1759
Jurassic Park IV és a Trilógia
-
toll nélkül jobban néznek ki(és nem olyan mintásan)és élethűbbek is(legalább is szerintem)a raptorok pl azok tollasan néznek ki jobban és élethűen.
-egy nagy állatnak minek toll?a hőtartásért?akkor az elefántoknak mért nincs szőre,pedig a dinok idejében meleg volt az éghajlat.ez jól néz ki.mondjuk itt úgy néz ki mint 1 pulyka,de itt van ez: -
#315 a szárnyat azért írtam mert a kezéből lehet kezdett szárny lenni ezért kezdett csökevényesedni.
a fej mögötti dudor pedig az állkapocs és a nyak izmai zöme itt helyezkedett el,csak így tollasan,szerintem csúnyán ábrázolták. -
W B #314 nem érted!
a fej mögöti dudor, ahogy amenyit értek: a faj erőségét mutatja, ez a testel arányos. és a T-rexnek a legnagyobb.
a szárny: a T-rexnek keze van! a csirkének csökevényes szárnya. észreveszed a külömbséget? -
#313 igen.inkább mint ez,de a szárnya lehet élethű és ezért volt kicsi a keze,mert a csírkéjé sem nagy. -
W B #312 a JP t-rex élethű? -
#311 szerintem a feje mögötti dudor miatt nem élethű.
az elöző tollas rex inkább az volt,anin kevés toll volt. -
garex #310 szerintem elég élethű -
#309 szerintem nem. a raptoroknak még jól is áll.de ...
modjuk a szárnya jó:) -
W B #308
mien élethű T-rex. Komolyan mondom hogy élethű -
#307 amit linkeltem, azon az oldalon található azon képek nevét soroltam fel amelyek szerintem igaziak.
- az az előzetes tényleg egy otthon összevágott valami amit még hivatalosnak mondani se lehet. -
W B #306 már volt!!!!!!!
Jp3, és a Raptor című film! -
#305 hát,nincs más... -
TomDantes #304 Méghogy hivatalos JP IV trailer! Hát ez csak a harmadik részből össze ollózot jelentek!
-
#303 Itt a hivatalosnak mondható JP IV Trailer! Katt! -
#302 Kérjük pontosabban fogalmazni. -
#301 Majd megpróbálom feltölteni! -
W B #300 ? mivan? -
#299 én is azt a pteranodon-os képet gondoltam igaznak.meg a japanesecarcass(egy döglött valami amit a hajóra emelnek.)-az volt 1 cikkbenn 1977-ben "fogták" ki,a drachenfish az a nagy hal a végén,a pferd az a pici lovas kép és talán a mokele mbembe-és kép amin nem látszik semmi. -
W B #298 szerintem az lehet igazi, melyiknél a katona lánbát a Pteranodon fejére rakja -
#297 ezen képek közül melyik nem fake? elég érdekes dolgokat látni -
W B #296 hm, akkor nem tudom :p az a lényeg hogy a környékén -
#295 ráadásul a fényképezőgépet 1826-ban találták fel.és te azt írtad arra a képre h. 1820-ban készűlt. -
#294 érdekes.nemrég a 2.képre azt írtad h. igazi. -
W B #293
köss össze állítás
nem igazán álapítható meg, hogy hiteles-e
ez 100% kacsa
ezt meg nem kell elhinni, ilyeneket egy művész csinál. csinált pl olyat hogy dínót vegyített emberre, és azt mumifikálva megcsinálta és azon a mumián volt szemüveg. -
#292 ezen a linken több dino is van,bár némelyiket nem látom ki.
a többi pterosaurus-os kép is itt van. -
#291 bocs
toter pterosaurier
remélem ez már jó -
#290 remélem jó -
Bullitt #289 A kép korát a minősége árulja el...bár ezen a 92*62 pixeles téglán én csak pár embert tudok kivenni, semmi többet, ha van nagyobb kép linket írj be lécci :D -
#288 az ET című fílmet 2002-ben a 20. évfordulójára felújították a ahnganyagot,a képminőséget,új jeleneteket is vágtak bele.és azt kérdeztem h. vajon a jp-vel is fogják-e ezt tenni. -
W B #287 mi??? -
#286 de honnan tudod h, a kép akkor készült?
-szerintetek a jp 1.részét is fel fogják újítani a 20.-dik évfordulóján,mint az ET-t? -
W B #285 hogy honan tudom, hogy igaz-e.
egyszerű, akoriban ezeket a lényeket másként képzelték el mint ahogy a képen van. -
#284 ezt mire mondtad? -
W B #283 akoriban nem így képzelték el őket, mint ahogy a képen látszik -
#282 az utolsó képen,az is túl kicsi,de van egy nagyobb és "jobb" minőségű kép bevádva ,ennek egy másik szögből és a pteranodon feje ki van nagyítva,látszik a feje.
-honnan tudod ,h.igazi? -
W B #281 ezek közül csak ez igazi. 1820 francia órszág. csak kár hogy kicsi a kép -
#280 ez lett volna a kép.
még a 20.sz.-ban is élhettek pterosauriák.
akárcsak nessie,mokele mbembe,ogo pogo ...
a "kínai"szárnyatlan sárkányokat pedig szerintem a varánuszfélék(komodói...),krokodilok... -
#279 szerintem a szárnyas sárkányokat,néhány túlélő prerosauria mintázta.pl:
ramphornhyncus-ra a farka végén levő rombusz alakú lebeny ről gondoltam(az emberek honnan találták volna ki azt a sárkányoknak.)
-
W B #278 régi ábrázolás! a Megaraptor nem dromeosauridea -
#277 nem csak