4281
-
NSC #1397 Hát én hatalmasakat szakadtam rajta!Mikor Marshall 2x is rajta kapja Tedet meg Robint :D A TV törős jelenetek is nagyok voltak.Az ovis jelenet is mindent vitt.Nem is beszélve Marshall "újság olvasós" sztorijairól.Szóval nekem így egészében nagyon tetszett.Jó rész volt -
#1396 12.részt megnézve kíváncsi vagyok mi lesz a Barney - Robin dologgal...kicsit felpöröghetne már minden:) -
#1395 -
bonehead #1394 Na, akkor hátha most sikerül: ferdítés szokott helyekről tölthető. -
bonehead #1393 teszt -
WinG #1392 huhhh
csak most láttam a részt, nekem nagyon bejött. közben újranézem az első évadot is, megdöbbentő, mennyit változtak a szereplők és a sorozat az évek alatt. marshall sokkal vékonyabb volt, Ted haja meg egészen fasza (valaki vágja már le neki kisebbre:D)
amúgy szerintem ezzel a résszel kicsit szimpatikusabbá akarták tenni Tedet. -
#1391 jah ezt tényleg írták, hogy a leánykérés igazi volt
kurvajó:) -
#1390 ha ez nem stílusos leánykérés akkor semmi :) -
#1389 igen, ezt már itt írta valaki jóval korábban. tisztán emlékszem. [olyan a memóriám mint egy olyan izé... 200 éves hogyishívjáké :D] -
#1388 "Miközben mindkét főszereplőnő terherbe esett, egy aranyos történet is zajlott a színfalak mögött. Van egy rész, már nem emlékszem melyik, amiben Robin félreérti Tedet, és bepánikol amikor közösen vacsoráznak valahol és egy gyűrűt talál a poharában.
Itt jön be a valóság, mert Ted védekezik, hogy nem az övé, és ekkor a rész szerint megjelenik egy pali, hogy tényleg nem Tedé a gyűrű, hanem ő rakatta a pohárba amit ezek szerint rossz helyre vitt a pincér. Elveszi Robintól és a rész szerint odamegy a nőjéhez megkérni a kezét. Na most az a karika az bizony igazi volt. A pasi azt mondta a barátnőjének, hogy nyertek HIMYM mellékszereplést, viszont amikor elragadta Robintól a gyűrűt, akkor ott, a forgatáson és a részben, tényleg megkérte a lány kezét. Mármint igaziból. -
#1387 A sorozat történetének legjobb nézettségét érte el
Csak így tovább! Cél a 10.0 :) -
#1386 tuti lesz. de majd odébb. -
#1385 Sziasztok!!
Király a sorozat,nagyon csípem! Valaki tud arról hogy a magyaron lesz-e 3. évad, és mikortól?
köszi az infot! -
#1384 Slapgiving :DDD -
Enii #1383 Szerintem ideje volt már visszatérni erre a szerelmi szálra. Bár az tény hogy kicsit hirtelen jött. Nekem nagyon tetszett amúgy. :) -
#1382 én is így éreztem :D
sztem túl gyorsan tértek vissza erre a barney szerelmes cuccra :) -
#1381 Szerintem tök jó volt:) -
Cat 02 #1380 Hát, Barney nem szedett fel 1 csajt se, így tényleg nem volt olyan jó. Bár oviban meg tv boltban fasza volt :D -
#1379 meg csöpögős volt, meg...szóval...lehet én vagyok mostanában nagyon fáradt és letaglózott, de valahogy ez a rész nem nagyon adta
voltak jó pillanatok, de sokkal jobbra számítottam, így szünet után
azért ezt le kell írni:
Deal! :D -
bonehead #1378 Azt a két szót leszámítva ez egy nagyon egyszerűen fordítható rész szerencsére. -
Cat 02 #1377 Hát, szegény fordító.
Awsful :D -
#1376 Forgetting Sarah Marshall DVD :DDDDD -
Cat 02 #1375 Lol, tnap gondoltam h belinkelem :D A naked man ősemberekkel se rossz :) -
#1374 jah, amúyg Barney karácsonyi kívánságlistája a blogjáról:
-
#1373 megint lemaradt a vége, vagy 720p-s verzióban is úgy ér véget, hogy "one of us"?
amúgy Cobie megint nagyon jól nézett ki -
#1372 [off]
goatee és "does not goes" brrr...
no offense, de ha nem megy angolul (amúgy se nagyon sikerült a szószerintiség), akkor inkább magyarul idézd!
[on] -
#1371 How it Really Happened -
#1370 jah az tényleg odabasz:D
a dvd-n van angol felirat?
lehet megveszem énis majd... -
#1369 Hat en most neztem meg azt a resz, amikor meselik egymasnak, hogy ismerkedtek meg.
A Ted - Barney megismerkedesen felorat könnyekkel rohogrem :DDD
Lesson 1 :Lose the goat beard, it does not goes with you suit.
I don't wear a suit.
Lesson 2 : Get a suit. It looks good on you, exibit A.
:DDDDDDDDDDD
-
#1368 2009-Jan-12 How I Met Your Mother 04x12 Benefits
2009-Jan-19 How I Met Your Mother 04x13 Three Days of Snow
2009-Jan-26 How I Met Your Mother 04x14 Special Skills -
sabon #1367 SNL annyira nem volt rossz, a broadway-es, edzős, Doogie-s részen egész jót mulattam. Neil hozta, ami elvárható/amit én elvártam.:D
Globe meg kb. biztos volt,h nem lesz meg, hbo-val szemben nehéz lett volna... -
#1366 pff:D -
#1365 gyengébb, mint a Hugh Laurie-s? [amúgy van nem szombati SNL is ??? :D] -
bonehead #1364 Szombati SNL-ben NPH volt a host, sajnos így is elég gyenge volt. -
#1363 Emmy után a Golden Globe díjat sem kapta meg -
#1362 AAA!!!
Van ilyen topik?:DDD
En karacsonyra kaptam meg az elso harom evadot! :D Azota is minden este kotelezoen nezem :D
WHAATT UUUPPP?
:DD -
Cat 02 #1361 Netes közvetítés nincs ? -
#1360 Ma Golden Globe átadó. Szurkoljunk Neil Patrick Harris-nek! -
#1359 most megy a 4-ik, de ettől függetlenül is a 7+1 az 8 :)
megszokott, hogy minden sorozatszereplő egyből 7 évre ír alá, még a kezdetek kezdetén. ezért is is írták, hogy "eredeti" 7 éves szerződésről van szó -
Cat 02 #1358 8 évad ?
"eredeti 7 éves szerződését plusz egy évvel megtoldották."
nem tom mióta megy a sorozat, de ebből a 7-ből 2-3 már tuti lement,