4281

• Bulykin
    Sarah Chalke a How I Met Your Mother 4. szezonjának első hat részéből négyben szerepelni fog.
  • Cat 02 #872
    Elkezdtem random nézegetni a részeket, bazz, Barney beszólásai :D
  • tnm #871
    igen, úgy rémlik. de legalábbis sorozatjunkie-n volt még talán tavaly nyáron.
  • gabeszg
    Nekem is tetszik
  • Cuchulainn
    Nem tudom ezt linkelte-e már valaki, de sztem poén. Egy kis árukapcsolás :D
  • sabon
    Újabb infók az új évaddal kapcsolatban: A 4x02-es rész címe (szept. 29-én jön) World’s Greatest Burger lesz. A sztori egészen egyszerű, Marshall New York szerte keresi a legjobb hambit (ismeri a helyet, de elfelejtette a címet), a többiek pedig csatlakoznak. Lesz sztárvendég is: Regis Philbin - rá kíváncsi leszek!:D
  • sabon
    Kösz tnm a fordítást, a többiek nevében is!:)

Az előbb olvastam,h abban a 2x22-es jelenetben, amikor Robin és Ted az étteremben vannak, és véletlen Robin poharába teszik az eljegyzési gyűrűt, és kiderül,h az a háttérben ülő fazoné, az igazi eljegyzés volt!:D Így kérte meg a pasi a nő kezét, aki nem tudott róla, csak akkor, amikor felvették a jelenetet.:) Azóta összeházasodtak.:)
  • tnm #866
    Jeh a lenti az továbbra is Spoiler-es!!!
  • tnm #865
    Barney nem figyel a pincérnőre és annak melleire, Robin-t ez meglepi.
    Valami olyasmiről bezsélgetnek, hogy meg kell ragadni a lehetőségeket -úgy tűnik, mintha Robinnak támogatásra lenne szüksége valamilyen ügyben.
    Barney el kezdené monddani, hogy beszélni akar Robinnal valamiről, de megszakítják, és mire visszatérhetne a tárgyra Robin összehozza őt a nagymellű pincérnővel, April-lel úgy, hogy azt mondja neki, hogy Barney lesz az új, haramdik bárisponton álló játékos a Yankees baseball csapatában. Látjuk, amint Barney belemegy a játékba, amíg Robin el nem megy (rendezői utasítás szerint: "Visszamosolyog, de látszik, hogy belül szenved"), ezután elárulja April-nek, hogy nem is Yankee játékos, és hogy szerelmes Robin-ba, majd egyedül megy haza.

Szerencsére, vagy nem szerencsére - attól függ, hogyan nézzük -, valójában nem így történik. Visszaugrik a kép arra, ahogy Banrey meséli a történteket Lily-nek, amikoris April kijön Barney hálószobájából és sürgeti Barney-t, hogy induljon, mert elfog késni az első meccséről.

Lily rászól Barney-ra, hogy ha szerelmes Robin-ba, akkor nem folytathatja tovább, hogy fűvel-fával lefekszik. Nem tudom megmondani, hoyg mit válaszol -ez pont a lap alján van és így nem látszik a teljes válasza, de úgy kezdi, hogy azzal együtt, hogy Robin-ba szerelmes, valaki másba is -feltételezem saját magára gondolt, vagy a nagyszerűségére, vagy valami hasonlóra, ami miatt továbbra is Barney-ként viselkedhet. -eddigiek mind az angol szövegben vannak benne; amúgy sztem az lesz a mondat vége, hogy a világ ősszes nőjébe is szerelmes, vagy a női nembe úgy általában.
    nah utsó bekezdés magyarul:

Idő szerint, nem tudom biztosan, hogy mi is van ezzel a résszel - feltehetőleg folyatatódik onnan, ahonnan a múlt évad véget ért, de úgy tűnik, hogy előtte már előre ugrunk. Banrey olyanokat mond, hogy "egész nyáron csak itt ültem és a Metro News One-on őt néztem" és itt már egyértelműen nem ágyhozkötött (if he passes for a player on the Yankees, no casts or slings either- nah ezt a részt nem értem igazán és inkább nem akarom félrefordítani), a lényeg, hogy valamennyi idő biztos eltelt.
  • miilann
    ez esetben a tbbt lehet hogy nem a legtutibb választás ;-c
    de a the classt még mindig tudom ajánlani ;}
  • tigeroo
    amúgy ő a kedvencem:D
    tetszik benne hogy kicsit "gyerekes" a viselkedése és a gondolkodása:D
  • tigeroo
    remélem marshall megnövesztette nyáron a haját:D:D

• tnm #861
    Spoiler

Az új rész címe elvileg 'Egyáltalán ismerlek téged?' lesz.
    Ted helyzete: Stella igent mond, de a részben világossá válik, hogy nem állnak még készen a jegyességre. Korábban Stella-nak allergiás reakciója lesz valamire, és "anaphylactikus" sokk-ba kerül. - Ted, mikor a mentősök kérdéseket tesznek fel neki, Stella egészségügyi múltjával kapcsolatban, nem tud válaszolni, sőt még a középső nevét vagy a címét sem tudja megadni. Később, Ted megnézeti Stella-val Star Wars-t, amit a lány még soha nem látott azelőtt, és bár először Ted-et nem nagyon érdekli, hogy az ő kedvenc filmjét élvezi a lány, egy Marshall-lal való beszélgetés után (amikor is Marshall visszaemlékszik három kapcsolatra, amikor is az, hogy a lánynak nem tetszett a fiú kedvenc filmje véget vetett a kapcsolatnak; a kérdéses filmek: Az angol beteg, Szelllem írtók, és az egyik Indiana Jones film) nagyon fontos lesz Ted-nek, hogy Stella-nak is tetszen a film (mmint a Star Wars).

Marshall Helyzete: Még mindig munkanélküli. [Remélhetőleg már nincs szüksége hajvégésre - legalább egy hónapja nem láttam új képet Segel-ról.] -a szögletes zárójeles részt az eredeti angol forrás jegyzi meg.

Barney helyzete: Lily rájön, hogy valami van Barney-nál, és ráveszi, hogy meséljen neki a Robin dologról. Barney úgy fogalmaz, hogy mikor lefeküdt a lánnyal "elkapta az érzelmeket" - mint valami nemi betegség:) - . Csak Robin-ra tud d gondolni, még akkor is, mikor más nőkkel fekszik le. Lily-t meglepi, hogy még mindig folytatja ezt az életmódot (az érzelmei ellenére). Barney elhívja Robin-t [nem randi - Robin-nak fogalma sincs, hogy valami van a háttérben], így akarja Barney kicsit kitapogatózni a terepet. Úgy tűnik, hogy ezt nem-randit visszaemlékezésekben vogjuk látni, mivel valami nem szavahihető történetmesélés is szerepet kap.

Most megnézem a mai Weeds-et, aztán folytatom a második felével. :)
  • Larney
    visszatérve © sabon hozzászólásához, én örülnék egy magyar fordításnak, ha valakinek nem okozna nagy gondot, könnyíthetne azokon, akik még nem annyira értik az angolt.
  • nyami
    télleghát ott van aweeds meg a friends mekkorák :D:D earlt meglátta hát az ilyen közepes, de egyben jo is :D
  • passatgt
    ja meg californication
  • tigeroo
    köszönöm szépen mindenkinek (Y)

de úgysem én döntök hanem a 2 lánytesóm :C
  • Bulykin
    a The Big Bang Theory-t azt mindenképpen próbáld be, az nagyon nagy^^
    én amit sitcomot nézek az a 30Rock, Earl, Scrubs és a The IT Crowd, ezeket is ajánlom nagyon jóak mind:)
    A Hézi háboró(The war at home) is nagyon jó, de az nem annyira mint a fentiek:) és szar a vége...
    Nem sitcom, de amin én sokat nevetek(mosolygok) az a Weeds:D leírhatatlan mekkora királyság:D
    És ugye az örök sitcom, a n.1 a Jóbarátok, ha nem láttad még akkor sűrgősen pótold^^
    Én bepróbáltam még a Thats 70' Shows-t is, nem rossz, nemtom már miért hagytam abba, pedig van belőle 8évad:)
    Úgy nagyjából ennyi ami eszembe jutott:D:D válogass:D
  • nyami
    30 rock legnagyobb, csak szerintem olyan sorozat h vagy nagyon bejön, vagy azt gondolod róla, h h lehet ilyen koszt nézni/élvezni, nemisvicces.

de érdemes bepróbálni
  • miilann
    az is csak egy hét :)
    [mellesleg ő utálja a scrubst,nem jött be neki]
  • stargatelost
    ezért kell a Scrubs, mert annak már van 7 évadja :D
  • miilann
    jóhát ha azt vesszük szitkomból egy évad az egy hosszabb délután -.-
    és bár nem hosszútávú, de annál szórakoztatóbb a tbbt+szeptemberbe már jön is az új évad ;)
  • Cat 02 #851
    War At Home :D
  • Lacee
    tbbt mellé még egy szavazat, igaz kevés része van csak, szóval nem egy hosszútávú időtöltés.
  • ProGabe #849
    Office!
  • miilann
    the class
    the big bang theory
  • tnm #847
    ha meg CBS szitkom kell, akkor the big bang theory, vagy two and a half men, vagy rules of engagement
  • stargatelost
    ha sitcom kell, akkor mindenképp a Scrubs!
  • passatgt
    sitcom kell?

ha nem akkor The Shield vagy The Wire
  • tigeroo
    tudnáűtok ajánlani még valamilyen sorozatot?
    a my name is earlt kezdtük el nézni tavaly..ott mondták a himym-t...
    de most kéne egy 3. sorozat mer már kipörgettük az összes részt:D
  • tnm #843
    hmm.. érdekes.
  • sabon
    Az új rész címe elvileg 'Do I Know You?' lesz.
    Találtam leírást róla (ami még nem biztos, de állítólag vmi ilyesmi), nyilván SPOILER, szóval, aki nem akarja, ne olvassa. Kitakarni nem fogom, mert angol és hosszú.

The Ted Situation: Stella says yes, but the episode makes it clear that they’re not ready to be engaged. Stella has an allergic reaction to something early on and goes into anaphylactic shock - Ted, when the paramedics ask him basic questions about her medical history, is unable to answer any of them, or provide her middle name or address. Later, Ted makes her watch Star Wars, which she’s never seen before, and even though at first he doesn’t seem to care if she enjoys his favorite movie, after a talk with Marshall (in which he remembers three relationships where the girl not liking a movie ended up being a dealbreaker, the movies in question being The English Patient, Ghostbusters, and an Indiana Jones movie) it becomes really important to him that she enjoy it.

The Marshall Situation: Still unemployed. [Hopefully not still in need of a haircut - it's been at least a month since I saw a new photo of Segel.]

The Barney Situation: Lily figures out that something’s going on with Barney, and gets him to tell her about the Robin situation. As he puts it, he “caught feelings” when he slept with her. Robin’s all he can think about, even when he’s sleeping with other girls - Lily’s surprised that he’s still doing that. Barney takes Robin out [it's not a date - she has no idea anything's up] as a way for him to test the waters. It looks like we’ll be seeing the non-date in flashback, because there’s some unreliable narration that comes into play.

Barney ignores the waitress and her cleavage, Robin is surprised. They have some kind of talk about taking chances - sounds like Robin needs encouraging over something? He starts to say he wants to talk to her about something, but gets interrupted, and before he can get back on the subject, Robin’s set him up with the “busty waitress,” April, by telling her Barney’s the new third baseman for the Yankees. We see Barney play along until Robin leaves (from the stage directions - “Barney smiles back but we can tell he’s dying inside”), at which point he tells April that he’s not a Yankee, he’s just in love with Robin, and Barney goes home alone.

Fortunately or unfortunately, depending on how you look at it, that’s not really how it went down - cut back to him telling Lily the story, at which point April comes out of his bedroom insisting that he’s going to be late for his first game.

Lily tells Barney he can’t be in love with Robin and still sleep around the way he does. I can’t say much about his answer - this comes at the end of a page, and I don’t have his full response, but he starts out saying that even though he has feelings for Robin, he’s in love with someone else - I assume he goes on to say himself, or his awesomeness, or something else that lets him go on being Barney.

Timewise, I’m not sure what the deal is with this episode - presumably it picks up where we left off, but it sounds like it’ll jump forward early on in the episode. Barney says “all summer long, all I do is sit here and watch her on Metro News One,” and he’s clearly not bedridden anymore (if he passes for a player on the Yankees, no casts or slings either), so some time has passed.
  • MerlinW
    2008-Sep-22 How I Met Your Mother 04x01 Season 4, Episode 1
  • tnm #840
    és akkor a feliratosok kedvéért, ha már vagyok olyan pofátlan, hogy egymás után 3szor írjak, itt a negyedik is:

NPH kérdezz-felelekből a lenti három idézet:

Kérdés "A fenébe"-től:
    Én heteró vagyok, de veled még sztem én is járnék: Bár, valószínűleg feleség meg gyerekek nem örülnének neki. Szóval, mit gondolsz, mi lett Doggie-val? Időközben felnőtt, vett egy Porsche-t és elment külvárosi háziorvosnak?

Válasz NPH-tól:
    Valószínűleg fájdalomcsillapító-függő lett, és egy bottal járkál valahol, valamilyen kórházban.

----
    Kérdés Indianapolis-ból:
    Naponta hányszor állítanak meg az emberek, azzal a szöveggel, hogy "wait for it" ("várd ki") vagy akarnak veled slap bet-et (pofogadást) kötni?

Válasz NPH-tól:
    "Wait for it"-ot ("várd ki-t") elég ritkán, mivel általában nem várom ki, míg ezt elmondják.

De a múlt héten vagy 35ször pofoztak föl. Teljesen ismeretlenek.
    Szép idők!

----
    Kérdés Washington, D.C.-ből:
    Azt hittem Joss Whedon-nak viszontszivességből* dolgoztak az emberek, hogy létrejöhessen "Dr. Horrible". Hogyan kerültél bele a projektbe?

Válasz NPH-tól:
    Azóta zúgolódom, hogy vele dolgozhassak, mióta láttam a "Firefly"-t.
    Szupertasztikus ember.
    Mikor megemlítette a szupercselszövő és a musical szavakat, összefolyt a nyál a számban.

---------------------
    *=szal itt az a lényeg, hogy olyan emberek dolgoztak J.W.-nal, akikkel már korábban együtt dolgozott és ezért személyes szivességből, akár fizetés nélkül is elvállalták a munkát, vagy csak azért mert ennyire jóban voltak, vagy azért mert korábban J.W. is tett nekik szívességet. ellenben NPH-nak eddig semmi köze nem volt JW-hoz, tehát ő ilyen alapon nem kerülhetett be a stábba. -ezt már csak én (.tnm) írom magyarázatként, nincs benne az eredeti szövegben
  • tnm #839
    jó, akkor ez is legyen itt:

Damn: I'm straight and I think I'd go out with you. Probably upset the wife and kids, though. So what do you think happened to Doogie? Did he grow up, buy a Porsche and start a family practice in the suburbs?

Neil Patrick Harris: He probably developed an addiction to painkillers and wanders around with a cane at some hospital somewhere...
  • tnm #838
    lolll:
    Indianapolis: How many times a day is your life interrupted by people saying "wait for it" or wanting to make a slap bet?

Neil Patrick Harris: Rarely "wait for it." Because I rarely do.

But I've been slapped probably 35 times in the last week. Total strangers.

Good times.
  • tnm #837
    nekem meg ez volt a csúcs:
    Washington, D.C.: I thought Joss Whedon was calling in favors to make "Dr. Horrible." How did you get mixed up in that project?

Neil Patrick Harris: I've been clamoring to work with him since "Firefly."

He's supertastic.

When he mentioned super villain and musical, I drooled.
  • greger
    Jó volt az NPH interjú, főleg a Doogie--->House utaláson nevettem jót.
  • sabon
    Pár hír, mostanában úgyis pangás van:

- a sorozat kapott egy ALMA (American Latino Media Arts) jelölést
    Outstanding Writing for a Television Series
    Mick Betancourt, Law and Order: Special Victims Unit, “Fight”
    Silvio Horta, Ugly Betty, “Jump”
    Gloria Calderon Kellet, How I Met Your Mother, “How I Met Everyone Else”
    Jose Molina, Without a Trace, “Without You”

- Robin húga és Ted fia a való életben együtt van -

- egy nem régi Sarah Chalke interjúból:
    How was your experience working on How I Met Your Mother?
    It was kind of last-minute. They called, like, on a Monday night — they said "Do you watch How I Met Your Mother"? I said, "Yeah, I love that show, it's hysterical." They're like, "Can you be here tomorrow morning?" They were like, "You're going to be playing a doctor, again," and I was like, "Great, can I bring my lab coat as my blankie?" And then — it's the nicest group. What a fun cast. You can tell they all really genuinely love each other, get along and have a great time working together.

And working with Britney Spears?
    She was great. I mean, she played such a fun, quirky character, and she came in there and did her job.

Do you want to be the mother?
    Who could hope for that? That's crazy!

- Cobie (Robin) Sarahról: "I'm ecstatic about her. She is probably one of the coolest girls I've ever met." But is she the mother of Ted's kids on HIMYM? "We have no idea. I think that their relationship will be an important one. I love our show because anything can happen."

- pár napja lehetett Neil-t kérdezgetni, szó esett a sorozatról is:
  • tremonti
    Igen én is csalódott vagyok h a vh1 helyére kerül. :(