4281

• artschi
    hálás köszönet érte!
  • bonehead
    Ferdítés szokott helyeken elérhető.
  • PrisonMan
    NPH-t Golden Globe-ra jelölték!!!!!!
  • BlackShadow
    jah :D kis harcosok klubbja utalások itt ott :D
  • Lyan Kyj
    Új rész hatalmas:DDDD Végén fetrengtem már!
  • WinG
    Bár az új epizódot csak csütörtökön nézem meg, nem mellékesen ismét nőtt a HIMYM nézettsége, immáron 10,49 millió. Az S3E3 óta nem volt ilyen magas.

\o/
  • Cat 02 #1231
    Murder Train megint xD
  • BlackShadow
    hát sztem még ez is oltári rész volt.. a végén szó szerint szakadtam a röhögéstől :D ( 2 pótzh előtt jól is esett )
    esküszöm mióta az a elisfelejtettem a nevét csaj kikerült a képből újra visszatért a himym hangulat :) az utolsó pár epizód nagyon jól sikerült
  • ProGabe #1229
    az előző rész színvonalát nem éri el az új, de természetesen nagyon jó ez is

szavazzatok!
  • bonehead
    Előbb is szólhattam volna, a futár 5 perce meghozta a cuccot. A UPS-től is olvassák a fórumot, úgy tűnik. Kösz!
  • bonehead
    Én egy nagyobb könyvcsomagra várok az amazontól, de a szokásos masfél hét helyett már több mint három hete. Kb a huszadik rendelésem már, eddig mindig gyors volt, most kezdek aggódni kicsit.
    Hogy ne legyek off: Bro Code nincs benne.
  • tnm #1226
    úgy tűnik nincs még.
    legalábbis "ráadás"-on nem láttam

#1223 & #1225
    amazon.com-ról rendeltem 2 cd-t. rendelés másnapjáig azt írták, hogy dec. 25-e után fog érkezni (volt mellette egy fagyöngy kép, gondolom arra akart figyelmeztetni, hogy nem számítsák rá, mint karácsonyra adható ajándék)
    aztán azóta megváltozott "előreláthatólag dec. 22-én érkezik"-re. az hétfő, kíváncsi vagyok végülis mikor érkezik meg [meg, hogy egyáltalán megérkezik-e, vagy posta benyúlja...]

szerencsére magamnak veszem, és mivel itthon feltehetőleg sose lehet majd kapni, így örülök, hogy egyáltalán van módom megszerezni

[titkon remélem, hogy us amazon is kedves lesz, és méghamarabb kapom meg:D]
  • passatgt
    angliából rendeltem vasárnap ruhát DHL-el, kedd délután itt volt:)
  • poterik
    sziasztok!
    Nemrég kezdtem nézni ezt a sorozatot és nagyon megtetszett.
    Megvan az első évad szinkronosan a 21-ik részig és ha valaki be tudná tudná a 22. rész linkjét vagy ákármilyen módon megmondani hol tudom megszerzni (szinkronosan) azt nagyon megköszönném.
  • Lacee
    erről jut eszembe, angol amazonról rendeltem pár könyvet múlt csütörtök délután, és kedden délelőtt már itt volt vele a futár. ezt nevezem szállításnak, a szép az egészben hogy a legolcsóbb díjat fizettem és mégis UPS hozta :)
    most olvasom a Bro Code-ot, tényleg jó, csak rövidke.
  • ProGabe #1222
    nem tehetik meg, hogy ne legyen rajta eredeti nyelv

hogy egy sorozat milyen képaránnyal jelenik meg nálunk az attól függ, hogy milyen az európai verzió. lásd House. európában mindenhol 4:3-ban jött ki az első évad. eredetileg az USA-ban is, csak ott megélt egy 2nd editiont is. lehet valamelyik EU-s országban is újra kihozták 16:9-ben, ezt nem vágom
  • tnm #1221
    ne mondd el senkinek, de _állítólag_ -aztán nem tudom mennyire igaz, de azt hallottam, hogy- jövőre is lesz karácsony. szal ami késik, nem múlik. legfeljebb jövőre lesz karácsonyi ajándék, vagy egy évre rá, vagy...

:D

de értem a problémát. idén már tuti nem lesz eredeti magyarhangos DVD karácsonyi ajándék az tuti. sőt, már amazonról rendeltek se hiszem, hogy befutnak ünnepek előtt.
  • BlackShadow
    szedd le angolul s egyből kap 3 és fél évadot

#1218: ettől félek én is :)
  • GregSB
    "ami késik nem múlik!"

Jah, csak éppen karácsonyi ajándéknak szántam szal ez nem igaz az én esetemben :D
  • tnm #1218
    passz, kiadótól is függ, nem annyira értek a DVD-kiadásokhoz.
    de mivel szitkom van rá esély, hogy csak magyar és 4:3-ra vágott kép -"ahogy a tévéből ismerjük" :(
  • BlackShadow
    esély az eredeti nyelvhez a dvd-n? :) me akkor még talán be is játszik.. ellenkező esetben max a kukában végezné :\
  • tnm #1216
    sztem nem. épp csak most futott le az 1. évad az első magyar csatornán, szal nem is csoda (mellesleg nem is nagy csatornán)
    ami késik nem múlik!
  • GregSB
    Sziasztok! Rágugliztam de nem jártam sikerrel:

Kapható már itthon az első évad szinkronosan valahol?
  • artschiatwork
  • tnm #1213
    Holnapra nem lesz új rész.

Új rész (The Fight) Dec 9-re virradóra lesz.
  • tnm #1212
    Nem tudom csajok járnak-e ide, de... khm. esik az eső [11.] ;)
  • Malakai
    Háh, jah, adja magát, késő volt már. :D
  • Count Adyn
    Desszantos:D
  • Malakai
    -nemtomelolvasni-
    Azt még a részben is mondja Barney, a 'bangin for roof' férfi megfelelője.
    Paratrooping.
    You know when you go out of town but instead getting a hotel room, you go straight to a bar with the sole intention of hooking up with a girl so you have a place to stay.

Ejtőernyőzés. (Ez nem teljesen jó, mert a paratrooper nem csak simán ejtőernyős, hanem a hasonlatban a lényeg, hogy az ellenséges vonalak mögé ejtőernyőzés.)

Bonehead, hogy fordítottad? :)
  • tigeroo
    kurvanagy rész volt :DDD

the naked man!:)
  • tnm #1207
    Sok nagyszerű (top)lista létezik, a People magazin féle 'Legszexibb élő férfi'-től kezdve a VH1 '100 legjobb szám a '80-as évekből'-én keresztül George W. Bush rövid listájáig, azokról az emberekről, akiket még elnöki kegyelemben szeretne részesíteni, mielőtt még Barack Obama átveszi a hatalmat. Jó, talán az utsó valszeg nem olyan nagyszerű: Mi csak feltételezzük, hogy O.J. Simpson is rajta van azon listán, pont Balfék Bob és Michael Vick felett; ami alapján tényleg ez lenne minden idők legjobb listája... vagy nem.

Either way, what really tops the list of The Best Lists Ever Made is from our very own Lily Aldrin: The 50 Reasons People Have Sex list. We managed to find the napkin she wrote this list on inside a trash can near MacLaren's, and it was well worth the cuts from syringes, dog poop stains, and the grossness of Barney's expired condoms. Check it:

Akárhogyan is, a Valaha készült legjobb listák listájának tetején ott figyel a mi saját Lily Aldrin-unk listája is: Az 50 ok, amiért az emberek sex-szelnek. Sikerült megtalálnunk a szalvétát, amire a listát írta egy McLaren bárjához közeli szemetesben és bizony megérte végigtúrni magunkat a fecskendőkön, a kutyapiszokfoltokon és Barney lejárt gumijainak gusztustalanságán, hogy megszerezzük. Íme:

50 ok a szexre:
  • tnm #1206
    01, Mert nem tudsz elaludni
    02, Békülés-szex
    03, Szakítás-szex
    04, Egy barátod mesélt egy új testhelyzetről
    05, Bosszú
    06, "Visszabillenés" (nincsen rá magyar kifejezés sztem. ez ilyen egyéjszakás kaland, egy hosszabb komoly kapcsolat után -persze valaki újjal)
    07, -nemtomelolvasni-/ Dugás tetőért (magyarul: hogy legyen hol töltened az éjszakát)
    08, Nincs semmi érdkes a TV-ben
    09, Mert szállódában vagytok
    10, Kíváncsiság
    11, Esik az eső
    12, Félidő van
    13, Fogyókúra/mozgás
    14, Sikeres fogyás megünneplése
    15, Végre alkalmad nyílik egy kis "eseményt" mutatni a gyerekkori ágyadnak
    16, Szalagavatóbál éjszakája van
    17, Már ott vagy nála, és nem akarsz arébbállni a kocsival
    18, Fel akarsz vágni az új fehérneművel
    19, Megünnepled a kedvenc sportcsapatod, vagy politikai pártod győzelmét
    20, Itt a lehetőség, hogy különleges helyen csináld (pl. repülőgépen, Burger King mosdójában)
    21, Hát ez vagy az, hogy: Hogy bizonyítsd, hogy nem vagy unalmas; vagy az, hogy: Hogy bizonyítsd, hogy nem darált be a mindennapok mókuskereke
    22, Stresszoldás
    23, Frissen borotvált lábak
    24, Elfeljett szülinapiajándék kompenzálása
    25, Marvin Gaye-től a "Let's get it on"* megy a rádióban (*= kb. "Csináljuk")
  • tnm #1205
    26, Az élet ünneplése közvetlenül egy halálközeli élmény után
    27, Egyetlen esélyed, hogy egy hírességgel csináld
    28, Peteérés (nah, ebben nem vagyok biztos)
    29, Hogy megúszd a takarítást, tanulást, vagy bármiféle munkát
    30, Mert a csaj akarja
    31, Hideg van kint
    32, Hogy felvidíts vkit (szánalomszex)
    33, Rivalizálás a szomszédokkal (szószerint: tartani a szomszédokkal a tempót)
    34, A szobatársad videkre utazott és így csinálhatod a kanapén is
    35, Nagyon biztonságos szex, annak megünneplésére, hogy Te, vagy Ő, vagy Ti nem vagytok terhesek
    36, Gyakorlás
    37, Nála van légkondi, nálad nincs
    38, Egy olyan országból származik, ahonnan érkezettel Te még nem szexszeltél [nekem erről Joey kis válgtérképe jutott eszembe:D]
    39, "Azta, de jól néznek ki a vádliaid abban a halásznadrágban"-szex [vajon kinek a vádliairól lehet szó? :D]
    40, Rossz embert hívtál/embernek sms-eztél, de benne volt (a csaj)
    41, Mert nagyon hasonlít a rohadt dögös unokahugodra és ez a legközelebbi, ami még rendben van (nem vérfetőző, stb...)
    42, Be kell törni az új lakást
    43, Mert ő (fiú) már azt mondta, hogy szeret, de Te még nem állsz készen arra, hogy visszamond.
    44, Feláldozod magad a cimborád helyett. [thx 2 Bonehead, ezt feliratból másoltam]
    45, Nemsokára lejárnak a kottonjaid
    46, Kezd egy kicsit keményedni
    47, Félreértés (Cheetos-szex) [ezt ugye a részben megmagyarázzák]
    48, Pozitív megerősítése (jutalmazása) a jó cselekedetnek (mint a borotválkozás, fogmosás...)
    49, Hogy eltereld a témát
    50, -ezt a szót nem ismerem- ["Love? That word is unknown here. I'm simply looking for a female swollen with eggs to accept my genetic material." by Dr. Zoidberg ]
  • tnm #1204
    folyamatban... :D
  • Larney
    Az ötvenes listát le tudná valaki fordítani? angol nyelvtudásom bézik, úgyhogy nem vállalkozok rá :) valakinek úgyis egyszerűen megy, és többen örülnének neki szerintem. (már előre meg is köszönöm).
  • Monoton
    December elején elvileg jön a 2. évad.
  • artschiatwork
    Comedycentral-ról levették egyelőre, az 1. évad után
  • bonehead
    Ferdítés hamrost tölthető, ahogy a múltkor, elütések maradhattak benne. (Még mindig szervízben a gépem, laptopomon nincs MS Office, az open office helyesírás ellenőrzőjét meg nem eszi meg a subtitle workshop).

Más. Ted kedvenc verse a Pablo Neruda kötetben a "Mezítelenül, akár a kezed, oly egyszerű vagy..."
    Végig meztelenségről szól, apró inside joke.
  • Cat 02 #1199
    Don't hit the Dog :D

Mekkora volt már xP
  • BlackShadow
    kössz ígym ár oké :)