3508
-
#2179 Egyébként kijött a demó, akit esetleg érdekel még. :) (bannerképre kattintva elérhető) -
#2178 Csak az autó pottyanjon bele. Te a kék mezőben kiugrasz a kocsiból. (az akció gomb lenyomásával) -
bajusza #2177 Ez nem a folyóparton van véletlenül, mert ha ott, bele kell pottyanni a vízbe, és F-et nyomni. -
Kitty16 #2176 Sziasztok! Valaki tud nekem segíteni? Nem tudom azt a feladatot megcsinálni amikor Chris autójára bombát szereletk. Végig meek a pályán és amikor a kék fényhez érek nem todom hogy mit kell csinálni. Valaki segítsen!! Elére is köszi Kitty -
bajusza #2175 Nagyon jó. Már le is szedtem az új cuccokat a játékhoz.
Van két új cheat is. -
#2174 Kicsit változtattam a banneren. Ezentúl a bannerképre kattintva lehet elérni egy addonokat tartalmazó gyűjtőoldalt. -
bajusza #2173 ok, köszi. Megpróbálom. -
#2172 Van egy olyan szöveg, ami valószínűleg elkerülte a figyelmedet:
"Nagyszerű! Sikerült minden ügyet megoldani 'normál' körülmények között! A végjátékhoz azonban legalább négyet 'nehéz' fokozaton kell teljesíteni!" -
bajusza #2171 Végignyomtam az összes küldetést a játékban, de van egy kis gond:
Ezt olvasom a profilomnál (cheatet néven van):
Megoldandott ügyek száma 8-ból 7 = 29%
A "Végjáték" küldetés nektek bejön?
-
#2170 Köszi!
Akkor várok türelemmel. -
#2169 A magyarítás a német szövegeket és hangokat fogja kicserélni magyarra. -
#2168 Köszönöm szépen.Nélküled rámentek volna az idegeim . -
#2167 az, de inkább már vissza se irok... -
#2166 Segítség a küldihez:) -
#2165 Az ötödik feladatsorban( Mere chance ) a második küldetés egy kőfejtőben van.Egy rendőr jeep-el kell valami négy dinamitot elhelyezni, vagy felrobbantani. De nem tudom hogy igazándiból mit, hogyan.négy Pasat van elhelyezve különböző pontokon + egy olyan ami fölött a zöld nyil villog.
Ha túl közel megyek akkor vége a küldetésnek. Mit kell itt csinálni? -
#2164 Óké én sem arra gondoltam hogy a szinkron már magyar lesz. Csak az idegesít hogy a nyelv + a szöveg német lett. Angolul azért jobban elboldogultam. Félre ne értsd én nagyon tisztelem azokat akik fáradságot és időt nem kimélve hajlandóak egy játékot magyarítani.
Szóval ha másoknál is német akkor egy szót sem szóltam,viszont ha valamit én szúrtam el akkor szeretném kijavítani. -
#2163 Hogyne tudnék! Meg kell várni a végleges magyarítást! Leírtam, hogy ez csupán béta, és még csak kevés dolgot magyarít!!! :)
Más: aki nem 4:3-os felbontásban játszik (pontosabban nem 4:3-os képarányú kijelzője van), az pipálja be a grafikai beállításoknál a "Pixel Square" vagy valami ilyesmi menüpontot. Így nem lesz a kép nyújtott, illetve 16:10-es monitoroknál nyomott. (utóbbi esetben a 16:9-es négyzet ne legyen bepipálva!)
4:3-os felbontások:
640x480
800x600
1024x768
1600x1200
5:4-es pl:
1280x1024
16:10-es pl:
1440x900 -
#2162 Szia !
Nekem konkrétan ez a gondom.
A menü az teljesen magyar,viszont a játékon belül az összes szöveg német lett + a szinkron is.
Tudnál rá valami megoldást? Előre is köszi. -
#2161 Grr, akkor rosszul fogalmaztam.... -
#2160 tehát ha egy teremben 10 gépet összekapcsolnak, és 10-en játszanak 10 gépen egymással NET nélkül, az nem multi? -
#2159 volt PS1-em, PS2 most is van ugyhogy.. -
#2158 k, én osztott képernyös multirol nem halottam, max 2 játékos modrol/részröl akármiröl.. -
#2157 Azért multi , mert nem egyedül játszol a gép ellen...De akinek sosem volt PS1-e, az lehet nem érti meg ennek az örömét.
És nem mellesleg nem kell 2 gép, hogy tudjak játszani a tesómmal :) -
#2156 a multi mióta jelenti CSAK azt, hogy kettőnél többen kell játszani és neten? ráadásul kifejezetten így kérdezte: "Van osztott képernyős multi a játékban?" -
#2155 amit neten nyomnak... -
#2154 Multi-player, heh. Több-játékos. -
#2153 jaaaaaa hogy az?? a multi miota jelenti azt hogy 2en játszanak a játékban, ráadásul nemis neten? -
#2152 Ne írj már baromságot! VAN OSZTOTT KÉPERNYŐS MULTI! (és igen, a nitróban is volt, meg a WR1-WR2-ben is...)
Ott virít a menüben nagy betűkkel bazz!
Meg lehet osztani a képernyőt vízszintesen vagy függőlegesen, így két ember tud játszani a gépen. -
#2151 Van. -
#2150 Akkor mégegszer fölteszem a kérdést, mert úgy látszik nem tiszta mit kérdeztem:
Van OSZTOTT KÉPERNYŐS multi a játékban?(egy gépen, felül én, alul tesó, mint Playstationnél) -
#2149 nitroba multi? -
#2148 Pedig a Nitrobe az volt a legjobb -
#2147 nincs multi... valaki válaszolna pls? #2135 #2136 -
#2146 Van osztott képernyős multi a játékban? -
bajusza #2145 Ez se rossz:
-
#2144 Igen nálam ez volt a probléma, -
#2143 Köszi a segítséget, warez nem lesz! -
#2142 Tehát akkor csak azoknál volt probléma a magyarítással, akik 1.0-ra rakták fel? Jó lenne, ha a többiek is beírnák, akiknek gondjuk volt, hogy végre kiderüljön egyértelműen. -
#2141 Egyelőre csak külföldről tudod megrendelni. Demó hétfő-kedd magasságában várható. Warez témák pedig tiltottak! -
#2140 ok akkor nézz hülyének..