How I Met Your Mother (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Felirat szokott helyekrõl hamarost tölthetõ.
Elszállt a winem is közben, office-om is, nem tudtam ráküldeni
a helyesírás ellenõrztõt, ha akadnak benne elütések, sorry.

http://libri.hu/hu/konyvek/irodalom/szorakoztato_irodalom/sci_fi/szintetikus_alom

tnm
esetleg küldd el bonehead-nek, hátha érdemesebb neki átnézni a Tiédet (bár lehet már 60%-on tart és akkor már inkább végigviszi a sajátját)

Lacee
ha van ra igeny, feltolthetem a sajat verziomat valahova, persze nem konkurenciakeppen Bonehead-éhez, csak ha valaki nem tud varni itt a forumon 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Kevés idõm van jelenleg és nagyon nehéz a rész,
holnapra tudom biztosan ígérni. Sorry.

http://libri.hu/hu/konyvek/irodalom/szorakoztato_irodalom/sci_fi/szintetikus_alom

Felirat mikorra várható, ha szabad megkérdezni? Ha be volt írva bocs, nincs sok idõm végigolvasni csak hétvégén...:S
ProGabe
a sávjában a legnézettebb sorozat. biztos, hogy nem lesz cancel!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Lacee
nekem az jutott eszembe, hogy vajon kasza lesz, és arra készülnek fel? a sztori szálait látszólag kezdik elvarrni: szétköltözés, közös fotó a bárban... kiváncsi leszek hogy alakul.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

MerlinW
2008-Oct-20 How I Met Your Mother 04x05 Shelter Island
2008-Nov-03 How I Met Your Mother 04x06 Happily Ever After
2008-Nov-10 How I Met Your Mother 04x07 Jeremy's Sock
2008-Nov-17 How I Met Your Mother 04x08 The Naked Man

[merlinw.org]

hát én barney-n szakadtam az elején 😄
emmyt neki!

-the invisible-

BlackShadow
most találtam ki:
R2-Süti-Két 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

hát igen, ezzel a résszel jól feladták a leckét😊 kiváncsi vagyok, egyáltalán megpróbálják-e ezt majd lefordítani a comedyn, ha eljut addig😊 nagyon ötletesek voltak a szóviccek ebben az epizódban.

What would Jesus do?

Lacee
én a summer teeth-hez azt gondoltam, hogy sietõs fogak, egyik itt, másik ott, de ez is béna... 😊
de a "you'll have to paedia for that" se rossz 😊

Szembesítés jó lesz, nagyon köszi <#eljen><#wink>

tnm
vagy az R2-Sweet-Tooth-hoz😄 no meg Barney félrehallásai se 1 mp-es fordítások lesznek😄

Szembesítés a megfelelõje.

Sok szerencsét a Summer Teeth-hez😄

Count Adyn
Én azt mondanám hogy "óvás", egyrészt jelent tiltakozást valami ellen, másrészt "megvéd" ként is értelmezhetõ😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

BlackShadow
szembesítés? végülis mindenki nyíltan megmondja mi a problémája vele stb stb 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Frenetikus rész volt.
Ha valakinek van jó ötlete az "intervention" magyar megfelelõjére, ne tartsa vissza 😊 Megint egy nagyon amerikai dolog...

Malakai
Hm, hangosan röhögések most is elmaradtak, de betudom a hangulatomnak, mert amúgy tetszett a rész.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Angol van =)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

I.C.ram
Ja jo, hulye vagyok... ma jott meg csak ki 😄 Bocsi.
I.C.ram
4. reszhez van mar felirat?
BlackShadow
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
sztem maradnak 😊 h nézne ki a sorozat a közös kecó nélkül?

tnm
sztem az direkt kétértetlmû,
nem to, hogy spoiler-e vagy sem, de biztos, ami biztos
amúgy ha megfigyelitek Lily mintha nem is inna, lehet, hogy terhes lesz?

Barney volt most hatalmas végre. Épp ideje volt már.

4x04

Akkor future-Lily utolsó beszólásával azt akarta sugallni (menjünk fel a lakásba), hogy mégsem ment senki sehova?

Csak az újszülöttnek új minden vicc 😊

tnm
kár, hogy volt már ilyen (ti. Lily meg Marshal kiugrik a 3-ról)

Sztem a rész legjobb poénja Robin hátraszaltós biciklis ugratása volt 😄 szakadtam rajta nagyon.

ProGabe
most mi van? az egy eszméletlen gyenge poén volt, amit egy még gyengébb követett Barney-tól, ami aztán a rész legjobbját vezette fel 😊

annyi, hogy Ted javasolja, hogy dobjanak be a halaknak kaját (ez a bac-o valami random rágcsálnivaló), és nézzék ahogy megharcolnak érte. ennyi...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Ezt találtam, de lehet már nem érdekes a Bac-o's poénhoz...
http://www.amazon.com/gp/product/images/B000EFBM4O/ref=dp_image_0?ie=UTF8&n=16310101&s=grocery
hát igen, sajnos nehéz dolga van a szinkronosoknak ezzel a sorozattal, mivel a humor állandó forrása gyakorlatilag a legkülönfélébb nyelvi játékok zöme. mindenesetre én is meglepõdtem, hogy egész élvezhetõ volt, mikor leültem a comedy elé megnézni 1-2 részt.

What would Jesus do?

Felirat hamarost tölthetõ.
Szóviccekért elõre is elnézést, ezúttal gyengék lettek.

Lacee
az nekem sem esett le... viszont riszpekt a fordításért, ebben a részben akadt pár szóvicc azért 😊
(csendes magányomban én is csináltam egy hevenyészett fordítást, meg is lepõdtem hogy a látszat elenére mennyi idõt vesz el)

Ferdítés holnapra várható.
Ha valaki tudna segíteni a "Bac-o" poénnal, azt megköszönném. Nem vágom.

4x03

NOOOOOOOOOOOO!

BlackShadow
hi5! .. oh no 😄

ProGabe
na ez már jobb rész volt! volt benne egy-két classic moment 😊

awkward silence, tap it! 😄

meg Marshall "i hate NY" monológja! ilyen, amikor két karakternek is jó szövegeket találnak ki! és még a Robin szál is jó volt!

egyre biztosabb, hogy ki az anya! persze még jöhet egy nagy csavar

legendás. gondolom 😊

Nézem, mert kíváncsi voltam a phone five-ra, és omfg, telepacsi? A többi beszólás is: telcsi, fergeteges, öltözz hóra??😄 Nem, nem, nem, nem.
És baromi idegesítõ,h nincs alatta a nevetés, már úgy megszoktam.

\"If you want to tell people the truth, make them laugh, otherwise they\'ll kill you.\"

Mi lett a legendary fordítása?

threeman
tvrip.try.hu

valaki adna egy tippet h honnan tudnám letölteni magyarul?nincs Comedy Central-om de azért kíváncsi vagyok 😄
tnm
lehet, csak a 'BC'-t értettem legelõször

BlackShadow
nagyon jók ezek a blooperek 😊 látszik rajtuk h mennyire élvezik a munkájukat 😊 jó nekik!

Casillas
szerintem elõször ABC-t mond, aztán javítja CBS-re, és mivel már úgyis mindegy, rákérdez hogy NBC? 😊
persze részletkérdés, simán ez a legnagyobb poén 😄

Vivimos por ti, vence por nosotros.

tnm
elsõnek a végén az kurva nagy.
Jason: Fuck. Oh, I'm sorry NBC... CBS. NBC?
Allison: Should I even do it with him, or should we wait for the new guy?

Lacee
akkor már legyen együtt az összes baki-összeállítás:
elsõ évad
második, ez nagyon flash 😊

tnm
sárga esernyõrõl jutott eszembe, hogy elvileg kb 10 részen belül meg kéne ismernünk az anyát.

elvileg kiderülhet, hogy az a csaj-e az anya, akibe belebotlik, vagy az csak egy nagy vörös hering volt-e

\"If you want to tell people the truth, make them laugh, otherwise they\'ll kill you.\"

nem tudja valaki h honnan tudnám leszedni magyarul?kíváncsi lenék egy részre.de ahogy olvasom a kommenteket,úgy gondolom h tényleg csak egyre