3508

MINIMUM SM 2.0-T TUDÓ VIDEOKÁRTYA KELL A JÁTÉK FUTTATÁSÁHOZ!!! (nV 5XXX vagy ATI 95XX)
  • Yoda001
    névnek... és feloldodik az összes pálya+kocsi (csak single race)
  • Yoda001
    nem kell spoilerba, nének beirod cheater és kész
  • Barney Tech
    [spoiler]Esetleg van valami 100% savegame ? vagy valamilyen minden feloldo cheat?
  • Szabi1991
    nállam hibátlan, és nagyon kira a forditás ! :)
  • ricsa008
    én ha belemegyek az profil választásba akkor csak úgy tok visszamenni ha előbb kilépek :D
  • MatWood
    Azt írja a Synetic-en a srác hogy ha zavar hogy resetel akkor állítsd át a reset-et egy másik bill-re, amúgy igaza van Yoda-nak hogy ha gyorsan írod be visszaszámlálás közben akkor nincs reset.
  • hykao #2093
    Pontosan mi a probléma? A magyarítás felrakása után nem engedi betölteni a profilt? Új profilt lehet létrehozni? Utána lehet profilt váltani? Nyelvet? stb.

(nálam nem jelentkezett ilyen probléma. másnál, aki felrakta?)
  • Yoda001
    ez van, senkit sem érdekel hogy resetel...ha meg ekkora probléma tanulj meg gyorsabban irni és akkor még a visszaszámlálás közben betudod irni xD
  • GPx8
    Ja, csak az "r" pl. a reset, úgyhogy resetel is egyet közben meg ilyesmi.
  • herczeg77
    Köszi szépen már sikerült, de nálam is az a probléma mint "ricsa008"-nál hogy a profilnál nem tudok továbblépni. Van erre valami megoldás???
  • Yoda001
    mit nem lehet érteni? "annyit kell csinálni hogy Single Race-ben ki kell választani hogy csak 1 ellenfél legyen valamint a tetszőleges helyszínt és autó. Amint elindul a játék és visszaszámol utánn be kell írni ezt: thestreetisnotenough
    majd ENTER és máris mehetsz arra amerre szeretnél."
  • GPx8
    "thestreetisnotenough"
    Ez nem igazán működik nekem. Pontosan mikor kell beírni? Csak úgy a "levegőbe"?
  • bajusza
    Változás, hogy a küldetéseket nem lehet szétválasztani. Pl. egy küldetés több darabból áll, mint a Nitro-ban. Itt addig kell "gyakorolni", amíg jó nem lesz az adott mission.
  • MatWood
    Hello!

a The Cases sorozatból megcsináltam az összeset kivéve az utsolsót a Game Goal-t, mivel most olvastam a Synetic forumon, ahoz hogy az is feloldódjon az összes küldetést Normal-on illetve 4-et Hardon kell megcsinálni, én az össeset Easy-n csináltam, tehát nem hiszem hogy mostanában lesz elérhető az utolsó küldetés.

Amúgy van Free Ride ami idézőjelesen Free Ride, annyit kell csinálni hogy Single Race-ben ki kell választani hogy csak 1 ellenfél legyen valamint a tetszőleges helyszínt és autó. Amint elindul a játék és visszaszámol utánn be kell írni ezt: thestreetisnotenough
    majd ENTER és máris mehetsz arra amerre szeretnél.

Szerintem jobb lett mint a Nitro, bár lehetett volna jobb is, de sebaj mert remélem a következő rész jobb lesz. Igaz hogy ez is most jelent meg. :) Ez a mentési dolog rohadt vacak, a grafika nem rossz, a küldetések lehetnének jobbak, a kocsik törése jó, bár nem realisztikus, az hogy egyedül a Seat van benne normálisan mint Seat az elég poénos, de remélem a moddingosok nemsokára kicserélik az összes kocsit és az igazi nevüket kapják meg, összeségében jó a játék.

Üdv.
  • bajusza
    Nekem is sikerült. Visszatolattam a 3. ellenőrzőpont helyére, és onnan teljes gázzal, pici nitro és átrepült a kocsi, majd egy nagy fékezés.
  • w77d
    sajnos nincs freeride
  • Yoda001
    freeride van? vagy csak énnem veszem észre? :l mondjuk jo lenne buszozni :D milyen csitek vannak?
  • Yoda001
    egyébként királyak a küldik :)
  • tgabika76
    Mer' nem kell agyba-főbe nitrózni, elég ha a rampa végén nyomsz egy kicsit különben sok lesz...
  • Yoda001
    én pont most csináltam, nitrot ne nyomj addig amig lenem ugratsz az autopályára,onnan már mehet is (kell)..:D
  • bajusza
    Az egyik küldetésnél van egy parkolóház, az egyik legjobb küldetés. Fel kell rohangálni az emeletekre, közbe checkpoint-okat érinteni, eddig még ok, na eztán jön a neheze.

A ház elől indulva 3 chekpoint rendben megvan, a negyedik a túloldalon lévő ház tetején van, itt szoktam ripityára törni a kocsit. Nitrót is nyomom, sebesség van bőven, állandóan totálkár a vége, vagy nekimegyek a házfalnak, vagy a korláton dobok egy szaltót.
  • Szabi1991
    J.S.Paint csinálta :D
  • bajusza
    jól néz ki, gratula.

• Szabi1991
    remélem tud segiteni vki :)

hogy mentsem ki fotosopból a saját texturám, hogy ne "Stream read error"-t lásson a PTX Tool ? :D
  • Yoda001
    hát mintmondjak... marha szép..xD
  • Szabi1991
    csuklos busz (videó)
  • Szabi1991
  • Szabi1991
    J.S.Paint WR2-es DHL "Ford Transit" festését fellehet használni a Crash Time ban is :))

letöltés
  • Yoda001
    cheat? hogy jutottál el idáig?..
  • csoola
    ennek azért crash time a cime mert állandoan hibát észlel és leáll:P amugy nekem tetszik csak egyik másik feladat elég hosszu és unalmas:S van vmi cheat a game-hez? XP
  • Szabi1991
    a menüben csak zöld busz van, hogy lehet feketével menni ??
    átlehet vhogy festeni játékon belül ? :O
  • Yoda001
    nahjo link
  • Yoda001
    érdekesen törik
  • Szabi1991
  • ricsa008
    ja magyi a gáz vissza másoltam az eredeti c11vol5.ds-t és most jó
  • ricsa008
    nem tom betölteni a profilt kattintgatok minn a hülye de nem történik semmi
    mi a gáz a magyi?
  • Purga
    -en
  • Purga
    Amúgy nemfogjátok elhinni, de azért mégis...éppen Laptop-on játszom a NITRO-val, 10-15 FPS között, jó kis swappolós autós játék ezen
  • hykao #2061
    Azt még sehova. Először ki kell csomagolni. Pl. WinRARral vagy 7z progival, de már midnegy, itt a következő, és egyben talán utolsó béta magyarítás (0.3), ez már .zip-es. (persze ezt is ki kell csomagolni)

http://rapidshare.com/files/67729055/Cobra11ct_hun_0.3beta.zip.html
  • Yoda001
    ? legkönyebb