4281

• threeman
    tvrip.try.hu
  • NSC
    valaki adna egy tippet h honnan tudnám letölteni magyarul?nincs Comedy Central-om de azért kíváncsi vagyok :D
  • tnm #1031
    lehet, csak a 'BC'-t értettem legelőször
  • BlackShadow
    nagyon jók ezek a blooperek :) látszik rajtuk h mennyire élvezik a munkájukat :) jó nekik!
  • Casillas
    szerintem először ABC-t mond, aztán javítja CBS-re, és mivel már úgyis mindegy, rákérdez hogy NBC? :)
    persze részletkérdés, simán ez a legnagyobb poén :D
  • tnm #1028
    elsőnek a végén az kurva nagy.
    Jason: Fuck. Oh, I'm sorry NBC... CBS. NBC?
    Allison: Should I even do it with him, or should we wait for the new guy?
  • Lacee
    akkor már legyen együtt az összes baki-összeállítás:
    első évad
    második, ez nagyon flash :)
  • tnm #1026
    sárga esernyőről jutott eszembe, hogy elvileg kb 10 részen belül meg kéne ismernünk az anyát. [mármint olyan szinten, hogy Ted beszél vele és meg tudja róla, hogy egy éve a St. Patrick napi buliban ott volt]

elvileg kiderülhet, hogy az a csaj-e az anya, akibe belebotlik, vagy az csak egy nagy vörös hering volt-e
  • sabon
    3. évad bakik:
    (Neil "nice dick" beszólása nagyon nagy!:D)
  • NSC
    nem tudja valaki h honnan tudnám leszedni magyarul?kíváncsi lenék egy részre.de ahogy olvasom a kommenteket,úgy gondolom h tényleg csak egyre
  • Pitya
    Szerintem Marshall és Lily hangja az, ami nagyon szerencsétlen választás. Lily hangja egy tipikus szőke plázacicát csinál a karakterből, Marshallt pedig a hang alapján fél méterrel alacsonyabbnak és 15 évvel fiatalabbnak képzeli el az ember.
    (Miért nem lett Vadász Bea Alyson Hannigan hangja? Már a Buffyban is zseniális volt.)
  • sabon
    Vissza a 4. évadhoz - aki szeretné tudni, h kb. mi fog jönni a következő pár részben, az itt elolvashatja angolul (nyáron itt találtam a 4x01-hez is a leírást):
    4x04
    4x05
    4x06
  • sabon
    Najó, nem biztos,h nézni fogom tv-ben, pedig megpróbáltam, a mait is végignéztem, de leginkább felidegesített. El lett rontva az egész. A szinkron (nem csak ez, bármelyik mai kb.) legalább 60-70%-ot elvesz a színészi játékból, ami a lényeg lenne szerintem. Hiába van vmi jól megírva, az előadás fontosabb. A szinkron meg úgy tönkre vágja, ahogy van.
  • LSL
    Egyetértek az előttem szólókkal. Túúúl fiatalos, és az a sok tinis benyögés, "tök ciki h nem mondhatod, egy csajnak hogy szereted" hasonlók. Legjobban Marshal hangja idegesített. Túl magas túl érzelem mentes. De az egész szinkronra elmondható. csak ledarálták a papírra nyomtatott szavakat, minimális beleéléssel. gyorsan megnéztem angolul újra, és már a legelején "És te mit csinálsz?" Annyira semmilyen... vissza se adja Marshal együttérzését. és ez nem csak azért van mert nagyon hozzászoktam az eredeti hangokhoz. Anyum még nem látta és most megnézettem vele magyarul, majd megmutattam pár jelenetet az 1. részből angolul neki. Ő is észrevette, h sótlan a szinkron, de annyira nem zavarta. Nem úgy Barney eredeti hangja, neki jobban tetszett a szinkron.

BTW: Barney-De wait for it nied. Denied
    -Le várdki rázott. LErázott
  • sabon
    Ez az 'akarsz járni' tényleg gáz volt.

Szerintem meg pont olyanok nyilatkozzanak a hangokról, akik ismerik az eredetit, mert ők (mi :D) tudják/juk,h mennyire volt jó/rossz a választás. Én rosszabbra számítottam.
    Mindenesetre nézem tovább tv-ben (is), mert biztos,h fejlődni fog a szinkron, ahogy belerázódnak.
  • tnm #1018
    asszem "ezt figyeld"
    amúgy jah a cím visszaüt, éreztem. sokkal jobban fog visszaütni a sztriptíz táncos csajnál... :(

amúgy legrosszabb mondat: "Figyu, akarsz járni?" (vagy, lehet ezért vagyok egyedül mert én nem ezt kérdezem a csajoktól? xDD)

hangokról vki olyan nyilatkozzon inkább, aki még nem halotta az eredetit, de az tény, hogy idősebb hangok ártani biztos nem ártottak volna
  • sabon
    Nekem leginkább az a bajom,h nem teljesednek ki a karakterek ezekkel a hangokkal. Ted, Lily, Marshall nagyon nem. Barney karaktere jött le nekem a legjobban, vagy jött volna le, ha nem ismerném. De Tednek új hangot, ááá!:D
  • Cat 02 #1016
    Engem csak az zavart, hogy a száj mozgás és a szinkron nem volt szinkronban. Illetve Marshal(l) (nem tom h kell írni) hangja nagyon magas :S
  • Coco
    igen volt, assszem várd ki vagy most figyelj vmi ilyesmit mondott :D
    amúgy magával a minőségével volt a legnagyobb gáz sztem
  • Cat 02 #1014
    Talán mindjárt itt van, de nem biztos. Rövidtávú memória sucks :D
  • sabon
    Jaja, volt wait for it, pontosan nem tudom mire fordították, de az egész jó lett, úgy emlékszem.
  • Cat 02 #1012
    Sztem Suit up jó lett. Így könnyű lesz megoldani többi verziót (Öltözz ki, de téliesen (bár ez is gáz :D)).

Egyébként volt 1 w8 for it-es rész nem ?
  • sabon
    Háát, ez fura volt. Két hanggal nagyon nem vagyok megelégedve, Lily-ével és Ted-ével. Szőrnyű választás. Csőre Gábor jó, mint mindig :), Markovics Tamás se rossz, bár elég fiatalos hangja van. A fordítás néhol elég vulgáris, pl.: a have szex-ből,h lett dugás nem tudom, meg a 'csókold ki a szart is' vagy mi beszólás merész volt...
    Suit up - öltözz ki fordítás szintén nem tetszik. Tudom,h nincs könnyű dolga a fordítónak, bár néhol elég jól megoldották.
    És jól értettem,h Barney-t 'bárni'-nak ejtik??
  • Cat 02 #1010
    És így jártam Robin nénikétekkel. A cím visszaüt :S
  • Coco
    kurvagáz :D de még igy tudtam rajta néha kacagni
  • Cat 02 #1008
    Ez benyaltad, mert jól mondja. De tényleg gáz a szinrkon :S
  • greger
    Nem, mondta, hogy bejöttek a félsárga csajok, és, hogy most a libanoni csajok az új félsárga csajok.
    Igazából csak az zavar, hogy miért ilyen fiatalosak a hangok, már az elején is voltak 26-28 évesek.
  • tigeroo
    aha, első poén:

barney telón (eredeti: libanoni csajok tetszenek neki)
    helyette ezt mondja: bejönnek a félsárga csajok.

aztán jön jasmine, ted megdícséri a nevét.
    és mondja a csaj hogy igen, libanoni név.

*ha-ha-ha konzervröhögés*...
  • Cat 02 #1005
    Úristen :D Még a szájmozgás is necces.
  • PrisonMan
    http://www.freevlog.hu/video/16244.html
  • tnm #1003
    nem, csak leszedték :S :O
  • Cat 02 #1002
    Rossz a link.
  • tnm #1001
    előzetes, aki nem ismeri az eredeti hangokat annak nem is lesz zavaró sztem. fordításra leszek kíváncsi, elvileg otthon leszek addigra, remélem nálunk már átálltak.
  • sabon
    Thx, így már Barney hangját is be tudom azonosítani. Markovics Tamás még egész jól szinkronizál, bár nem sok mindent nézek szinkronosan, de a régebbi filmekből ismerem a hangját. Majd este kiderül, hogyan adja vissza Barney-t.
  • tnm #999
    junkie szemfülesei alapján
    Barney hangja: Markovics Tamás
    Ted hangja: Fesztbaum Béla
  • sabon
    Az előbb volt bemutató...Épphogy csak elcsíptem, és csak Ted hangját hallottam, de neeeem tetszett. Persze, már megszoktam az eredetit, de akkor sem.
  • tnm #997
    aki kiváncsi annak emlékeztető: ma 9kor VH1 helyén Comedy Central-on első rész szinkronosan.
  • bonehead
    Ferdítés beküldve, a szokott helyekről hamarost tölthető.
  • Cat 02 #995
    Sztem ez eléggé gusztustalan :D

• ProGabe #994
    "mikor Marshal eszik, gyááá"

tippjeim vannak, de leírhatnád pontosabban, hogy miért gyááá :)