4281
-
#1758 1500 ft-os whisky-től nem kell sokat várni :) amúgy vannak jó párlatok kanadából (thank you captain obvious :), mondjuk én az ír és skót finomságokra esküszöm
írből ajánlom a Bushmillst, kedvencem. persze biztos vannak jobbak is, sajnos még nem volt szerencsém a világ összes whisky-jéhez (na meg ugye vannak whiskey-k is!)
ha már offolunk, offoljunk rendesen :D -
Monoton #1757 Most már csak azért is kell egy üveggel :D -
Cat 02 #1756 OFF is meg nem is, de ilyet ne vegyetek, nagyon rossz ^^ Nem csoda h sokszor szívatják Robin-t :) -
#1755 Junkien böngészgettem cikkek között, véletlenül találtam egy HIMYMról szólót, és ott annyit írtak hogy "jóbarátok pótlék", nekem ennyi elég volt hogy megnézzem a pilotot.
Ez vmi kurvanagy :D úgyhogy +fav, már jön lefele a többi rész is :D -
#1754 írták azóta (v csak twitteren) h megerősítették .. v csak behaluztam, de így emlékszem :) -
#1753 junkie szerint ez még "csak" "nagyon úgy néz ki". ergó még nincs hivatalosan bejelentve. (de nem nagyon érdemes ellene fogadni:) ) -
#1752 Az Emmy-gála producerei észhez tértek, és a tavalyi kínos bukta után (reality-műsorvezetők vezényelték le gálát, vaddöfakk) idén a hagyományos, egyemberes műsorvezetés mellett döntöttek: Neil Patrick Harris (HIMYM) lesz a ceremóniamester, yeah.
@comment:com -
#1751 vagy inkább ne! -
#1749 kicsit odébb van, de
-
#1748 Hétfő, szeptember 21
8:00-8:30 pm "How I Met Your Mother"
\o/ -
#1747 ennek a javított verziójával már régóta "adós voltam", íme:
-
Cat 02 #1746 Jah, nézegettem utube videókat, Logan nővére volt. -
#1745 pedig nem is egyszer :) -
Cat 02 #1744 Nem is tudtam h Alyson Hannigan volt a Veronica Mars-ban :o -
Larney #1743 Hogyan váltunk el anyátokkal?:D -
#1742 az lenne még 1 érdekes lépés h megtudjuk ki az anya végre, és átugrunk a "jelenbe" és onnan folytatódik tovább a sorozat :D -
#1741 Azért van ám szerencsés lehetőség is, pl, hogy a szezonvégi forgatások előtt tudják, hogy nem lesz következő évad és sorozat finálés forgatókönyvet veszik elő. -
NSC #1740 szerintem meg azon kívül hogy lily két részben(?) nem volt benne semmi negatívumot nem jelentett. egy kis hastakargatás meg belefért. és jól is vágták ki magukat ha mégis látszott a has(lily hamburger evése)
és igen...hajrá 5. évad :D -
#1739 A sorozat koncepciójával az az egy gond van, hogy amíg vannak nézők, addig nem árulják el, hogy ki az anyuka, ha meg elfogynak, és lekerül a műsorról, akkor meg már nem lesz alkalmuk bemutatni.
Egyébként a terhességek nem igazán tettek jót a HIMYM-nek, nagyon szerencsétlen, hogy pont egyszerre lett terhes mindkét főszereplőnő.
Hajrá 5. évad! -
Janika114 #1738 Én se ugy gondoltam h meg van a szinész vagy ilyesmi hanem ahogy chetory is irta h véletlen neki ment a csajnak például de semmi konkrétum. -
Monoton #1737 Biztosra veszem, hogy az "asszony" még nem szerepelt. Szerintem a színésznő sincs még meg aki el fogja játszani. Amíg lehet húzni a story-t addig nem is lesz. Majd ha meglesz akkor esetleg visszaemlékezésbe megmutatják, hogy "jaaa, te is jártál azon a bulin". Nemhiszem, hogy ezt már akkor felvették. -
Janika114 #1736 Lehet benne vmi és akkor az is igaz lenne h már feltünt egy kis mellékszerepben amit az irok is mondtak. -
chetory #1735 Ha jól emlékszem, Ted azt mondta, hogy az anyjuk is ott volt azon a bulin és még jó, hogy nem találkoztak, mert azt a Tedet nem szerette volna.
Viszont abban a részben nekimegy véletlenül egy csaj a bulin. Nekem ő lenne a tippem az anyára :D -
Janika114 #1734 Huh télleg eléggé benéztem.:S:D Sorry! -
#1733 Lol xD
elég felületesen nézheted;) -
Monoton #1732 Az Robin a TV-s furgonnal :D -
Cat 02 #1731 Az Robin lesz ;) -
Janika114 #1730 Nem Robin vagy akkor nem egy jelenetröl beszélünk. Ez a sapkás csaj aki nem akarja levenni a sapit mert elszurta a haját a fodrász. Elsö évad utso rész ha jol tom. -
Monoton #1729 Akkor jól emlékeztem :D Ja és kimaradt a "vitte" :P -
Cat 02 #1728 De :D -
Monoton #1727 Nem Robin akkor haza? -
Janika114 #1726 Pont most láttam a 2x1 ismétlését és ott apának szólitják Tedet szal nem jött be xD
Am az anyával kapcsolatban én olyat is olvastam h már egyszer feltünt a sorozatban. És nekem az ugrott be h a csaj aki hazavitte Tedet amikor Lily ott hagyta az erdőben. Tudom h hülyeség de kitudja.:D -
#1725 Köszi! -
#1724 Prophets az A.C. Newman-től
google a barátod ;) -
#1723 Nem tudjátok véletlenül, hogy az évadzáró végén ki az előadója annak a jópofa dalnak? -
#1722 kis pótlékként/kiegészítőként még mindig ajánlom a szünetre barney blogját -
bonehead #1721 Ezzel viszed a pálmát eddig :)
Ha valaki őszig ennél vadabb verziót tud kitalálni, az kap egy dedikált feliratot az 5x01 epizódhoz :) -
#1720 én egyre inkább azon vagyok, hogy 5. évaddal be kéne fejezni úgy, hogy Robin teherbe esik Barney-tól.és készíteni kéne egy spin-off-ot, ami 10 évvel később kezdődne, ahogy Barney tanítja a lányát, hogy hogyan ne legyen olyan ringyó, mint akiket ő szedett össze évekig (miközben amúgy is szenved B az apaszerepben). A többi szereplő pedig visszatérő maradna, ahogy Marshall-ék és Ted-ék tökéletes családja rendszeresen jönne látogatóba.
más:
ha már hülye ötletek! volt olyan, hogy Ted gyerekei Dad-nek szólították Ted-et (2030-ban)? mert lehet az lesz a fő poén, hogy Ted 2030-ban pap, és egyik lányismerőse gyerekeinek meséli, hogy hogyan ismerte meg az anyjukat. (és mint pap szólítja a fiút mindig "son"-nak) xD -
#1719 Úgy értettem, hogy már nem tudják szerintem sokáig fenn tartani a nézettséget -
Monoton #1718 És ha kiderül ki lesz az anya akkor is lehet még húzni a sorozatot.