4281
-
#1157 kösz még1x .. iszonyat nagy könyv :D
sajna elég gyorsan kiolvasható.. bár jó oldala, h így gyakran elő lehet venni az aktuális pont megtárgyalásához.. (( bevezetjük bibliának ))
mindenkinek csak ajánlani tudom :) -
WinG #1156 Nah, mivel már mindkét könyv elment, így a Bro Code-os téma nem aktuális.
Viszont! Nagyon sokan jelezték mailben meg itt a fórumon is, hogy érdekli őket a könyv. Blackshadow már írta, hogy érdemes lenne összefognotok, és ezzel abszolút egyetértek. Így még postaköltséget sem kéne fizetnetek. A rendelés amúgy nagyon egyszerű, sima bankkártyával meg lehet csinálni (nekem OTP Junior van, csak viszonyításképp). Valaki felvállalhatná a rendelési dolgot, és ahányan utalnak neki pénzt, annyi példányt rendel. -
Cat 02 #1155 Spoiler
Ilyenbe suliba menni xD -
#1154 hehh? eddig nem is tudtam, hogy FOX készíti a HIMYM-t. Eddigi sorozatban említett oldalakat a CBS rakta fel...
amúgy tényleg jó rész, rögtön Barney telefonjával kezdve
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Robin beköltözött Tedhez, már csak a kecske hiányzik:) -
#1153 de jó h linkelted :D rész alatt még a fejemben volt h csekkolom de a végére elfelejtettem :) poén rész volt -
#1152 hogyne lenne! és elég jó rész
majd ha megnéztétek: katt :) -
#1151 Kéne, hogy legyen:
How I Met Your Mother S04E07 *HDTV* *XViD* -
Chunky #1150 Hi!
A héten megint nincs rész? -
-
#1148 wrong -
#1147 -
#1146 sok ember jelezte h kellene nekik a könyv.. sztem fogjatok össze és közösen rendeljétek mert úgyemléxem bizonyos összeg felett még a szállítást is ingyen vállalják :) -
WinG #1145 Ja, és ez volt a legolcsóbb szállítás. Augusztus 22-én vettem meg, november 3-án jött házhoz :) -
WinG #1144 Az amazon.com-ról rendeltem, a könyv ára $10.40 (kb. 2200 Ft). A három könyv szállítási és kezelési díja összesen $15.96, így a végösszeg $47.16 volt. -
NSC #1143 honnan rendelted meg?nekem is kéne egy ilyen és még lenne egy kérdésem,mennyi volt?(szállítási ktg meg maga a könyv(1 db))
KÖSZ -
WinG #1142 Lacee: Igazából Blackshadow a második, mert egy srác már korábban jelezte privátban, hogy vinné a könyvet. Ha valamelyikükkel nem jönne össze a dolog, akkor te vagy a következő :)
Blackshadow: ment a válasz. -
#1141 ki viszi a másodikat? ha ő is fórumról, akkor remélem hsz-sorrend dönt ;) -
#1140 kurvajól néz ki :) -
#1139 veszem ! :) privátba üzleteljünk akkor :) -
WinG #1138 :)
Ja, amúgy a képen lévő halvány foltok a telóm kamerájának a hibája (rajta vannak mindegyiken), nem a lapon vannak. -
#1137 egy ilyenre bekell ruháznom:) -
WinG #1136 No, itt vannak a képek, amiket ígértem.
Rövid vélemény: a könyv remekül hozza a Barney-hangulatot, igazán fasza poénok, ábrák és kellemesen hülye szóviccek vannak benne ("it's unacceptable for two Bros to share a motorcycle, unless said motorcycle is equipped with a sidecar... a Brotorcycle":D). A köny borítója stílusos, domború, a lapok viszont elég tré papírból készültek, kicsit újrahasznosított napilap-hangulatuk van. De a tartalom kárpótol :)
-
MrsSethCohen #1135 WinG!
Ha valaki visszamondja a Bro Codeot,nekem tuti biztos,hogy kéne! -
#1134 Köszi! -
bonehead #1133 És kész is. Szokott helyekről tölthető. -
bonehead #1132 Ma (pénteken) kész lesz. -
Larney #1131 Üdv!
A feliratot mikorra várjuk?
Ha még nincs kész akkor további jó munkát;) és köszi mindenki nevében:) -
Cat 02 #1130 Jórész volt, Barney beszólásai is jókra sikerültek :D -
#1129 és nincs kontra?:D -
#1128 ha valaki visszamondaná, várólista triplastipistopi! -
WinG #1127 Rendben, megdumáltuk :)
Ezzel el is kelt mindkettő, gyors volt :D -
#1126 akkor, ha megnézted őket és nyomatsz róluk fotót, én bizta vevő lennék rá :) szal, ha lehet foglalni .. akkor 1 stipi stopi ^^ -
WinG #1125 Most Pesten vagyok (itt tanulok), a könyvek Békéscsabán vannak, mert oda rendeltem. Anyám hívott, hogy megjöttek, még nem néztem bele. Ő szólt, hogy van 3 egyforma :D
Szombaton megyek haza, akkor majd tuti nekiállok, meg csinálok róla képeket is. -
#1124 lehet majd zaklatni foglak, hogy meg van-e még, amikor majd lesz rá pénzem.
hülye kérdés, mert nem lehetek biztos benne, hogy pártatlan vagy:), de jó?
azt a két oldalt láttam csak ami barney blogján olvasható, az alapján vannak benne poénok.
-
Cat 02 #1123 Csak úgy kíváncsiságból (nem veszek tuti :)), mi van benne ? storyk v csak ilyen "szabályok" de Barneysan ? :P -
WinG #1122 Nem akarok nagyon hirdetgetni, de most muszáj.
Szóval tévedésből 3 darabot rendeltem a Barney Stinson: Bro Code-ból. (Ne bántsatok érte :D)
Eladnék ebből kettőt, darabját 2500 jó magyar forintért. A könyvek még frissek, ma érkeztek USÁ-ból. Természetesen angol nyelvűek.
Itt lehet jelentkezni értük. Átvétel Budapesten vagy Békéscsabán. -
#1121 lesz -
Cat 02 #1120 Most ugye lesz ? :P -
#1119 jövőből írsz?:D
amúgy szét kell húzni, meg novemberben sweeps -
#1118 miért nem volt a héten rész?:)