How I Met Your Mother (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lesz.<#papakacsint>
Lacee
lesz jövõ héten is új rész?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Ferdítés a szokott helyekrõl tölthetõ.
Jó szórakozást.

http://libri.hu/hu/konyvek/irodalom/szorakoztato_irodalom/sci_fi/szintetikus_alom

tnm
ettõl függetlenül ugyanebben a kérdezz-felelekben halálkomolyan azt mondták, hogy már megvan, hogy ki lesz az anyuka, de egyelõre 7pecsétes titok

Lacee
igen, egy kérdezz-felelekben poénnak elmegy, de tényleges storyline-nak szerintem gyenge lenne. aztán minden megeshet, k.rva is kereshet... (ahogy egy kedves ismerõsöm szokta mondani)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

elég furcsa lenne ha Britney lenne az anyuka végül...mert elég bugyuta szerepet játszik ami nem igazán jön be Ted-nek szal hacsak nem esik át egy agyátültetésen akkor semmi esély rá. 😛
tnm
de, elvileg tudják, de mondom ez az egyik készítõ poénja volt egy ilyen netes kérdezz-felelekben, hogy nem mondja el, hogy ki lesz az anyuka, de annyit elárul, hogy B.S. a monogramja és a való életben pop-sztár., na most mivel Barney Stinson nem popsztár... 😄

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lacee
kicsit durva lenne ha lelõtték volna már a poént, szerintem a készítõk sem tudják 😊

passatgt
<#wow2>

tnm
és õ lesz az anyuka is, az egyik legutóbbi Q&A szerint, ami itt is volt linkelve😄

3.évadban volt Britney a recepciós, utána meg az a csaj, aki kísértette Barney-t.
tigeroo
egen. amikor stellával megismerkedik asszem (a csinos doktor csajszi)
az asszisztensét játszotta britney "tehén" spears.

de a wikin vagy valahol van részletesebb leírás is biztos
Hy!

Az egyik részben vendégszereplõ volt Britney Spears?

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

😄

Nem értem a kérdést...
Ha angolul nézed, nézd inkább magyar felirattal.
Ha magyar felirattal nézed... figyelj oda jobban <#vigyor1>

http://libri.hu/hu/konyvek/irodalom/szorakoztato_irodalom/sci_fi/szintetikus_alom

igen, arra gondoltam.

tnm
pofogadásról beszélsz, vagy mi

Sziasztok!

Most láttam a második évadnak a kilencedik részét, amikor kiderül, hogy robin egy popsztár volt. Volt ebben a részbe szó valamilyen szervezetrõl, aki pofonokat oszt, vagy mi 😄

Ilyen létezik?

Bazz, mekkora rész volt 😄 Nobody likes dark 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

BlackShadow
képzelem mennyire 😊 jó munkát <#vigyor1> ((sry nem lehetett kihagyni 😛))

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Egyszerre imádom és gyûlölöm az ilyen vers/dal/szóvicc poénokat 😊

tnm
tyvm

ProGabe
abban is today

Barney dalocskái nagyon ütöttek! 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

720p-s verziót sehol sem találok, azok hol vannak feltöltve.

Egyik torrent oldalon sincsenek.

BlackShadow
mai se volt rossz 😄 barney dalai az elején kifejezetten jók voltak ^^

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

tnm
megint lemaradt az utsó jelenet, vagy 720p-ben is "today" az utsó szó?

Felhõkarcolóiról nem is lesz kép sztem, mivel õ csak tervez és max a jövõben készül el 😊

Lacee
hát, mivel Ted a gyerekeihez beszél, így aztán a spokane-i kirándulásra is velük ment (valamikor a jövõben), ezért a sorozatban (eddig legalábbis) nem szerepel.

SZiasztok!

Most láttam a második évad negyedik részét, amelynek a végén TEd megmutatja Robin-nAK A saját tervezésû felhõkarolóját, és azt mondta, hogy amikor Spokane-ben voltak, akkor az a felhõkarcoló volt az.

Szeretném kérdezni, hogy lesz e olyan epizód, amikor mutatják is a felhõkarcolót a nézõ számára is? Vagy , hogy mit értett azon, hogy amikor Spokane-ben voltak?

THX

tigeroo
jaja. nagyon szimpatikus marshall, de nemtudom miért kell erõltetni ezt a "jaj megjött a menszeszem" érzést 😄DDd
bár barney ilyen szexõrült idióta, marshall meg cukipofa-r-tard 😄
Lacee
a Barney-t játszó színész, Neil Patrick Harris.

Ki az az NPH (még csak most kezdtem nézni a sorit)

Lacee
<#taps><#taps><#eljen><#eljen>

PrisonMan
Ennyire azért ne örüljetek.. 😄

Jó lett az új rész. Végre levágták Marshall haját, és végre volt egy normális mondata is. Az utóbbi részekben szinte mindig csak túlérzékeny, dühös kirohanásai voltak, amik nem tetszettek. Most fasza volt 😊 már csak Ted haját kéne visszavágni 😄

Lacee
igen, mi az amerikai részekrõl beszélünk.
a torrentes krédésre: szerintem a legegyszerûbb az, ha nagy oldalakon (pl mininova) részenként keresel rá, sokkal gyorsabban meglesz mintha évadonkénti pakkokat keresnél. magyar feliratot könnyen találhatsz, a Hosszúpuskán fent van az összes részhez tartozó, Bonehead jóvoltából.

Sziasztok!

Most néztem végig az elmult héten az elsõ évadot felirattal.
Ti itt a topic-ban melyik részekrõl beszélgettek?, ahol amcsiban tartanak?

Vagy a szinkronossat követitek, ahol ugyebár le vannak maradva az amerikaihoz képest.

Ti megtaláltátok már a harmadik évadot egy pakkban valahol a torrent oldalako? Egy másik topic ban már segítettek, de talán nektek is van valamilyen jó tippetek, ahol feliratot is találok hozzá.

Szerintem ezt amgolul jó nézni feliratttal.

Üdv.,

tigeroo
köszönjük!😄

hatalmas rész volt
miki36
<#worship><#worship><#worship>

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

artschi
hálás köszönet érte!

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Ferdítés szokott helyeken elérhetõ.

PrisonMan
NPH-t Golden Globe-ra jelölték!!!!!! <#worship><#worship><#worship>

BlackShadow
jah 😄 kis harcosok klubbja utalások itt ott 😄

Új rész hatalmas😄DDD Végén fetrengtem már!

Bár az új epizódot csak csütörtökön nézem meg, nem mellékesen ismét nõtt a HIMYM nézettsége, immáron 10,49 millió. Az S3E3 óta nem volt ilyen magas.

\o/

Murder Train megint xD

BlackShadow
hát sztem még ez is oltári rész volt.. a végén szó szerint szakadtam a röhögéstõl 😄 ( 2 pótzh elõtt jól is esett )
esküszöm mióta az a elisfelejtettem a nevét csaj kikerült a képbõl újra visszatért a himym hangulat 😊 az utolsó pár epizód nagyon jól sikerült <#pias><#worship>

ProGabe
az elõzõ rész színvonalát nem éri el az új, de természetesen nagyon jó ez is

szavazzatok!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Elõbb is szólhattam volna, a futár 5 perce meghozta a cuccot. A UPS-tõl is olvassák a fórumot, úgy tûnik. Kösz!