4281
-
bonehead #1357 Ez azt jelenti, hogy HA a stúdió folytatja 8 évadig, akkor ők benne lesznek.
De a stúdió BÁRMIKOR dönthet úgy, hogy elkaszálja a sorozatot. Persze reméljük nem így lesz, és még 2013ban is fordíthatom a feliratokat. -
#1356 ó, vagy úgy... hát akkor mindegy :)
bízom benne, hogy még jópár évig marad a sorozat, elvégre hozza az elvárható nézettséget. -
#1355 sztem a szerződés az erre a sorozatra szól viszont, vagy legalábbis a stúdió nem köteles szerepeltetni őket [itt, vagy máshol] -
Cat 02 #1354 Hm, ez csak szerződés, lehet berakják őket 1 másik sorozatba. -
#1353 hahhh, ez nem azt jelenti! eddig is 7 évre szólt a szerződésük, de még az 5. évad se 100%.
az a hír, hogy "berendelték X évadig", jelenti azt, hogy lesz X. évad is (leszámítva vis major-t) -
#1352 még négy évad, jó hír! -
#1351 Hónapos tárgyalások után fizetésemelést kaptak a How I Met Your Mother főszereplői, így immáron heti 90-120 ezer dollár körül keresnek. Az emelés főleg Cobie Smulders, Josh Radnor és Jason Segel számára nagy ugrás, hiszen ők anno totál ismeretlenek voltak, így alacsony fizuval kezdtek. Ami talán még ennél is fontosabb, az új szerződéssel az öt színész eredeti 7 éves szerződését plusz egy évvel megtoldották. -
#1350 Nem azért írtam, hogy nem változtattak, de ez egy sitcom itt nem olyan fontosak ám az ilyen összefüggések. :) -
#1349 Hát én akkor sem értek egyet veletek, remélem ez nem probléma:D A negyedik évadban Marshall valóban azt mondogatja, hogy felesleges verekedni, de épp azért mondja mert már sok tapasztalata van azokból a verekedésekből amiket a báttyaival vívott. A kakaós képzelgés az az volt amikor kigúnyolták, az ami a végén volt meg elvileg az amire Marshall emlékszik. Az első évadban meg nem éppen úgy nézett ki mint aki hazudott, meg hát miért is hazudott volna?:S -
#1348 a 4-ik évad emlegetett részében is azt mondja, hogy felesleges verekedni, stb. aztán mondja, hogy a tesóival azért szoktak "bunyózni", mire a többiek elképzelik, hogy az milyen is lehetett
aztán ugye megtudjuk, hogy miért hazudott. szóval MÁR VOLT jelentősége a dolognak -
#1347 Hát majd kiderül, ez csak megérzés. -
#1346 Szerintem is, eleve egy sitcomról beszélünk, nem egy szerializált, konspirációs, politikai drámáról... :) -
#1345 de azt titokban tartotta, hogy a tesóival bunyózott. sztem túl nagy segget kerítesz ennek -
#1344 Hát a negyedik évadban állandóan arra hivatkozik, hogy már rengetegszer verekedett a báttyaival, szal akkor miért ne számított volna ez az első évadban?:\ Szerintem egyszerűen megváltoztatták a karaktert. Fogadnék, hogy ennek még nagy jelentősége lesz. -
#1343 hát a tesóin kívül. attól hogy bunyózott a bratyókkal azmég nem jelenti azt hogy élesben menne:D vagy mittomén, de ebbe is bele lehet kötni igaz.. -
Cat 02 #1342 De Barney mondja h nem szabad vele kikezdeni és meg is bánta, akkor miért akar vele megint ? ^^ -
#1341 Hát nem éppen úgy néz ki. Full megkönnyebbülten a nyakába ugrik a másiknak. -
#1340 hazudott? -
#1339 Ha már hibáknál tartunk, asszem az első évad 3. részében Marshall még azt mondja, hogy sosem verekedett még, a negyedik évadban meg már ilyen terminátor, aki már csomószor verekedett a báttyaival. -
#1338 és hol a hiba? Annyi, hogy Wendy nem veti meg a vendégek közeledését :) -
Cat 02 #1337 Ám van benne egy érdekes baki, vagyis nem is tudom mi ez.
2. évad elején mikor Ted-et meglátogatják a szülei, akkor Barney elmegy Ted apjával felcsípni egy csaj-t, aki pont Wendy a pincérlány, akiről Barney majd a 3. évad vége fele mikor Ted Stellával randizik elmondja h kikezdett, de nagy kár volt (Don't kill the bar .. :D) -
#1336 A lilyandmarshallselltheirstuff.com-os részben volt. Ez csak ilyen poén de oltás:P -
#1335 Nem tetszik emlékezni a részekre... :) -
Orionk #1334 öööööö, ennek mi akar lenni az értelme?? -
#1333 És ezt ismeritek? -
Cat 02 #1332 Lolz, van ilyen is
http://www.tedmosbyisnotajerk.com/ -
#1331 nekem is az a kedvencem :) -
Orionk #1330 jéé, ez tényleg olyasmi :D .Lehet, hogy megcsinálom, csak egy két dolgot azért nem értek benne, nehéz megérteni, pedig az angol megy.... magyarul nincs meg? :D -
NSC #1329 én azon a részen szakadtam a legtöbbet mikor az első évadban Ted leissza magát.az ananászos sztori. hatalmas volt. "Come Back Babygirl!" -
#1328 mondjuk ilyennel: http://www.youtube.com/watch?v=3TvAjGOj-BE
: ) -
Orionk #1327 szerintetek Barney hogyan csinálja a trükköket, amikor tüzet gyújt, vagy szikrák jönnek a kezéből?
tudtok valamilyen bűvész oldalt? -
#1326 BMF-KGK :) -
#1325 BME-VIK -
Orionk #1324 Szegeden vagyok az egyetemen. TTIK karon.
nehéz ez a szak... :( te? -
#1323 hol? -
Cat 02 #1322 Jövő7-en jön csak. -
Orionk #1321 hát, jah, én is kiváncsi leszek, kb. ugy vagyok, mint te tanulok a napokban mint állat. informatikus szakos vagyok, te? -
#1320 Jövő héten lesz HIMYM... -
#1319 ahogyan azt már páran mondták ez az évad "felnőtt", megkomolyodott (sajna) .. legendary poénok végképp eltörölve (:'(), de azért még így is jó és nézhető :) mi páran baráti társaságból arra az egyhangú következtetésre jutottunk,h akárhányszor van tednek tartós csaja (robint leszámítva) a színvonal a béka segge alá süllyed :) de holnap (remélem) jön a köv rész és 20 perc boldogságot ad a maradék 23 óra 40 perc tanulás mellé :) -
Orionk #1318 az tényleg nagyon jó volt, nagyon-nagyon tetszett.
Viszont összességében szerintem a negyedik évad az eddigi legrosszabb.
Teljesen másról szól, mint az első három évad