1759
Jurassic Park IV és a Trilógia
-
#396 az az Horner. -
W B #395 nem, mert Az a balf*sz Honer is ott volt -
#394 -a jp2-ben elb@szták,mert vadászni akart a legnagyobb vadra,és gondolom mint pl: az elefántoknál a rendezők a hímet azt hitték nagyobb.
-az 1.-ben nem változott át a t-rex,az nőstéy volt.
-a 3.-ban pedig ha kifejlett lett volna biztos ő nyer. -
W B #393 alá mivan?! 11m az a T-rexek esetében még nem kifejlet egyed, magyarán egy fiatalt volt az -
garex #392 találtam 1 olyan képet ahol az van hogy a 3 ban egy alárendelt T-rex van de még ez sem magyarázza a kis méretet -
W B #391 hát a JPben egyenlő méretek voltak. de ez logikus, nöstényből lett hím.
vagy még sem? a T-rex-nek pl. meg volt a 100% DNS-se. vagyis a B telephelyen klonoztak hímeket is. akkor meg a nöstény volt kicsi -
#390 amúgy is max a nőstények lehetnének akkorák,a hímek sokkal kissebbek voltak,lehet ez kavar be a méreteknél. -
W B #389 mért kissebítik? jó kérdés, de ezt csinálják -
garex #388 a T-rex harcos v. nyafka úgy kezdődött hogy:"a legtöbben 1 15 m hosszú gyilkológépnek ismerik..."
Robert Burghs(nem tom hogy kell írni)pedig azt mondta:" egy 12m hosszú dögevő..."a végére persze kiderült hogy vadászott de a dögöket sem hagyta kárbaveszni -
#387 de akkor azt mond már meg h, mért kissebbítenék?mikor ő a legismerteb,őt kell "magasztalni".az a baj h, minden hova más adatot írnak szinte.mert gondolom mindenki mást vesz átlagnak.de még ha így is van, a többit mért nem kissebbítik?
-de ha nekem van igazam,és nagyobbítják az azért lehet mert biztos kerekítenek. -
W B #386 az a vicc. hogy a T-rex méretét DIREKT kicsinek mondják. vagyis:
az "ősvilági kaland" című filmben a T-rex 15 méter volt, a film honlapján megnézetm (15m hosszó rexek mászkáltak benne) de a TVben már csak 14. a Spektrumon szokot menni ez a műsor. Ha nevsebb tudományos csatornán lett volna 100% hogy kisebbet mondtak volna. magyarán: a T-rex méretét direkt kisebbnek mondják. Látam már olyat is hogy a T-rex max testhossza 9m... -
#385 a véglet = maximum nem?mert akkor lehet,de akkor a többinek is van "véglete". -
#384 szerintem átlagot nem lehet számolni azokból az adatokból,amik vannak. -
garex #383 kicsit jobban átgondoltam és W B nek igaza van -
#382 mert te aztán csak tudod. -
W B #381 hülyeség... a T-rex átlag mérete 13-14 m volt... -
garex #380 a T-rex átlag mérete van a képen és többi ragadozónak is de viszont ha a végleteket nézzük a Rex 15 -
#379 csak azért kérdeztem mert elég hülyén néz ki és nem voltam ,benne biztos h,igazi.
megnézted amit belinkeltem,ott oldalt a top carnivoles-t?mert ott össze van hasonlítva mind,és nem alatta van. -
W B #378 ez egy ős kroki.
amúgy a Gigantho és Cracha kb egy szinten vannak. a T-rex alatt. amúgy ha nagyon akarod: a Gigantho erősebb mint a Carcha -
#377 ez igazi? -
#376 oldalt a top carnivoles-t válaszd. -
#375 lehet h. nemjó
ezért ezt is megpróbáltam -
garex #374 szerintetek a Charca vs. Giganto küzdelemből ki kerülne ki győztesen? -
W B #373 kik? -
#372 vagy mások. -
garex #371 ebben van igazság bőven -
W B #370 akkor sem lehet, mert addig 100% hogy kiírtjuk magunkat -
garex #369 én a Dino újra élesztést nem feltétlenül a közeljövőben értettem hanem egyszer akár 50 000 év mulva is -
#368 csak a "kormánylapát" -
#367 szerintem az ember mindent elfog érni amit kitűz magának a jövőben(kivéve az örök életet)de ha a dino klónozásban netalántán mégis neked lenne igazad,akkor ott lesz a fluxuskondenzátor(segítek:vissza a jövőbe),vagy más földönkívüliek amelyek abban az időben jártak a földön és elvittek pár egyedet.és utoljára,de nem utolsósorban az általam már említett "relytett élőlények".amit az avp2 fórumban említettem az ezekre a DINO-kra értettem.
amúgy meg a 2 kép között nem sok eltérés van. -
garex #366 láttam az utazás a föld középpontja felé c. filmet -
#365 láttátok az utazás a föld középpontja felé-t? jó lenne ha lennánek olyan értelmes dinok?mondjuk ha nem lett volna fülkagylójuk élethűbbek lettek volna. -
#364 én az egyik fajra gondoltam,nem 1db-ra,amikor azt írtam az egyik. -
W B #363 ja és természetesen a Pteranodon longiceps "hippocratesi" és csak a sornán él -
W B #362 Pteranodon longiceps
csontváz.
ez a faj mind kétszigeten megtalálható.
Pteranodon sternbergi
csontváz.
ez a faj látható a JP2 végén.
Ez a faj csak a Sornán található.
bal felső sarokban szárnyal, egy példány
a JP2 végi képet nem találtam.
Pteranodon longiceps "hippocratesi"
Az Ingen "speciális" Tenyésztésü fajtája, mely elég agreszív...
van még kérdés? -
W B #361 nem egy volt, volt több is!!! csak egyet látál leszálni a fára. hajól emlékszem 3 drab repült... -
#360 de az egyik szabadon élt rajta.(amelyik a 2. végén van) -
W B #359 a Sorna szigeten hány Ptero kalitka van?
Sztem 3. mert:
2 100% DNSsű Pterosaurus fajta van.
És a JP3ban látható Pterosaurus Hipokratesis (vagy mi a szösz) -
#358 ja kössz. -
#357 azt hittem a ö nem számít ékezetesnek.amúgy hogy szerezted meg tőlem?