3508
-
Szabi1991 #2059 huh, jó nehézlett a játék :O
az első küldi könnyű, utánna visszaérni a rendőrségre, nah az már qva nehéz :SS -
herczeg77 #2058 Lehet hogy én vagyok béna, de hova kell bemásolni "afc11ct_hun_0.2_beta.7z" ezt a fájl-t?? -
#2057 Értelemszerűen bemásolással. Utána pedig a nyelvválasztás menüpont alatt magyarra kell állítani. Ne feledjük, hogy ez még csak egy erősen béta, 0.2-es verziójú magyarítás. -
bajusza #2056 Köszi a cheat-et. -
#2052 * Added "file mode". This means that you no longer have to play the whole case, instead you can select each mission within the case individually and replay it. Available after completed Normal or Hard - difficulty level
* Added audio comments on Undercover - Stunt School
* Interruptable mission briefing with icon "ESC" in lower right corner
* Added slider for voice volume
* Added different colours for KI-opponents in Single-Races
* Fixed plain shadow of truck
* Few minor bugfixes -
Purga #2051 #1921 -
#2050 valaki válaszolna az én kérdésemre is? ... -
Szabi1991 #2049 -
#2048 nagyon jó :D -
Purga #2047 Biztos feltették magunknak a kérdést, hogy kössük a képernyő elé a játékosokat...
"-Szerinted Joe?
-Hát szerintem jó játékmenet
-Henry?
-Szerintem izgalmas üldözések
-Samir?
-Szerintem szar mentési rendszerrel"
Bocsi csak unatkozom :D -
#2046 hát ja szerintem mocsok szar! 6odjára nemigen volt kedvem ujrakezdeni! és az a legszarabb hogy muszáj a pályán maradnod mer visszatesz ha lemész! na eere is kellene valami -
#2045 gyerekek ennek a játéknak van a világon a legszarabb mentési rendszere! muszály ide rohadnom a gép elé minimum fél órára ahhoz hogy elmentse az álást! Szar! -
herczeg77 #2044 Hogyan kell felrakni a magyarosítást??? -
#2043 a patch miket javit? nemnagyon tudok németül... -
Szabi1991 #2042 -
#2041 Este jön a következő béta kiadás a magyarításból. Ez már tartalmazni fogja az első ügy párbeszédeinek/tippjeinek fordítását is. Köszönöm az ajánlatokat a szupersportautóra! Végül más nevet adtam neki...majd meglátjátok... :)
A következő kiadás már csak a teljes lesz valószínűleg - szinkronostul. (persze ez nem holnap fog bekövetkezni...) -
Szabi1991 #2040 a menűben nemtudok lépkedni :O
se kormányal, se billentyűzettel :OO -
Szabi1991 #2039 van friss magyarositás ? :) -
#2038 egyébként a grafika nekem ugyanolyan wr2 motornak tünik mint a sima cobra-ban is (nitro), a törések is ugyanolaynok,a terepen a koszolodás mégcsunyább lett, a fizika pedig érdekes.... az ellenfél mondjuk eröszakosabb, de azis csak akkor ha kiakarom lökni (ha pl elé állok,lefékezek, fékezik velem együtt nemhogy kikerülne) -
#2037 hova huzzam már??? 1280 AA high,extreme minden... -
#2036 nemtom te mivel játszol:D grafika nem ugyanaz, fizika nem ugyanaz:D és grafot húzd fel akkor nem ronda a víz:) -
#2035 hát nemtudom miben lett ujabb a játék... a grafika ugyanaz,fizika ugyanaz, több párbeszéd (ez se lett sokkal izgalmasabb) és freeroam sincsen... de azért jo játék lett (kár hogy a viz tetxuráján sem változtattak,mintha pixel takarot néznék) -
#2034 Hat sose lehet tudni :)
Gondoltam a regi modok is kompatibilisek ezzel a resszel, vagy legalabbis reszben
-
#2033 Most őszintén, pár napja jelent meg a játék, szerinted mennyi mód készült azóta a játékhoz? (én kettőről tudok, de abból is csak az egyik van kész - linkek alant...) -
#2032 öh.. igazság szerint én sem akartalak google haverodra bízni, csak hirtelen én se tudnék lelőhelyet mondani:c hykao linkelte asszem anno, talán ő tud segíteni, ha erre jár:) -
#2031 ahh, google nem a baratom.
keptelen voltam talalni egy oldalt, ahol szepen ossze lennenek szedve ezek a modok.
Termesztesen a crash time-hoz.
A modoknak ez az egyetlen lelohelye ami a bannerban van linkelve ?
-
#2030 igen, van. alaphelyzetben mondjuk nem próbáltam a nitro-t, csak ezzel a handling moddal, de kellemes volt az irányíthatóság^^ -
#2029 A regivel nem jatszottam ahhoz volt anno olyan MOD amivel a kocsi iranyithatosagat, viselkedeset, probaltak kicsit kozeliteni a valosaghoz ?
-
#2028 akkor ezt nem értem! na megnézem megint -
#2027 nálam az összes autót és páylát kiunlockolta a küldetésekkel együtt -
#2026 NEM BASZOM KI! 4pályát és 3autót unlokkol! a küldetéseket meg nem -
#2025 csak 1 hozzászólást kellene visszaolvasni bazki!!!! -
#2024 van valakinek 100% szévgémje vagy unlockere? nagyon kéne! köszike -
#2023 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!írd be névnek, hogy "cheater" és már mehetsz is -
bajusza #2022 majd ha eljutok odáig, kipróbálom.
Valaki már végigment az összes küldetésen? Kellene egy "all access" cheat a game-hez.
Ez a hátránya, addig kell nyomni a küldetést, amíg nem lesz tökéletes. -
Szabi1991 #2021 pontosabban egy ien és egy F430 keveréke :D -
Szabi1991 #2020 ez van benne a játékban xD -
bajusza #2019 Gyönyörű kocsi, jöhetne a játékhoz. -
Szabi1991 #2018 Ascari KZ1 ?
-
np #2017 Volkswagen W12 Coupe