4281
-
Cat 02 #1437 Akkor beírta volna ^^ -
#1436 Most mondjatok azt, hogy ti nem vettetek eszre az annyukat mert menten neki rohanok a falnak.
Egy részben benne volt!!!! Par másodpercig láthattuk...
Az a vicc, hogy a imdb fórumon sem fogtak fel az emberek mit latnak.
Szóval tényleg nem vette eszre senki? -
Cat 02 #1435 Torrent ^^ -
#1434 hát lehet hogy jobb angolul,csak feliratosan sajnos a kézi dvd lejátszóm nem az igazi:S ...
szval vkinek lenne vmi jó oldala,v találjam fel magam torrentek terén?:D -
sabon #1433 Nézőpont kérdése. Olvastam vhol, h vki azt írta,h magyarul kezdte el nézni, aztán belenézett az eredetibe, és nem tetszett neki, ilyen is van (bár nekem az kicsit meglepő volt). -
#1432 ezt bűn magyarul nézni:D de tényleg -
sabon #1431 Én írtam nemrég,h nem lesz a héten, btw. Amúgy a részt megint átnevezték, most 'The Possimpible' a címe, elvileg ez is marad.
Amúgy látta vki azokat a részeket, amiket vmelyik színész/színészek és az adott rész írója kommentál? A dvd extrái között van, azt hiszem, és egész érdekes dolgokat mondanak. Én csak a 2. évadhoz láttam, a Single Stamina-t Neil-lel és azzal a nővel aki írta a részt. Elmondtak pár háttér infót, pl h a kisebb szerepeket sokszor az írók/stábtagok haverjai játszák, néhány konkrét Barney-s szitu attól a vkitől jön, akiről a karakter lett mintázva, stb. Neil meg mondta,h annyi Red Bullt ivott a sorozatban, h Red Bull-ék ingyen küldik neki élete végéig (jó neki:D). -
#1430 hi! tudtok vmi oldalt,ahonnan elérhető magyarul az első évadok? -
#1429 ő biztosan lesz ebben az évadban, kérdés hogy megmarad-e 30 év múlva is :) -
#1428 ha jól számolom altatás, hamarosan (még ebben az évadban) meg kell ismernünk az anyát -
Monoton #1427 Jaja szinten :D Egyekent en mostanaban hianyolom az utalasokat Ted jovendobelijehez :)
Pl. regebben tobbszor is volt a sarga esernyo :P, meg gyakran ugy kezdte a tortenetet hogy "nem ismertem meg volna anyatokat ha ..." stb. -
#1426 óóó a csába.. Már tökre rákészültem:( -
#1425 holnap nincs himym, jövő héten köv. rész -
#1424 hálás thx -
Monoton #1423 thx -
bonehead #1422 Ferdítés szokott helyekről tölthető -
#1421 "5. Student must be attending university in person – “getting a degree” online does not count in the same way that “having sex” online does not count."
amúgy thx, hogy linkelted, már megint tök elfelejtettem megnézni a blogot a rész után -
btw -
#1419 a #1416-os a jó megoldás :) -
bonehead #1418 Mind a három megoldás logikus, még nem tudom mi legyen :)
Nagyon kösz! -
#1417 Nekem úgy jött át, hogy "a hivatásos csajozók térképén az egy fehér folt" vagy ilyesmi, ugye műszaki suliban nem sok csaj van alapon:) -
greger #1416 Nem arról van szó, hogy egy bizonyos rendszerű (ezekszerint Liga rendszerű) bingóban van egy "jolly joker" lehetőséged, tehát ha 4 megvan, akkor azt kipótolhatod. Ha ilyen rendszerben játszana Barney, akkor nem kéne neki az Arizona Tech,mert akkor azt pótolta volna ki. -
#1415 hát sztem vmi 'insider' amcsi poén lehet.. arra gondolok, h műszaki suliról van szó és lehet az ottani bigék nem lehetnek vmi jók / ha a ligát focira érti, akkor IRL bénák és akkor ez a poén :D -
bonehead #1414 Srácok, ezt a sort nem vágom:
"In league play,that would normally be designated a free space."
A bingós jelenetnél.
Ötlet? -
#1413 csak a cylon-on ragadt meg a figyelmem, mert én is úgy emlékeztem, h tbbt-ben volt a poén, ezért gyorsan újranéztem a jelenetet :D -
#1412 lol, lehet, így jár aki 4 szitkommal kezdi a keddet xD
#1410: írtam, hogy csak emlékezetből próbáltam írni (és nem a kimondott mondat maradt meg, hanem a tartalma) azért kösz a pontosítást :) -
#1411 A "cylon" a TBBT-be volt xD -
#1410 nem cylon hanem model és human race :) legalábbis én így hallom -
#1409 mondom, hogy végig jó volt, kezdve az űrfotóval, de akkor is Marhall geek szövegei jöttek be legjobban. jobban, mint a beach boys - kokomo poén (mivel ez a szám egy másik szitkomban sokkal jobban volt használva, sztem). nem tudom pontosan, mert most nincs kéznél a rész, és feliratért nem keresgélek még, szal csak fejből kb.-ra Marshall Robinnak
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!You're not a robot... unless you are a highly advanced cylon in which case humanity (vagy mankind?/ vagy Earth?) doesn't stand a chance. -
#1408 én már az elején a snowproblemen befekdütem :-c
iszonyt jó rész volt. -
#1407 Ted-Barney telepátia sírva-röhögős volt:DD -
#1406 itt az eddigi banner csak a galériámmal gáz van. -
sabon #1405 Tényleg jóó rész volt. A dalválasztás annyira adta magát...:D -
#1404 BINGO! :D -
#1403 Nekem eddigi kedvenc részem a mostani. Betegre röhögtem magam rajta:D -
#1402 BINGO!!
Évad legjobb része kétségtelenül.. hát szakadtam mindenen :D annyi minden volt ebben a részben el se kezdem sorolni :D csak tartsák a szintet :D
ez hiányzott !! -
#1401 Na vége a harmadik evadnak :( -
Cat 02 #1400 Váá, én meg várok feliratra :s (angol sincs még) -
#1399 nah, k*rva nagy rész volt, csavar, nagy poénok, mindenkiből pont annyi, amennyi kell. amúgy meg Marshall mekkora geek xD -
sabon #1398 A következő részben benne lesz Ranjit.:)
Jan. 26-án megint szünet lesz, de csak 1 hétig, feb. 2-án lesz új rész - 'Barney Stinson: That Guy's Awesome' lesz a címe, eredetileg Special Skills lett volna, de átnevezték erre. Elolvastam a tartalmát, egész jó résznek hangzik.