How I Met Your Mother (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rendben, megdumáltuk 😊

Ezzel el is kelt mindkettõ, gyors volt 😄

BlackShadow
akkor, ha megnézted õket és nyomatsz róluk fotót, én bizta vevõ lennék rá 😊 szal, ha lehet foglalni .. akkor 1 stipi stopi ^^

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Most Pesten vagyok (itt tanulok), a könyvek Békéscsabán vannak, mert oda rendeltem. Anyám hívott, hogy megjöttek, még nem néztem bele. Õ szólt, hogy van 3 egyforma 😄

Szombaton megyek haza, akkor majd tuti nekiállok, meg csinálok róla képeket is.

tnm
lehet majd zaklatni foglak, hogy meg van-e még, amikor majd lesz rá pénzem.
hülye kérdés, mert nem lehetek biztos benne, hogy pártatlan vagy😊, de jó?
azt a két oldalt láttam csak ami barney blogján olvasható, az alapján vannak benne poénok.

Csak úgy kíváncsiságból (nem veszek tuti 😊), mi van benne ? storyk v csak ilyen "szabályok" de Barneysan ? 😛

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Nem akarok nagyon hirdetgetni, de most muszáj.

Szóval tévedésbõl 3 darabot rendeltem a Barney Stinson: Bro Code-ból. (Ne bántsatok érte 😄)

Eladnék ebbõl kettõt, darabját 2500 jó magyar forintért. A könyvek még frissek, ma érkeztek USÁ-ból. Természetesen angol nyelvûek.

Itt lehet jelentkezni értük. Átvétel Budapesten vagy Békéscsabán.

ProGabe
lesz

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Most ugye lesz ? 😛

tnm
jövõbõl írsz?😄
amúgy szét kell húzni, meg novemberben sweeps

passatgt
miért nem volt a héten rész?😊

tnm
holnapi rohamot -részben- megelõzve nincs ezem a héten How I Met Your Mother

Malakai
Meg kismillió szexiuális jelentést is társítanak a 83-ashoz, mint a 69, csak nem olyan egyértelmû.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Barney mikor valami %-ot mondott mindig ez volt.
Pl a férfiak 83 %-a szingli 20 éves kor elõtt, vagy bármi (jó, tuti nem volt ilyen 😄)

az mi is volt?

-the invisible-

Ferdítés szokott helyeken fellelhetõ.

http://libri.hu/hu/konyvek/irodalom/szorakoztato_irodalom/sci_fi/szintetikus_alom

tnm
83-at, nem?
Mert az van.

Én is észrevettem, és majdnem biztos vagyok benne,h a végén úgyis összejönnek. Legyen így!😊

A Barney képleteket már vki próbálta megfejteni itt

\"If you want to tell people the truth, make them laugh, otherwise they\'ll kill you.\"

63 % nincs ? Volt valami h mindig azt használja o.O

tnm
bocs a tripláért, de közben belevágtam a 405-be is és elkezdtem figyelni arra, hogy milyen képleteket használ Barney a tervéhez, pl.:
ez=(gin+tonic)^4
suit↑
relationship≈freeway
83%
√4761=69
hot-crazy scale
fish≈woman
3x→hi5
13²-10²=69
beteg, megint az apróságok: régi elméletei

tnm
jah, és még egy apróság, továbbra is 4x04-bõl
mikor felállnak, hogy "felmenjenek a lakásba" -ahonnan tuti nem költöznek el, hiszen Robin ott fog lakni, mikor az esete lesz a kecskével...- akkor Barney befordul Robin-t bevárni -lehet csak én láttam bele, de egy olyan mozdulatsornak lehet az is a vége, hoyg Robin derekára teszi a kezét...

tnm
sztem tudták, és az lesz a dolog megoldása, hogy: mivel a szülés miatt amúgyis szünetelniük kéne, ezért a következõ részeket gyorsban fogják felvenni, így idõben is kijön majd, hogy pont akkor legyen terhes Lily, mint, amikor a színésznõ. aztán gondolom a szülés után szünetelnek a forgatásokkal

Azt, h Lily teherbe esik, szerintem muszáj lesz beleírni, mert látszani fog rajta. A baba elvileg tavasszal jön, szóval szerintem könnyen kivitelezhetõ, mert az évadok mindig májusban értek véget.
Lehet,h amikor felvették azt a részt, még nem tudták, de így szerencséjük volt.

\"If you want to tell people the truth, make them laugh, otherwise they\'ll kill you.\"

tnm
ez csak azért necces, mert egy év múlva nem terhes a színésznõ. most jobban belekéne gondolni, de sztem emiatt a babát már elõbb bele kéne írni. (nem tudom, milyen késleltetéssel kerülnek tévébe a részek, de ugye az se nagyon lehet, hogy még terhes lesz a színésznõ, amikor azokat a részeket veszik, mert akkor visszafele ebbõl az következne, hogy az a rész, amiben most elõször láttuk, hogy nem iszik Lily, az még akkor lett felvéve, amikor még nem is tudhatták, hogy terhes a színésznõ)
tehát a problémám alapja, hogy egy év van a két rész között, és 9 hónap egy baba kihordása, ezt nehéz összehozni. borzasztó fejfájással küzdök, de remélem érthetõ volt.😄

Most vettem észre hogy a szinkronos verzióban kicserélték a zenéket is. No nem a Cheap Trick számot, hanem a háttér zenéket.
Télleg, nagyon gáz amikor az együttes nevét mondja Marshall, akkor lefordították "olcsó trükkre". (s01e10)
Többeknek feltûnt,h a 4x04-es rész végén Lily nem ivott a whisky-bõl, és lehet,h terhes. Szerintem már akár biztosra is vehetjük, mert Alyson babát vár 😊, szóval könnyen a sztoriba építhetõ így.

BlackShadow
ott a pont! tényleg 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Nekem a burgeres rész is abszolút bejött, de volt valami furcsa érzésem, és azt hiszem, most tudom megfogalmazni, hogy mi.
Szerintem a sorozat "megkomolyodott". Kinõtt az elsõ két évad csikóéveibõl, és sokkal súlyosabb problémákkal foglalkozik, persze a szokásos vicces szinten. De akkor is: kiköltözés, házasság, új ház, stb.
A burgeres rész pedig olyan volt, mintha az elsõ évad "vicces-jelentéktelen" epizódjai sorába illene tökéletesen bele, és nem igazán volt érezhetõ benne Marshall munkanélküliségének drámája. Nem volt kellõen felvezetve.

http://libri.hu/hu/konyvek/irodalom/szorakoztato_irodalom/sci_fi/szintetikus_alom

ProGabe
"szerintem ez utóbbi kettõ végre hozta az "old school himym" színvonalat"

<#worship>

és számomra ki is derült mi a chemistry a sorozatban: a kontrasztok! vagyis inkább úgy mondom, hogy mi kell az íróknak ahhoz, hogy igazán sokat nevessünk a részek alatt. most is volt egy kemény dráma szál és az elõzõben is, hiszen mindenki készült elmenni NY-ból + interventionök

az alternatív 2030 olyat ütött, mint a 220 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

"de nekem is tetszett" = ez a rész.

Én jókat röhögtem rajta, szerintem ez utóbbi kettõ végre hozta az "old school himym" színvonalat. az elsõ három gagyi volt kicsit, de nekem is tetszett.

és végre megtörtént az, amire már sokan vártak 😄

Malakai
Fillernek egyáltalán nem nevezhetõ, hisz épp, hogy a sztori haladt most. 😊
És azért volt egy pár jó poén, nekem tetszett. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

tnm
Barney tervezése, meg kisértései azért poénok voltak, sztem.
Én jókat nevettem végig.

BlackShadow
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nos stella kinnt a képbõl 😊 sztem egy átlagos rész volt, barneynak se voltak most nagy dumái.. olyan filler volt 😊 azaz, h tüntessük el stella-t.

bonehead most nem lesz nehéz dolgod 😊

Tudja vki,h jövõhéten miért a Sandcastles in the Sand-et adják le megint, és miért nem egy új részt?

Én az elsõ részt kezdetem el nézni,mert kíváncsi voltam rá h milyen lett. Hát nem meglepõ h a felénél kinyomtam.Annyira nem jön át a hangulata hogy az valami borzasztó.Idegesített egyenesen h nem jönnek úgy át a poénok ahogy kéne és a hangok(?...szörnyû).Ezért hagytam abba félúton,meg azért h ne hogy ez az emlék maradjon meg bennem.bûn ezt a sorozatot magyarul nézni.SZVSZ
Lily, Marshall hangja nagyon idegesítõ szerinte. Barney-é úgy ahogy korrekt viszont.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

tnm
az az igazság, hogy szitkomot mindig megüli egy kicsit a szinkron. friends-re én is azt hittem, hogy kivétel, de mikor már kétszer láttam oda-vissza a részeket angolul is, volt hogy el kellett kapcsolnom szinkronról, mert "nyafogtak" a csajhangok. a félrefordításokon meg csak fogtam a fejem.

amúgy nekem House most kb az egyetlen amit szinkronnal is tudnék nézni (ha nagyon muszáj lenne valamit magyarul), mert ott a fordítás is korrekt, és hangok közül sincs -továbbra sincs- olyan akitõl falramásznék (nem mondom, hogy nem lehetne jobb...). himym-nek kb egy 5 évvel idõsebb hangcsapatot kellett volna válogatni. dawsonék sztem túl fiatalok ehhez.

Lacee
Barney, lily eleg szornyu szerintem, meg valahogy as eredeti hangulata nincs meg, pedig van olyan szinkron ahol sikerul "athozni", pl Friends

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

analfa
Mért mi a baj a szinkronnal?Ki nem jön be?
Szerintem baromi jól sikerült,bár azt tegyük hozzá,hogy eredetibe nem láttam.

A magyar szinkron meg messze nem jó xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Hát csak nem fogják 24 órában sugározni a mothert.. Jóbol is megárt a sok 😄
Nekem ez az új favoritom,régen a született feleségekért voltam oda,DE NÁLAM EZ A FILM KENTERBE VERI.nEM TUDOM TI HOGY VAGYTOK VELE de jó kis csatorna ez a comedy,remélem 24órába fog menni a müsor hamarosan.
Szerintem meg fognak költözni, de ez csak pár részig fog tartani, mivel valószínûleg nem Stella az anya, abban azért nem vagyok olyan biztos, hogy Robin nem megy Japánba, de kb olyan hosszú életû lesz az is, amikor Lili SF-ba volt, néhány rész az egész, de szerintem az a lakás végig fogja kísérni a sorozatot: lásd jóbarátok, rém rendes család.
Na, feltöltöttem egy elütésmentes verziót, akik archiválják esetleg, ezzel a felirattal tegyék.

Köszi a feliratot!

Sztem biztos nem költöztek el!Mert Ted a végén mondja h menjenek fel a lakásba.És egyébként is a 4. évad elején tartunk tehát esélytelen h elszakítják õket.Sztem Ted és Stela szakítanak,Liliék csak akko költöznek ha jön a baba,Robin pedig nem megy sehova.MErt annak úgy nem sok értelme lenne.Sztem,és remélem ez így is lesz...izgatottan várom a következõ részt<#zavart1>
tnm
#1074-gyel kezdve olvasgattam felfele és azt hittem sok Comedy fizette újreg hsz-el.

amúgy Simpsons Viasat 6-on még sztem van.
Tényleg nem rosz CC, de talán még korai "csatornának" nevezni. Lehet, szalmaláng életû lesz.

Vannak erre külön topikok, oda tessék.

Én még nem igazán ismerem a comedy-t, csak a mûsorairól hallottam haveroktól! South Park fan vagyok én is, kenny a legjobb!!! 😊
De nagyon kíváncsi lennék a mûsorokra, eddig mindenki dícsérte õket, haverom ha leül a tv elé, fel nem áll amíg tart a mûsor! Szterm kicsit beteg!😊
Sziasztok.Nézitek a sorit a Comedyn???
Amugy szerintem nagyon ott van az a csatorna,emellett tök jó vígjátékokat nyomnak.Plusz még az is pozitívum,hogy magyar mûsorokat is adnak pl.Beugró sztem szuper(én mindig szakadok a röhögéstõl)