How I Met Your Mother (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aki érez magában annyi erõt, h kitölti ezt a rövid kérdõívet azt nagyon megköszönném 😊 és tényleg rövid, nem marketing fogás 😛
köszönöm szépen!
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Usually we’d put this sort of thing in VOTD, but honestly, we just don’t want to wait until Monday to share this with you. At a Chicago screening of I Love You Man, Jason Segel and Paul Rudd were asked during the Q & A to perform “Dracula’s Lament”, the puppet musical song from Forgetting Sarah Marshall. Watch the video after the jump.
via /Film
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
REAL MADRID
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
-from junkie
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Jó szórakozást.
http://libri.hu/hu/konyvek/irodalom/szorakoztato_irodalom/sci_fi/szintetikus_alom
Ha idõm engedi, elõbb, de ezt nem ígéret 😊
http://libri.hu/hu/konyvek/irodalom/szorakoztato_irodalom/sci_fi/szintetikus_alom
És nem mindegy, hogy NPH blogja vagy Barney blogja.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
NPH blogján meg az van írva hogy castingot szerveznek ehhez a részhez...akkor most hogyvan?
How I met your mother fordítás a "hivatalos" release-hez lesz, addig a pénzkeresõ munkámmal leszek elfoglalva. A preair verzióhoz nem készítek.
REAL MADRID
(meg legalább kipróbálom 4chanról enged e képet beszúrni 😄):

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Title: The Stinsons
Episode #: 04x15
Production Number: 415
Original Airdate: Monday March 02nd, 2009
ez az ami kikerült, szal a következõ valóban új rész:
Title: Marshall Forgets His Pants
Episode #: 04x16
Original Airdate: Monday March 09th, 2009
ami 3 hét még :S
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
a nászút három minirész, összesen talán 10 perc. régebben meg lehetett nézni a HIMYM mayspace-videoi között, talán még most is ott van.
REAL MADRID
Ám sztem mér mindenki látta innen 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Dr. Horrible's Sing-Along Blog
Eredetileg azt hiszem 3szor 15 percben lehetett láttni a neten (jaja, 45 perces csupán). Azóta már megtalálható egyben is, magyar felirattal is.
Sok poént nem lõnék le, de azért valamit mégis e filmrõl: a szereplõk viselkedése és szerepe képregényhez hasonló, a humor kedvéért kicsit elnagyolt is. Van egy a leggonoszabbak társaságába tartozni akaró "doki" (õ Neil Patrick Harris, azaz Barney), ki szerelmes lesz egy leányzóba, kit a világ jobbá tétele foglalkoztat. Na és persze van a gonosszal szembeszálló szuper hõs, aki bár a jó oldalon áll, valójában önzõ, nagyképû, és csak a dicsõség érdekli.
45 perc, sajnos nem túl hosszú, nagyjából a fele ének, a fele párbeszéd. A helyszíneken, jelmezeken nagyon látszik, hogy kis költségvetésû mûrõl van szó. De ez adja meg a báját 😊
Lehet anno sorozatnak szánták, remélem lesz még pár "rész" belõle.