How I Met Your Mother (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát, szegény fordító.
Awsful 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Casillas
Forgetting Sarah Marshall DVD 😄DDDD

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Lol, tnap gondoltam h belinkelem 😄 A naked man õsemberekkel se rossz 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

tnm
jah, amúyg Barney karácsonyi kívánságlistája a blogjáról:

tnm
megint lemaradt a vége, vagy 720p-s verzióban is úgy ér véget, hogy "one of us"?

amúgy Cobie megint nagyon jól nézett ki<#finom>

tnm

goatee és "does not goes" brrr...

no offense, de ha nem megy angolul (amúgy se nagyon sikerült a szószerintiség), akkor inkább magyarul idézd!

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tigeroo
jah az tényleg odabasz😄

a dvd-n van angol felirat?
lehet megveszem énis majd...
Sephi
Hat en most neztem meg azt a resz, amikor meselik egymasnak, hogy ismerkedtek meg.

A Ted - Barney megismerkedesen felorat könnyekkel rohogrem 😄DD

Lesson 1 :Lose the goat beard, it does not goes with you suit.
I don't wear a suit.
Lesson 2 : Get a suit. It looks good on you, exibit A.

😄DDDDDDDDDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

MerlinW
2009-Jan-12 How I Met Your Mother 04x12 Benefits
2009-Jan-19 How I Met Your Mother 04x13 Three Days of Snow
2009-Jan-26 How I Met Your Mother 04x14 Special Skills

[merlinw.org]

SNL annyira nem volt rossz, a broadway-es, edzõs, Doogie-s részen egész jót mulattam. Neil hozta, ami elvárható/amit én elvártam.😄

Globe meg kb. biztos volt,h nem lesz meg, hbo-val szemben nehéz lett volna...

\"If you want to tell people the truth, make them laugh, otherwise they\'ll kill you.\"

tigeroo
pff😄
tnm
gyengébb, mint a Hugh Laurie-s?

Szombati SNL-ben NPH volt a host, sajnos így is elég gyenge volt.

http://libri.hu/hu/konyvek/irodalom/szorakoztato_irodalom/sci_fi/szintetikus_alom

PrisonMan
Emmy után a Golden Globe díjat sem kapta meg <#szomoru1>

Sephi
AAA!!!

Van ilyen topik?😄DD

En karacsonyra kaptam meg az elso harom evadot! 😄 Azota is minden este kotelezoen nezem 😄

WHAATT UUUPPP?

😄D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Netes közvetítés nincs ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

PrisonMan
Ma Golden Globe átadó. Szurkoljunk Neil Patrick Harris-nek! <#worship><#worship>

ProGabe
most megy a 4-ik, de ettõl függetlenül is a 7+1 az 8 😊

megszokott, hogy minden sorozatszereplõ egybõl 7 évre ír alá, még a kezdetek kezdetén. ezért is is írták, hogy "eredeti" 7 éves szerzõdésrõl van szó

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

8 évad ?
"eredeti 7 éves szerzõdését plusz egy évvel megtoldották."

nem tom mióta megy a sorozat, de ebbõl a 7-bõl 2-3 már tuti lement,

Ez azt jelenti, hogy HA a stúdió folytatja 8 évadig, akkor õk benne lesznek.
De a stúdió BÁRMIKOR dönthet úgy, hogy elkaszálja a sorozatot. Persze reméljük nem így lesz, és még 2013ban is fordíthatom a feliratokat.

http://libri.hu/hu/konyvek/irodalom/szorakoztato_irodalom/sci_fi/szintetikus_alom

Lacee
ó, vagy úgy... hát akkor mindegy 😊
bízom benne, hogy még jópár évig marad a sorozat, elvégre hozza az elvárható nézettséget.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

tnm
sztem a szerzõdés az erre a sorozatra szól viszont, vagy legalábbis a stúdió nem köteles szerepeltetni õket

Hm, ez csak szerzõdés, lehet berakják õket 1 másik sorozatba.

tnm
hahhh, ez nem azt jelenti! eddig is 7 évre szólt a szerzõdésük, de még az 5. évad se 100%.

az a hír, hogy "berendelték X évadig", jelenti azt, hogy lesz X. évad is (leszámítva vis major-t)

Lacee
még négy évad, jó hír!

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

ProGabe
Hónapos tárgyalások után fizetésemelést kaptak a How I Met Your Mother fõszereplõi, így immáron heti 90-120 ezer dollár körül keresnek. Az emelés fõleg Cobie Smulders, Josh Radnor és Jason Segel számára nagy ugrás, hiszen õk anno totál ismeretlenek voltak, így alacsony fizuval kezdtek. Ami talán még ennél is fontosabb, az új szerzõdéssel az öt színész eredeti 7 éves szerzõdését plusz egy évvel megtoldották.

Malakai
Nem azért írtam, hogy nem változtattak, de ez egy sitcom itt nem olyan fontosak ám az ilyen összefüggések. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

macselek
Hát én akkor sem értek egyet veletek, remélem ez nem probléma😄 A negyedik évadban Marshall valóban azt mondogatja, hogy felesleges verekedni, de épp azért mondja mert már sok tapasztalata van azokból a verekedésekbõl amiket a báttyaival vívott. A kakaós képzelgés az az volt amikor kigúnyolták, az ami a végén volt meg elvileg az amire Marshall emlékszik. Az elsõ évadban meg nem éppen úgy nézett ki mint aki hazudott, meg hát miért is hazudott volna?:S

ProGabe
a 4-ik évad emlegetett részében is azt mondja, hogy felesleges verekedni, stb. aztán mondja, hogy a tesóival azért szoktak "bunyózni", mire a többiek elképzelik, hogy az milyen is lehetett

aztán ugye megtudjuk, hogy miért hazudott. szóval MÁR VOLT jelentõsége a dolognak

macselek
Hát majd kiderül, ez csak megérzés.

Malakai
Szerintem is, eleve egy sitcomról beszélünk, nem egy szerializált, konspirációs, politikai drámáról... 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

sapkafej
de azt titokban tartotta, hogy a tesóival bunyózott. sztem túl nagy segget kerítesz ennek

György

macselek
Hát a negyedik évadban állandóan arra hivatkozik, hogy már rengetegszer verekedett a báttyaival, szal akkor miért ne számított volna ez az elsõ évadban?:\ Szerintem egyszerûen megváltoztatták a karaktert. Fogadnék, hogy ennek még nagy jelentõsége lesz.

tigeroo
hát a tesóin kívül. attól hogy bunyózott a bratyókkal azmég nem jelenti azt hogy élesben menne😄 vagy mittomén, de ebbe is bele lehet kötni igaz..
De Barney mondja h nem szabad vele kikezdeni és meg is bánta, akkor miért akar vele megint ? ^^

macselek
Hát nem éppen úgy néz ki. Full megkönnyebbülten a nyakába ugrik a másiknak.

sapkafej
hazudott?

György

macselek
Ha már hibáknál tartunk, asszem az elsõ évad 3. részében Marshall még azt mondja, hogy sosem verekedett még, a negyedik évadban meg már ilyen terminátor, aki már csomószor verekedett a báttyaival.

Lacee
és hol a hiba? Annyi, hogy Wendy nem veti meg a vendégek közeledését 😊

Ám van benne egy érdekes baki, vagyis nem is tudom mi ez.
2. évad elején mikor Ted-et meglátogatják a szülei, akkor Barney elmegy Ted apjával felcsípni egy csaj-t, aki pont Wendy a pincérlány, akirõl Barney majd a 3. évad vége fele mikor Ted Stellával randizik elmondja h kikezdett, de nagy kár volt (Don't kill the bar .. 😄)

macselek
A lilyandmarshallselltheirstuff.com-os részben volt. Ez csak ilyen poén de oltás😛

Malakai
Nem tetszik emlékezni a részekre... 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

öööööö, ennek mi akar lenni az értelme??

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

macselek
Lolz, van ilyen is
http://www.tedmosbyisnotajerk.com/

Casillas
nekem is az a kedvencem 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

jéé, ez tényleg olyasmi 😄 .Lehet, hogy megcsinálom, csak egy két dolgot azért nem értek benne, nehéz megérteni, pedig az angol megy.... magyarul nincs meg? 😄

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

én azon a részen szakadtam a legtöbbet mikor az elsõ évadban Ted leissza magát.az ananászos sztori. hatalmas volt. "Come Back Babygirl!"<#vigyor>
threeman
mondjuk ilyennel: http://www.youtube.com/watch?v=3TvAjGOj-BE
: )