How I Met Your Mother (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaja szinten 😄 Egyekent en mostanaban hianyolom az utalasokat Ted jovendobelijehez 😊

Pl. regebben tobbszor is volt a sarga esernyo 😛, meg gyakran ugy kezdte a tortenetet hogy "nem ismertem meg volna anyatokat ha ..." stb.

REAL MADRID

macselek
óóó a csába.. Már tökre rákészültem😞

tnm
holnap nincs himym, jövõ héten köv. rész

artschi
hálás thx

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

thx

REAL MADRID

Ferdítés szokott helyekrõl tölthetõ

http://libri.hu/hu/konyvek/irodalom/szorakoztato_irodalom/sci_fi/szintetikus_alom

tnm
"5. Student must be attending university in person – “getting a degree” online does not count in the same way that “having sex” online does not count."<#vigyor>

amúgy thx, hogy linkelted, már megint tök elfelejtettem megnézni a blogot a rész után

miilann04

btw

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

ProGabe
a #1416-os a jó megoldás 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Mind a három megoldás logikus, még nem tudom mi legyen 😊
Nagyon kösz!

http://libri.hu/hu/konyvek/irodalom/szorakoztato_irodalom/sci_fi/szintetikus_alom

Count Adyn
Nekem úgy jött át, hogy "a hivatásos csajozók térképén az egy fehér folt" vagy ilyesmi, ugye mûszaki suliban nem sok csaj van alapon😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Nem arról van szó, hogy egy bizonyos rendszerû (ezekszerint Liga rendszerû) bingóban van egy "jolly joker" lehetõséged, tehát ha 4 megvan, akkor azt kipótolhatod. Ha ilyen rendszerben játszana Barney, akkor nem kéne neki az Arizona Tech,mert akkor azt pótolta volna ki.

BlackShadow
hát sztem vmi 'insider' amcsi poén lehet.. arra gondolok, h mûszaki suliról van szó és lehet az ottani bigék nem lehetnek vmi jók / ha a ligát focira érti, akkor IRL bénák és akkor ez a poén 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Srácok, ezt a sort nem vágom:
"In league play,that would normally be designated a free space."
A bingós jelenetnél.
Ötlet?

BlackShadow
csak a cylon-on ragadt meg a figyelmem, mert én is úgy emlékeztem, h tbbt-ben volt a poén, ezért gyorsan újranéztem a jelenetet 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

tnm
lol, lehet, így jár aki 4 szitkommal kezdi a keddet xD

#1410: írtam, hogy csak emlékezetbõl próbáltam írni (és nem a kimondott mondat maradt meg, hanem a tartalma) azért kösz a pontosítást 😊

Count Adyn
A "cylon" a TBBT-be volt xD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

BlackShadow
nem cylon hanem model és human race 😊 legalábbis én így hallom

tnm
mondom, hogy végig jó volt, kezdve az ûrfotóval, de akkor is Marhall geek szövegei jöttek be legjobban. jobban, mint a beach boys - kokomo poén (mivel ez a szám egy másik szitkomban sokkal jobban volt használva, sztem). nem tudom pontosan, mert most nincs kéznél a rész, és feliratért nem keresgélek még, szal csak fejbõl kb.-ra Marshall Robinnak
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
You're not a robot... unless you are a highly advanced cylon in which case humanity (vagy mankind?/ vagy Earth?) doesn't stand a chance.

miilann04
én már az elején a snowproblemen befekdütem :-c
iszonyt jó rész volt.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Count Adyn
Ted-Barney telepátia sírva-röhögõs volt😄D

ikegami
itt az eddigi banner csak a galériámmal gáz van.

Tényleg jóó rész volt. A dalválasztás annyira adta magát...😄

\"If you want to tell people the truth, make them laugh, otherwise they\'ll kill you.\"

ProGabe
BINGO! 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

macselek
Nekem eddigi kedvenc részem a mostani. Betegre röhögtem magam rajta😄

BlackShadow
BINGO!!
Évad legjobb része kétségtelenül.. hát szakadtam mindenen 😄 annyi minden volt ebben a részben el se kezdem sorolni 😄 csak tartsák a szintet 😄
ez hiányzott !!

Sephi
Na vége a harmadik evadnak 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Váá, én meg várok feliratra :s (angol sincs még)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

tnm
nah, k*rva nagy rész volt, csavar, nagy poénok, mindenkibõl pont annyi, amennyi kell. amúgy meg Marshall mekkora geek xD

A következõ részben benne lesz Ranjit.😊

Jan. 26-án megint szünet lesz, de csak 1 hétig, feb. 2-án lesz új rész - 'Barney Stinson: That Guy's Awesome' lesz a címe, eredetileg Special Skills lett volna, de átnevezték erre. Elolvastam a tartalmát, egész jó résznek hangzik.

\"If you want to tell people the truth, make them laugh, otherwise they\'ll kill you.\"

Hát én hatalmasakat szakadtam rajta!Mikor Marshall 2x is rajta kapja Tedet meg Robint 😄 A TV törõs jelenetek is nagyok voltak.Az ovis jelenet is mindent vitt.Nem is beszélve Marshall "újság olvasós" sztorijairól.Szóval nekem így egészében nagyon tetszett.Jó rész volt
Bulykin
12.részt megnézve kíváncsi vagyok mi lesz a Barney - Robin dologgal...kicsit felpöröghetne már minden😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

BlackShadow
<#worship>

Na, akkor hátha most sikerül: ferdítés szokott helyekrõl tölthetõ.

teszt

huhhh

csak most láttam a részt, nekem nagyon bejött. közben újranézem az elsõ évadot is, megdöbbentõ, mennyit változtak a szereplõk és a sorozat az évek alatt. marshall sokkal vékonyabb volt, Ted haja meg egészen fasza (valaki vágja már le neki kisebbre😄)

amúgy szerintem ezzel a résszel kicsit szimpatikusabbá akarták tenni Tedet.

tigeroo
jah ezt tényleg írták, hogy a leánykérés igazi volt

kurvajó😊
Lacee
ha ez nem stílusos leánykérés akkor semmi 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

tnm
igen, ezt már itt írta valaki jóval korábban. tisztán emlékszem.

passatgt
"Miközben mindkét fõszereplõnõ terherbe esett, egy aranyos történet is zajlott a színfalak mögött. Van egy rész, már nem emlékszem melyik, amiben Robin félreérti Tedet, és bepánikol amikor közösen vacsoráznak valahol és egy gyûrût talál a poharában.
Itt jön be a valóság, mert Ted védekezik, hogy nem az övé, és ekkor a rész szerint megjelenik egy pali, hogy tényleg nem Tedé a gyûrû, hanem õ rakatta a pohárba amit ezek szerint rossz helyre vitt a pincér. Elveszi Robintól és a rész szerint odamegy a nõjéhez megkérni a kezét. Na most az a karika az bizony igazi volt. A pasi azt mondta a barátnõjének, hogy nyertek HIMYM mellékszereplést, viszont amikor elragadta Robintól a gyûrût, akkor ott, a forgatáson és a részben, tényleg megkérte a lány kezét. Mármint igaziból.

PrisonMan
A sorozat történetének legjobb nézettségét érte el <#kacsint><#worship>

Csak így tovább! Cél a 10.0 😊

tnm
tuti lesz. de majd odébb.

Kelta
Sziasztok!!

Király a sorozat,nagyon csípem! Valaki tud arról hogy a magyaron lesz-e 3. évad, és mikortól?
köszi az infot!

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...

Sephi
Slapgiving 😄DD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Szerintem ideje volt már visszatérni erre a szerelmi szálra. Bár az tény hogy kicsit hirtelen jött. Nekem nagyon tetszett amúgy. 😊
BlackShadow
én is így éreztem 😄
sztem túl gyorsan tértek vissza erre a barney szerelmes cuccra 😊

macselek
Szerintem tök jó volt😊

Hát, Barney nem szedett fel 1 csajt se, így tényleg nem volt olyan jó. Bár oviban meg tv boltban fasza volt 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ProGabe
meg csöpögõs volt, meg...szóval...lehet én vagyok mostanában nagyon fáradt és letaglózott, de valahogy ez a rész nem nagyon adta

voltak jó pillanatok, de sokkal jobbra számítottam, így szünet után

azért ezt le kell írni:

Deal! 😄

Azt a két szót leszámítva ez egy nagyon egyszerûen fordítható rész szerencsére.