4281

• BlackShadow
    kösz még1x .. iszonyat nagy könyv :D
    sajna elég gyorsan kiolvasható.. bár jó oldala, h így gyakran elő lehet venni az aktuális pont megtárgyalásához.. (( bevezetjük bibliának ))
    mindenkinek csak ajánlani tudom :)
  • WinG
    Nah, mivel már mindkét könyv elment, így a Bro Code-os téma nem aktuális.

Viszont! Nagyon sokan jelezték mailben meg itt a fórumon is, hogy érdekli őket a könyv. Blackshadow már írta, hogy érdemes lenne összefognotok, és ezzel abszolút egyetértek. Így még postaköltséget sem kéne fizetnetek. A rendelés amúgy nagyon egyszerű, sima bankkártyával meg lehet csinálni (nekem OTP Junior van, csak viszonyításképp). Valaki felvállalhatná a rendelési dolgot, és ahányan utalnak neki pénzt, annyi példányt rendel.
  • Cat 02 #1155
    Spoiler
    Ilyenbe suliba menni xD
  • tnm #1154
    hehh? eddig nem is tudtam, hogy FOX készíti a HIMYM-t. Eddigi sorozatban említett oldalakat a CBS rakta fel...

amúgy tényleg jó rész, rögtön Barney telefonjával kezdve
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Robin beköltözött Tedhez, már csak a kecske hiányzik:)
  • BlackShadow
    de jó h linkelted :D rész alatt még a fejemben volt h csekkolom de a végére elfelejtettem :) poén rész volt
  • ProGabe #1152
    hogyne lenne! és elég jó rész

majd ha megnéztétek: katt :)
  • artschiatwork
    Kéne, hogy legyen:
    How I Met Your Mother S04E07 *HDTV* *XViD*
  • Chunky
    Hi!
    A héten megint nincs rész?
  • passatgt

• Bulykin
    wrong
  • passatgt
  • BlackShadow
    sok ember jelezte h kellene nekik a könyv.. sztem fogjatok össze és közösen rendeljétek mert úgyemléxem bizonyos összeg felett még a szállítást is ingyen vállalják :)
  • WinG
    Ja, és ez volt a legolcsóbb szállítás. Augusztus 22-én vettem meg, november 3-án jött házhoz :)
  • WinG
    Az amazon.com-ról rendeltem, a könyv ára $10.40 (kb. 2200 Ft). A három könyv szállítási és kezelési díja összesen $15.96, így a végösszeg $47.16 volt.
  • NSC
    honnan rendelted meg?nekem is kéne egy ilyen és még lenne egy kérdésem,mennyi volt?(szállítási ktg meg maga a könyv(1 db))
    KÖSZ
  • WinG
    Lacee: Igazából Blackshadow a második, mert egy srác már korábban jelezte privátban, hogy vinné a könyvet. Ha valamelyikükkel nem jönne össze a dolog, akkor te vagy a következő :)

Blackshadow: ment a válasz.
  • Lacee
    ki viszi a másodikat? ha ő is fórumról, akkor remélem hsz-sorrend dönt ;)
  • Casillas
    kurvajól néz ki :)
  • BlackShadow
    veszem ! :) privátba üzleteljünk akkor :)
  • WinG
    :)

Ja, amúgy a képen lévő halvány foltok a telóm kamerájának a hibája (rajta vannak mindegyiken), nem a lapon vannak.
  • asfa
    egy ilyenre bekell ruháznom:)
  • WinG
    No, itt vannak a képek, amiket ígértem.

Rövid vélemény: a könyv remekül hozza a Barney-hangulatot, igazán fasza poénok, ábrák és kellemesen hülye szóviccek vannak benne ("it's unacceptable for two Bros to share a motorcycle, unless said motorcycle is equipped with a sidecar... a Brotorcycle":D). A köny borítója stílusos, domború, a lapok viszont elég tré papírból készültek, kicsit újrahasznosított napilap-hangulatuk van. De a tartalom kárpótol :)

• MrsSethCohen
    WinG!
    Ha valaki visszamondja a Bro Codeot,nekem tuti biztos,hogy kéne!
  • Casillas
    Köszi!
  • bonehead
    És kész is. Szokott helyekről tölthető.
  • bonehead
    Ma (pénteken) kész lesz.
  • Larney
    Üdv!
    A feliratot mikorra várjuk?
    Ha még nincs kész akkor további jó munkát;) és köszi mindenki nevében:)
  • Cat 02 #1130
    Jórész volt, Barney beszólásai is jókra sikerültek :D
  • tnm #1129
    és nincs kontra?:D
  • Lacee
    ha valaki visszamondaná, várólista triplastipistopi!
  • WinG
    Rendben, megdumáltuk :)

Ezzel el is kelt mindkettő, gyors volt :D
  • BlackShadow
    akkor, ha megnézted őket és nyomatsz róluk fotót, én bizta vevő lennék rá :) szal, ha lehet foglalni .. akkor 1 stipi stopi ^^
  • WinG
    Most Pesten vagyok (itt tanulok), a könyvek Békéscsabán vannak, mert oda rendeltem. Anyám hívott, hogy megjöttek, még nem néztem bele. Ő szólt, hogy van 3 egyforma :D

Szombaton megyek haza, akkor majd tuti nekiállok, meg csinálok róla képeket is.
  • tnm #1124
    lehet majd zaklatni foglak, hogy meg van-e még, amikor majd lesz rá pénzem.
    hülye kérdés, mert nem lehetek biztos benne, hogy pártatlan vagy:), de jó?
    azt a két oldalt láttam csak ami barney blogján olvasható, az alapján vannak benne poénok.
  • Cat 02 #1123
    Csak úgy kíváncsiságból (nem veszek tuti :)), mi van benne ? storyk v csak ilyen "szabályok" de Barneysan ? :P
  • WinG
    Nem akarok nagyon hirdetgetni, de most muszáj.

Szóval tévedésből 3 darabot rendeltem a Barney Stinson: Bro Code-ból. (Ne bántsatok érte :D)

Eladnék ebből kettőt, darabját 2500 jó magyar forintért. A könyvek még frissek, ma érkeztek USÁ-ból. Természetesen angol nyelvűek.

Itt lehet jelentkezni értük. Átvétel Budapesten vagy Békéscsabán.
  • ProGabe #1121
    lesz
  • Cat 02 #1120
    Most ugye lesz ? :P
  • tnm #1119
    jövőből írsz?:D
    amúgy szét kell húzni, meg novemberben sweeps
  • passatgt
    miért nem volt a héten rész?:)