3508
-
#2139 Lényegtelen, majd valaki megválaszolja, te ne foglalkozz vele. :) -
#2138 "hogyan tudok játszani a játékkal, akár demóval is" erre vársz értelmes választ? inkább értelmes kérdés kellene -
#2137 Köszi a segítséget, de ha valami értelmeset írtál volna, akkor legalább embernek tekintenélek....de tényleg, miért nem lehet másnak segíteni? Nehéz dolog biztos.
Szal a kérdésem még mindig fenn áll. -
#2136 vagy akármilyen járművel ami 2 vagy több részből áll? (pl busz,vonat stb) -
#2135 egér+bill.... egyébként nemlehet valahogy megoldnai hogy kamionnal is lehessen menni? -
#2134 Sziasztok, engedjétek meg, hogy lámerkedjek egy kicsit és megkérdezzem, hogy hogyan tudok játszani a játékkal, akár demóval is. (bár azt nem találtam) -
#2133 aham, akkor már nálam a probléma meg is oldodott, -
#2132 Az 1.11-es peccset feltetted a magyarítás használata előtt?
A magyarítás jelenleg a játék 1.11-es veriójához készül, az 1.0-ás verzióval kompatibilitási problémák lehetnek!!! -
#2131 egyébként csuklós buszt átlehetne tenni? a gta sa-hoz vannak nagyon jó kis buszok :D csak én nem értek hozzá... -
ricsa008 #2130 sorba
1 profil neve Derce (becenév)
2 Felülírtam az eredeti fájlokat
3 D:\Program Files
4 Nem engedi azt se
5 azt engedi
6 más gond nincs csak nem tok magyarul jáccani -
#2129 tud valaki konvertálni a játékba? -
#2128 Kicsit bővebben kifejthetnétek, hogy mi is történik ilyenkor pontosan. Elvégre azért van ez a béta teszt, hogy az esetleges felmerülő hibákat jelezzétek, no de kicsit részletesebben kérném. Nem értem, hogy miért történhet ez, hogy a magyarítás után nem működik a profil. Nálam természetesen semmi ilyen nem tapasztalható.
Mi volt a profil neve? Pontosan mit csináltál? (magyarítás berakás címen) Hová lett telepítve a játék? Új profil létrehozását engedi? Nyelvválasztást? stb! -
danyr #2127 Próbálkozok a trabi konvertálásával csak kerék gondok vannak :
-
#2126 -
bajusza #2125 Ez aztán a ripityára törés. -
#2124 most fejeztem be ezt a hülye játékot!
annál a résznél amikor tuningolt kocsikat kell elfogni, már kb 1 órája tolom amikor elvesztettem valszeg az utolsó részt (a fekete sportkocsit kell elkapni) és véletlenül nem az újrára, hanem arra nyomtam hogy retire! Most kezdhetném elölről, de nem fogom!
Basszák meg a hülye mentési rendszerüket!! -
#2123 Bár mirre vittem volna 3. autot addigra a többit elvitte a vonat. -
#2122 Nem , odatoltam őket :D -
Szabi1991 #2121 lehet forgalmat "spawnolni" ? :OOO -
#2120 Fingom nincs melyik pálya.
Azt pedig csak ugy irtam , érdemes kirpobálni :D -
#2119 ezt mire írod? XD -
#2118 1024*819 na mind1, egyébként az melyik nevű pálya? amin éppen mész? -
#2117 Hosszában , rárakni a kamiont a sinekre. -
#2116 A DVD-n rajta van , keresgélj csak, -
#2115 Prt Scr , és ACDsee 8-ban kicsinyítettem le 1024x768-ra. -
#2114 jó rombolni mi? frapsal csináltad a képeket? -
Kitty16 #2113 Sziasztok! Tudna valaki nekem segíteni? Fel szerettem volna tenni a magyarítást és egy fájlt felülírtam, és most nem megy a játék. Nem tudom betölteni a profilt és le is nullázódott. Valaki el tudná nekem küldeni az eredeti fájlt? -
#2112 Bizony.
-
#2111 jo ez a játék
-
bajusza #2110 jópofa tényleg. -
#2109 Na sikerült megcsinálni a cheatet , szórakoztam kicsit a Scouttal , vonat elé rakosgattam ki autokat -
#2108 tetszenek ezek az elhullot alkatrészek a füvön -
bajusza #2107 nem rossz. Ma a Porsche-val csináltam ilyesmit. -
Szabi1991 #2106 névnek írd be ezt: High End + -
#2105 kár hogy ilyenkor nem jönnek a mentők meg rendprök
-
#2104 nemtudom te mit csináltál, de gondollom uj profil és cheater... csak single raceban oldja a dolgokat... és hol vannak a profilok? -
#2103 Akkor a profilodat töltsd fel valahová légyszíves -
#2102 Sajnos nekem olyan problémám van , hogy belépek a menűbe , és nem tudok kattintani semerrese. -
bajusza #2101 Nekem is névnek a "cheater" van megadva, Single Race működik, de a küldetéseket végig kell nyomni. -
#2100 3 autot ad összesen single raceben , és nem oldja fel a küldiket.