How I Met Your Mother (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezzel el is kelt mindkettõ, gyors volt 😄
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Szombaton megyek haza, akkor majd tuti nekiállok, meg csinálok róla képeket is.
hülye kérdés, mert nem lehetek biztos benne, hogy pártatlan vagy😊, de jó?
azt a két oldalt láttam csak ami barney blogján olvasható, az alapján vannak benne poénok.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Szóval tévedésbõl 3 darabot rendeltem a Barney Stinson: Bro Code-ból. (Ne bántsatok érte 😄)
Eladnék ebbõl kettõt, darabját 2500 jó magyar forintért. A könyvek még frissek, ma érkeztek USÁ-ból. Természetesen angol nyelvûek.
Itt lehet jelentkezni értük. Átvétel Budapesten vagy Békéscsabán.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Pl a férfiak 83 %-a szingli 20 éves kor elõtt, vagy bármi (jó, tuti nem volt ilyen 😄)
-the invisible-
http://libri.hu/hu/konyvek/irodalom/szorakoztato_irodalom/sci_fi/szintetikus_alom
A Barney képleteket már vki próbálta megfejteni itt
\"If you want to tell people the truth, make them laugh, otherwise they\'ll kill you.\"
ez=(gin+tonic)^4
suit↑
relationship≈freeway
83%
√4761=69
hot-crazy scale
fish≈woman
3x→hi5
13²-10²=69
beteg, megint az apróságok: régi elméletei
mikor felállnak, hogy "felmenjenek a lakásba" -ahonnan tuti nem költöznek el, hiszen Robin ott fog lakni, mikor az esete lesz a kecskével...- akkor Barney befordul Robin-t bevárni -lehet csak én láttam bele, de egy olyan mozdulatsornak lehet az is a vége, hoyg Robin derekára teszi a kezét...
Lehet,h amikor felvették azt a részt, még nem tudták, de így szerencséjük volt.
\"If you want to tell people the truth, make them laugh, otherwise they\'ll kill you.\"
tehát a problémám alapja, hogy egy év van a két rész között, és 9 hónap egy baba kihordása, ezt nehéz összehozni. borzasztó fejfájással küzdök, de remélem érthetõ volt.😄
Télleg, nagyon gáz amikor az együttes nevét mondja Marshall, akkor lefordították "olcsó trükkre". (s01e10)
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Szerintem a sorozat "megkomolyodott". Kinõtt az elsõ két évad csikóéveibõl, és sokkal súlyosabb problémákkal foglalkozik, persze a szokásos vicces szinten. De akkor is: kiköltözés, házasság, új ház, stb.
A burgeres rész pedig olyan volt, mintha az elsõ évad "vicces-jelentéktelen" epizódjai sorába illene tökéletesen bele, és nem igazán volt érezhetõ benne Marshall munkanélküliségének drámája. Nem volt kellõen felvezetve.
http://libri.hu/hu/konyvek/irodalom/szorakoztato_irodalom/sci_fi/szintetikus_alom
<#worship>#worship>
és számomra ki is derült mi a chemistry a sorozatban: a kontrasztok! vagyis inkább úgy mondom, hogy mi kell az íróknak ahhoz, hogy igazán sokat nevessünk a részek alatt. most is volt egy kemény dráma szál és az elõzõben is, hiszen mindenki készült elmenni NY-ból + interventionök
az alternatív 2030 olyat ütött, mint a 220 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
és végre megtörtént az, amire már sokan vártak 😄
És azért volt egy pár jó poén, nekem tetszett. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
bonehead most nem lesz nehéz dolgod 😊
amúgy nekem House most kb az egyetlen amit szinkronnal is tudnék nézni (ha nagyon muszáj lenne valamit magyarul), mert ott a fordítás is korrekt, és hangok közül sincs -továbbra sincs- olyan akitõl falramásznék (nem mondom, hogy nem lehetne jobb...). himym-nek kb egy 5 évvel idõsebb hangcsapatot kellett volna válogatni. dawsonék sztem túl fiatalok ehhez.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Szerintem baromi jól sikerült,bár azt tegyük hozzá,hogy eredetibe nem láttam.
amúgy Simpsons Viasat 6-on még sztem van.
Tényleg nem rosz CC, de talán még korai "csatornának" nevezni. Lehet, szalmaláng életû lesz.
De nagyon kíváncsi lennék a mûsorokra, eddig mindenki dícsérte õket, haverom ha leül a tv elé, fel nem áll amíg tart a mûsor! Szterm kicsit beteg!😊
Amugy szerintem nagyon ott van az a csatorna,emellett tök jó vígjátékokat nyomnak.Plusz még az is pozitívum,hogy magyar mûsorokat is adnak pl.Beugró sztem szuper(én mindig szakadok a röhögéstõl)