4281

• LoSA
    Nekem még mindig az első rész tetszett a legjobban ebből az évadból... :)
  • WinG
    hát ez megint nagy csalódás volt. inkább végignézem újra az első két évadot :|
  • LasDen #1956
    azt a rohatt refrént dudolom egész nap :D
  • tigeroo
    egyik komment:

Wroaaaar!! *Throws T.V. out window* TANTRUUUUMMM

XD
  • szucsy89
  • tigeroo
    hát nemtom engem nem győzött meg. ezen a részen csak 1-2x röhögtem :(
  • Monoton

• Enii
    Nekem épp az a bajom hogy ez az utóbbi rész sem volt igazán HIMYM feelinges.(jó a kocsitúra az ok) És bár az elején drukkoltam ennek a Barney Robin párosnak mostmár inkább szedném szét őket. Ennek így nem sok értelme van. Mintha együtt se lennének, Barney nem is tud úgy megnyilvánulni ahogy azt a szingi életében tette. Robin meg egyre keményebb csaj..
    Nem azt mondom hogy rossz de már nincs olyan feelingje a sorozatnak szerintem mint régebben sajnos. :(
  • szucsy89
    nem azt mondom, voltak benne jó részek, de pl. Barney 100x jobb szokott lenni...Robin szál se tetszett..Ted és Marshall viszont jók voltak
  • NSC
    Akinek nem tetszett ez a rész az nem érti igazán a HowIMet feelinget.Szomorú... pedig hatalmas volt!!!!!

4 minutes later...I would walk 500 miles... :D
  • kuci06
    TANTRUM!!4

• szucsy89
    mondjuk ezen viszont hangosan felröhögtem:D
  • Pipör
    ez télleg gyengus rész volt :S
  • Monoton
    Az évad eddigi legjobb jelenete :DDD

• szucsy89
    sztem legrosszabb:\
  • Monoton
    Mostani :D

• LoSA
    Melyik?
  • kuci06
    Get real money! :D
  • ProGabe #1940
    évad eddigi legjobb része volt!
  • LasDen #1939
    Taaantruum....:D
    úgy tűnik hogy a sztori nem fog még pár részig előre haladni....
  • LoSA
    Eddig szerintem az ötödik évadban az első része volt a legjobb, azon rengeteget nevetettem!
  • zvaragabor
    Vagy a harmadik évad után újrakezdték? Negyedik évad még nincs leszinkronizálva?
  • zvaragabor
    Most melyik rész megy a Comedy Centralon? Úgy utálom, hogy nem írják ki, és ha kihagyok 1-2 részt, simán elkavarodok.
  • LasDen #1935
    ht ha azt nézzük, hogy 2030-ban a kölkök 16-17 év körül vannak....tehát az idei vagy a következő évadban bekéne hozniuk az anyjukat, hogy járjon vele egy kicsit aztán elvegye.....:D
  • barnie1990
    Barney milyet csajozna az esküvőn, aztán végigröhöghetnénk Robin kapcsolatát a gyerekkel. :DDD
  • precision
    nekem maga a rész annyira nem jött be, nagyon lagymatag az egész... mármint, még mindig teljesen nézhető, de sokkal jobb részekhez vagyok szokva a himymel kapcsolatban... persze az utolsó jeleneten és Barney beszólásán én is borultam :D
    fura, hogy pl nálam a TBBT simán veri ezt a sorozatot, pedig régebben nem biztos hogy így volt... haladhatna már a sztori kicsit jobban a jelen felé, biztosan lennének vicces jelenetek akkor is mikor megismerkedik tényleg anyával, esküvő, gyerekszülés...stb.
    ja gondolom majd a 12. évadban megismerjük az anyát :D
  • Kicsikiraly
    dettó :D de a rész közben is, amikor Robin és Barney "magányosan" járják a várost :AS:DaS:DA:Sd:ASdA:SD:
  • macselek #1931
    Jópofa rész volt. Amúgy az ebben a részben lévő honlap is létezik: http://itwasthebestnightever.com/
  • Notram
    Na, ez egy jó rész volt!:P
    Valaki amúgy nem tudna esetleg egy linket adni, ahol a sorozatban elhangzó zenék ki fel vannak sorolva? Most újranéztem pár régebbi epizódot, és jó számok vannak benne.
  • LasDen #1929
    nah ez a rész a korábbi évadokat idézte :D évgig röhögtem....
    what have i done??? :D a végén Barney-n hangosan felnevettem :D
  • szucsy89
    az milyen régi:D régen féltem tőle:DDDD
  • LasDen #1927
    én is egyből felismertem :D

Am a Marslakó a mostohám a film...
  • tigeroo
    pf bazd most akartam beírni XD

eszem a sütit, nagyba anyám kapcsolgat...mdonom wtf ez nem lily? XD
  • AntiHero

Amúgy Most RTL KLUB-on megy egy film benne van a fiatal Lilly:)
  • Kicsikiraly
    kicsit se himym kocka :D
  • tnm #1923
    lol, de ez vajon melyik Stig?
  • kuci06
    ...all we know is... he's called The Mother.

• modellmaker
  • ProGabe #1920
    /ezt sokan nem fogják érteni/

Top Geart nézek már egy jó ideje, 12-ik évadnál tartok, és megvan, hogy ki az anya!!!!

• tigeroo
    jah!

meg marshallból is mit csináltak ebben az évadban? feltűnik 1-2 jelenetben egy részben, akkoris csak valami hülye poén miatt

(pl. tuxedo night az első részben, ostorozik a 2.ban, mostmeg a hülye hordó...)

vagyis nem gáz, marshall karakterének ez áll jól, de más szerepe most annyira nincs is :(