4281
-
#1918 nem lennék elkeseredve ha robin és barney szakítanának, barney karakterjének nagyon jót tenne, azok a csajozós poénok vitték részben a sorozatot -
#1917 én azon megéheztem :( -
Cat 02 #1916 Én Family Guy éneklős részeket NAGYON utálom. Viszont Dr Horrible-s az must have, Sweeny Todd meg határeset. Mikor néztem néha már fogtam a fejem h wtf, legyen már vmi action. De a pörgősebb éneklős részek jók voltak. -
#1915 Its guuuuy love, betweeen... twoo... GUUUUUYS!!!
ITS GUUUY LOOOVE!
lekjobb :DDD -
#1914 én se vagyok oda érte, de van 1-2 kivétel amit szeretek (pl.: Hair, Sweeney Todd), de például a Scrubs musical része nagyon szar volt :D -
#1913 fene tudja, én alapvetően rühellem a musical műfajt, de például a dr. Horrible's sing-along blogon vagy az éneklős Family Guy-részeken nagyon jól szórakoztam, gondolom itt is hasonló stílus lesz megcélozva :) -
#1912 de mé kell énekelni???? mi olyan jó abban....??? mással nem tudják különlegessé tenni a részt??? -
Monoton #1911 Nem lesz musical, de énekelnek majd benne :) -
Cat 02 #1910 Én csak musicalről hallottam =] -
#1909 lassan itt a 100-ik rész. arra minden szépet és jót ígérnek a készítők -
Monoton #1908 Nézettség alapján nem, és ez a lényeg. -
#1907 ted anyja, felesége....egyre megy...:D
de én is remélem, hogy a következő részekben már rátérnek a dologra....talán Bilson szereplése újra lelket önt a szériába.... -
#1906 ted anyja? -
#1905 nemtom de sztem csökken a sorozat színvonala!!!
jó lenne már valami előrelépés a sztoriban (ted anyja felől) mert ez így sux. barney és robin kapcsolata pedig sztem így ebben a formában übergáz (főleg hogy csak róluk szól a plot mostmár) -
#1904 csak ennyit: :DD -
#1903 lesz ez még jobb tuti..nekem azért ez is tetszett:) -
#1902 egyetértek. "a nézés" képe miatt pedig remélem nem lesznek rémálmaim :D -
TúróRudolf #1901 "myshellfish" ez tényleg durva volt...:D én ezt a részt még felirat nélkül néztem meg, mert nem bírtam kivárni, de kíváncsi vagyok, hogyan sikerült ezt lefordítani... -
#1900 gyenge rész volt.....voltak jó pillanatai de nem volt az igazi.... -
#1899 előző kettőre jár egy kombinált roflol :D -
#1898 high five :D
-
Enii #1897 Van új gag videó a 4. season-ből ha valaki még nem találta volna meg :P -
Monoton #1896 vagy hosszupuska -
#1895 feliratot majd a feliratok.hu-n keressem? -
#1894 Simán irigynek fordította:) -
#1893 :D
tényleg elég semmitmondó volt, bár ilyen is kell -
greger #1892 Új fordítónak sok sikert a "myshellfish" poénhoz :) Aranyos rész volt, de nem visítós, lesz még jobb. -
#1891 Stripper Lily & Mustache Marshall zseniálisak voltak :D -
#1890 i beg to differ,
szerintem fantasztikus ötlet volt a párhuzamos randi, főleg a stabilabb bankszakmás beszóláson dőltem. -
#1889 tényle semmilyen rész volt :D
Lily rátett a komolyságára :D -
Cat 02 #1888 Igazából ebben a részben se volt semmi, Barney meg szokás szerint ütött, főleg mikor törzsvendég volt ^^ -
#1887 Pontosan, sokkal komolyabb a karakter, ami csak angolul jön vissza, magyarul egy nyafka picsának van ábrázolva. -
Enii #1886 Lilynek nem való szerintem ilyen idióta hang. Nagyon elszúrták a magyar szinkront. Sokkal értelmesebb maga a karakter alapból mint amilyet csináltak belőle szinkronnal.Nem kevés embertől hallottam már hogy magyarul kezdték el nézni és nem tetszett nekik a sorozat, aztán áttértek az angolra nagy nehezen és megszerették. -
#1885 ez nagyon szar:( -
#1884 de az inkább "ferge...most figyelj...teges", legalábbis én szoktam magyarul nézni, és így volt leszinkronizálva
-
#1883 annyira szar, hogy végig röhögtem mikor először láttam :D
az angoljuj meg... :D -
#1882 már, bocs ha megsértek valakit, de ez borzalmason rosz -
#1881 De amiért borzalmasan idióta, azért jó:) sztem -
#1880 jobban nem lehet fordítani :D
a legjobb rész :D
-
Monoton #1879 Legen ... várd ki ... dás! Na ez ami borzalmas :DD