4281
-
#1677 nem vagyok benne biztos, hogy olyan nehéz. most így "top off my head".
A legújabb kihívásomat ezennel kijelentet -várd ki- .|... (rámutat) -
#1676 az még csak-csak menne (valami béna poénnal, "egy hét és visszatér hozzád..na meg az ágyadba", csak hogy érzékeltetve legyen a dolog), na de ez:
"challenge accep...wait for it" és rámutat Tedre
aki ezt "megfejti", az kap egy őőő, hypothetical high-five-ot :) -
sanyeszt #1675 egyébként észrevettem egy különbséget az utolsó 2 rész között, valaki magyarázza meg nekem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a "Right Place Right Time" végén Stella egyedül jelenik meg, míg az As Fast as She Can -ben már ott a pasija a rész elején. Meg hát ugye az előző részben elvileg annak a történetét mondta el, hogy ténylegesen hogyan találkozott az anyjukkal. Most akkor mégsem? Ez eléggé annak tűnt.
Annyira zavarnak ezek a dolgok, hogy írnom kellett :D Egyébként csatlakozom: Nagyon várom az évadzárót én is :D -
Cat 02 #1674 Sok a szerencsét a Get her back-hez :D -
#1673 hát.. volt már jobb is .. de ezt a barney + vezetést nem tudom elnézni nekik.. az egyetlen dolog ami a legjobban tetszett, h próbálják tartani a karakter jellemzőket :( -
#1672 most emlékeztettek
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha idén lesz kecske, akkor kizárásos alapon, nincs sok lehetőség, hogy mikor -
#1671 hát, fogalmazzunk úgy, hogy nem a legjobb rész. már csak amiatt sem, amit említettél, de az előző után egyáltalán nem erre számít az ember
na majd az évadzáró! -
#1670 még nem értem a rész végére, de azt hiszem igen csúnyán megfeledkeztek Barney vezetésifóbiájáról, megint -
#1669 lol :D -
debcsillu #1668 kö...wait-for-it...szönöm!:D -
bonehead #1667 Szívesen :) -
#1666 köszönjük -
Monoton #1665 Köszi!! -
bonehead #1664 Felirat... szokott hely... blabla.
Jó szórakozást. -
#1663 thx -
#1662 ott "now what?" :D -
#1661 720p-ben "what now?" az utolsó mondat?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tuti nem Stella lesz az anya, de megint jól szopatták a nézőt...
amúgy poén, hogy Dan Castellaneta is beugrott másfél jelenetre. (gy.k.: többek között Homer Simpson hangja) -
#1660 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én csak azért nem értem, mert annó még mutatták, hogy tök máshogy néztek volna ki a gyerekei, ha a Stellával marad... Szerintem ez is csak egy "apróság", ami majd végül a tényleges anyához vezet. -
Masakari #1659 igen valóban fura lenne -
sabon #1658 Még 2.
- május 11.: As Fast As She Can
- május 18.: The Great Leap
@1656:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!(gondolom ez még spoiler-es)Mivel az Stella volt.
Remélem nem ő lesz az anya...nagyon nagyot csalódnék. -
Masakari #1657 felirat felöltések ofc^^ -
Masakari #1656 Hali!
elősször is köszi a feltöltést,másodszor az új részben a csajszi az gondolom a "mother" volt,de nekem valamiért Stella ugrott be róla vagy tévedek? -
Larney #1655 ááá ez a rész...:)nagyon szezonvégi volt. hány rész lesz még pontosan? -
Cat 02 #1654 Azért... "és akkor 4 hétig nem láttuk Lillyt" és a következő részben se volt benne :D
Bááár ez csak találgatás de azért spoiler
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elvileg vettek fel róla most is rendes részeket ,amiket majd később használnak fel, szal lehet h itt is terhes lesz -
bonehead #1653 Nagyon úgy tűnik, hogy Robin szülése két évad közé fog esni. Alyson Hanniganék kicsit elsiették a dolgot :) -
#1652 jah bocsánat!! úgy értem amikor szülni fog...
bár lehet hogy évad végéig kibírják :P
amúgy tényleg, a rész végén amikor elment Stan-nel akkor lehetett látni hogy már nagyon "bújtatják" a pocakját... -
Monoton #1651 Nameg Lily sem hiányzott a forgatásról amikor terhes volt, ha jól tudom. -
bonehead #1650 Már terhes. Ha megfigyeled, több rész óta bő ruhákban van, illetve takarásban látszik csak a hasa. -
#1649 ez jóó rész...
Robin "3hónapos" dumája amúgy ...azon gondolkoztam hogy ő így fog majd elmenni amikor terhes lesz? -
WinG #1648 kis túlzással a negyedik évadban ez a második olyan rész, amin fel tudtam nevetni (az első a naked man volt). -
Monoton #1647 Köszi a feliratot, gratulálok a könyvhöz. :)
A rész az hatalmas volt, nálam is fekvesírvaröhögős :D -
NSC #1646 Hát ez hatalmas rész volt,nem tudom ki hogy van vele de én végig sírtam a 20 percet.végre,már régen egy ilyen részre vártam -
bonehead #1645 A ferdítés a szokott helyeken elérhető.
Jó szórakozást.
És tudom, hogy offtopic, de ennyi önreklám talán belefér:
Megjelent az első könyvem, Szintetikus álom címmel. További információk
az aláírásomban szereplő linken, vagy google :) -
Cat 02 #1644 Jó rész lett. Pár jelenetet azért durva volt, mármint nem a sorozatban, hanem igazából amikor felvették :D -
#1643 Jah lol, már vetitik, nem is tudtam :D -
#1642 Ez nagyon állat, mikortól játszák, nem tudod? -
#1641 olyan ronda szaja van ennek a csajnak... :D -
#1640 Spancserek /I Love You Man/
jófilm lesz:D -
#1639 ez soká lesz még :S -
greger #1638 de a family guyban volt egy utalás a sorozatra :)