1759
Jurassic Park IV és a Trilógia
-
garex #516 a JP2 vége egyszerűen leírhatatlanul gyönyörű -
W B #515 nekem a JP2 vége tetszik -
#514 Az első Universal film -
garex #513 én a JP-t 2és fél évesen kaptam meg videon és azóta a kedvenc filmem -
#512 Én nagyon de nagyon szeretem a Jp zenéjét.
Az elején mindig vérpezsdítő,izgalams a végén meg megnyugtató.
Amikor meg egy filmet nézek amit az Universal csinált mindig a Jp jut eszembe.Az volt az első Jp film amit láttam. -
#511 visszatérve a "himnuszunk"hoz(jp zenéje).nekem azt az időt idézi amikor elsőnek találkoztam a jp-vel(nem a fílmmel)anyu egy olyan helyen dolgozott ahol egy ilyen flipper volt,és mikor ott voltam mindíg azt néztem(5 évesen)és a jp "jel"az piros és a lemenő nap(akkor olyan piros az ég és akkor feketék a dolgok) jut eszembe mindíg és a flipperen is az van,és mindíg azt a nyugodt (nyugtató érzést)dolgot idézi ami a jp végén van,amikor a helikopterrel mennek el a szigetről(ott is naplementés). -
#510 elég volt az érvelés is -
W B #509 miben? a dínók és hüllők dologban? az a baj hogy nincs mivel alátámasztanom -
garex #508 igazad van -
W B #507 akkor most mi? -
garex #506 hogy W B-nek igaza van az biztos -
#505 tudom -
#504 de ő nem. -
#503 tudom -
#502 ja az előzőeket W.B.-től kérdeztem. -
#501 Igen W.B neked volt igazad ebben.Bevallom.
Viszont a Giga vs. T-rexet nem adtam még fel -
W B #500 most miben is? amit én mondtam? -
#499 a kétéltűekből fejlődtek ki a hüllők és a dinoszauruszok ősei(mint az ember és a majom ősei h, egy őstől származnak)én nem mondtam h,hüllők,de nem is madarak pl:minden madárnak van szárnya,csőre,nincs foguk...a dinoknál ezek "kivételes"esetek.olyan mintha azt mondanád h, a farkos kétéltűek(gőték,szalamandrák)hüllőek lennének mert ugyan úgy néznek ki vagy valami.a színekről meg annyit h, hány olyan nagytestű állatot ismersz amelyek még a papagájoknál is mintásabbak?(mert az ilyen relytőszín mint pl:zsiráf az ok.) -
#498 Na jó ebben igazatok van.EBBEN. -
garex #497 tudom hogy a Dimi emlősszerű hüllő -
W B #496 a Dimetrodon emlősszerű hüllő -
W B #495 az elmélet a konvengens evolucióra alapszik.
vagyis: a kétéltüekből kifejlődtek a hüllők, a dínók és az emlősök. ez a közös ős. (most a hüllő emlős dolgot hagyu)
vagyis a dinosaurusok csak hasonlítanak a hüllőkre. a kültakaró miatt, és pár apróság. de tényleges rokonság nincs. (igaz egyes fajok tollasak)
a Dínokhoz csontok vizsgálatával (sajna csak képek) a Pterosaurusok és Pliosaurusok amik rokoníthatok, vagyis dínókkal együt váltak ell a kétéltüeknél. a Plesiosaurusok hát... jó kérdés, számomra a szem gyürű ami miatt azt mondom hogy lehet, de ezen kívül nincs más dolog ami bizonyítaná. -
garex #494 vmi közük biztos van de csak mint az embernek pl. a Dimetrodonhoz -
#493 Olyan nincs hogy semmi közük a hüllőkhöz bár azt egy szóval se mondtam hogy nincs közük a madarakhoz.. -
garex #492 én kiváncsi lennék az elméletedre -
W B #491 a közük hülökhöz semmi!
én jobban utána néztem a T-rex szövetnek! a kutatásból kiderült hogy madarak izomzata amihez leges legjobban passzol. melékesen még a kétéltüek. a hüllők... hehe, azokhoz NEM!
ha kapnék megfelelő támogatást utána néznék, mert ezek szerint a kétéltüekből fejlődtek ki, és nem a hüllőkből... vagyis ez sokkal bonyolultabb, had ne írjam le, mi az elméletem
-
garex #490 én azt mondom hogy a Dinosaurusok átmenetek a madarak és a hüllők közt de sokkal közelebb álnak a madarakhoz mint a hüllőkhöz -
#489 Nana azért épp elég szál köti a hüllőkhüz is... -
W B #488 khm. a madarak dínók! ma élők.
amásik, te is elavult vagy... görcsösen ragaszkodc a dínók mint hüllők dolog hoz. holot számomra úgytűnik hogy a hüllőkel való rokonságuk ennyi mint az emlősökkel való rokonságuk.... szinte semmi -
#487 nekem toll nélkül jobban tetszenek,meg nem annyira agyonmintázva mint az újabb képeken szokott.meg a dinosaurus nem egyenlő a medarakkal, a madarak a dinosaurusok továbbfejlődött leszármazottai.
-a jp fílmeket szerintetek mért adta át az rtl klub a tv2-nek? -
#486 nekem nem tetszik de ízlések és pofonok -
garex #485 nem csúnya...... -
W B #484 amit linkeltem? sztem meg szép -
#483 a mindenit de randa -
W B #482 ő az illető -
#481 lövetem sincs hogy honnan -
garex #480 nem értem a kérdést.
milyen értelemben? -
W B #479 na honan ered a tollas Ceratopsida??? én tudom -
garex #478 nem rossz egyik tollas Centro sem -
#477 A z első jobb