor szolj ,ha ilyet találnak T-rexben.akkor majd elhiszem. -
#318 ez nem jelenti azt h, tollas is volt.
az ember és a csimpánz géntérképe 1%-ban tér el,tehát 99%-ban megeggyezik,az övék meg csak hasonlít.sött ha jól tudom az háziegéré is csak 1%-ban tér el a miénktől,zsóval ennyit jelent az az 1%.
ÉRTED?????????
-te örülnél ha a 4.részben tollas rexek lennének?mert én nem. -
W B #317 khm