1759
Jurassic Park IV és a Trilógia
-
W B #476 ez szebb Centro -
W B #475 de maradok én a pajzsnál...
amúgy a tollas pentaceratops szép! de szebblene ha jobban megcsinálták volna
és a tollas Centrosaurus is szép... lenne a ha szeben megcsinálta volna -
#474 ezt eddig is tudtam,ezért is nem pajzs hanem gallér. -
#473 Elég morbid -
garex #472 ez egy tollas PENTACERATOPS LENNE? -
W B #471 épp azér koponyát linkeltem... és többféle pjzstipusút hogy aki kételkedik elhigye -
garex #470 bár nem koponyák a képeken jól lehet látni hogy lyuk van a gallérukon -
garex #469 itt van még 1 pár Cera
anchiceratops
chasmosaurus
pentaceratops
és ugye a torosaurus
ezeknek sem volt tömör csont galléruk -
W B #468 ihazi pajzsa csak a Ticeratopsnak van! csak neki tömör csont! vagyis csak ő használja védekezésre... a többinek "lukas"
Triceratops
Pentaceratops
Styracosaurus
Protoceratops
persze a Pistáról azért nincs szó mert nem volt galérja... stb. -
#467 amúgymeg csont gallér nak csúfolják. -
#466 Olvastam valami leírást és azt találtam hogy a JP4-ben lesznek valami génmódosított Deinonychusok -
#465 nem találtam rá szavakat. -
#464 kösz -
W B #463 amúgy 2.4m a toró pajzsának hossza -
W B #462 az pajzs, én nem taraj... sok a külömbség -
#461 a triceratops,de a torosaurus taraja nagyobb a triceratopsénál. -
#460 Na melyik nagyobb??Triceratops vagy Torosaurus? -
#459 Nem csak hogy mernek akár le is győzhetik...Tyrannotitan meg ezek sztem mernének.Csak valahogy szolidan át kellene alakítani vagy bele se kéne tenni a Spinot. -
W B #458 Giganto, Carcha... sztem ezek lenének jók... de ezek is olyanok hogy mernek kekeckedni vele -
#457 Tőlem lehet a rex csúcsragadozó de legyen egy riválisa is csak ne az a szar Spino mert az nem is rendes ragadozó tök elhűltem mikor legyőzte a T-rexet.Bár az igaz hogy nagyobb nála -
#456 amelyikben 3 t-rex van a szülők és a kölyök,és a végén valami ilyen van:és a holdról tisztelegnek nekik,vagy valami ilyesmi?mert nekem az van meg,de nem tudtam h,olyan régi.azért nem tudom eldönteni mert sok fajtát láttam már:nagy all balladája.meg azt amiben az a fickó nigel marven visszament az időben mindíg,de nem ami most szokott menni a tv2-őn,hanem tavaly, meg még volt valami nagyon régen a tv2-őn azt is láttam,de a címüket nem tudom,vagy összekeverem. -
garex #455 én nem örülnék ha csinálnának 1 új moziszörnyet én azt szeretném ha a Rex térne vissza a csúcsragadozó helyére -
#454 Ja és remélem a JP4-ben lesz még egy új csúcsragadozó. -
#453 Én nem láttam de jónak tűnik.
Méreteiben a Triceratops volt a nagyobb vagy a Torosaurus??
(tömeg,hosszúság magasság?) -
garex #452 csak azt kérdeztem hogy ezt a filmet látta e valaki -
W B #451 ??? mivan? te most bekavarsz! de nagyon! -
garex #450 vki látta a"Dinosaurusok az ősvilág urai"c. filmet.
nem rossz mert a raptorok tollasak es a Rex falkában jár.(már 3 éve megvan) -
#449 én azt még sose láttam -
garex #448 a magyarországon "Ősvilági kaland" néven futó sorozat ami a Spektrumon ment előszö (karácsony környéékén)és most szombaton volt az utolsó rész a TV2-n?(Nigel Marven) -
W B #447 figyelj amit linkeltem... az 2006ban készült dokumentum film, igaz megfűszerezve némi időutazással meg ilyesmivel... de mégis az az egyetlen dok. film ami a leg élethűbb azok közül amit eddig látam. -
#446 én nem pártolom honért,csak mert a t-rex nem volt 15m,mert nem csak ő nem mond akkora számokat,de ezen kívül ő szerintem többször látott t-rex maradványt élőben,mint mi itt együttvéve(én 1-et sem),és én a wikipediának,és hasonló oldalaknak jobban hiszek mint egy ilyen "gagyi"oldalnak.most amit írni fogok kicsit úgy fog hangzani mintha nem szeretném a t-rex-et(pedig a kedvencem/különben máshogy hívnának pl:j-giganto stb.)de az igazság(amit te csinálsz,és még páran) szerintem az,mint a vallásban:mindenki a saját istenét magasztalja,h.ő a legjobb,a legerősebb...és sokszor elfelejtik az igazságot(sztem nincs),mert az enyémnek tökéletesnek kell lennie.de ha mégsem az,attol még lehet szeretni,ez nem attol függ mekkora milyen erős stb.
ezzel nem akartam megbántani senkit,csak nekem ez jött le. -
#445 Ha nem értetek egyet akkor mind1,ne vitatkozzunk.Valószínüleg voltak még nagyobb theropodák amiket még nem fedeztek fel vagy még hiányos a csontvázuk.(pl Deinocherius) -
#444 Nekem most bejött.
De nem tom elfogadni.A legtöbb oldalon más van.
Viszont a wikipediát több százezren használják szal én inkább afelé hajlok. -
garex #443 most sem jön be -
W B #442 http://download.itv.com/factsheets/PP_ep1_Tyrannosaurus_Rex.pdf -
garex #441 URL-t én sem tudom megnyitni -
garex #440 miért van az hogy a T-rex(ALEGNAGYOBB VADÁSZÓ DINOSAURUS) max. méretét sosem említik bezzeg pl.:a Spinoét mindig?soha nem értem -
#439 Nem tom megnyitni az URL-edet. -
W B #438 ajaj. tudtad lanok.
a T-rex leg nagyobb mérete 16.5m (ez a becsült) a sztem maradjunk a 15méternél. az átlag a 13 volt.
és a rohat életbe!!!!!! ide van írva hogy 15 méter!!!!!!!! és agyatokkal nem fogtátok fel: ticeratos max mérete 9m, a stegoé is, és mindenhol ezek vannak. de akkor a Rexnek mért az átlagát mondjátok?????? -
garex #437 ha az átlagot vesszük az is van legalább 13.5