3508

MINIMUM SM 2.0-T TUDÓ VIDEOKÁRTYA KELL A JÁTÉK FUTTATÁSÁHOZ!!! (nV 5XXX vagy ATI 95XX)
  • Gyocsika
    Hihetetlen jó kis game!!!
    Az irányitást láthatóan jól kijavították, nagyon tetszik.

És nagyom várom a teljes magyarítást : )
  • bajusza
    én már leszedtem, nagyon jó mindkettő.
  • garam93
    Ez nagyon jó lesz:-PPPP
  • Yoda001
    oh... kicsit nagyok a képek XD
  • hykao #2215
    A játék két helyszínének térképe (a város és az autópálya) Jey Bee jóvoltából:

• w77d
    nem tudom, lehet tényleg nem az én játékom, de nekem egy kicsit unalmas lessz 20 perc után!
    azért valjuk be, nem lett volna nagy ördöngösség a fejlesztőknek, ha egy picit gyakoribb mentési lehetőséget raknak bele!
  • passatgt
    ezt a topikot én nyitottam:d
    [büszke magára]
  • hykao #2212
    Na sikerült végigvinni az összes ügyet HARD fokozaton. :)
    Így kaptam még 5 útvonalat, illetve minden HARDon végigjátszott ügy részfeladatai egyesével is kiválaszthatóak, játszhatóak! :)

Egyébként egy ügyet végül kihagytak a teljes játékból. Kár, mert az lehetett volna a legjobb! :) Korrupt zsarukat kellett volna benne lefülelni, akik letrafipaxozott gyorshajtó kamionosokat zsaroltak meg... :)
  • Yoda001
    hát én úgy vagyok vele hogy mondjuk van 4 óra, leülök, tolok 2 szintet, és mennyi van? már 6 :D aztán folyamatosan játszok, de mindig amikor odanézek +fél óra... mondjuk mindne játékkal így vagyok [kocka] :D
  • garam93
    Én mindig egy csomót játszok, elkezdem, xy idő van, mire megint az órára nézek, egy órával máris több van...:-)))
    De az jó lesz, ha egy-egy küldi 20 perc.A nitroban egy szint (pl. járőr szint) tartott 20 percig.:-)
  • hykao #2209
    Ezt én sem értem. Könnyű fokozaton valóban 20-30 perc alatt meg lehet oldani egy-egy ügyet. Ha valakinek nincs ennyi ideje játszani, akkor az hogyan játszik más játékokkal? 5 perceket? Ha nincs legalább egy órám, le sem ülök sosem játszani. Arról már nem is beszélve, hogy Alt+Tab, és máris lehet bármi mást csinálni a gépen, vagy csak simán pihentetni közel 0% procihasználat mellett...

Az aggályoskodók kifejthetnék bővebben, hogy pontosan miért is nem tudnak 30 percet egyhuzamban játszani, illetve más játékokkal hogyan, mennyit szoktak egyszerre. Komolyan érdekelne, mert lövésem sincs róla, hogy lehet egyszerre 20-30 percnél kevesebbet játszani!
  • arty
    azért easy-n 1-1 ügy megvan 20 perc alatt... ha ennyit nem birsz ki vele, akkor ez nem a te játékod ;)
  • kaposi1
    Tökéletesen egyetértek veled.
  • drot
    jó nincs warez topik sry de nem kapható magyarországon külföldről meg nem rendelek
  • w77d
    az egész játék szar a mentési rendszer miatt! egyszerűen ilyen egy ilyen játékkal nem tudok ennyi ideig játszani!
  • hykao #2204
    Hát én is eléggé izzadok vele hardon. Most teljesítettem a 4. küldetést hardon, de a végén, amikor a Semir féle BMW-vel kell lekövetni az autótolvaj banda főnökét a rejtekhelyhez, egyszer-kétszer komoly késztetést éreztem, hogy a billentyűzettel verjem szét a monitort... :)))
  • bajusza
    Van a game-ben néhány igen jó küldetés. Pl. az utolsónál amikor egy vasúti kocsira kell felugratni, hogy egy ellenőrzőpontot teljesítsünk.

• arty
    nekem ez hardon nehéz, a mentési rendszer miatt :(
  • hykao #2201
    Nos a fordítás miatt áttértem easy-re, hogy mielőbb végezzek egy-egy üggyel, hogy gyorsabban haladjak. Ennek ugye az lett az eredménye, hogy a game goal egyelőre át van húzva, így most nekiálltam HARD-olni. 3 már megvan, most dolgozom a 4.-en.
    Közben felvettem a kapcsolatot a készítőkkel, hogy mi az ábra. Ők azt mondják, ha megvan a 4 hardon, akkor jön egy kis párbeszéd Frau Engelhardt és köztünk, majd ezután lesz elérhető a game goal.

No mindegy, nemsoká kiderül, mert már dolgozom a 4. hard küldetésen!
  • alma2
    ehh, ket hete sajna nem volt idom szolgalni a nemet autopalya rendorseget, de a hetvegen legyurom a maradek 4 v 5 "ugyet".
    De te se jatszottad vegig, pedig meg hardon is toltad elvileg,nem ?
  • hykao #2199
    Ne krekkeld, használd a clone verziót, de a warez témák nem szívesen látottak egy ideje az sg-n...
  • drot
    hmm a játékot patchelhetem ahogy akarom directx az 10 es:P hát a vga driver-el meg sztem nincs gond:)mind1 kipróbálom majd más gépen is
  • arty
    uj vga driver, uj directx, játék pecselése .... ? ;)
  • drot
    hello légyszi segítsen vki letöltöttem ezt a játékot felteszem a patchet majd a crackeket és el akarom indítani a hibaüzenet hogy a program leállt a windows megoldást keres... plz vki segítsen me má játsszanék:P
  • Máté94
    Demóval próbálkozok mert sztem nem menne a teljes:)
  • hykao #2194
    Esetleg húzd ki a kontrollert, ha csatlakoztatva lenne! Peccset felraktad?
  • Máté94
    PLS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • hykao #2192
    Aki már teljesen végigjátszotta (csalás nélkül): most akkor 8 vagy 9 ügy van? Mert a szövegek és a hangfájlok alapján 9-nek kéne lennie!
    Van olyan küldetés, amiben rendőrök zsarolnak meg egy kamionost? (vagy valami ilyesmi)
    Csak mert ha végül kihagytak egy ügyet a játékból, akkor nem bajlódom a kihagyott részek lefordításával.
  • Kitty16
    Köszönöm a segítséget MINDENKINEK !!!!
  • Máté94
    HELP!!
  • garam93
    Köszi, akkor azt tölti a haver.:-)
  • hykao #2188
    November 2.-án jelent meg a teljes, azonban sajnos Magyarországon még nem kapható.
  • Máté94
    Nekem van egy problémám,hogy amikor az utón vagyok magátol megy a kocsi össze vissza megy jobra balra kormányos!PLZ HELP!!
  • Yoda001
    már 1 hete kinnt van...
  • garam93
    Hm?
    Én csak megkérdeztem, hogy van-e már teljes, hogy a demo-t hirdeted!
    Na, van?
  • hykao #2184
    Milyen öszefüggés van? :O
  • garam93
    Milyen demo?:-O
    Nincs már kint a full?Mert a haverom vmi hasonlót szed...
  • bajusza
    Elsőre nagy pukk volt, másodikra más sikerült a küldetés.
  • hykao #2181
    A kék mezőben kell megnyomni, azért van ott az a mező. A nitróban még meg is jeletn egy felirat ilyenkor. Meg hát ugye értelem szerűen, még a kocsi vízbeesése előtt kell kiugrani belőle! :) Azonban ha nagyon lecsökken a sebességed, akkor is robbansz. (piros nyíl a kilométerórán)
  • bajusza
    Akkor nyomok F-et, amikor a kocsi a vízben van. Előtte nem jó, mert felrobban a kocsi.