How I Met Your Mother (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
barney és az álomiroda ^^
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
tényleg, kösz 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
végül is csak annyi, hogy hogy jól hangzik, nem? vagy nekem nem esik le igazán? :S
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
szállítás nélküli árról beszélek, hiszen az a könyv ára... 1700 vs 3100. és nem, nekem sem ennyibe kerülne kintrõl beszerezni. Csak annyit jegyeztem meg hogy ha mondjuk az USA-ban laksz, akkor 8 dollárért utánaddobják, itthon meg kicsit máshogy alakul az ára (mint minden másnak is), fõleg a bérek arányában.
amire céloztam: a könyvterjesztés rendszerét nem ismerem, de feltételezem, a Bookline nem az Amazon.com-ról rendeli 2500-2600-ért a könyvet, amire ráteszi a kb 600 forint hasznát (ami így is jó árrés lenne), hanem közvetlenül a kiadótól.
(on)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Bonehead: sok szerencsét a Fire Marshall-hoz!😊
Woooo...
"3 001-6 000 Ft-ig rendelési összegig: 399 Ft szállítási költség"
tehát ez 3500 forint összesen itthonról, kintrõl honnan rendeled meg szállítással együtt átszámítva 1700-ért?
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Mondjuk az csak jo, ha itthon is kaphato, igaz az eredetihez kepest ketszeres aron.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
szállítási költség 400 huf,de 6k fölött 200,9k fölött meg ingyér
[link]
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Másodszor...ezzel a rendeléssel minden rendben lenne szerintem is,csak egy probléma van,hogy nem tudom hogy ti hogy vagytok vele de én egy ismeretlen embernek lehet h nem utalnék pénzt a számlájára.Nem akarok bizalmatlannak tûnni,de a mai világba már semmiben sem lehet biztos az ember.
Minden esetre én támogatom az ötletet és benne lennék,ha kapok rá garanciát hogy biztos megkapom amit rendeltem.
http://libri.hu/hu/konyvek/irodalom/szorakoztato_irodalom/sci_fi/szintetikus_alom
maga a könyv egyébként 8 dolcsi, vagyis 1700 forint.
sajna elég gyorsan kiolvasható.. bár jó oldala, h így gyakran elõ lehet venni az aktuális pont megtárgyalásához.. (( bevezetjük bibliának ))
mindenkinek csak ajánlani tudom 😊
Viszont! Nagyon sokan jelezték mailben meg itt a fórumon is, hogy érdekli õket a könyv. Blackshadow már írta, hogy érdemes lenne összefognotok, és ezzel abszolút egyetértek. Így még postaköltséget sem kéne fizetnetek. A rendelés amúgy nagyon egyszerû, sima bankkártyával meg lehet csinálni (nekem OTP Junior van, csak viszonyításképp). Valaki felvállalhatná a rendelési dolgot, és ahányan utalnak neki pénzt, annyi példányt rendel.
Ilyenbe suliba menni xD
amúgy tényleg jó rész, rögtön Barney telefonjával kezdve
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A héten megint nincs rész?
Gigabyte EP45-DS3, Intel Core 2Duo E7400@2,8GHz, 2x2Gb Kingmax 1066MHz DDRII ZOTAC 9800GT AMP! 512MB, 1x40GB Hitachi SATA2, 1x80GB Samsung SATA2, 1x500GB Samsung SATA2
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
KÖSZ
Blackshadow: ment a válasz.
Ja, amúgy a képen lévõ halvány foltok a telóm kamerájának a hibája (rajta vannak mindegyiken), nem a lapon vannak.
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Rövid vélemény: a könyv remekül hozza a Barney-hangulatot, igazán fasza poénok, ábrák és kellemesen hülye szóviccek vannak benne ("it's unacceptable for two Bros to share a motorcycle, unless said motorcycle is equipped with a sidecar... a Brotorcycle"😄). A köny borítója stílusos, domború, a lapok viszont elég tré papírból készültek, kicsit újrahasznosított napilap-hangulatuk van. De a tartalom kárpótol 😊

Ha valaki visszamondja a Bro Codeot,nekem tuti biztos,hogy kéne!
http://libri.hu/hu/konyvek/irodalom/szorakoztato_irodalom/sci_fi/szintetikus_alom
A feliratot mikorra várjuk?
Ha még nincs kész akkor további jó munkát😉 és köszi mindenki nevében😊