How I Met Your Mother (TV)
← ElőzőOldal 86 / 86
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hajaj, nagyon belenyúltak srácba😊 (mármint karakter/színész szinten)<#idiota>#idiota>
[merlinw.org]
Barney nagyon keeszvan. Rosszabb mint Joey. 😄
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
én sziv felseedelném mondjuk bitgate-re, vagy ahova kapok jogot...
felkerülhet a teljes pakk pár helyre, de akkor jó lenne, ha pár ember odaírná, hogy mekkora ász😊
Én kedvenc részem a szállodás - ribanc-aki-nemribanc😊 Szakadtam végig a röhögéstõl. Mikor gondolatban beszélgetnek, vagy mikor Barney vizet vesz a szájába hogy kiköphesse....😄 Kéész
[merlinw.org]
Még nemis probaltam, ott a bibi. 😊
Azért a mondat többi részét is le lehet fordítani😛
Nekem a legkedvencebb részem az a coachromouse-os volt (asszem a feliratban "csegér")<#vigyor4>#vigyor4>
"Its fly!"<#vigyor2>#vigyor2>
Nekem a legkedvencebb részem az a coachromouse-os volt (asszem a feliratban "csegér")<#vigyor4>#vigyor4>
"Its fly!"<#vigyor2>#vigyor2>
Hát milyen hülyén hangzik már magyar nevekkel?
Have you met Béla? Have you met Yoska? Have you met Aladár?
Meg az mekkora volt amikor elindította a Bon Jovi-You give love a bad name-t a szilveszteri részben... 😄
Meg ez az mms amit átküldött neki... xDDD http://www.youtube.com/watch?v=VIXKHS_7IwI
Have you met Béla? Have you met Yoska? Have you met Aladár?
Meg az mekkora volt amikor elindította a Bon Jovi-You give love a bad name-t a szilveszteri részben... 😄
Meg ez az mms amit átküldött neki... xDDD http://www.youtube.com/watch?v=VIXKHS_7IwI
Lehet azért, mert a haver neve helyett Ted-et mondtál<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Azaz. 😄
Lyan: Nekem meg nem jott ossze kiprobalasra. :\
Lyan: Nekem meg nem jott ossze kiprobalasra. :\
Ezt a Have U Met Ted dolgot kipróbáltuk 1x haverral...bejött^^
Joey egy nagy kaki volt. 😊
Sajnalom hogy "warez korben" nem terjedt el annyira pedig az evad legjobb sitcomja! Felallas ugyanaz mint a jobaratok, ha a jobaratok vege utan hoztak volna ki az ember nem maradt volna jobaratok nelkul. ^^
Televan aranykopesekkel pl: Have you met Ted? 😊
Televan aranykopesekkel pl: Have you met Ted? 😊
én is befigyeltem, a cbs-en pedig 21-et. Múlt évben hétfõkön ment, elvileg ma van.
Tv.com-on 2006.09.18.-at írnak.
😊)
szerintem azért jó pár olyan röhögõs is pótolhatná, amelyek jobbak😊
szerintem azért jó pár olyan röhögõs is pótolhatná, amelyek jobbak😊
Zsír, lehet egyszerre nézni ezt is a PrisonBreak-kel.
Egyébként szerintem egyik legjobb sorozat, nem is értem mértnem került fel pl. teljes pack egy-két helyre... 😉
Egyébként szerintem egyik legjobb sorozat, nem is értem mértnem került fel pl. teljes pack egy-két helyre... 😉
szerintem nagyon kedves sorozat, tipikusan jó joey-pótló
Csodálkozom, hogy még nincs topicja e remek sitcomnak. Ma, 21-én vetítik a 2. évad elsõ részét a CBS-en.
Nem írok ismertetõt, IDE KATT a SorozatJunkies-os leíráshoz.
Az egyik fõszereplõt Alyson Hannigan játsza, a rajongóinak és mindenkinek, aki szeret jó és nem agyonhasznált poénokon nevetni, kötelezõ e sorozat megtekintése!
IMDB: KATT
Hiv. oldal: KATT
Nem írok ismertetõt, IDE KATT a SorozatJunkies-os leíráshoz.
Az egyik fõszereplõt Alyson Hannigan játsza, a rajongóinak és mindenkinek, aki szeret jó és nem agyonhasznált poénokon nevetni, kötelezõ e sorozat megtekintése!
IMDB: KATT
Hiv. oldal: KATT
← ElőzőOldal 86 / 86