4281

• ProGabe #1758
    1500 ft-os whisky-től nem kell sokat várni :) amúgy vannak jó párlatok kanadából (thank you captain obvious :), mondjuk én az ír és skót finomságokra esküszöm
    írből ajánlom a Bushmillst, kedvencem. persze biztos vannak jobbak is, sajnos még nem volt szerencsém a világ összes whisky-jéhez (na meg ugye vannak whiskey-k is!)

ha már offolunk, offoljunk rendesen :D
  • Monoton
    Most már csak azért is kell egy üveggel :D
  • Cat 02 #1756
    OFF is meg nem is, de ilyet ne vegyetek, nagyon rossz ^^ Nem csoda h sokszor szívatják Robin-t :)
  • Kicsikiraly
    Junkien böngészgettem cikkek között, véletlenül találtam egy HIMYMról szólót, és ott annyit írtak hogy "jóbarátok pótlék", nekem ennyi elég volt hogy megnézzem a pilotot.

Ez vmi kurvanagy :D úgyhogy +fav, már jön lefele a többi rész is :D
  • BlackShadow
    írták azóta (v csak twitteren) h megerősítették .. v csak behaluztam, de így emlékszem :)
  • tnm #1753
    junkie szerint ez még "csak" "nagyon úgy néz ki". ergó még nincs hivatalosan bejelentve. (de nem nagyon érdemes ellene fogadni:) )
  • ProGabe #1752
    Az Emmy-gála producerei észhez tértek, és a tavalyi kínos bukta után (reality-műsorvezetők vezényelték le gálát, vaddöfakk) idén a hagyományos, egyemberes műsorvezetés mellett döntöttek: Neil Patrick Harris (HIMYM) lesz a ceremóniamester, yeah.

@comment:com
  • tnm #1751
    vagy inkább ne!
  • gercse
    kicsit odébb van, de
  • ProGabe #1748
    Hétfő, szeptember 21
    8:00-8:30 pm "How I Met Your Mother"

\o/
  • ProGabe #1747
    ennek a javított verziójával már régóta "adós voltam", íme:
  • Cat 02 #1746
    Jah, nézegettem utube videókat, Logan nővére volt.
  • Casillas
    pedig nem is egyszer :)
  • Cat 02 #1744
    Nem is tudtam h Alyson Hannigan volt a Veronica Mars-ban :o
  • Larney
    Hogyan váltunk el anyátokkal?:D
  • BlackShadow
    az lenne még 1 érdekes lépés h megtudjuk ki az anya végre, és átugrunk a "jelenbe" és onnan folytatódik tovább a sorozat :D
  • Malakai
    Azért van ám szerencsés lehetőség is, pl, hogy a szezonvégi forgatások előtt tudják, hogy nem lesz következő évad és sorozat finálés forgatókönyvet veszik elő.
  • NSC
    szerintem meg azon kívül hogy lily két részben(?) nem volt benne semmi negatívumot nem jelentett. egy kis hastakargatás meg belefért. és jól is vágták ki magukat ha mégis látszott a has(lily hamburger evése)

és igen...hajrá 5. évad :D
  • edios
    A sorozat koncepciójával az az egy gond van, hogy amíg vannak nézők, addig nem árulják el, hogy ki az anyuka, ha meg elfogynak, és lekerül a műsorról, akkor meg már nem lesz alkalmuk bemutatni.

Egyébként a terhességek nem igazán tettek jót a HIMYM-nek, nagyon szerencsétlen, hogy pont egyszerre lett terhes mindkét főszereplőnő.

Hajrá 5. évad!
  • Janika114
    Én se ugy gondoltam h meg van a szinész vagy ilyesmi hanem ahogy chetory is irta h véletlen neki ment a csajnak például de semmi konkrétum.
  • Monoton
    Biztosra veszem, hogy az "asszony" még nem szerepelt. Szerintem a színésznő sincs még meg aki el fogja játszani. Amíg lehet húzni a story-t addig nem is lesz. Majd ha meglesz akkor esetleg visszaemlékezésbe megmutatják, hogy "jaaa, te is jártál azon a bulin". Nemhiszem, hogy ezt már akkor felvették.
  • Janika114
    Lehet benne vmi és akkor az is igaz lenne h már feltünt egy kis mellékszerepben amit az irok is mondtak.
  • chetory
    Ha jól emlékszem, Ted azt mondta, hogy az anyjuk is ott volt azon a bulin és még jó, hogy nem találkoztak, mert azt a Tedet nem szerette volna.
    Viszont abban a részben nekimegy véletlenül egy csaj a bulin. Nekem ő lenne a tippem az anyára :D
  • Janika114
    Huh télleg eléggé benéztem.:S:D Sorry!
  • tnm #1733
    Lol xD

elég felületesen nézheted;)
  • Monoton
    Az Robin a TV-s furgonnal :D
  • Cat 02 #1731
    Az Robin lesz ;)
  • Janika114
    Nem Robin vagy akkor nem egy jelenetröl beszélünk. Ez a sapkás csaj aki nem akarja levenni a sapit mert elszurta a haját a fodrász. Elsö évad utso rész ha jol tom.
  • Monoton
    Akkor jól emlékeztem :D Ja és kimaradt a "vitte" :P
  • Cat 02 #1728
    De :D
  • Monoton
    Nem Robin akkor haza?
  • Janika114
    Pont most láttam a 2x1 ismétlését és ott apának szólitják Tedet szal nem jött be xD

Am az anyával kapcsolatban én olyat is olvastam h már egyszer feltünt a sorozatban. És nekem az ugrott be h a csaj aki hazavitte Tedet amikor Lily ott hagyta az erdőben. Tudom h hülyeség de kitudja.:D
    Köszi!
  • tnm #1724
    Prophets az A.C. Newman-től

google a barátod ;)
    Nem tudjátok véletlenül, hogy az évadzáró végén ki az előadója annak a jópofa dalnak?
  • tnm #1722
    kis pótlékként/kiegészítőként még mindig ajánlom a szünetre barney blogját
  • bonehead
    Ezzel viszed a pálmát eddig :)
    Ha valaki őszig ennél vadabb verziót tud kitalálni, az kap egy dedikált feliratot az 5x01 epizódhoz :)
  • tnm #1720
    én egyre inkább azon vagyok, hogy 5. évaddal be kéne fejezni úgy, hogy Robin teherbe esik Barney-tól.és készíteni kéne egy spin-off-ot, ami 10 évvel később kezdődne, ahogy Barney tanítja a lányát, hogy hogyan ne legyen olyan ringyó, mint akiket ő szedett össze évekig (miközben amúgy is szenved B az apaszerepben). A többi szereplő pedig visszatérő maradna, ahogy Marshall-ék és Ted-ék tökéletes családja rendszeresen jönne látogatóba.

más:
    ha már hülye ötletek! volt olyan, hogy Ted gyerekei Dad-nek szólították Ted-et (2030-ban)? mert lehet az lesz a fő poén, hogy Ted 2030-ban pap, és egyik lányismerőse gyerekeinek meséli, hogy hogyan ismerte meg az anyjukat. (és mint pap szólítja a fiút mindig "son"-nak) xD
  • I3andy
    Úgy értettem, hogy már nem tudják szerintem sokáig fenn tartani a nézettséget
  • Monoton
    És ha kiderül ki lesz az anya akkor is lehet még húzni a sorozatot.