4281
-
#1317 nekem sincs kedvenc részem, de a jelenet amin a legtöbbet röhögtem, az talán ez volt:
persze ez a "legtöbbet" azt jelenti, hogy már fuldoklás közeli állapot, hiszen bőven van térdcsapkodós, hangosan nevetős, "valamit kiáltós" poén rendesen. meg az egész jó volt, ahogy elmondta Marshall, meg addigra már ott feküdt Barney talpig gipszben :D -
Larney #1316 legjobb rész a dirty dancing-es rész, legjobb hódító trükk Barney-nál a 4.évadba volt amikor bebízonyította hogy 80valahány évesen is menő lesz, na ott amikor a globális felmelegedésre keresi a megoldást:) -
Callisto #1315 Hehe. A csomagból ami nekem megvolt hiányzott az első évad utolsó része. Na így már minden rendben. Én meg azt hittem a Ted-Robin téma lesz 4 évadon keresztül úgy hogy első részben lelőtték a "poént". :D -
Cat 02 #1314 Ez-e ? :D -
#1313 fősulis flashbackek mind állatjók! első találkozás, szendvicsezés, fierro... -
#1312 209 -
#1311 húhát nekem az összes barney-s jelenet:D
talán nekem a 1hundred fierro asko rész tetszett a legjobban:D
abban a flashbackek is kurvajók:D + barney vezetése -
#1310 igen, nekem is az tetszett nagyon (a robot-előadás frenetikus), illetve a harmadik ütés köré épült hálaadásos, az énekkel. de igazából nagyon sok emlékezetes jelenet van, nehéz lenne kiemelni bármit is. -
#1309 Amellett, hogy azért mindenki kiváncsi, hogy ki is lesz az anyuka, a lényeg mégse a sorozat vége. :) -
Orionk #1308 melyikre gondolsz? -
Monoton #1307 Nézd tovább :) -
Callisto #1306 Én most végeztem az első évaddal és számomra kicsit vegyes. Tetszik a sorozat is meg nem is. Ami nem tetszik az, hogy igazából már az első résznél lelőtték a "poént", hogy ki nem az anya és mégis Robin és Ted kapcsolatát húzzák-vonják. Anno az Ed-ben nagyon tetszett ez a megoldás: várni, hogy most akkor mi is lesz velük, de ott nem lőtték le a poént.
A sorozat így olyanról szól amiről tudod, hogy nem az lesz a vége. Kissé visszatartó erő ez, hogy folytassam-e a nézését. Érdemes? (Pedig úgyis fogom :)) -
#1305 én se tudom melyik a kedvenc, de így most elsőre az a jelenet jut eszembe -mert erre nagyon nem számítottam akkor-
"that's two" -
Cat 02 #1304 3. évad utolsója talán, mikor Barney gipszbe van, meg mikor Barney énekel, de ez is csak 1-1 jelenet miatt. -
#1303 nekem nincs kedvenc részem mer mindegyik rész tetszik valamilyen jelenet miatt! -
Orionk #1302 eddig az első 3 évadot láttam.
azok közül meg nekem a harmadik tetszik a legjobban.
Abból is az az epizód, amikor ted 10 szer megy Stella orvoshoz, hogy a tetkóját eltávolítsa.
nektek ha választani kellene melyik a kedven részetek, az eddigiek közül? -
#1301 persze kivételek mindig vannak, pl. az összes midseason sorozat, de előbb ismerje meg a "szabályt" és csak utána a kivételeket :D -
#1300 nem ide tartozik, de ezen szabály alól kivételt jelntenek az olyan sorozatok mint a Lost vagy a 24, amik csak január-februárban kezdődnek, cserébe nincs bennük ismétlés, szünet. -
#1299 nagy kereskedelmi csatornákon -akárcsak a színházi évadok, tudtommal- ősztől tavaszig tartanak. tehát még az is 4. évad lesz. az 5. - ha lesz, és elég valószínű, hogy lesz- szeptember-október környékén kezdődik majd, hacsaknem áll a feje tetejére a világ :D -
#1298 a 4.évad folytatódik -
#1297 És az már az ötödik évad lesz, vagy még ez a negyedik folytatódik? -
#1296 nem, majd januárban folytatódik -
#1295 Bocs srácok, lehet, hogy hülye kérdés, de a negyedik évad, csak 11 részes? Szerintem ez a rész "unalmas" volt, nekem abszolút nem tetszett! Furcsálnám, ha ez lenne az évadzáró rész! :) -
#1294 tényleg.. vki nem tud vmit arról, h a sorozatnak milyen a fogadtatása a humorherold csatornán? junkie-n asszem nem láttam ilyesmit, v csak nem figyeltem fel rá :) -
bonehead #1293 Minnesota Vikings.
NFL.
Pár rész múlva megérted, miért "damn". -
Monoton #1292 Pedig jól alakította a szerepet. Mellesleg a nézettséget is emelte. -
Orionk #1291 Harmadik évad végénél tartok, tiszta szégyen volt britney-t betenni a sorozatba..., nem érdemelte meg a Bi***. -
Orionk #1290 milyen csapat a Vikes? még nem hallottam róla... -
greger #1289 Tegnap kikapott a Vikes....
DAMN! -
#1288 be is raktam csengőhangnak most így ünnepekre :D az egyetlen gond vele, h nem fogom sose felvenni mert 1) végighallgatom 2) röhögök :D
kár h a röhögések bennevannak.. de vmit vmiért :D -
Cat 02 #1287 I wish i could see her naked...
If i ever met her, with her titties i will play :D -
#1286 11.rész mekkora már:D eddigi legjobb:D -
#1285 Én csak azon lepődök meg, hogy komolyan fontolóra vettétek ezt a Britneys dolgot... -
greger #1284 Szerintem azon kívűl, hogy rájönne, hogy jobban keres egy amerikai énekes mint egy magyar kőműves sok dolgot nem tanulna belőle...
Amúgy kizártnak tartom, hogy ő lesz az anya, kicsit sem érdekelte Tedet Aby. -
Orionk #1283 Én ezt ajánlom:
www.episodeworld.com
itt midnen létező sorozatnak fent van, hogy mikor lesz a köv. része
Ja, és ha britney lesz az anyuka, akkor hatalmasat csalódom, mert utálom britneyt, ő egy elkényesztetett picsa, be kellene fogatni egy hétig magyarországon valahova betonozni, aztán rájönne egy két dologra, az tuti.
-
#1282 tv.com, vagy tvrage.com
én a magam részéről viszont a mytvrss-t szeretem, igaz az csak egy nappal előtte szól, de magától frissül nem nekem kell utána menni -
#1281 Óóóóó
viszont a HIMYM nincs a listán és az adatlapján is csak annyi van, hogy 2009 :( -
Enii #1280 én általában innen szoktam töltögetni is meg nézni is hogy melyik sorozatban mikor van szünet és meddig. -
#1279 egyébként elkezdtem keresni, hogy mikor térnek vissza a sorozatok. és basszák meg nem találom sehol, pedig ilyenben jó vagyok. junkien biztos megtalálnám, de egyszerűen nem igaz, hogy nagy külföldi oldalakon nemhogy nincs kirakva 32-es betűkkel, de ezek szerint még fenn sincs :\
ha valaki megtalálja, írja már meg hogyan csinálta :D -
#1278 jah, de csak ismétlés