3508
-
#2099 névnek... és feloldodik az összes pálya+kocsi (csak single race) -
#2098 nem kell spoilerba, nének beirod cheater és kész -
#2097 [spoiler]Esetleg van valami 100% savegame ? vagy valamilyen minden feloldo cheat? -
Szabi1991 #2096 nállam hibátlan, és nagyon kira a forditás ! :) -
ricsa008 #2095 én ha belemegyek az profil választásba akkor csak úgy tok visszamenni ha előbb kilépek :D -
MatWood #2094 Azt írja a Synetic-en a srác hogy ha zavar hogy resetel akkor állítsd át a reset-et egy másik bill-re, amúgy igaza van Yoda-nak hogy ha gyorsan írod be visszaszámlálás közben akkor nincs reset. -
#2093 Pontosan mi a probléma? A magyarítás felrakása után nem engedi betölteni a profilt? Új profilt lehet létrehozni? Utána lehet profilt váltani? Nyelvet? stb.
(nálam nem jelentkezett ilyen probléma. másnál, aki felrakta?) -
#2092 ez van, senkit sem érdekel hogy resetel...ha meg ekkora probléma tanulj meg gyorsabban irni és akkor még a visszaszámlálás közben betudod irni xD -
GPx8 #2091 Ja, csak az "r" pl. a reset, úgyhogy resetel is egyet közben meg ilyesmi. -
herczeg77 #2090 Köszi szépen már sikerült, de nálam is az a probléma mint "ricsa008"-nál hogy a profilnál nem tudok továbblépni. Van erre valami megoldás??? -
#2089 mit nem lehet érteni? "annyit kell csinálni hogy Single Race-ben ki kell választani hogy csak 1 ellenfél legyen valamint a tetszőleges helyszínt és autó. Amint elindul a játék és visszaszámol utánn be kell írni ezt: thestreetisnotenough
majd ENTER és máris mehetsz arra amerre szeretnél." -
GPx8 #2088 "thestreetisnotenough"
Ez nem igazán működik nekem. Pontosan mikor kell beírni? Csak úgy a "levegőbe"? -
bajusza #2087 Változás, hogy a küldetéseket nem lehet szétválasztani. Pl. egy küldetés több darabból áll, mint a Nitro-ban. Itt addig kell "gyakorolni", amíg jó nem lesz az adott mission. -
MatWood #2086 Hello!
a The Cases sorozatból megcsináltam az összeset kivéve az utsolsót a Game Goal-t, mivel most olvastam a Synetic forumon, ahoz hogy az is feloldódjon az összes küldetést Normal-on illetve 4-et Hardon kell megcsinálni, én az össeset Easy-n csináltam, tehát nem hiszem hogy mostanában lesz elérhető az utolsó küldetés.
Amúgy van Free Ride ami idézőjelesen Free Ride, annyit kell csinálni hogy Single Race-ben ki kell választani hogy csak 1 ellenfél legyen valamint a tetszőleges helyszínt és autó. Amint elindul a játék és visszaszámol utánn be kell írni ezt: thestreetisnotenough
majd ENTER és máris mehetsz arra amerre szeretnél.
Szerintem jobb lett mint a Nitro, bár lehetett volna jobb is, de sebaj mert remélem a következő rész jobb lesz. Igaz hogy ez is most jelent meg. :) Ez a mentési dolog rohadt vacak, a grafika nem rossz, a küldetések lehetnének jobbak, a kocsik törése jó, bár nem realisztikus, az hogy egyedül a Seat van benne normálisan mint Seat az elég poénos, de remélem a moddingosok nemsokára kicserélik az összes kocsit és az igazi nevüket kapják meg, összeségében jó a játék.
Üdv. -
bajusza #2085 Nekem is sikerült. Visszatolattam a 3. ellenőrzőpont helyére, és onnan teljes gázzal, pici nitro és átrepült a kocsi, majd egy nagy fékezés. -
#2084 sajnos nincs freeride -
#2083 freeride van? vagy csak énnem veszem észre? :l mondjuk jo lenne buszozni :D milyen csitek vannak? -
#2082 egyébként királyak a küldik :) -
tgabika76 #2081 Mer' nem kell agyba-főbe nitrózni, elég ha a rampa végén nyomsz egy kicsit különben sok lesz... -
#2080 én pont most csináltam, nitrot ne nyomj addig amig lenem ugratsz az autopályára,onnan már mehet is (kell)..:D -
bajusza #2079 Az egyik küldetésnél van egy parkolóház, az egyik legjobb küldetés. Fel kell rohangálni az emeletekre, közbe checkpoint-okat érinteni, eddig még ok, na eztán jön a neheze.
A ház elől indulva 3 chekpoint rendben megvan, a negyedik a túloldalon lévő ház tetején van, itt szoktam ripityára törni a kocsit. Nitrót is nyomom, sebesség van bőven, állandóan totálkár a vége, vagy nekimegyek a házfalnak, vagy a korláton dobok egy szaltót. -
Szabi1991 #2078 J.S.Paint csinálta :D -
bajusza #2077 jól néz ki, gratula.
-
Szabi1991 #2076 remélem tud segiteni vki :)
hogy mentsem ki fotosopból a saját texturám, hogy ne "Stream read error"-t lásson a PTX Tool ? :D -
#2075 hát mintmondjak... marha szép..xD -
Szabi1991 #2074 csuklos busz (videó) -
Szabi1991 #2073 -
Szabi1991 #2072 J.S.Paint WR2-es DHL "Ford Transit" festését fellehet használni a Crash Time ban is :))
letöltés -
#2071 cheat? hogy jutottál el idáig?.. -
csoola #2070 ennek azért crash time a cime mert állandoan hibát észlel és leáll:P amugy nekem tetszik csak egyik másik feladat elég hosszu és unalmas:S van vmi cheat a game-hez? XP -
Szabi1991 #2069 a menüben csak zöld busz van, hogy lehet feketével menni ??
átlehet vhogy festeni játékon belül ? :O
-
#2068 nahjo link -
#2067 érdekesen törik
-
Szabi1991 #2066 -
ricsa008 #2065 ja magyi a gáz vissza másoltam az eredeti c11vol5.ds-t és most jó -
ricsa008 #2064 nem tom betölteni a profilt kattintgatok minn a hülye de nem történik semmi
mi a gáz a magyi? -
Purga #2063 -en -
Purga #2062 Amúgy nemfogjátok elhinni, de azért mégis...éppen Laptop-on játszom a NITRO-val, 10-15 FPS között, jó kis swappolós autós játék ezen -
#2061 Azt még sehova. Először ki kell csomagolni. Pl. WinRARral vagy 7z progival, de már midnegy, itt a következő, és egyben talán utolsó béta magyarítás (0.3), ez már .zip-es. (persze ezt is ki kell csomagolni)
http://rapidshare.com/files/67729055/Cobra11ct_hun_0.3beta.zip.html -
#2060 ? legkönyebb