How I Met Your Mother (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem az out of sync fel sem tûnt.
mintha nem is a jövõ heti lenne, hanem egy másik dimenzióbeli HIMYM-et láttam volna 😄 + az, hogy pénteken új rész, valahogy összejött az, hogy tök szürreális volt az egész
tnm: néha out-of-sync, a minõsége kb olyan, mint egy szimpla CD-s dvd rip:
(a színe nem ilyen, csak jpeg capture bsplayerben mindig ilyet produkál)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
http://libri.hu/hu/konyvek/irodalom/szorakoztato_irodalom/sci_fi/szintetikus_alom
http://libri.hu/hu/konyvek/irodalom/szorakoztato_irodalom/sci_fi/szintetikus_alom
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
A jelenet mikor a bárban vannak, és megrohanja õket a kórus.. ott a telepatikus beszélgetés.. egyszerüen sírok 😄
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Én is a "lehetségtelen" mellett döntöttem.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Megint egy jó rész volt, bár a Lily dolog szerintem hülyeség volt, de amúgy teljesen elégedett vagyok.😊
\"If you want to tell people the truth, make them laugh, otherwise they\'ll kill you.\"
http://www.barneysvideoresume.com/
és egy rövidhír, szintén a comment.comról: a Sírhant mûvekbõl ismert Frances Conroy-t szerzõdtette a HIMYM, hogy Barney muterját alakítsa.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Az biztos, h a két terhesség nem lesz beleírva a sorozatba, Cobie-é nyilván nem, Alyson-ét én azt hittem,h bele fogják, de igazuk van, majd a sokadik évadban.😊
A hasuk egyébként már elég nagy, és mindenféle módon próbálják majd elrejteni, vagy nem elrejteni, de ez bõvebben már spoiler.

\"If you want to tell people the truth, make them laugh, otherwise they\'ll kill you.\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Az bisztos, hogy regen nem lattunk ilyen jo sorozatot 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"mivel latod ott a 😄 a mondat vegen"
#1436-es hsz-ed alapján (amiben egy darab smiley sincs!) az jött le, hogy bizony "ATOM komolyan" azt gondolod, hogy õ az anya
- én se hiszem, hogy _nagy_ híresség lesz az anya (bár ki tudja, elég jól áll most a HIMYM szénája, ahhoz hogy egy kicsit lecsúszott mozisztár állandóra szerzõdtessenek), de abban egész biztos vagyok, hogy nem egy eddig soha nem látott vki lesz az, pl. Sarah Chalke ilyen kaliber volt, sztem a végleges anyuka is ilyesmi lesz (persze ez tényleg csak az én spekulációm)
- az írók egyértelmûen csak néhány hónapja mondták, hogy már tudják ki az anya, addig olyanokat mondtak, hogy még õk se tudják, több opciójuk is van. ez tény. persze lehet, hogy hazudtak, de nem látom miért tették volna.
- amit lenn írtam az továbbra is áll. ha mondjuk az lenne a poén, hogy az anya Robin-nak az a bnõje lenne, akit a legeslegelsõ részben vigasztal ("Minden pasi ellenség."), ami azért elég nagy wtf lenne, akkor ahhoz elég sok mindennek klappolnia kéne. ráérjen még az a csaj és valóban, nehogy teherbe essen (látjuk most milyen lavina van 😄), vagy egyéb sorozat szempontjából szerencsétlenségek.
"Vagy tenyleg az az anya vagy direkt szopatasnak tettek oda amin azert csodalakoznek."
én meg az ellenkezõjén csodálkoznék. az a jelenet olyan nyílvánvaló volt, hogy még a leggyengébb Culombo-ban se õ lenne a gyilkos. sztem.
és mégegyszer elnézést, ha sértésnek vetted, amit korábban írtam, nem annak szántam.
Habar ez a SG, itt mar az ember rosszul van ha nem személyeskedhet.
Visszaterve az eredeti temara :
- IMDB-en is talalgatnak, hogy vajon o volt e vagy mas lesz az. Itt semmifele manipulaciorol nincs szo, mivel latod ott a 😄 a mondat vegen, en sem ATOM komolyan irtam.
- A sorozatban valoban jelennek meg a hiressegek de az anya nem hinnem, hogy az lesz, ha sokaig akarjak megtartani. Persze ez attol is fugg hany reszt akarnak meg forgatni belole. (bar ugye van ra pelda, hogy nagy sztarok szerepelnek tobbet is : Alec Baldwin vagy Danny DeVito)
- Gondolom te is esszrevetted, hogy sokszor osszeviszza ugralnak a jelen/jovobe. Szeritnem mar nagyon is jol tudjak ezek mit irtak meg... hisz mindig vannak utalasok olyan dolgokra amik majd kesobb lesznek 😊
- Vagy tenyleg az az anya vagy direkt szopatasnak tettek oda amin azert csodalakoznek.
lehet, hogy õ az anya, de sztem igen valószínûtlen:
- az a csaj nem volt éppen híresség, márpedig igencsak esélyes, hogy az anya egy "Vki" lesz
- ennyire korán sztem még el se döntötték ki lesz az anya, mivel elég sok problémát jelentene, hogy annyival késõbb is 100%-ig biztosan ráérjen a színésznõ (másik sorozatot kap, teherbe esik, stb.)
- egy ideje, már minden sorozatban megforduló nõben az anyát látjuk, ezt a készítõk is tudják és rá is játszanak. az a csaj kizárt, hogy az anya legyen, mert az a jelenet annyira a képünkbe volt nyomva, hogy mindenki arra gondolt, hogy HAHA rájöttem õ az anya.
egyébként kb mostanában döntötték el az írók, hogy ki is lesz az anya, ez csaj meg korábban volt.
"Az a vicc, hogy a imdb fórumon sem fogtak fel az emberek mit latnak."
lehet nem mki olyan könnyen manipulálható, mint Te! 😊
ettõl még lehet, hogy mégiscsak õ lesz az anya, de sztem az elég gyenge/méltatlan megoldás lenne.
(bar meg lehet egyetlen egy dolog, espedig a Guest Star... de nem hinnem, tul egyertelmu volt a jelenet)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aki elolvasta az elemezze 😊
Egy részben benne volt!!!! Par másodpercig láthattuk...
Az a vicc, hogy a imdb fórumon sem fogtak fel az emberek mit latnak.
Szóval tényleg nem vette eszre senki?
szval vkinek lenne vmi jó oldala,v találjam fel magam torrentek terén?😄
R U Ready?!?!? ...broken soul...
Amúgy látta vki azokat a részeket, amiket vmelyik színész/színészek és az adott rész írója kommentál? A dvd extrái között van, azt hiszem, és egész érdekes dolgokat mondanak. Én csak a 2. évadhoz láttam, a Single Stamina-t Neil-lel és azzal a nõvel aki írta a részt. Elmondtak pár háttér infót, pl h a kisebb szerepeket sokszor az írók/stábtagok haverjai játszák, néhány konkrét Barney-s szitu attól a vkitõl jön, akirõl a karakter lett mintázva, stb. Neil meg mondta,h annyi Red Bullt ivott a sorozatban, h Red Bull-ék ingyen küldik neki élete végéig (jó neki😄).
R U Ready?!?!? ...broken soul...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"