4281
-
#1117 holnapi rohamot -részben- megelőzve nincs ezem a héten How I Met Your Mother -
#1116 Meg kismillió szexiuális jelentést is társítanak a 83-ashoz, mint a 69, csak nem olyan egyértelmű. -
Cat 02 #1115 Barney mikor valami %-ot mondott mindig ez volt.
Pl a férfiak 83 %-a szingli 20 éves kor előtt, vagy bármi (jó, tuti nem volt ilyen :D) -
szando #1114 az mi is volt? -
bonehead #1113 Ferdítés szokott helyeken fellelhető. -
#1112 83-at, nem?
Mert az van. -
sabon #1111 Én is észrevettem, és majdnem biztos vagyok benne,h a végén úgyis összejönnek. Legyen így!:)
A Barney képleteket már vki próbálta megfejteni itt -
Cat 02 #1110 63 % nincs ? Volt valami h mindig azt használja o.O -
#1109 bocs a tripláért, de közben belevágtam a 405-be is és elkezdtem figyelni arra, hogy milyen képleteket használ Barney a tervéhez, pl.:
ez=(gin+tonic)^4
suit↑
relationship≈freeway
83%
√4761=69
hot-crazy scale
fish≈woman
3x→hi5
13²-10²=69
beteg, megint az apróságok: régi elméletei -
#1108 jah, és még egy apróság, továbbra is 4x04-ből
mikor felállnak, hogy "felmenjenek a lakásba" -ahonnan tuti nem költöznek el, hiszen Robin ott fog lakni, mikor az esete lesz a kecskével...- akkor Barney befordul Robin-t bevárni -lehet csak én láttam bele, de egy olyan mozdulatsornak lehet az is a vége, hoyg Robin derekára teszi a kezét... -
#1107 sztem tudták, és az lesz a dolog megoldása, hogy: mivel a szülés miatt amúgyis szünetelniük kéne, ezért a következő részeket gyorsban fogják felvenni, így időben is kijön majd, hogy pont akkor legyen terhes Lily, mint, amikor a színésznő. aztán gondolom a szülés után szünetelnek a forgatásokkal -
sabon #1106 Azt, h Lily teherbe esik, szerintem muszáj lesz beleírni, mert látszani fog rajta. A baba elvileg tavasszal jön, szóval szerintem könnyen kivitelezhető, mert az évadok mindig májusban értek véget.
Lehet,h amikor felvették azt a részt, még nem tudták, de így szerencséjük volt. -
#1105 ez csak azért necces, mert egy év múlva nem terhes a színésznő. most jobban belekéne gondolni, de sztem emiatt a babát már előbb bele kéne írni. (nem tudom, milyen késleltetéssel kerülnek tévébe a részek, de ugye az se nagyon lehet, hogy még terhes lesz a színésznő, amikor azokat a részeket veszik, mert akkor visszafele ebből az következne, hogy az a rész, amiben most először láttuk, hogy nem iszik Lily, az még akkor lett felvéve, amikor még nem is tudhatták, hogy terhes a színésznő)
tehát a problémám alapja, hogy egy év van a két rész között, és 9 hónap egy baba kihordása, ezt nehéz összehozni. borzasztó fejfájással küzdök, de remélem érthető volt.:D -
tremonti #1104 Most vettem észre hogy a szinkronos verzióban kicserélték a zenéket is. No nem a Cheap Trick számot, hanem a háttér zenéket.
Télleg, nagyon gáz amikor az együttes nevét mondja Marshall, akkor lefordították "olcsó trükkre". (s01e10) -
sabon #1103 Többeknek feltűnt,h a 4x04-es rész végén Lily nem ivott a whisky-ből, és lehet,h terhes. Szerintem már akár biztosra is vehetjük, mert Alyson babát vár :), szóval könnyen a sztoriba építhető így. -
#1102 ott a pont! tényleg :) -
bonehead #1101 Nekem a burgeres rész is abszolút bejött, de volt valami furcsa érzésem, és azt hiszem, most tudom megfogalmazni, hogy mi.
Szerintem a sorozat "megkomolyodott". Kinőtt az első két évad csikóéveiből, és sokkal súlyosabb problémákkal foglalkozik, persze a szokásos vicces szinten. De akkor is: kiköltözés, házasság, új ház, stb.
A burgeres rész pedig olyan volt, mintha az első évad "vicces-jelentéktelen" epizódjai sorába illene tökéletesen bele, és nem igazán volt érezhető benne Marshall munkanélküliségének drámája. Nem volt kellően felvezetve.
-
#1100 "szerintem ez utóbbi kettő végre hozta az "old school himym" színvonalat"
és számomra ki is derült mi a chemistry a sorozatban: a kontrasztok! vagyis inkább úgy mondom, hogy mi kell az íróknak ahhoz, hogy igazán sokat nevessünk a részek alatt. most is volt egy kemény dráma szál és az előzőben is, hiszen mindenki készült elmenni NY-ból + interventionök
az alternatív 2030 olyat ütött, mint a 220 :) -
WinG #1099 "de nekem is tetszett" = ez a rész. -
WinG #1098 Én jókat röhögtem rajta, szerintem ez utóbbi kettő végre hozta az "old school himym" színvonalat. az első három gagyi volt kicsit, de nekem is tetszett.
és végre megtörtént az, amire már sokan vártak :D -
#1097 Fillernek egyáltalán nem nevezhető, hisz épp, hogy a sztori haladt most. :)
És azért volt egy pár jó poén, nekem tetszett. :) -
#1096 Barney tervezése, meg kisértései azért poénok voltak, sztem.
Én jókat nevettem végig. -
#1095 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nos stella kinnt a képből :) sztem egy átlagos rész volt, barneynak se voltak most nagy dumái.. olyan filler volt :) azaz, h tüntessük el stella-t.
bonehead most nem lesz nehéz dolgod :) -
sabon #1094 Tudja vki,h jövőhéten miért a Sandcastles in the Sand-et adják le megint, és miért nem egy új részt? -
NSC #1093 Én az első részt kezdetem el nézni,mert kíváncsi voltam rá h milyen lett. Hát nem meglepő h a felénél kinyomtam.Annyira nem jön át a hangulata hogy az valami borzasztó.Idegesített egyenesen h nem jönnek úgy át a poénok ahogy kéne és a hangok(?...szörnyű).Ezért hagytam abba félúton,meg azért h ne hogy ez az emlék maradjon meg bennem.bűn ezt a sorozatot magyarul nézni.SZVSZ -
Cat 02 #1092 Lily, Marshall hangja nagyon idegesítő szerinte. Barney-é úgy ahogy korrekt viszont. -
#1091 az az igazság, hogy szitkomot mindig megüli egy kicsit a szinkron. friends-re én is azt hittem, hogy kivétel, de mikor már kétszer láttam oda-vissza a részeket angolul is, volt hogy el kellett kapcsolnom szinkronról, mert "nyafogtak" a csajhangok. a félrefordításokon meg csak fogtam a fejem.
amúgy nekem House most kb az egyetlen amit szinkronnal is tudnék nézni (ha nagyon muszáj lenne valamit magyarul), mert ott a fordítás is korrekt, és hangok közül sincs -továbbra sincs- olyan akitől falramásznék (nem mondom, hogy nem lehetne jobb...). himym-nek kb egy 5 évvel idősebb hangcsapatot kellett volna válogatni. dawsonék sztem túl fiatalok ehhez. -
#1090 Barney, lily eleg szornyu szerintem, meg valahogy as eredeti hangulata nincs meg, pedig van olyan szinkron ahol sikerul "athozni", pl Friends -
#1089 Mért mi a baj a szinkronnal?Ki nem jön be?
Szerintem baromi jól sikerült,bár azt tegyük hozzá,hogy eredetibe nem láttam. -
Cat 02 #1088 A magyar szinkron meg messze nem jó xD -
tikim #1087 Hát csak nem fogják 24 órában sugározni a mothert.. Jóbol is megárt a sok :D -
jagooo23 #1086 Nekem ez az új favoritom,régen a született feleségekért voltam oda,DE NÁLAM EZ A FILM KENTERBE VERI.nEM TUDOM TI HOGY VAGYTOK VELE de jó kis csatorna ez a comedy,remélem 24órába fog menni a müsor hamarosan. -
Larney #1085 Szerintem meg fognak költözni, de ez csak pár részig fog tartani, mivel valószínűleg nem Stella az anya, abban azért nem vagyok olyan biztos, hogy Robin nem megy Japánba, de kb olyan hosszú életű lesz az is, amikor Lili SF-ba volt, néhány rész az egész, de szerintem az a lakás végig fogja kísérni a sorozatot: lásd jóbarátok, rém rendes család. -
bonehead #1084 Na, feltöltöttem egy elütésmentes verziót, akik archiválják esetleg, ezzel a felirattal tegyék. -
dieselG #1083 Köszi a feliratot! -
NSC #1082 Sztem biztos nem költöztek el!Mert Ted a végén mondja h menjenek fel a lakásba.És egyébként is a 4. évad elején tartunk tehát esélytelen h elszakítják őket.Sztem Ted és Stela szakítanak,Liliék csak akko költöznek ha jön a baba,Robin pedig nem megy sehova.MErt annak úgy nem sok értelme lenne.Sztem,és remélem ez így is lesz...izgatottan várom a következő részt -
#1081 #1074-gyel kezdve olvasgattam felfele és azt hittem sok Comedy fizette újreg hsz-el.
amúgy Simpsons Viasat 6-on még sztem van.
Tényleg nem rosz CC, de talán még korai "csatornának" nevezni. Lehet, szalmaláng életű lesz. -
Lyan Kyj #1080 Vannak erre külön topikok, oda tessék. -
Tomika24 #1076 Én még nem igazán ismerem a comedy-t, csak a műsorairól hallottam haveroktól! South Park fan vagyok én is, kenny a legjobb!!! :)
De nagyon kíváncsi lennék a műsorokra, eddig mindenki dícsérte őket, haverom ha leül a tv elé, fel nem áll amíg tart a műsor! Szterm kicsit beteg!:) -
eliza99 #1074 Sziasztok.Nézitek a sorit a Comedyn???
Amugy szerintem nagyon ott van az a csatorna,emellett tök jó vígjátékokat nyomnak.Plusz még az is pozitívum,hogy magyar műsorokat is adnak pl.Beugró sztem szuper(én mindig szakadok a röhögéstől)