How I Met Your Mother (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintetek Barney hogyan csinálja a trükköket, amikor tüzet gyújt, vagy szikrák jönnek a kezébõl?

tudtok valamilyen bûvész oldalt?

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

BlackShadow
BMF-KGK 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

tnm
BME-VIK

Szegeden vagyok az egyetemen. TTIK karon.

nehéz ez a szak... 😞 te?

tnm
hol?

Jövõ7-en jön csak.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

hát, jah, én is kiváncsi leszek, kb. ugy vagyok, mint te tanulok a napokban mint állat. informatikus szakos vagyok, te?

Malakai
Jövõ héten lesz HIMYM...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

BlackShadow
ahogyan azt már páran mondták ez az évad "felnõtt", megkomolyodott (sajna) .. legendary poénok végképp eltörölve (:'(), de azért még így is jó és nézhetõ 😊 mi páran baráti társaságból arra az egyhangú következtetésre jutottunk,h akárhányszor van tednek tartós csaja (robint leszámítva) a színvonal a béka segge alá süllyed 😊 de holnap (remélem) jön a köv rész és 20 perc boldogságot ad a maradék 23 óra 40 perc tanulás mellé 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

az tényleg nagyon jó volt, nagyon-nagyon tetszett.

Viszont összességében szerintem a negyedik évad az eddigi legrosszabb.
Teljesen másról szól, mint az elsõ három évad

ProGabe
nekem sincs kedvenc részem, de a jelenet amin a legtöbbet röhögtem, az talán ez volt:

persze ez a "legtöbbet" azt jelenti, hogy már fuldoklás közeli állapot, hiszen bõven van térdcsapkodós, hangosan nevetõs, "valamit kiáltós" poén rendesen. meg az egész jó volt, ahogy elmondta Marshall, meg addigra már ott feküdt Barney talpig gipszben 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

legjobb rész a dirty dancing-es rész, legjobb hódító trükk Barney-nál a 4.évadba volt amikor bebízonyította hogy 80valahány évesen is menõ lesz, na ott amikor a globális felmelegedésre keresi a megoldást😊
Hehe. A csomagból ami nekem megvolt hiányzott az elsõ évad utolsó része. Na így már minden rendben. Én meg azt hittem a Ted-Robin téma lesz 4 évadon keresztül úgy hogy elsõ részben lelõtték a "poént". 😄

Lacee
fõsulis flashbackek mind állatjók! elsõ találkozás, szendvicsezés, fierro...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

miilann04
209

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

tigeroo
húhát nekem az összes barney-s jelenet😄

talán nekem a 1hundred fierro asko rész tetszett a legjobban😄
abban a flashbackek is kurvajók😄 + barney vezetése
Lacee
igen, nekem is az tetszett nagyon (a robot-elõadás frenetikus), illetve a harmadik ütés köré épült hálaadásos, az énekkel. de igazából nagyon sok emlékezetes jelenet van, nehéz lenne kiemelni bármit is.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Malakai
Amellett, hogy azért mindenki kiváncsi, hogy ki is lesz az anyuka, a lényeg mégse a sorozat vége. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

melyikre gondolsz?

Nézd tovább 😊

REAL MADRID

Én most végeztem az elsõ évaddal és számomra kicsit vegyes. Tetszik a sorozat is meg nem is. Ami nem tetszik az, hogy igazából már az elsõ résznél lelõtték a "poént", hogy ki nem az anya és mégis Robin és Ted kapcsolatát húzzák-vonják. Anno az Ed-ben nagyon tetszett ez a megoldás: várni, hogy most akkor mi is lesz velük, de ott nem lõtték le a poént.
A sorozat így olyanról szól amirõl tudod, hogy nem az lesz a vége. Kissé visszatartó erõ ez, hogy folytassam-e a nézését. Érdemes? (Pedig úgyis fogom 😊)

tnm
én se tudom melyik a kedvenc, de így most elsõre az a jelenet jut eszembe -mert erre nagyon nem számítottam akkor-
"that's two"

3. évad utolsója talán, mikor Barney gipszbe van, meg mikor Barney énekel, de ez is csak 1-1 jelenet miatt.

webibebi
nekem nincs kedvenc részem mer mindegyik rész tetszik valamilyen jelenet miatt!

msn:[email protected] bárki felvehet

eddig az elsõ 3 évadot láttam.
azok közül meg nekem a harmadik tetszik a legjobban.

Abból is az az epizód, amikor ted 10 szer megy Stella orvoshoz, hogy a tetkóját eltávolítsa.

nektek ha választani kellene melyik a kedven részetek, az eddigiek közül?

tnm
persze kivételek mindig vannak, pl. az összes midseason sorozat, de elõbb ismerje meg a "szabályt" és csak utána a kivételeket 😄

Lacee
nem ide tartozik, de ezen szabály alól kivételt jelntenek az olyan sorozatok mint a Lost vagy a 24, amik csak január-februárban kezdõdnek, cserébe nincs bennük ismétlés, szünet.

tnm
nagy kereskedelmi csatornákon -akárcsak a színházi évadok, tudtommal- õsztõl tavaszig tartanak. tehát még az is 4. évad lesz. az 5. - ha lesz, és elég valószínû, hogy lesz- szeptember-október környékén kezdõdik majd, hacsaknem áll a feje tetejére a világ 😄

Bulykin
a 4.évad folytatódik

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

KeKKSZike
És az már az ötödik évad lesz, vagy még ez a negyedik folytatódik?

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Bulykin
nem, majd januárban folytatódik

KeKKSZike
Bocs srácok, lehet, hogy hülye kérdés, de a negyedik évad, csak 11 részes? Szerintem ez a rész "unalmas" volt, nekem abszolút nem tetszett! Furcsálnám, ha ez lenne az évadzáró rész! 😊

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

BlackShadow
tényleg.. vki nem tud vmit arról, h a sorozatnak milyen a fogadtatása a humorherold csatornán? junkie-n asszem nem láttam ilyesmit, v csak nem figyeltem fel rá 😊

Minnesota Vikings.
NFL.
Pár rész múlva megérted, miért "damn".

http://libri.hu/hu/konyvek/irodalom/szorakoztato_irodalom/sci_fi/szintetikus_alom

Pedig jól alakította a szerepet. Mellesleg a nézettséget is emelte.

REAL MADRID

Harmadik évad végénél tartok, tiszta szégyen volt britney-t betenni a sorozatba..., nem érdemelte meg a Bi***.

milyen csapat a Vikes? még nem hallottam róla...

Tegnap kikapott a Vikes....
DAMN!

BlackShadow
be is raktam csengõhangnak most így ünnepekre 😄 az egyetlen gond vele, h nem fogom sose felvenni mert 1) végighallgatom 2) röhögök 😄
kár h a röhögések bennevannak.. de vmit vmiért 😄

I wish i could see her naked...

If i ever met her, with her titties i will play 😄

Bulykin
11.rész mekkora már😄 eddigi legjobb😄

Malakai
Én csak azon lepõdök meg, hogy komolyan fontolóra vettétek ezt a Britneys dolgot...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Szerintem azon kívûl, hogy rájönne, hogy jobban keres egy amerikai énekes mint egy magyar kõmûves sok dolgot nem tanulna belõle...
Amúgy kizártnak tartom, hogy õ lesz az anya, kicsit sem érdekelte Tedet Aby.

Én ezt ajánlom:

www.episodeworld.com

itt midnen létezõ sorozatnak fent van, hogy mikor lesz a köv. része

Ja, és ha britney lesz az anyuka, akkor hatalmasat csalódom, mert utálom britneyt, õ egy elkényesztetett picsa, be kellene fogatni egy hétig magyarországon valahova betonozni, aztán rájönne egy két dologra, az tuti.

tnm
tv.com, vagy tvrage.com
én a magam részérõl viszont a mytvrss-t szeretem, igaz az csak egy nappal elõtte szól, de magától frissül nem nekem kell utána menni

ProGabe
Óóóóó

viszont a HIMYM nincs a listán és az adatlapján is csak annyi van, hogy 2009 😞

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

én általában innen szoktam töltögetni is meg nézni is hogy melyik sorozatban mikor van szünet és meddig.
ProGabe
egyébként elkezdtem keresni, hogy mikor térnek vissza a sorozatok. és basszák meg nem találom sehol, pedig ilyenben jó vagyok. junkien biztos megtalálnám, de egyszerûen nem igaz, hogy nagy külföldi oldalakon nemhogy nincs kirakva 32-es betûkkel, de ezek szerint még fenn sincs :\

ha valaki megtalálja, írja már meg hogyan csinálta 😄

ProGabe
jah, de csak ismétlés