Jurassic Park IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez egy régi hibás elmélet... és ha nem zavarna, alõzõleg linkletem...
sztem arra hasonlít a legjobban
mi van? Te most Mien Spinosaurusról beszélsz?
amúgy meg, a T-rex eredeti mérete 15m. és ez a T-rex méret kicsinyítés igaz! már láttam olyan helyet ahol a T-rex maximális testméretét 9mre írták.
Még mindig nem érted?
amúgy meg, a T-rex eredeti mérete 15m. és ez a T-rex méret kicsinyítés igaz! már láttam olyan helyet ahol a T-rex maximális testméretét 9mre írták.
Még mindig nem érted?
ez nem az Altispinax azon a képen?<#conf>#conf>
mert nekem annak tünik
mert nekem annak tünik
vagy a honlapon tett hozzá vlaki pár métert.
a jp3-ban szereplõ spino,1 alfaj,az az eredeti amit te fatális hülyeségnek gondolsz.
a jp3-ban szereplõ spino,1 alfaj,az az eredeti amit te fatális hülyeségnek gondolsz.
khm. "õsvilági kaland" a dokumentum filmcíme. a lényeg: az elsõrészben már röktön T-rex "kaland". nos a T-rex 14m, ezt mondták benne. most jön a foldulat! megnéztem a film angol honlapját, ahol a T-rex 15m testhoszra van írva! vagyis valaki valahol lefaragott egy métert. ha a discovery-n lett volna ez a film akkor tuti, hogy még egykét méterrel kisebbet mondtak volna. vagyis: a T-rexet direkt kisebre mondják. DEMÉRT?! itt megnézhetitek (remélem behozza) Neröhögjetek! ez az egyetlen dokumentum film ami elfogadható, a többi ehez képest 0.
mien égi ragadozó spinosaurust,amelyik afrikában élt???
csak nem erre gondolsz? csak szlok, hiába szeretd ezt a verziót jobban, amikor fatális hülyeség
mien égi ragadozó spinosaurust,amelyik afrikában élt???
csak nem erre gondolsz? csak szlok, hiába szeretd ezt a verziót jobban, amikor fatális hülyeség
a régi ragadozó spinosaurust,amelyik afrikában élt,(nem az aegyiptikust/máshogy nem tudtam leírni/)azt jobban szerettem.
minden mesének van igazság alapja!😊minden dínos könyvemet átnéztem mindben a rex max 14m,de ha a könyvek elevúltak ajánlom nézegess agy kis discovery-t,viasat-ot...,amik nemzetközileg elfogadott,nem ilyen megbízhatatlan internetes külföldi szövegeket ahol a "párbajban" csak az egyik fél van feltûntetve!
a spino vékony nyakát a rex nem tudja a vastag állkapcsával átharapni,a spino a vékony állkapcsával pedig igen a t-rex vastag nyakát?hülyeség.
a spino vékony nyakát a rex nem tudja a vastag állkapcsával átharapni,a spino a vékony állkapcsával pedig igen a t-rex vastag nyakát?hülyeség.
a másik: a SPino fogai kicsik, és nem elegek a vastagbõrhöz.
a SPino fogai 10cm hoszuak. a Rex fogai átlagban 15cm, de fogazata "hullámos" és a hullám legnagyobb foga akár 30cm is lehet. ebbõl az jön, hogy bíz a SPino csigolyáinak löttek a filmben
a SPino fogai 10cm hoszuak. a Rex fogai átlagban 15cm, de fogazata "hullámos" és a hullám legnagyobb foga akár 30cm is lehet. ebbõl az jön, hogy bíz a SPino csigolyáinak löttek a filmben
amikor a Spino elkapta a Rex nyakát akkor a mancsaival eltöri evvel nincs semmi bajom kivéve minden pl:
-a Rex meg sem próbál kiszabadulni
- a Spino kezei erõsek de annyira nem hogy egy Rexéhez hasonló masszív csigolyákból álló nyakat eltörjön
-az álkapcsa szorítása nem elég egy Rexhez hasonló nagy ragadozó ottartásához
persze edz az ÉN véleményem
-a Rex meg sem próbál kiszabadulni
- a Spino kezei erõsek de annyira nem hogy egy Rexéhez hasonló masszív csigolyákból álló nyakat eltörjön
-az álkapcsa szorítása nem elég egy Rexhez hasonló nagy ragadozó ottartásához
persze edz az ÉN véleményem
most nemrég láttam egy filmet meg utána is olvastam és kiderült hogy a Rex harapását 20 tonnára saccolják.
szerintem ha egy ilyen harapással elkapnak akármit az nem szabadul
szerintem ha egy ilyen harapással elkapnak akármit az nem szabadul
csak szolok! a T-rex átlagos nagysága 13m a SPinosaurus 15m. a Filmben 11,5m nagy volt a T-rex, mert az a barom azt mondta hogy a T-rex 12m volt max. (igen Horner vagy ki a f*sz) és kedzjük azza hogy a filmben látott erõviszonyok szerint a T-rex több mint 90% esélyel jön ki egy ilyen ütközetbõl. még akkor is van esélye, ha a SPino álkapcsaiba kerül, ugyani egy "kis" megmozdulással a SPino álkapcsát össze törheti. Ja és a SPino került elsõre a Rex foga közé ahonann 100% esélyel csak holtan jöhetki. a nyakcsigolyái ugyanis össze törtek, ha nem rendesen megnézük, de "persze ez csak film" ezért nyert, az a nagy dögevõ... ááá örület
JP3-bõl neked az jött le hogy Spino ragadozó?
megkergetett néhány embert (akiket elõtte nem is látott) és kinyírt egy nála kisebb t-rex-et még nem feltétlen ragadozó
max a terültetét védte
szerintem totál fölösleges arról vitázni hogy ki nyerne ha találkozna újra spino és t-rex
nem azért ölte meg a filmben mert éhes volt
megkergetett néhány embert (akiket elõtte nem is látott) és kinyírt egy nála kisebb t-rex-et még nem feltétlen ragadozó
max a terültetét védte
szerintem totál fölösleges arról vitázni hogy ki nyerne ha találkozna újra spino és t-rex
nem azért ölte meg a filmben mert éhes volt
az nem JP4! a Jp3 és a Raptorcímü filmbõl lett össze vágva, meg egy kevés JP2.
meg ha nem zavarna a Baryonyx egy Spinosauridea. és ezek az állatok halakat és dögöket ettek, vadászatra esélyük nem igazán volt, ugyanis k*b*sz*t lasuak.
meg ha nem zavarna a Baryonyx egy Spinosauridea. és ezek az állatok halakat és dögöket ettek, vadászatra esélyük nem igazán volt, ugyanis k*b*sz*t lasuak.
ez itt a Baryonyx
ez itt pedig a Spinosaurus szerintem mindenki látja a hasonlóságot
a Spino és a Baryonyx közt nagyon kevés a különbség .A Spino nagyobb és van vitorlája amúgy majdem ugyanojan a csontváza
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
haver, a Spino-t összekevered a Barionix-el...<#wow1>#wow1>
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Igen,télleg lesz 4,már alig várom...az elõzõ 3 is iszonyújó de ez tuti mégjobb lesz!!! De 2008 még soká van :S
bocs. Igazad van.
Szeretném ha a 4-ben végre az igazság lenne vagyis az hogy a Spino halevõ és a T-rex 1 csúcsragadozó
Szeretném ha a 4-ben végre az igazság lenne vagyis az hogy a Spino halevõ és a T-rex 1 csúcsragadozó
Valószinüleg?! te megvesztél?! Nem valószinüleg hanem az is volt
a Spino tudomásom szerint nem igen vadászott mert:
-gyenge volt az állkapcsa
-vigyáznia kellett a tarajára
-a csontváza sem volt valami masszív
ha jól megnézzük a taraját és a méretét leszámítva tiszta Baryonyx ami viszont szinte csak halat evett.erre alkalmaszkodott:
-nagy kéz
-egy a többinél nagyobb karom
- krokodil szerû fej
-egyenetlen fogsor ami kiváló a nyálkás haltest megragadésára
Az ilyen szintû specializálódás számomra azt jelenti : a Spinosaurus valószinûleg hal és dögevõ volt
gothic: egyet értek aSpinoról és a rózsaszín akármirõl
-gyenge volt az állkapcsa
-vigyáznia kellett a tarajára
-a csontváza sem volt valami masszív
ha jól megnézzük a taraját és a méretét leszámítva tiszta Baryonyx ami viszont szinte csak halat evett.erre alkalmaszkodott:
-nagy kéz
-egy a többinél nagyobb karom
- krokodil szerû fej
-egyenetlen fogsor ami kiváló a nyálkás haltest megragadésára
Az ilyen szintû specializálódás számomra azt jelenti : a Spinosaurus valószinûleg hal és dögevõ volt
gothic: egyet értek aSpinoról és a rózsaszín akármirõl
a Raptor filmet láttam régebben, hát semmi +18 nem volt benne, 5 percet leszámítva, amiben felnõt dolog volt. (nem adó befizetés)
Jrex! amit linkeltél kép, az a dinotopiából van! vagyis MESE. érted fiacskám? MESE!!!
amúgy amikor a JP3ban a SPino épp halászgat (írtó bénán! holot így szerzi be táplálékának 80%át) és jön az a gyerekes marhaság, csak annyi ezzel kapcsolatban a véleményem: Igen a dínók már komoly dolgok, de igazából, egy SPinosaurus sokkal kedvesebb az én szememben mint az a rozsszin akármi.
ez a rózsaszin akármi:

Jrex! amit linkeltél kép, az a dinotopiából van! vagyis MESE. érted fiacskám? MESE!!!
amúgy amikor a JP3ban a SPino épp halászgat (írtó bénán! holot így szerzi be táplálékának 80%át) és jön az a gyerekes marhaság, csak annyi ezzel kapcsolatban a véleményem: Igen a dínók már komoly dolgok, de igazából, egy SPinosaurus sokkal kedvesebb az én szememben mint az a rozsszin akármi.
ez a rózsaszin akármi:

a Carnosaurust nem láttam de a Raptor nagy marhaság tényleg
fõleg a vége amikor azzal akármivel lelõkik a T-rexet
fõleg a vége amikor azzal akármivel lelõkik a T-rexet
Ki ne felejtsük nagy kedvencemet, a Carnosaur trilógiát (illetve a belõlük összemixelt Raptor c. marhaságot). Roger Corman forever!!!
http://joeperry.blog.hu/
könyörgöm Jrex tanulj meg írni! szörnyû hogy írsz! nem az utsó postodról van szó hanem az összesrõl....
a jurssic parknak szinte nincs vetélytársa.felsorolok pár dinos fílmet,ami eszembe jut.
-super mario bross(a dinok ról szol,de nem azok szerepelnek benne döntõ töbségben.
-frédi és béni1,2(a cím önmagáért beszél.)
-lochness,lochness mélyén,a tó titka(ezek nem igazi dínok)
-a raptor,raptor2:szörnyek szigete( még nem láttam,de nagyon jó lehet,18 éven felülieknek van)
-king kong(az új:nem sokáig szerepelnek benne,de jók,és ezek tovább fejlett változatok
-godzilla(1 mutáns,alapjaiban véve dinosaurus:a lábai a test alatt függõlegesen helyezkednek el,páncélos bõr...ez jó fílm.)
-nem tom mi a címe ,de régen láttam 1 fílmet amiben szerepelt 3 brontosaurus,róluk szolt a fílm,pár kutató kereste õket(elég gagyi volt)
-dinkasaurusok1,2,3:pár minisaurus rohangál benne(gyerekfílm)
-dinotopia(hát a legnagyobb baromság amit valaha láttam.a dinok beszélnek?1 kutya hamarabb tanulna meg beszélni.)
-az elveszett világ(amelyikben d-amerikába mennek,hát elmegy)(amelyikben ázsiába mennek nagyon el lett cseszve)(a sorozat az is)
-még volt valami gagyi sorozat,akkor még 1 fílm aminek a címe nem jut eszembe,meg valami dino lovagok(azt a gagyi sorozatot leszámítva nagyon rosszak,a sorozat türhetõ volt.
asszem ennyi.
-super mario bross(a dinok ról szol,de nem azok szerepelnek benne döntõ töbségben.
-frédi és béni1,2(a cím önmagáért beszél.)
-lochness,lochness mélyén,a tó titka(ezek nem igazi dínok)
-a raptor,raptor2:szörnyek szigete( még nem láttam,de nagyon jó lehet,18 éven felülieknek van)
-king kong(az új:nem sokáig szerepelnek benne,de jók,és ezek tovább fejlett változatok
-godzilla(1 mutáns,alapjaiban véve dinosaurus:a lábai a test alatt függõlegesen helyezkednek el,páncélos bõr...ez jó fílm.)
-nem tom mi a címe ,de régen láttam 1 fílmet amiben szerepelt 3 brontosaurus,róluk szolt a fílm,pár kutató kereste õket(elég gagyi volt)
-dinkasaurusok1,2,3:pár minisaurus rohangál benne(gyerekfílm)
-dinotopia(hát a legnagyobb baromság amit valaha láttam.a dinok beszélnek?1 kutya hamarabb tanulna meg beszélni.)
-az elveszett világ(amelyikben d-amerikába mennek,hát elmegy)(amelyikben ázsiába mennek nagyon el lett cseszve)(a sorozat az is)
-még volt valami gagyi sorozat,akkor még 1 fílm aminek a címe nem jut eszembe,meg valami dino lovagok(azt a gagyi sorozatot leszámítva nagyon rosszak,a sorozat türhetõ volt.
asszem ennyi.
én is úgy tom hogy a velocirapttor ázsiai volt meg kisebb is.
sztem csak azért a velocit választották mert az már akkor is híresebb volt
sztem csak azért a velocit választották mert az már akkor is híresebb volt
az 1. részben az elején mikor kiássákák a velociraptort akkor az van kiírva h. Bandlands,szikláshegység montana, ez é-amerikában van , de tudtommal a velociraptor ázsiai volt.
meg sokkal kissebb 90-100cm volt,a fílben pedig 180-200cm.(biológiailag megnagyították?)miért kellett ez a bonyolítás,a deinonycus kb ekkora,vagy az utahraptor ami pont é-amerikai volt.szal egyszerûbb lett volna.
meg sokkal kissebb 90-100cm volt,a fílben pedig 180-200cm.(biológiailag megnagyították?)miért kellett ez a bonyolítás,a deinonycus kb ekkora,vagy az utahraptor ami pont é-amerikai volt.szal egyszerûbb lett volna.
bonyolult matematikai képletekkel,körzõvel,vonakzóval és terület kiszámítással.<#nevetes1>#nevetes1><#vigyor0>#vigyor0>
hja... a dinók felosztották maguk közt a szigetet
Vajon milyen módszert alkalmazhattak? <#hehe>#hehe>
Vajon milyen módszert alkalmazhattak? <#hehe>#hehe>
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
egyet értek azzal hogy azért néz a gyerek éppen dínós filmet hogy milyen komoly dolgok a dinok
sztem a sziget más pontjain játszódnak,azért nincs a 2-ben pl:corythosaurus-sem a 3-ban meg van.az állatok felosztották maguk közt a szigetet,a rex-bõl is több van,csak a hõseink ezen a területen voltak.
-sztem amikor a vízben "játszik velük" és a gyerek leáll tv-t nézni és pont dinos adás van,azzal azt akarték érzékeltetni,h. milyen komoly dolgok a dinok,sztem is az emberek mér annyira barátságossá teszik õket a különbözõ rajzfílmekben,játékokban(pl:plüss figurák),h.az emberek nem igazán veszik komolyan.
-sztem amikor a vízben "játszik velük" és a gyerek leáll tv-t nézni és pont dinos adás van,azzal azt akarték érzékeltetni,h. milyen komoly dolgok a dinok,sztem is az emberek mér annyira barátságossá teszik õket a különbözõ rajzfílmekben,játékokban(pl:plüss figurák),h.az emberek nem igazán veszik komolyan.
fogak a pteranodon fogában,hát ez is valami.a pteranodon szó =fognélküli csõr.vagy gondolom ez a speciális fejlesztésû.
-én dilophosaurust újra szeretném látni a következõ részbe,vissza,vissza,vissza.ja és persze a rex uralkodását.a dilophosaurusnak tényleg volt gallérja?én még csak a fílmben láttam így.
-azok az embriók velociraptorok?a 3-ban.
-a spino áttör úgy 1 kb 50cm acélkerítést,ami neki lett kifejlesztve,5 emberért mint 1 korhadt fakerítést,és a kb 10cm és kb ugyanennyi vastag "retesszel"megerõsített vasajtót már nem tudja áttörni.
-a 3 +-uma az hogy többnyire nappal játszódik és a zenéje.
azzal meg mire akartak utalni hogy a végén a pterok elhagyják a szigetet?
a spinon az elején amikor szétszedi a repcsit akkor is látszik a gépiesség,amikor a gyomrában csörög a telefon,v.amikor a repulö nekimegy akor is látszik h.animáció,valahogy nem illik oda.
-én dilophosaurust újra szeretném látni a következõ részbe,vissza,vissza,vissza.ja és persze a rex uralkodását.a dilophosaurusnak tényleg volt gallérja?én még csak a fílmben láttam így.
-azok az embriók velociraptorok?a 3-ban.
-a spino áttör úgy 1 kb 50cm acélkerítést,ami neki lett kifejlesztve,5 emberért mint 1 korhadt fakerítést,és a kb 10cm és kb ugyanennyi vastag "retesszel"megerõsített vasajtót már nem tudja áttörni.
-a 3 +-uma az hogy többnyire nappal játszódik és a zenéje.
azzal meg mire akartak utalni hogy a végén a pterok elhagyják a szigetet?
a spinon az elején amikor szétszedi a repcsit akkor is látszik a gépiesség,amikor a gyomrában csörög a telefon,v.amikor a repulö nekimegy akor is látszik h.animáció,valahogy nem illik oda.
a háromba amikor a hajón játszik velük a Spinosaurus az sztem nagyon gépies
a 3. részben büszkék voltak hogy a legtöbb helyen bábokat tudtak alkalmazni
a dvd-n az extrák között errõl részletes videó van
nekem a raptor mozgása nagyon gépies amikor a báboknak a fejét mozgatják, viszont amikor futnak animációsan az jól sikerült
a dvd-n az extrák között errõl részletes videó van
nekem a raptor mozgása nagyon gépies amikor a báboknak a fejét mozgatják, viszont amikor futnak animációsan az jól sikerült
Gallimimusok nincsenek JP3ban. De Ankylo sincs a JP2ben, és még sorolhatnám. múgy meg az INGENnek 3 féle Pteranodonja van. 2 eredeti (vagyis két alfaj, csak a fejüket ékesítõ taraj ami másmien) és van ez Pterosaurus Hipokratésis, ez speciális tenyésztésü. amúgy tény: a lábai gyengék+ nem bírnak el még 50kg+ súly felesleget
én azt sem értem hogy hogy lehet az hogy a 2 meg a 3 is a Sornán játszódik és a 2-ben nincs Spino és a T-rex bõl van 2 nagy és 1 kicsi is de minden állat kinézete is megváltozott
pl: Brachiosaurus az 1 ben szürkés volt a 3 ban meg zöld
pl: Brachiosaurus az 1 ben szürkés volt a 3 ban meg zöld
Elsnek mikor megláttam a fílmben én is arra gondoltam,de az a víz folyó,tehét bármikor beúszhatott,bármilyen hal...Ráadásul szinte egész életükben repûlnek és olyan gyenge volt a lábuk,h. nem bírnának el 1 embert.-tudtommal a 2.és a 3. is ugyan azon a szigeten játszódik,akkor a 3.-ban mért lettek bezárva?( a pteranodon design is más)
- a 3. ban a raptorokon kívûl mindegyiken látszik ,h. számítógépes animáció,v. "robot".
- a 3. ban a raptorokon kívûl mindegyiken látszik ,h. számítógépes animáció,v. "robot".
1, nem biztos, csak egy pletyka az a forgatókönyv
2, a második részben voltak szabadon élõ Pteranodonok. Ja és vedd figyelembe: azok az egyedek több évig bevoltak abba a kalitkába zárva, csak annyi élelmük volt, amennyi az alatuk lévõ folyóban úszkált, és volhukbe az kevés, ezért támadtak emberre. ez logikus nem?
3, nem biztos hogy a JP4ben a dínók halnak ki! Az se biztos, hogy kihalás lesz! De 80% hogy nem Steven rendezi... kár.
2, a második részben voltak szabadon élõ Pteranodonok. Ja és vedd figyelembe: azok az egyedek több évig bevoltak abba a kalitkába zárva, csak annyi élelmük volt, amennyi az alatuk lévõ folyóban úszkált, és volhukbe az kevés, ezért támadtak emberre. ez logikus nem?
3, nem biztos hogy a JP4ben a dínók halnak ki! Az se biztos, hogy kihalás lesz! De 80% hogy nem Steven rendezi... kár.
én is azt mondtam.
-amúgy honnan vetted azt hogy az lesz a forgatókönyv?(amit még az elõzõ oldalon írtál)
-a 3.-részben az 1-gyik legnagyobb hülyeségnek azt láttam h, a pteranodont úgy akarták beállítani mint a régi feketefehér fílmekben(mint a régi The lost world-ben,amiken mostanában nagyokat szoktak röhögni)hogy emberevõ,pedig halevõnek kellene lennie, elég nagy szégyen ilyen hibákat elkövetni Joe Jhonston részérõl.
ha a 4 a dinok kihalásáról fog szólni akkor nekem nem fog tetszeni.remélem Steven rendezi(mindkettõt hallottam már),mert ha nem akkor tuti h, megint a spino lesz a sztár.
-amúgy honnan vetted azt hogy az lesz a forgatókönyv?(amit még az elõzõ oldalon írtál)
-a 3.-részben az 1-gyik legnagyobb hülyeségnek azt láttam h, a pteranodont úgy akarták beállítani mint a régi feketefehér fílmekben(mint a régi The lost world-ben,amiken mostanában nagyokat szoktak röhögni)hogy emberevõ,pedig halevõnek kellene lennie, elég nagy szégyen ilyen hibákat elkövetni Joe Jhonston részérõl.
ha a 4 a dinok kihalásáról fog szólni akkor nekem nem fog tetszeni.remélem Steven rendezi(mindkettõt hallottam már),mert ha nem akkor tuti h, megint a spino lesz a sztár.
ugyan úgy Tyrannosaurus rex, úgy hogy mind1
az alfaj ugyan abba a fajba tartozik ,csak eltérhet a mintája(ebben az esetben nem tudjuk),élõhelye,stb...
tovább olvastam és tényleg van valami szerepjáték dolog, de alig bogóztam ki belõle valamit
?