4281
-
#1958 Nekem még mindig az első rész tetszett a legjobban ebből az évadból... :) -
WinG #1957 hát ez megint nagy csalódás volt. inkább végignézem újra az első két évadot :| -
#1956 azt a rohatt refrént dudolom egész nap :D -
#1955 egyik komment:
Wroaaaar!! *Throws T.V. out window* TANTRUUUUMMM
XD -
#1954 -
#1953 hát nemtom engem nem győzött meg. ezen a részen csak 1-2x röhögtem :( -
Monoton #1952
-
Enii #1951 Nekem épp az a bajom hogy ez az utóbbi rész sem volt igazán HIMYM feelinges.(jó a kocsitúra az ok) És bár az elején drukkoltam ennek a Barney Robin párosnak mostmár inkább szedném szét őket. Ennek így nem sok értelme van. Mintha együtt se lennének, Barney nem is tud úgy megnyilvánulni ahogy azt a szingi életében tette. Robin meg egyre keményebb csaj..
Nem azt mondom hogy rossz de már nincs olyan feelingje a sorozatnak szerintem mint régebben sajnos. :( -
#1950 nem azt mondom, voltak benne jó részek, de pl. Barney 100x jobb szokott lenni...Robin szál se tetszett..Ted és Marshall viszont jók voltak -
NSC #1949 Akinek nem tetszett ez a rész az nem érti igazán a HowIMet feelinget.Szomorú... pedig hatalmas volt!!!!!
4 minutes later...I would walk 500 miles... :D -
#1948 TANTRUM!!4
-
#1947 mondjuk ezen viszont hangosan felröhögtem:D -
#1946 ez télleg gyengus rész volt :S -
Monoton #1945 Az évad eddigi legjobb jelenete :DDD
-
#1944 sztem legrosszabb:\ -
Monoton #1943 Mostani :D
-
#1942 Melyik? -
#1941 Get real money! :D
-
#1940 évad eddigi legjobb része volt! -
#1939 Taaantruum....:D
úgy tűnik hogy a sztori nem fog még pár részig előre haladni.... -
#1938 Eddig szerintem az ötödik évadban az első része volt a legjobb, azon rengeteget nevetettem! -
#1937 Vagy a harmadik évad után újrakezdték? Negyedik évad még nincs leszinkronizálva? -
#1936 Most melyik rész megy a Comedy Centralon? Úgy utálom, hogy nem írják ki, és ha kihagyok 1-2 részt, simán elkavarodok. -
#1935 ht ha azt nézzük, hogy 2030-ban a kölkök 16-17 év körül vannak....tehát az idei vagy a következő évadban bekéne hozniuk az anyjukat, hogy járjon vele egy kicsit aztán elvegye.....:D -
#1934 Barney milyet csajozna az esküvőn, aztán végigröhöghetnénk Robin kapcsolatát a gyerekkel. :DDD -
#1933 nekem maga a rész annyira nem jött be, nagyon lagymatag az egész... mármint, még mindig teljesen nézhető, de sokkal jobb részekhez vagyok szokva a himymel kapcsolatban... persze az utolsó jeleneten és Barney beszólásán én is borultam :D
fura, hogy pl nálam a TBBT simán veri ezt a sorozatot, pedig régebben nem biztos hogy így volt... haladhatna már a sztori kicsit jobban a jelen felé, biztosan lennének vicces jelenetek akkor is mikor megismerkedik tényleg anyával, esküvő, gyerekszülés...stb.
ja gondolom majd a 12. évadban megismerjük az anyát :D -
#1932 dettó :D de a rész közben is, amikor Robin és Barney "magányosan" járják a várost :AS:DaS:DA:Sd:ASdA:SD: -
#1931 Jópofa rész volt. Amúgy az ebben a részben lévő honlap is létezik: http://itwasthebestnightever.com/ -
Notram #1930 Na, ez egy jó rész volt!:P
Valaki amúgy nem tudna esetleg egy linket adni, ahol a sorozatban elhangzó zenék ki fel vannak sorolva? Most újranéztem pár régebbi epizódot, és jó számok vannak benne. -
#1929 nah ez a rész a korábbi évadokat idézte :D évgig röhögtem....
what have i done??? :D a végén Barney-n hangosan felnevettem :D -
#1928 az milyen régi:D régen féltem tőle:DDDD -
#1927 én is egyből felismertem :D
Am a Marslakó a mostohám a film... -
#1926 pf bazd most akartam beírni XD
eszem a sütit, nagyba anyám kapcsolgat...mdonom wtf ez nem lily? XD -
Amúgy Most RTL KLUB-on megy egy film benne van a fiatal Lilly:) -
#1924 kicsit se himym kocka :D -
#1923 lol, de ez vajon melyik Stig? -
#1922 ...all we know is... he's called The Mother.
-
#1921 -
#1920 /ezt sokan nem fogják érteni/
Top Geart nézek már egy jó ideje, 12-ik évadnál tartok, és megvan, hogy ki az anya!!!!
-
#1919 jah!
meg marshallból is mit csináltak ebben az évadban? feltűnik 1-2 jelenetben egy részben, akkoris csak valami hülye poén miatt
(pl. tuxedo night az első részben, ostorozik a 2.ban, mostmeg a hülye hordó...)
vagyis nem gáz, marshall karakterének ez áll jól, de más szerepe most annyira nincs is :(