How I Met Your Mother (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy ne legyek off: Bro Code nincs benne.
http://libri.hu/hu/konyvek/irodalom/szorakoztato_irodalom/sci_fi/szintetikus_alom
legalábbis "ráadás"-on nem láttam
#1223 & #1225
amazon.com-ról rendeltem 2 cd-t. rendelés másnapjáig azt írták, hogy dec. 25-e után fog érkezni (volt mellette egy fagyöngy kép, gondolom arra akart figyelmeztetni, hogy nem számítsák rá, mint karácsonyra adható ajándék)
aztán azóta megváltozott "elõreláthatólag dec. 22-én érkezik"-re. az hétfõ, kíváncsi vagyok végülis mikor érkezik meg
szerencsére magamnak veszem, és mivel itthon feltehetõleg sose lehet majd kapni, így örülök, hogy egyáltalán van módom megszerezni
Nemrég kezdtem nézni ezt a sorozatot és nagyon megtetszett.
Megvan az elsõ évad szinkronosan a 21-ik részig és ha valaki be tudná tudná a 22. rész linkjét vagy ákármilyen módon megmondani hol tudom megszerzni (szinkronosan) azt nagyon megköszönném.
most olvasom a Bro Code-ot, tényleg jó, csak rövidke.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
hogy egy sorozat milyen képaránnyal jelenik meg nálunk az attól függ, hogy milyen az európai verzió. lásd House. európában mindenhol 4:3-ban jött ki az elsõ évad. eredetileg az USA-ban is, csak ott megélt egy 2nd editiont is. lehet valamelyik EU-s országban is újra kihozták 16:9-ben, ezt nem vágom
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
😄
de értem a problémát. idén már tuti nem lesz eredeti magyarhangos DVD karácsonyi ajándék az tuti. sõt, már amazonról rendeltek se hiszem, hogy befutnak ünnepek elõtt.
#1218: ettõl félek én is 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Jah, csak éppen karácsonyi ajándéknak szántam szal ez nem igaz az én esetemben 😄
de mivel szitkom van rá esély, hogy csak magyar és 4:3-ra vágott kép -"ahogy a tévébõl ismerjük" 😞
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
ami késik nem múlik!
Kapható már itthon az elsõ évad szinkronosan valahol?
Azt még a részben is mondja Barney, a 'bangin for roof' férfi megfelelõje.-nemtomelolvasni-
Paratrooping.
You know when you go out of town but instead getting a hotel room, you go straight to a bar with the sole intention of hooking up with a girl so you have a place to stay.
Ejtõernyõzés. (Ez nem teljesen jó, mert a paratrooper nem csak simán ejtõernyõs, hanem a hasonlatban a lényeg, hogy az ellenséges vonalak mögé ejtõernyõzés.)
Bonehead, hogy fordítottad? 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Either way, what really tops the list of The Best Lists Ever Made is from our very own Lily Aldrin: The 50 Reasons People Have Sex list. We managed to find the napkin she wrote this list on inside a trash can near MacLaren's, and it was well worth the cuts from syringes, dog poop stains, and the grossness of Barney's expired condoms. Check it:
Akárhogyan is, a Valaha készült legjobb listák listájának tetején ott figyel a mi saját Lily Aldrin-unk listája is: Az 50 ok, amiért az emberek sex-szelnek. Sikerült megtalálnunk a szalvétát, amire a listát írta egy McLaren bárjához közeli szemetesben és bizony megérte végigtúrni magunkat a fecskendõkön, a kutyapiszokfoltokon és Barney lejárt gumijainak gusztustalanságán, hogy megszerezzük. Íme:
50 ok a szexre:
02, Békülés-szex
03, Szakítás-szex
04, Egy barátod mesélt egy új testhelyzetrõl
05, Bosszú
06, "Visszabillenés" (nincsen rá magyar kifejezés sztem. ez ilyen egyéjszakás kaland, egy hosszabb komoly kapcsolat után -persze valaki újjal)
07, -nemtomelolvasni-/ Dugás tetõért (magyarul: hogy legyen hol töltened az éjszakát)
08, Nincs semmi érdkes a TV-ben
09, Mert szállódában vagytok
10, Kíváncsiság
11, Esik az esõ
12, Félidõ van
13, Fogyókúra/mozgás
14, Sikeres fogyás megünneplése
15, Végre alkalmad nyílik egy kis "eseményt" mutatni a gyerekkori ágyadnak
16, Szalagavatóbál éjszakája van
17, Már ott vagy nála, és nem akarsz arébbállni a kocsival
18, Fel akarsz vágni az új fehérnemûvel
19, Megünnepled a kedvenc sportcsapatod, vagy politikai pártod gyõzelmét
20, Itt a lehetõség, hogy különleges helyen csináld (pl. repülõgépen, Burger King mosdójában)
21, Hát ez vagy az, hogy: Hogy bizonyítsd, hogy nem vagy unalmas; vagy az, hogy: Hogy bizonyítsd, hogy nem darált be a mindennapok mókuskereke
22, Stresszoldás
23, Frissen borotvált lábak
24, Elfeljett szülinapiajándék kompenzálása
25, Marvin Gaye-tõl a "Let's get it on"* megy a rádióban (*= kb. "Csináljuk")
27, Egyetlen esélyed, hogy egy hírességgel csináld
28, Peteérés (nah, ebben nem vagyok biztos)
29, Hogy megúszd a takarítást, tanulást, vagy bármiféle munkát
30, Mert a csaj akarja
31, Hideg van kint
32, Hogy felvidíts vkit (szánalomszex)
33, Rivalizálás a szomszédokkal (szószerint: tartani a szomszédokkal a tempót)
34, A szobatársad videkre utazott és így csinálhatod a kanapén is
35, Nagyon biztonságos szex, annak megünneplésére, hogy Te, vagy Õ, vagy Ti nem vagytok terhesek
36, Gyakorlás
37, Nála van légkondi, nálad nincs
38, Egy olyan országból származik, ahonnan érkezettel Te még nem szexszeltél
39, "Azta, de jól néznek ki a vádliaid abban a halásznadrágban"-szex
40, Rossz embert hívtál/embernek sms-eztél, de benne volt (a csaj)
41, Mert nagyon hasonlít a rohadt dögös unokahugodra és ez a legközelebbi, ami még rendben van (nem vérfetõzõ, stb...)
42, Be kell törni az új lakást
43, Mert õ (fiú) már azt mondta, hogy szeret, de Te még nem állsz készen arra, hogy visszamond.
44, Feláldozod magad a cimborád helyett.
45, Nemsokára lejárnak a kottonjaid
46, Kezd egy kicsit keményedni
47, Félreértés (Cheetos-szex)
48, Pozitív megerõsítése (jutalmazása) a jó cselekedetnek (mint a borotválkozás, fogmosás...)
49, Hogy eltereld a témát
50, -ezt a szót nem ismerem- ["Love? That word is unknown here. I'm simply looking for a female swollen with eggs to accept my genetic material." by Dr. Zoidberg ]
REAL MADRID
Más. Ted kedvenc verse a Pablo Neruda kötetben a "Mezítelenül, akár a kezed, oly egyszerû vagy..."
Végig meztelenségrõl szól, apró inside joke.
http://libri.hu/hu/konyvek/irodalom/szorakoztato_irodalom/sci_fi/szintetikus_alom
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
practice 😄
time an egg 😄 😄
halftitem 😄 😄 😄
eszméletlenül jó rész volt. biztos olvasok megint olyat, hogy valaki majd lehúzza, mint teszi ezt már részek óta. most már biztos hogy beszólok mindnek, hogy hagyják abba nézését, mert szimplán hülyék hogy nézik és még egy ilyen rész sem tetszik nekik 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
itt a teljes 50es lista 😊
amikor az a rész van, hogy Ted rajzolgat, akkor ott heteket (heteket dolgoztam, vagy valami ilyesmi) te pedig véletlen hónapokat fordítottál.
(Elütések elõfordulhatnak, nomád körülmények között dolgoztam a héten, nincs helyesírás-ellenõrzõm és tiszta vizem. Késõbb javítom, ha kell.)
whatever
tényleg.. aki nézi comedyn azokhoz szól a kérdésem.. (ha van olyan 😄)
a szövegekben, magyarosított szóviccekben van egyezés bonehead által kitalált dolgokkal? 😊
Pénteknél elõbb nem várható ferdítés, meló, egyebek miatt.
Fire marshallból vmi tök más szóvicc lesz szerintem.
A woo meg, bármilyen hülyén is néz ki, de "vúú" lesz. Asszem.