4281

• Cat 02 #1838
    Itt talán lehet majd nézni, csak proxy kell
    http://www.cbs.com/socialroom/
  • FZoleee
    Amcsi idő szerint kezdődik este fél 9-kor?
  • PrisonMan
    Hadd idézzem Barneyt és Dr Horriblet:
    "Noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!"
  • macselek #1835
    Lol ez jóxD
  • ProGabe #1834
  • Chunky
    Már irni sem tudok.
    Szóval lemaradt.
  • Chunky

NPH lemradt az Emmy-ről.
  • ProGabe #1831
    kedd hajnalban
  • gumbo1888
    Köszi, ilyesmire gondoltam!
  • LoSA
    Holnap lesz az új rész, ugye? Jujj de váárom már!
  • Malakai
    Nem youtube és kétlem, hogy az összes, de video:
    Barney's Get Psyched Mix -- High Five
  • NSC
    én régebben találtam egy nagyon faxa kis hi5-os összeállítást,de azon a linken már nem elérhető.rákerestem de úgy sem dob ki semmit a youtube. idővel ismét fel lesz töltve szerintem.
  • tnm #1826
    eleve, azért mert hozzánk kb az volt az első értelmes fiatalokról szóló* szitkom, ami bejött, attól még nem Jóbarátóktól kezdték írni a történelmet. majdnem ugyanennyire igaz lenne az is, hogy a Jóbarátok meg Cheers pótlék (ezzel maga a stáb is poénkodott)

*eleve kb 2 szitkom futott be itthon nagy karriert eddig, a másik a Rém Rendes Család, de ebben legalább annyira benne van az is, hogy sokáig nem is nagyon volt idehaza más
  • ProGabe #1825
    bocs, de ez hülyeség. jóbarátok-pótlék? ugyan már! párhuzamot vonni egy régi, hasonszőrű dolog között meg mindig nagyon könnyű, főleg ha az adott dolog ilyen szinten beleépült a popkúltúrába

kb. minden mai szitkomban van (értsd: aki akar, talál) valami jóbarátok

én mindkettőt imádom, de nagy ívben leszarom, ki mit gondol egyik, vagy másik sorozatról

kezdődjön már el az új évad, akkor nem kell ilyenekről csacsogni
  • tigeroo
    dettó
  • Kicsikiraly
    azért nem teljesen felesleges :D a sorozatot eleve jóbarátok pótléknak szánták, + megvannak a jóbarátok karakterek "megfelelői" (kivéve phoebe), és nemcsak hogy megvannak, még a kapcsolatuk a többi karakterrel is nagyon hasonló :D

(én is a HIMYM pártján állok, ne tessék félreérteni, de a jóbarátok meg a másik kedvenc szitkomom :D)
  • ProGabe #1822
    kösz, majd egyszer talán bepróbálom

Jóbarátok - HIMYM összevetés meg felesleges. ízlések és pofonok, ezen sosem jó vitatkozni
  • Kicsikiraly
    na igen, ez a végső következtetés :D
  • tigeroo
    how i met your mother karakterei > jóbarátok karakterei

nincs miről beszélni:D
  • Kicsikiraly

kurvanagy :D várom a musicales részt ha ilyen lesz :D
  • Kicsikiraly
    na hát ez is igaz :D

dehamárakkor:
    jóbarátok -> how i met your mother :D
  • tigeroo
    hint:
    how i met your mother > all
  • Calver
    meh. tudom ezért egyes helyeken faaprítóba dobnák a lefejezett hullámat, de én spec nem csípem különösebben a Jóbarátokat. nem rossz szitkom meg minden, láttam is minden részét szinte, de közel sem annyira jó mint amekkora imádat mindig is körüllengte. persze ízlések és pofonok, a Black Books-ot meg úgyse fogja soha egyetlen szitkom sem felülmúlni
  • Kicsikiraly
    vagy mondjuk nézze meg a jóbarátok 10 évadját, ami kb ugyanez a sorozat csak az előbb volt :D
  • gumbo1888
    nem tud valaki olyan youtube videóról amiben össze vannak válogatva a barney pacsik?
  • Calver
    jótanács: nézz bele My Boys-ba nagyon hasonló hangulatú sorozat - mínusz konzervkacaj - és abszolút de feelgood alapvetés. első pár rész még nem olyan jó talán, 3.-4. környékén viszont nagyon beindul. most tartok 13.-nál és imádom
  • ProGabe #1812
    én abban a tudatban kezdtem meg a keddi napomat, hogy lesz újra HIMYM. aztán láttam, hogy nincs és elszontyolodtam :( :D

most már nagyon szívesen megnézném az új részt. nagyon hiányzik már az a 20 perc feelgood hangulat
  • Lacee
    tök jó, minden héten lesz
  • MerlinW
    2009-Sep-21 How I Met Your Mother 05x01 Definitions
    2009-Sep-28 How I Met Your Mother 05x02 Double Date
    2009-Oct-05 How I Met Your Mother 05x03 Robin 101
    2009-Oct-12 How I Met Your Mother 05x04 Best. Night. Ever.
    2009-Oct-19 How I Met Your Mother 05x05 Duel Citizenship
    2009-Oct-26 How I Met Your Mother 05x06 Bagpipes
    2009-Nov-02 How I Met Your Mother 05x07 Season 5, Episode 7
    2009-Nov-09 How I Met Your Mother 05x08 Season 5, Episode 8
    2009-Nov-16 How I Met Your Mother 05x09 Season 5, Episode 9
    2009-Nov-23 How I Met Your Mother 05x10 Season 5, Episode 10
    2009-Nov-30 How I Met Your Mother 05x11 Season 5, Episode 11
  • barnie1990
    Én a 2.-3.-4. évadot láncban néztem, és nem tűnt fel minőségbeli romlás, az mondjuk igaz, hogy a 4. a vége fele kezdett kifulladni kicsit.
  • Sephi
    eleg szar volt ez az utobbi evad... de azert szeressuk
  • PrisonMan
    Kedvenc karácsonyi dalok ever

• Kicsikiraly
    én még az első évaddal voltam úgy, hogy kb délelőtt 10 körül hallottam a sorozatról, elkezdtem letölteni, este fél11-11 környékén már végigmentem az első évadon :D
  • Pipör
    ugyanígy csináltam énis :D
  • PrisonMan
    Most fejeztem be a 4. évadot. Valami hatalmas Véget ért az egyik rész, indítottam a következőt xD

Akkor poénok vannak benne, hogy hihetetlen. THE NAKED MAN! 3 days rule, Video resume, jaaaaaa és a legnagyobb:

• tigeroo
    úgylátszik lesz főiskolás flashback :D

jó lesz

(jason segel meg szétvan csúszva sztem, az első évadhoz képest, összeszedhetné már magát..nemtom minek neki ez a hullámos haj tök buzis)
  • Lacee
    néhűny promokép az ötödik évadból
  • Pipör
    most kezdem a 4ik éveadot eddig kva jó :D
  • ProGabe #1800
    a 4-ik évad ~3:20-ban
  • Calver
    játék szinkronból Saints Row 2-ben ütős volt amit alkotott, elsőre fel sem ismertem, végig ordít/visít kb a szerepében... és valami zseniális