How I Met Your Mother (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bazz 😄 Barney h elrohan, meg a végén xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

BlackShadow
jaja ez poén volt 😄 wooooooo
barney és az álomiroda ^^

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

ProGabe

tényleg, kösz 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tnm
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
fire marshall=tûzoltó parancsnok

ProGabe
woooooooooooooooo 😄

fire marshall miért akkora poén? mármint konzervkacajnak is nagyot kapott

végül is csak annyi, hogy hogy jól hangzik, nem? vagy nekem nem esik le igazán? :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Lacee
(off)

szállítás nélküli árról beszélek, hiszen az a könyv ára... 1700 vs 3100. és nem, nekem sem ennyibe kerülne kintrõl beszerezni. Csak annyit jegyeztem meg hogy ha mondjuk az USA-ban laksz, akkor 8 dollárért utánaddobják, itthon meg kicsit máshogy alakul az ára (mint minden másnak is), fõleg a bérek arányában.

amire céloztam: a könyvterjesztés rendszerét nem ismerem, de feltételezem, a Bookline nem az Amazon.com-ról rendeli 2500-2600-ért a könyvet, amire ráteszi a kb 600 forint hasznát (ami így is jó árrés lenne), hanem közvetlenül a kiadótól.

(on)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

tnm
nah, ez is egy kifejezetten jó rész volt.
Bonehead: sok szerencsét a Fire Marshall-hoz!😊
Woooo...

Casillas
miért kétszeres?

"3 001-6 000 Ft-ig rendelési összegig: 399 Ft szállítási költség"

tehát ez 3500 forint összesen itthonról, kintrõl honnan rendeled meg szállítással együtt átszámítva 1700-ért?

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Lacee
azert egy ember akit x ideje latsz a forumon, plusz tudod a szamlaszamat es nevet, cimet, az mar nem tud ismeretlenul elfutni a penzzel, de vegulis izles dolga 😊
Mondjuk az csak jo, ha itthon is kaphato, igaz az eredetihez kepest ketszeres aron.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

miilann04
bookline.hu-n elõ lehet jegyeztetni,bár valamivel drágább(~3200 ft) de nincs az aggódás hogy jajj idegen emberek jajj amazon.com stbz.

szállítási költség 400 huf,de 6k fölött 200,9k fölött meg ingyér

[link]

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Vagy ez 😊 csak ehhez kell tõke 😄

BlackShadow
akkor rendelj magadnak 10 db-ot és sztem simán eltudod adni 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Hát akkor rendeljetek külön, nekem nyolc végülis, én így csinálnám, ennyi 😊

én most ne arra gondoltam hogy ha egyedül rendelek...#1156:"Valaki felvállalhatná a rendelési dolgot, és ahányan utalnak neki pénzt, annyi példányt rendel."- hanem erre.
artschi
erre van kitalálva pl. a postai utánvét.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Elõször is köszönjük a feliratot!
Másodszor...ezzel a rendeléssel minden rendben lenne szerintem is,csak egy probléma van,hogy nem tudom hogy ti hogy vagytok vele de én egy ismeretlen embernek lehet h nem utalnék pénzt a számlájára.Nem akarok bizalmatlannak tûnni,de a mai világba már semmiben sem lehet biztos az ember.
Minden esetre én támogatom az ötletet és benne lennék,ha kapok rá garanciát hogy biztos megkapom amit rendeltem.
Felirat szokott helyeken elérhetõ.

http://libri.hu/hu/konyvek/irodalom/szorakoztato_irodalom/sci_fi/szintetikus_alom

Lacee
3 könyv szállítással együtt 40 dollár, vagyis kb 2800 forint darabonként. (10 darabnál kb 2600ra jönne ki cakli-pakli)
maga a könyv egyébként 8 dolcsi, vagyis 1700 forint.

sapkafej
hány forint a könyv?

György

Lacee
az otlet tenyleg jo, bar a postakoltseget csak usa-belul engedik el, legalabbis kb ket honappal ezelottig igy volt. Eddig kik erdeklodnek akkor?

BlackShadow
<#worship>kösz még1x .. iszonyat nagy könyv 😄
sajna elég gyorsan kiolvasható.. bár jó oldala, h így gyakran elõ lehet venni az aktuális pont megtárgyalásához.. (( bevezetjük bibliának ))
mindenkinek csak ajánlani tudom 😊

Nah, mivel már mindkét könyv elment, így a Bro Code-os téma nem aktuális.

Viszont! Nagyon sokan jelezték mailben meg itt a fórumon is, hogy érdekli õket a könyv. Blackshadow már írta, hogy érdemes lenne összefognotok, és ezzel abszolút egyetértek. Így még postaköltséget sem kéne fizetnetek. A rendelés amúgy nagyon egyszerû, sima bankkártyával meg lehet csinálni (nekem OTP Junior van, csak viszonyításképp). Valaki felvállalhatná a rendelési dolgot, és ahányan utalnak neki pénzt, annyi példányt rendel.

Spoiler
Ilyenbe suliba menni xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

tnm
hehh? eddig nem is tudtam, hogy FOX készíti a HIMYM-t. Eddigi sorozatban említett oldalakat a CBS rakta fel...

amúgy tényleg jó rész, rögtön Barney telefonjával kezdve
Robin beköltözött Tedhez, már csak a kecske hiányzik😊

BlackShadow
de jó h linkelted 😄 rész alatt még a fejemben volt h csekkolom de a végére elfelejtettem 😊 poén rész volt

ProGabe
hogyne lenne! és elég jó rész

majd ha megnéztétek: katt 😊

artschiatwork
Kéne, hogy legyen:
How I Met Your Mother S04E07 *HDTV* *XViD*

Hi!
A héten megint nincs rész?

Gigabyte EP45-DS3, Intel Core 2Duo E7400@2,8GHz, 2x2Gb Kingmax 1066MHz DDRII ZOTAC 9800GT AMP! 512MB, 1x40GB Hitachi SATA2, 1x80GB Samsung SATA2, 1x500GB Samsung SATA2

passatgt
<#idiota>

Bulykin
wrong<#idiota>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

passatgt

BlackShadow
sok ember jelezte h kellene nekik a könyv.. sztem fogjatok össze és közösen rendeljétek mert úgyemléxem bizonyos összeg felett még a szállítást is ingyen vállalják 😊

Ja, és ez volt a legolcsóbb szállítás. Augusztus 22-én vettem meg, november 3-án jött házhoz 😊

Az amazon.com-ról rendeltem, a könyv ára $10.40 (kb. 2200 Ft). A három könyv szállítási és kezelési díja összesen $15.96, így a végösszeg $47.16 volt.

honnan rendelted meg?nekem is kéne egy ilyen <#nyes> és még lenne egy kérdésem,mennyi volt?(szállítási ktg meg maga a könyv(1 db)) <#vigyor2>
KÖSZ
Lacee: Igazából Blackshadow a második, mert egy srác már korábban jelezte privátban, hogy vinné a könyvet. Ha valamelyikükkel nem jönne össze a dolog, akkor te vagy a következõ 😊

Blackshadow: ment a válasz.

Lacee
ki viszi a másodikat? ha õ is fórumról, akkor remélem hsz-sorrend dönt 😉

Casillas
kurvajól néz ki 😊

BlackShadow
veszem ! 😊 privátba üzleteljünk akkor 😊

😊

Ja, amúgy a képen lévõ halvány foltok a telóm kamerájának a hibája (rajta vannak mindegyiken), nem a lapon vannak.

asfa
egy ilyenre bekell ruháznom😊

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

No, itt vannak a képek, amiket ígértem.

Rövid vélemény: a könyv remekül hozza a Barney-hangulatot, igazán fasza poénok, ábrák és kellemesen hülye szóviccek vannak benne ("it's unacceptable for two Bros to share a motorcycle, unless said motorcycle is equipped with a sidecar... a Brotorcycle"😄). A köny borítója stílusos, domború, a lapok viszont elég tré papírból készültek, kicsit újrahasznosított napilap-hangulatuk van. De a tartalom kárpótol 😊

WinG!
Ha valaki visszamondja a Bro Codeot,nekem tuti biztos,hogy kéne!
Casillas
Köszi!

És kész is. Szokott helyekrõl tölthetõ.

http://libri.hu/hu/konyvek/irodalom/szorakoztato_irodalom/sci_fi/szintetikus_alom

Ma (pénteken) kész lesz.

Üdv!
A feliratot mikorra várjuk?
Ha még nincs kész akkor további jó munkát😉 és köszi mindenki nevében😊
Jórész volt, Barney beszólásai is jókra sikerültek 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

tnm
és nincs kontra?😄

Lacee
ha valaki visszamondaná, várólista triplastipistopi!