4281

• Kmarha
    nem hiaba Broadway szinész is.

Filmek, sorozatok, jatek szinkron, rajzfilm szinkron, es a musicelek. Tud valamit :)
  • I3andy
    Azért ilyen esetekben tolnak a hangjukon elég sokat sztem, de egy alap tudás az kell hozzá
  • Kicsikiraly
    és NPH-nak még jó hangja is van (lsd. Dr. Horrible)
  • modellmaker
    Ilyenkor azért mindenkit megtanítanak kicsit énekelni. imho
  • I3andy
    Jason és Cobie tudnak valamennyire énekelni és NPH is, kíváncsi vagyok a többiekre, biztos hatalmas poén lesz.
  • ProGabe #1793
    A How I Met Your Mother szereplői alig várják már a 100. epizódot, mely musical lesz.

omg
  • Pipör
    remélem, hogy kiadják magyarul is
  • KeKKSZike
    Szerintem igen! :)
  • Lacee
    nekem megvan a könyv, de ahhoz túlontúl is lusta vagyok, hogy nekiálljak bepötyögni... azt csak hallucináltam, hogy piacra akarják dobni valamikor itthon is?
  • DarkS
    valaki folytatja a fordítását a tesókódexnek ??
    mert nagyon kéne :D
  • Kmarha
    te ez nem is rossz otlet :)
  • tnm #1787
    igen, csak éppen nem akárhogy mondták (azaz írták, mert ha jól rémlik online interjú volt)
    valami ilyesmi volt:
    "we can't tell you who the mother is, but we can tell that the actress' monogram is B.S. and she is a pop-star in real-life."
    szal aki képes érzékelni az ironizálást, annak leesett, hogy nem kell komolyan venni.

egyébként már több, mint 2 éve asszem, hogy megtippeltem, hogy az anyát egy csoport részeként fogjuk megismerni, és így még rejtve marad, hogy melyik is ő. (pl. sárgaesernyős cheerleader csapat)
  • Cat 02 #1786
    Sztem örökbe fogadta őket >.<
  • I3andy
    Most ők is kavarnak össze-vissza, hogy senki ne jöjjön rá, de lehet hogy látja az egyetemen és le se sz@rja, vagy csak épp egy képkockáig lesz benne. De azt nem hiszem, hogy már most kiderül, hogy ő lesz az anya. Bár ha igen asszem vége is lenne a legjobb sorozatnak jövőre. :(
  • Lacee
    akkor meg elmennek a fenébe :)
  • I3andy
    Az írókkal volt egy riport és ők mondták, hogy egy ő lesz.
  • Lacee
    csak Britney-t nem a készítők mondták, hanem találgatás volt - ha jól emlékszem.
  • I3andy
    Azt is mondták már, hogy Britney lesz az anya. Azért ebből nem kell messzemenő következtetéseket levonni.
  • Cat 02 #1780
    Hát a végén is benne volt szal mind1, elvégre azt mondta h az egyetemen találkozik vele nem ?
  • modellmaker
    ja csak nem fogják megmondani, hogy tényleg ő az :D
  • Lacee
    vaddafakk:

"A How I Met Your Mother készítői a TCA-sajtóturnén azt bírták mondani, hogy a sitcom új évadának nyitóepizódjában Ted találkozik a muterral."
    (comment:com)
  • Lacee
    mindkét színésznő terhes volt, Lilynek meg is mutatták a hasát. Új évad szeptember 21-én, csak tízet kellett volna visszaolvasnod :P

Egyébként a 4 közül szerintem is a legutóbbi volt a leggyengébb, de erős a mezőny.
  • stargatelost
    Lilly is az volt
  • KeKKSZike
    (nincs kedvem visszaolvasni, nem tudom, hogy volt-e már róla szó?!)

Lehet tudni, hogy Lilly miért hagyott ki pár részt igazából? Gondolom volt valami oka! És azt észrevettétek, hogy Robin (szerintem) terhes volt az utolsó pár részbe? Mindig takarták a hasát, meg ilyenek... Terhes volt? Következő évad mikorra várható?
  • KeKKSZike
    Miről beszélsz? Remek!!
  • Sephi
    Eleg gyengus ez az evad...
  • I3andy
    Gyertek a nap szépe topikba és szavazzatok Cobie-ra
  • bubi07
    Tessék
    Imdb
  • greger
    Igen, Pivent már negyedszerre nem akarták jelölni, de Kevin Dillon még mindig ott van, és ha én döntenék, hajlanék rá, hogy idén Dillon kapja :) Többieket nem érzem viszont én sem esélyesnek, vagy Barney, vagy Drama.
  • PrisonMan
    Ééééés?? Attól miért ne kaphatna jelölést?
    Az akadémia a 2008/09-es évadban nyújtott színészi teljesítményt díjazza, és nincs olyan kivétel, hogy a host nem kaphatja meg a díjat
  • Larney
    tudtok linkelni egy oldalt, ahol meg lehet nézni a jelöléseket? kik az ellenfelek az egyes kategóriákban?
  • Cat 02 #1767
    Nem ő fogja vezetni az egészet ? :o
  • PrisonMan
    4 Emmyre jelölték a sorozatot :)
    Jó hír, hogy NPH-t ismét jelölték, és remélhetőleg -Jereny Piven hiánya miatt- mostmár meg is nyeri
    Továbbá Legjobb vígjátéksorozat kategóriában is jelölték.
  • tigeroo
    zsír
  • Pipör
    How I Met Your Mother Season 5, Episode 1 (05x01) Sep/21/2009 62 days
  • tnm #1763
    most már hivatalos
  • Voronyinko
    na nem mintha oly bonyolult lett volna az angol verzió
  • Kicsikiraly
    elkezdtem olvasgatni angolul, Article 69: Duh.

:ASDA:SD:aS:dA:sdA:Sd
  • Lacee
    nocsak, valaki elkezdte lefordítani a könyvet? dicséretes :)
  • SzakYy
    A Tesó Kódex - 33 törvény