How I Met Your Mother (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BlackShadow
nos a skins topikon felbátorodva itt is kérnék egy szívességet a néptõl. kérlek ne fejezzetek 😛 beadandóhoz suliba készítettünk egy kérdõívet aminek a témája: Szinkron kontra felirat

aki érez magában annyi erõt, h kitölti ezt a rövid kérdõívet azt nagyon megköszönném 😊 és tényleg rövid, nem marketing fogás 😛

köszönöm szépen!

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

ProGabe

Usually we’d put this sort of thing in VOTD, but honestly, we just don’t want to wait until Monday to share this with you. At a Chicago screening of I Love You Man, Jason Segel and Paul Rudd were asked during the Q & A to perform “Dracula’s Lament”, the puppet musical song from Forgetting Sarah Marshall. Watch the video after the jump.

via /Film

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

artschi
az E01S01 alapján nem 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Jó hír, legutóbb a My name is Earl-ben is nagyot alakított 😊

REAL MADRID

Lacee
csak nem színesbõrû lesz a muter? 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Bulykin
Danny Glover fel fog tûnni a How I Met Your Mother évadzárójában, melyben az ígéretek szerint meglehetõsen közel fog kerülni a központi kérdés megválaszolásához.

-from junkie

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

köszi utólag is!

Lacee
Family Guy nagy király, bár ez a jelenet speciel nem nyûgözött le 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

artschi
hálás köszi.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

tigeroo
köszi
bowden
köszönjük szépen!

Ferdítés a szokott helyeken elérhetõ.
Jó szórakozást.

http://libri.hu/hu/konyvek/irodalom/szorakoztato_irodalom/sci_fi/szintetikus_alom

Lehet, hogy már volt de én még csak most láttam ezt a részt How I Met Your Father

tigeroo
rendben! várjuk😊
Péntekre dél körül a tuti.
Ha idõm engedi, elõbb, de ezt nem ígéret 😊

http://libri.hu/hu/konyvek/irodalom/szorakoztato_irodalom/sci_fi/szintetikus_alom

tigeroo
ja igen bocs
barney blogja ...köszönöm a felvilágosítást😄
felirat mikorra várható?
A casting az epizód része.
És nem mindegy, hogy NPH blogja vagy Barney blogja.

Már kijött 😄 ua mint a pre air

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

tigeroo
the stinsons résznek nem a héten kelett volna jönnie?

NPH blogján meg az van írva hogy castingot szerveznek ehhez a részhez...akkor most hogyvan?
passatgt
😮

threeman
valszeg fordítóprogival csinálták

Jaértem, köszi az infót! Akkor muszáj lesz kivárnunk a márciust...
angol felirat van egyébként, de helyenként teljesen más szavak vannak benne, mint amit mondanak, nem tudom kik csinálták. idõzítése viszont jó.

tnm
© bonehead 2009. feb. 20. 15:25 | Válasz | #12830
How I met your mother fordítás a "hivatalos" release-hez lesz, addig a pénzkeresõ munkámmal leszek elfoglalva. A preair verzióhoz nem készítek.

A 15. részhez mikor várható felirat?
tnm
és ték 😄

Nagy köszönet!!! <#integet2>

REAL MADRID

Ezt a Lilly és Marshall nászutas részt honnan tudnám letölteni? Már néztem több külföldi torrent oldalon, de nem leltem rá...Köszi a segítséget!
threeman
4x15 jó volt

KeKKSZike
Bocs... 4x14

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

4x16?

REAL MADRID

KeKKSZike
Ez a 4x16. rész szerintem nagyon unalmas volt... 😞

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Kmarha
bocs a szemetelésért, de amig nincs új rész <#integet2>
(meg legalább kipróbálom 4chanról enged e képet beszúrni 😄):

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Malakai
Nem véletlenszerû, szüneten van, még jövõ héten se lesz.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lacee
ma este sem lesz? 😞 elég véletlenszerû a mûsorbeosztás mostanában, nem?

tnm
ouhh.

Title: The Stinsons
Episode #: 04x15
Production Number: 415
Original Airdate: Monday March 02nd, 2009

ez az ami kikerült, szal a következõ valóban új rész:

Title: Marshall Forgets His Pants
Episode #: 04x16
Original Airdate: Monday March 09th, 2009

ami 3 hét még :S

tnm
tudtommal 4, de lehet rosszul emlékszem

Kmarha
vagy akár a youtube-on 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Lacee
köszi, leszedtem!

a nászút három minirész, összesen talán 10 perc. régebben meg lehetett nézni a HIMYM mayspace-videoi között, talán még most is ott van.

adios
Engem is érdekelne😊

vmvr
és az merre található?😄

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Nem is tudtam hogy van 3x00 rész amiben Marshall és Lily nászútját mutatják meg 😄D Ez valami hatalmas <#worship>

REAL MADRID

Kmarha

tnm
tess, ha leszedted, szólj mert törölném! bár ez lehet nem dvd-riphez van, de nem nagy meló idõzíteni, hacsak nem más a dvd vágása

Lacee
magyar feliratot tudsz linkelni az egybenlevõ, dvdrip verzióhoz? nem találok sehol sem.

I have a PhD in horribleness.

Ám sztem mér mindenki látta innen 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Kmarha
Neil Patrick Harris és musical rajongóknak kötelezõ!:

Dr. Horrible's Sing-Along Blog

Eredetileg azt hiszem 3szor 15 percben lehetett láttni a neten (jaja, 45 perces csupán). Azóta már megtalálható egyben is, magyar felirattal is.

Sok poént nem lõnék le, de azért valamit mégis e filmrõl: a szereplõk viselkedése és szerepe képregényhez hasonló, a humor kedvéért kicsit elnagyolt is. Van egy a leggonoszabbak társaságába tartozni akaró "doki" (õ Neil Patrick Harris, azaz Barney), ki szerelmes lesz egy leányzóba, kit a világ jobbá tétele foglalkoztat. Na és persze van a gonosszal szembeszálló szuper hõs, aki bár a jó oldalon áll, valójában önzõ, nagyképû, és csak a dicsõség érdekli.

45 perc, sajnos nem túl hosszú, nagyjából a fele ének, a fele párbeszéd. A helyszíneken, jelmezeken nagyon látszik, hogy kis költségvetésû mûrõl van szó. De ez adja meg a báját 😊

Lehet anno sorozatnak szánták, remélem lesz még pár "rész" belõle.

<#worship>
Innen jönni fog!😉 (az nph-t majd nevezd át avi-ra)

Nekem is tetszett a rész, de már régóta tudtam,h mirõl fog szólni, így annyira nem lepett meg.😊 Doogie Howser utalás nagy volt.😄

\"If you want to tell people the truth, make them laugh, otherwise they\'ll kill you.\"