How I Met Your Mother (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hmm.. akkor bocs mindenkitõl, lassan egyáltalán nem vagyok tisztában az idõvel -.-

azt már félve merem megkérdezni, hogy bonehead hogy áll a felirattal?

tnm
"a második rész meg másodikától lett elérhetõ"

pontosan
ma meg 3-a van, és Te tegnap (másodikán írtad, hogy hamarosan elérhet lesz)

de lehet, hogy az zavart meg, hogy a hétfõ este 8 amerikai idõ szerint az nálunk hajnali 3 (vagy 4 ennyire nem tudom😊 ) tehát amire azt mondjuk, hogy keddtõl elérhetõ, az kedden reggel 6-kor (ungarische idõ szerint) már javában tölthetõ (megfelelõ oldalakról)

ha még mindig nem tiszta, akkor nézd meg tv.com-ot, és számold ki egy naptár felett😛 😄

ProGabe
mi?12 perccel a te hsz-ed után írtam az enyémet,és mint láthatod,addigra már láttam a 2-ik részt.valamit benéztél a vetítési idõpontokkal kapcsolatban :\

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ja. viszont hétfõn október elseje volt, a második rész meg másodikától lett elérhetõ, magyarul tegnap óta, akárhogy nézem a dátumokat. Vagyis nem igazán állt helyet az a feltételezés, hogy addigra tölthetõ is volt a második rész, mikor beírtam. én kérek elnézést..

tnm
akkor tessék:
"ezt tegnap kellett volna"
egy nappal korábban kellett volna írnod, mert amikor ezt Te beírtad, addigra már tölthetõ is volt a 2. rész

így az utóbbi hozzászólásod se túl informatív

az elsõ mondatod bocsi, de nem vágom😊

Amúgy lehet már töltögetni a második részt!

ProGabe
ezt tegnap kellett volna.pontosabban egyáltalán nem kell uppolni itt sg-n :\ (ugyebár fav és ki a franc nézegeti a topikok listáját? 😊

amúgy jó rész volt,mondhatni szokásos.nagyon kell nekem ez a heti 20 perc,ez tényleg felhõtlen szórakozás 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

topic up!
mindjárt itt a második rész 😊

sapkafej
ez is de jó rész volt má vaze

György

tnm
<#rolleyes>

sadvagabond
www.slapcountdown.com
bocsika

sadvagabond
http://www.slapcountdown.com/
😄

petee
ok,már megvan,újra van feliratok.hu

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

petee
uhh,én lemaradtam,valaki elküldené nekem is a feliratot?elõre is köszi!!!<#worship>
[email protected]

raven87
Óh... még 54 napot kell várni a pofonra. 😞 A francba... 😊

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

ProGabe
...dary!!

hát ez hatalmas volt!pontosabban ott folytatták a poéngyártást,ahol abbahagyták,tehát a csúcsok csúcsán 😄

threeman
awesome

mail ment 😉

Kész vagyok. Mivel nem megy a feliratos oldal, ezért akinek kell, írjon egy mailt a [email protected] címre, és küldöm. Este 6ig biztosan, aztán éjféltõl megint elérhetõ vagyok. Have fun!

http://libri.hu/hu/konyvek/irodalom/szorakoztato_irodalom/sci_fi/szintetikus_alom

Jó munkát kívánunk hozzá! 😉

AtiRadish
Uhh ezt nevezem gyorsasagnak! THX mindannyiunk neveben

Estére meglesz a fordítás is. Slap!

http://libri.hu/hu/konyvek/irodalom/szorakoztato_irodalom/sci_fi/szintetikus_alom

AtiRadish
The slap countdown begins 😄

petee
legendary!😊

Külföldi torrentoldalakról letölthetõ. Már csak a felirat hiányzik -.-

tnm
és ismét itt van, és szokás szerint nagyon nagy

érdekes, hogy az oldal mennyivel elõbb fenn volt már

it's gone be.... :-)

Suit up!

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

ProGabe
naaaagy összefoglaló

és holnap 3-ik évad!!!

It's gonna be legen... wait for it!

tnm
sztem csak annyit írtak, hogy több dolgot tudunk meg a gyerekek leeandõ anyjáról, de kétlem, hogy kiderülne, h. ki az

AtiRadish
Kiderul, irtak sorozatjunkien nyar kozepen

threeman
bugudibúúú

sapkafej
remélem nem

György

raven87
Juhú!!! Újra keressünk az anyukát! 😊
---
Szerintetek ebben az évadban kiderül már, hogy ki Ted felesége? 😊

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

lehet az lesz 😛

Már alig várom én is.. két hónapja fedeztem fel a sorozatot véletlenül, egyhuzamban végignéztem az elsõ, majd a második évadot, megállás nélkül szakadtam... haveroknak meg is mutattam már párszor az ütõsebb jeleneteket.

Coco, várj akkor egy fél évet, és akkor óránként tudsz nézni egy részt -.-

heti 1 rész? 😞

petee
holnap!
up!😊

Maco13
holnapután új rész ^^
UP!
Maco13
új rész pedig szept 24 (ha valaki nem nézte volna meg a promókat)
ikegami
Season 3 promo videók

sorozatjunkie.hu

Akkor ki lehet számolni, melyik részben lesz a 3.😄

threeman
neeem, az bacna be. az új rész szept végén lesz
ez asszem a pofonokig számol vagymi

Maco13
ugye ez nem a HIMYM következõ részéig számol vissza?
ProGabe

raven87
Már ideje volna. 😊

ProGabe
24 részes lesz a 3-ik évad!!!
készítõk ígérete szerint kapunk infókat a leendõ Mrs Mosby-ról 😊

ProGabe
szeptember 24-én

õsszel

???