4281

• Enii
    Lesz.
  • Lacee
    lesz jövő héten is új rész?
  • bonehead
    Ferdítés a szokott helyekről tölthető.
    Jó szórakozást.
  • tnm #1274
    ettől függetlenül ugyanebben a kérdezz-felelekben halálkomolyan azt mondták, hogy már megvan, hogy ki lesz az anyuka, de egyelőre 7pecsétes titok
  • Lacee
    igen, egy kérdezz-felelekben poénnak elmegy, de tényleges storyline-nak szerintem gyenge lenne. aztán minden megeshet, k.rva is kereshet... (ahogy egy kedves ismerősöm szokta mondani)
  • Enii
    elég furcsa lenne ha Britney lenne az anyuka végül...mert elég bugyuta szerepet játszik ami nem igazán jön be Ted-nek szal hacsak nem esik át egy agyátültetésen akkor semmi esély rá. :P
  • tnm #1271
    de, elvileg tudják, de mondom ez az egyik készítő poénja volt egy ilyen netes kérdezz-felelekben, hogy nem mondja el, hogy ki lesz az anyuka, de annyit elárul, hogy B.S. a monogramja és a való életben pop-sztár., na most mivel Barney Stinson nem popsztár... :D
  • Count Adyn
    Ez jó:D
  • Lacee
    kicsit durva lenne ha lelőtték volna már a poént, szerintem a készítők sem tudják :)
  • passatgt
  • tnm #1267
    és ő lesz az anyuka is, az egyik legutóbbi Q&A szerint, ami itt is volt linkelve:D
  • Larney
    3.évadban volt Britney a recepciós, utána meg az a csaj, aki kísértette Barney-t.
  • tigeroo
    egen. amikor stellával megismerkedik asszem (a csinos doktor csajszi)
    az asszisztensét játszotta britney "tehén" spears.

de a wikin vagy valahol van részletesebb leírás is biztos
  • Orionk
    Hy!

Az egyik részben vendégszereplő volt Britney Spears?
  • Coco
    :D
  • bonehead
    Nem értem a kérdést...
    Ha angolul nézed, nézd inkább magyar felirattal.
    Ha magyar felirattal nézed... figyelj oda jobban
  • Orionk
    igen, arra gondoltam.
  • tnm #1260
    pofogadásról beszélsz, vagy mi
  • Orionk
    Sziasztok!

Most láttam a második évadnak a kilencedik részét, amikor kiderül, hogy robin egy popsztár volt. Volt ebben a részbe szó valamilyen szervezetről, aki pofonokat oszt, vagy mi :D

Ilyen létezik?
  • Cat 02 #1258
    Bazz, mekkora rész volt :D Nobody likes dark :D
  • BlackShadow
    képzelem mennyire :) jó munkát ((sry nem lehetett kihagyni :P))
  • bonehead
    Egyszerre imádom és gyűlölöm az ilyen vers/dal/szóvicc poénokat :)
  • tnm #1255
    tyvm
  • ProGabe #1254
    abban is today

Barney dalocskái nagyon ütöttek! :)
  • Orionk
    720p-s verziót sehol sem találok, azok hol vannak feltöltve.

Egyik torrent oldalon sincsenek.
  • BlackShadow
    mai se volt rossz :D barney dalai az elején kifejezetten jók voltak ^^
  • tnm #1251
    megint lemaradt az utsó jelenet, vagy 720p-ben is "today" az utsó szó?
  • Cat 02 #1250
    Felhőkarcolóiról nem is lesz kép sztem, mivel ő csak tervez és max a jövőben készül el :)
  • Lacee
    hát, mivel Ted a gyerekeihez beszél, így aztán a spokane-i kirándulásra is velük ment (valamikor a jövőben), ezért a sorozatban (eddig legalábbis) nem szerepel.
  • Orionk
    SZiasztok!

Most láttam a második évad negyedik részét, amelynek a végén TEd megmutatja Robin-nAK A saját tervezésű felhőkarolóját, és azt mondta, hogy amikor Spokane-ben voltak, akkor az a felhőkarcoló volt az.

Szeretném kérdezni, hogy lesz e olyan epizód, amikor mutatják is a felhőkarcolót a néző számára is? Vagy , hogy mit értett azon, hogy amikor Spokane-ben voltak?

THX
  • tigeroo
    jaja. nagyon szimpatikus marshall, de nemtudom miért kell erőltetni ezt a "jaj megjött a menszeszem" érzést :DDDd
    bár barney ilyen szexőrült idióta, marshall meg cukipofa-r-tard :D
  • Lacee
    a Barney-t játszó színész, Neil Patrick Harris.
  • Orionk
    Ki az az NPH (még csak most kezdtem nézni a sorit)
  • Lacee
  • PrisonMan
    Ennyire azért ne örüljetek.. :D
  • WinG
    Jó lett az új rész. Végre levágták Marshall haját, és végre volt egy normális mondata is. Az utóbbi részekben szinte mindig csak túlérzékeny, dühös kirohanásai voltak, amik nem tetszettek. Most fasza volt :) már csak Ted haját kéne visszavágni :D
  • Lacee
    igen, mi az amerikai részekről beszélünk.
    a torrentes krédésre: szerintem a legegyszerűbb az, ha nagy oldalakon (pl mininova) részenként keresel rá, sokkal gyorsabban meglesz mintha évadonkénti pakkokat keresnél. magyar feliratot könnyen találhatsz, a Hosszúpuskán fent van az összes részhez tartozó, Bonehead jóvoltából.
  • Orionk
    Sziasztok!

Most néztem végig az elmult héten az első évadot felirattal.
    Ti itt a topic-ban melyik részekről beszélgettek?, ahol amcsiban tartanak?

Vagy a szinkronossat követitek, ahol ugyebár le vannak maradva az amerikaihoz képest.

Ti megtaláltátok már a harmadik évadot egy pakkban valahol a torrent oldalako? Egy másik topic ban már segítettek, de talán nektek is van valamilyen jó tippetek, ahol feliratot is találok hozzá.

Szerintem ezt amgolul jó nézni feliratttal.

Üdv.,
  • tigeroo
    köszönjük!:D

hatalmas rész volt
  • miki36