1759
Jurassic Park IV és a Trilógia
  • Jrex
    az az Horner.
  • W B
    nem, mert Az a balf*sz Honer is ott volt
  • Jrex
    -a jp2-ben elb@szták,mert vadászni akart a legnagyobb vadra,és gondolom mint pl: az elefántoknál a rendezők a hímet azt hitték nagyobb.
    -az 1.-ben nem változott át a t-rex,az nőstéy volt.
    -a 3.-ban pedig ha kifejlett lett volna biztos ő nyer.
  • W B
    alá mivan?! 11m az a T-rexek esetében még nem kifejlet egyed, magyarán egy fiatalt volt az
  • garex
    találtam 1 olyan képet ahol az van hogy a 3 ban egy alárendelt T-rex van de még ez sem magyarázza a kis méretet
  • W B
    hát a JPben egyenlő méretek voltak. de ez logikus, nöstényből lett hím.
    vagy még sem? a T-rex-nek pl. meg volt a 100% DNS-se. vagyis a B telephelyen klonoztak hímeket is. akkor meg a nöstény volt kicsi
  • Jrex
    amúgy is max a nőstények lehetnének akkorák,a hímek sokkal kissebbek voltak,lehet ez kavar be a méreteknél.
  • W B
    mért kissebítik? jó kérdés, de ezt csinálják
  • garex
    a T-rex harcos v. nyafka úgy kezdődött hogy:"a legtöbben 1 15 m hosszú gyilkológépnek ismerik..."
    Robert Burghs(nem tom hogy kell írni)pedig azt mondta:" egy 12m hosszú dögevő..."a végére persze kiderült hogy vadászott de a dögöket sem hagyta kárbaveszni
  • Jrex
    de akkor azt mond már meg h, mért kissebbítenék?mikor ő a legismerteb,őt kell "magasztalni".az a baj h, minden hova más adatot írnak szinte.mert gondolom mindenki mást vesz átlagnak.de még ha így is van, a többit mért nem kissebbítik?
    -de ha nekem van igazam,és nagyobbítják az azért lehet mert biztos kerekítenek.
  • W B
    az a vicc. hogy a T-rex méretét DIREKT kicsinek mondják. vagyis:
    az "ősvilági kaland" című filmben a T-rex 15 méter volt, a film honlapján megnézetm (15m hosszó rexek mászkáltak benne) de a TVben már csak 14. a Spektrumon szokot menni ez a műsor. Ha nevsebb tudományos csatornán lett volna 100% hogy kisebbet mondtak volna. magyarán: a T-rex méretét direkt kisebbnek mondják. Látam már olyat is hogy a T-rex max testhossza 9m...
  • Jrex
    a véglet = maximum nem?mert akkor lehet,de akkor a többinek is van "véglete".
  • Jrex
    szerintem átlagot nem lehet számolni azokból az adatokból,amik vannak.
  • garex
    kicsit jobban átgondoltam és W B nek igaza van
  • Jrex
    mert te aztán csak tudod.
  • W B
    hülyeség... a T-rex átlag mérete 13-14 m volt...
  • garex
    a T-rex átlag mérete van a képen és többi ragadozónak is de viszont ha a végleteket nézzük a Rex 15
  • Jrex
    csak azért kérdeztem mert elég hülyén néz ki és nem voltam ,benne biztos h,igazi.
    megnézted amit belinkeltem,ott oldalt a top carnivoles-t?mert ott össze van hasonlítva mind,és nem alatta van.
  • W B
    ez egy ős kroki.

amúgy a Gigantho és Cracha kb egy szinten vannak. a T-rex alatt. amúgy ha nagyon akarod: a Gigantho erősebb mint a Carcha
  • Jrex
    ez igazi?
  • Jrex
    oldalt a top carnivoles-t válaszd.
  • Jrex
    lehet h. nemjó
    ezért ezt is megpróbáltam
  • garex
    szerintetek a Charca vs. Giganto küzdelemből ki kerülne ki győztesen?
  • W B
    kik?
  • Jrex
    vagy mások.
  • garex
    ebben van igazság bőven
  • W B
    akkor sem lehet, mert addig 100% hogy kiírtjuk magunkat
  • garex
    én a Dino újra élesztést nem feltétlenül a közeljövőben értettem hanem egyszer akár 50 000 év mulva is
  • Jrex
    csak a "kormánylapát"
  • Jrex
    szerintem az ember mindent elfog érni amit kitűz magának a jövőben(kivéve az örök életet)de ha a dino klónozásban netalántán mégis neked lenne igazad,akkor ott lesz a fluxuskondenzátor(segítek:vissza a jövőbe),vagy más földönkívüliek amelyek abban az időben jártak a földön és elvittek pár egyedet.és utoljára,de nem utolsósorban az általam már említett "relytett élőlények".amit az avp2 fórumban említettem az ezekre a DINO-kra értettem.
    amúgy meg a 2 kép között nem sok eltérés van.
  • garex
    láttam az utazás a föld középpontja felé c. filmet
  • Jrex
    láttátok az utazás a föld középpontja felé-t? jó lenne ha lennánek olyan értelmes dinok?mondjuk ha nem lett volna fülkagylójuk élethűbbek lettek volna.
  • Jrex
    én az egyik fajra gondoltam,nem 1db-ra,amikor azt írtam az egyik.
  • W B
    ja és természetesen a Pteranodon longiceps "hippocratesi" és csak a sornán él
  • W B
    Pteranodon longiceps

csontváz.
    ez a faj mind kétszigeten megtalálható.

Pteranodon sternbergi

csontváz.
    ez a faj látható a JP2 végén.
    Ez a faj csak a Sornán található.
    bal felső sarokban szárnyal, egy példány
    a JP2 végi képet nem találtam.

Pteranodon longiceps "hippocratesi"

Az Ingen "speciális" Tenyésztésü fajtája, mely elég agreszív...

van még kérdés?
  • W B
    nem egy volt, volt több is!!! csak egyet látál leszálni a fára. hajól emlékszem 3 drab repült...
  • Jrex
    de az egyik szabadon élt rajta.(amelyik a 2. végén van)
  • W B
    a Sorna szigeten hány Ptero kalitka van?
    Sztem 3. mert:
    2 100% DNSsű Pterosaurus fajta van.
    És a JP3ban látható Pterosaurus Hipokratesis (vagy mi a szösz)
  • Jrex
    ja kössz.
  • Jrex
    azt hittem a ö nem számít ékezetesnek.amúgy hogy szerezted meg tőlem?