4281
-
#2080 vagy rakj fel TEDet és állítsd be a kedvenc sorozataidat -
#2079 eztv.it
ezt bookmarkold be és soha többet nem kell ezt a kérdést feltenned egy sorozattal kapcsolatban sem. -
#2078 és mikor lesz új? -
#2077 ünnepek -
#2076 wtf? :( -
#2075 igen -
#2074 a héten nem volt új rész??
s05e09 >> slapsgiving 2, ez az utolsó? -
#2073 Mindegy....:) -
#2072 tévedsz. ő normális hangnemben kijavított téged, én viszont leoltottalak amiért hülye vagy -
#2071 De o hamarabb irta,akkor meg?:||||||Te vagy itt a FAIL! -
#2070 feletted eggyel leírták
észrevettem, hogy itt az sg-n szeretnek az emberek okoskodni, ha angolról van szó. dehát mindig fail lesz a vége -
#2069 És pont. -
#2068 pont most van az a rész a Comedy-n! -
#2067 Mert ugyebár a hálaadási epizódok voltak az utóbbi két pofozkodós... -
#2066 Mindkettőt emlegetik, slap bet volt eredetileg, amiből kiindult (ugye fogadtak, hogy Robinnak mi a titkolniavalója a plázákkal kapcsolatban és a tét volt a pofonok) és Lily ugye a slap bet commissioner (pofogadás biztos), és a slapsgiving meg jött ugye a thanksgivingből (hálaadás - pofonadás).
No, lezárva? :) -
#2065 Itt az igazság
Valóban pofonadás nap van, de ők pofogadást emlegetnek mindig. Hol itt a fail?! -
#2064 #2061-re -
#2063 fail, de mindegy -
Cat 02 #2062 Slapsgiving -> Pofonadás
Slapbet -> pofogadás
sztem. -
#2061 Az pofogadás, de mindegy.... -
#2060 Ohh,en nagyon birtam!! Imadom a Pofonadas napot!:))))) -
#2059 elég izé rész volt :S:S -
Dizson #2058 Már van puskán. :) -
#2057 aki még nem látta:D
-
#2056 +fav bár még nem értem el a 9-es részhez
nah még csak05-nél tartok
ez hatalmas volt xD
-
#2055 Uhh tényleg, ez totál kiment a fejemből. Attól még fura hogy nem voltak ott Ted esküvőjén -
#2054 szerepeltek mind a ketten, vmi közös ebéden voltak, ott derült ki h már kb 9 hónapja elváltak, de ted nem tudott róla mert nem tartják a kapcsolatot (faterjával többnyire csak a baseballról beszélnek) valamint ekkor derül ki h meghalt ted egyik nagyanyja is :) -
#2053 Hmm, jól emlékszem hogy Ted-nek a szülei nem szerepeltek még a sorozatban, még csak megemlítés szinten sem?
Ami nem kicsit gáz, tekintve hogy volt neki egy esküvője (ami aztán ugye az utolsó pillanatban befuccsolt), na de hogy ott se jelentek meg?
Ha ezek után fogják őket behozni a sorozatba az gáz lenne... -
#2052 megnéztem a részt, hát sztem túlzás volt..
SPOILER:
Lily apja??? PFfff...ekkora prímkóságot..eddig szó se volt róla, most meg csak úgy "megcsinálják"..., lóg a levegőben az egész... -
#2051 vki tudna linkelni egy magyar feliratot? puskán nem találok -
#2050 mint a héten minden kb :| -
#2049 ez egy tipikus szenkszkivinges szutykos-nyálas-családbarát-amcsi rész volt -
#2048 menjél már innen el.. -
ilovemovie #2047 FILM LETÖLTÉS INGYEN CSAK NEKTEK CSAK MOST
KIVÉTELES ALKALOM NE KÉSS EL!
FILM LETÖLTÉS INGYEN CSAK NEKTEK CSAK MOST
FILM LETÖLTÉS INGYEN CSAK NEKTEK CSAK MOST -
#2046 de látszott h szándékosan, ezért elnézhető :D -
#2045 jaja egy kicsit tényleg túlzás volt már. -
#2044 túlhúzták.... -
#2043 nekem tetszett :D sztem jó volt.. csak azt hittem úgy lesz vége, hogy addig civakodnak azon h ki pofozza fel Barney-t, hogy felkel a nap, és így kárba veszik, de nem :D jónagyot kapott:D -
#2042 haggyatok má békibe :D kifinomult ízlésem van.....nem tetszik minden jött-ment szar :D -
Cat 02 #2041 Neked semmi se tetszik ? :D