4281
-
#833 szal az egyetlen nap közben nézhető csatornát kicserélik egy másikra, nehogy véletlen kettő közül lehessen választani.... -.- -
#832 jah, elvileg a VH1 helyén lesz napközben comedy central. -
Cat 02 #831 Mimi ? picit off de
"és mi lesz itt, amikor jön októberben Magyarországra, szinkronosan is a Comedy Central-re!)."
he, nem is tudtam. -
#830 file neve: harold_and_kumar_escape_from_guantanamo_bay-ost-inlay -
#829 Neil Patrick Harris -
#828 jah omg megvan :D nemszoltam -
#827 azt tudom (my name is earl-ben is volt a mit tenne jézus izé)
NPH az mitjelent? -
#826 nézzétek meg a Harold & Kumar filmeket (2 van), azokban jut szerep NPHnak, innen a kép is :) -
#825 nagyon jók, elég beteges sztori -
#824 sorozattól semlegesnek mondható.. tipikus netes "szleng" meg sok kép alapja h what would jesus do? - mit tenne jézus?
itt meg jézus szerepét átvette nph :)
legalábbis szerintem :P -
#823 ez milyen poén?:D (még csak a második évad felénél járok) -
#822 jovan akkor a wtfwjd helyett wtfwnphd lesz :D -
#821 -
sabon #820 Az új évadot aug. 11-én kezdik el forgatni.
-
#819 Sarah Chalke több rész erejéig vissza fog térni, de a CBS elnöke szerint SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem ő az anya. -
#818 csak rohadt drága, itthon adsz egy mintát olcsóbban rányomják szerintem:) -
#817 :D -
sabon #816
:)
-
#815 és edit: meg volt említve, csak az nem, hogy már kijött két rész :) -
#814 nem volt még itt megemlítve úgy látom, szuperhősös musicales NPH-s rövidfilmek, Dr. Horrible's Sing-Along Blog első rész, három lesz összesen, ez itt a második, a harmadik szombaton jön, és vasárnap éjfélkor le is veszik az egészet, szóval nézzétek, jó :)
BBT-ből felismerhető még Wolowitz is, plusz Nathan Fillion is benne van (Firefly, Drive) -
sabon #813 Nem veszem biztosra, csak szeretném, ha ő nyerné (kissé elfogult vagyok).:) Pivent nem nagyon ismerem, az Entourage-t két rész után meguntam, de lehet újra előveszem, mindenki dicséri. Szeptemberig úgysincs mit nézni. -
#812 A vége az kész Neil megégeti az ujját a gyeryával -
#811 Awesome
Azért még ne vegyük biztosra NPH győzelmét, Jeremy Piven hatalmasat alakít az Entourage-ban.
Köszi a videót -
sabon #810 Nem akarja behozni, ezért berakom a linket:
-
sabon #809
Remélem sikerült jól beszúrni. -
sabon #808 Lemaradt, hogy NPH megkapja, *amit megérdemel!:) -
sabon #807 Megvannak az Emmy jelöltek, természetesen Neil is köztük!:)
Outstanding Supporting Actor In A Comedy Series
Entourage • HBO • Leverage and Closest To The Hole Productions in association with HBO Entertainment
Jeremy Piven as Ari Gold
Entourage • HBO • Leverage and Closest To The Hole Productions in association with HBO Entertainment
Kevin Dillon as Johnny Drama
How I Met Your Mother • CBS • 20th Century Fox
Neil Patrick Harris as Barney Stinson
The Office • NBC • Deedle Dee Productions, Reveille LLC, Universal Media Studios
Rainn Wilson as Dwight Schrute
Two And A Half Men • CBS • Chuck Lorre Productions, Inc., The Tannenbaum Company in association with Warner Bros. Television
Jon Cryer as Alan Harper
Tavaly is, azt hiszem, ők voltak, és Piven kapta. Idén remélem NPH megkapja!:)
Van még egy jelölésünk: Outstanding Art Direction For A Multi-camera Series
How I Met Your Mother • The Yips, No Tomorrow, Miracles • CBS • 20th Century Fox
Stephan Olson, Production Designer
Susan Eschelbach, Set Decorator
The New Adventures Of Old Christine • Between A Rock And A Hard Place, The New Adventures Of Old Christine, House • CBS • Kari's Logo Here in association with Warner Bros. Television
Cabot McMullen, Production Designer
Amy Feldman, Set Decorator
Ezt nyertük tavaly, idén is!:D -
greger #806 Amazon.com -on lehet megrendelni DVD-n.
Egyébként ha követed a sorozatot, akkor megtalálod a filmet is. -
bonehead #805 Ez a kérdés ugye csak egy vicc? -
NSC #804 hol van kint?honan tudom letölteni? -
#803 jaaah köcce^^ -
Cat 02 #802 Barney ? :D -
#801 most elég hülyének érzem magam ki az a Neil? -
sabon #800 Erre én is kíváncsi vagyok!:) A trailer alapján nem lehet rossz.
Neil pedig meglepően jól énekel (nem véletlenül lépett fel a Broadway-n :), kíváncsi vagyok, ebben mit alkot.:) -
greger #799 Ja, és John Cho pedig ugye Jeff Coatsworht játszotta a HIMYM-be. -
greger #798 Végre kint van a Harold&Kumar 2, tessék megnézni, Neil ismét saját magát játssza :) -
bonehead #797 http://www.origo.hu/teve/20080709-dr-horribles-singalong-blog-joss-whedon-a-buffy-a-vampirok-1.html
dr. horribles, awesome :) -
Cat 02 #796 Barney kár h nem kapott :D -
#795 Az office az egy kurvanagy sori, simán megérdemelné az Emmy-t! -
greger #794 30 rock, és Entourage azért jók nagyon. Ha nekem kéne döntenem, hogy Piven vagy NPH kapja az Emmyt gondban lennék.