How I Met Your Mother (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Miért nem lett Vadász Bea Alyson Hannigan hangja? Már a Buffyban is zseniális volt.)
\"If you want to tell people the truth, make them laugh, otherwise they\'ll kill you.\"
BTW: Barney-De wait for it nied. Denied
-Le várdki rázott. LErázott
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Szerintem meg pont olyanok nyilatkozzanak a hangokról, akik ismerik az eredetit, mert õk (mi 😄) tudják/juk,h mennyire volt jó/rossz a választás. Én rosszabbra számítottam.
Mindenesetre nézem tovább tv-ben (is), mert biztos,h fejlõdni fog a szinkron, ahogy belerázódnak.
\"If you want to tell people the truth, make them laugh, otherwise they\'ll kill you.\"
amúgy jah a cím visszaüt, éreztem. sokkal jobban fog visszaütni a sztriptíz táncos csajnál... 😞
amúgy legrosszabb mondat: "Figyu, akarsz járni?" (vagy, lehet ezért vagyok egyedül mert én nem ezt kérdezem a csajoktól? xDD)
hangokról vki olyan nyilatkozzon inkább, aki még nem halotta az eredetit, de az tény, hogy idõsebb hangok ártani biztos nem ártottak volna
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
amúgy magával a minõségével volt a legnagyobb gáz sztem
Egyébként volt 1 w8 for it-es rész nem ?
Suit up - öltözz ki fordítás szintén nem tetszik. Tudom,h nincs könnyû dolga a fordítónak, bár néhol elég jól megoldották.
És jól értettem,h Barney-t 'bárni'-nak ejtik??
Igazából csak az zavar, hogy miért ilyen fiatalosak a hangok, már az elején is voltak 26-28 évesek.
barney telón (eredeti: libanoni csajok tetszenek neki)
helyette ezt mondja: bejönnek a félsárga csajok.
aztán jön jasmine, ted megdícséri a nevét.
és mondja a csaj hogy igen, libanoni név.
*ha-ha-ha konzervröhögés*...
http://libri.hu/hu/konyvek/irodalom/szorakoztato_irodalom/sci_fi/szintetikus_alom

tippjeim vannak, de leírhatnád pontosabban, hogy miért gyááá 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
a, csúszik a felirat
b, mikor Marshal eszik, gyááá :S
ha valaki nem tudná:
Barney blogja
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Egyszer tudtam csak nevetni,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(\__/) ( X.x) ( } . { )
szerintem még mindig nem rossz ez, lehetett volna sokkal balfaszabbat választani, mint ahogy jópárszor más sorozatoknál..
amúgy ilyen szavazásokon csak azoknak szabadna/szabadott volna részt vennie, aki látta is a sorozatot. fõleg jelen esetben, mert csak az angol cím alapján, még akár jó is lenne a magyar cím, csak ugye látni kell legalább egy-két részt, hogy leessen hogy a cím is egy poén
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Nálunk túl szabadon veszik a cím fordítás dolgot,jobblenne lese fordítani...
Tényleg csoda h az Earl címe sikeredett,gondolom sok munkaorát agyalhattak rajta eme eszes emberek😄
Ha olyan lesz a szinkron is amilyen a cím fordítása akkor marad a feliratos verzsön
Spoiler 4x03 - A Heart NJ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jó részre számítok, majd kiderül.
Lily: Remekül utánoztál egy delfint.
http://libri.hu/hu/konyvek/irodalom/szorakoztato_irodalom/sci_fi/szintetikus_alom