4281
-
#3201 -
#3200 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem is. nora miért akarná látni Ted-et az esküvön? robin lesz az -
#3199 Változó sorozatonként, hogy mettől meddig forgatják, ha jól tudom HIMYM-et augusztus első felében kezdik talán, valahogy úgy.
Az egykamerás szitkomoknál kétlem, hogy túlzottan problémájuk lenne elhúzódó gyártásidővel. :) -
#3198 No végre elkezdődött, jó volt ez a 2 rész, csak megint egy hét az új részig... :D -
Neoncsoves #3197 én úgy tudom már a részek le vannak forgatva, csak adásba kerülés miatt tart sokáig 1 évad. -
#3196 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem is, bár nem lepődnék meg, hogyha még nem lenne fix, hogy ki az. :) Tehát, hogy egy még le nem forgatott részben tervezik bemutatni, és pont ezzel a konklúzióval várnak nézővéleményekre. :) De ehhez hozzáteszem, hogy nem tudom a HIMYM-et mikor kezdik forgatni és milyen időközönként teszik, tehát hol tarthatnak pl ilyenkor.
@#3190SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ja, úgy tűnik, bár korábban is sikerült már néha előnytelen ruhákba rakniuk. Ő viszont soha nem volt egy nádszálkisasszony. :) -
hugopareiros #3195 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!99,99999% Robin :) -
Neoncsoves #3194 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!forgatókönyvírók megölnek, már kiváncsi vagyok hogy Robin vagy Nora a "szerencsés" feleség:D -
#3193 hosszúpuskán is van már -
#3192 itt van már felirat az első részhez aki gondolja -
#3191 Jaja láttam, de csak este fogom tudni megnézni. :) -
hugopareiros #3190 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!fel sem ismertem, felszedett pár kilót vagy nemtudom, de már nem olyan dekoratív mint volt az 1. évadban -
#3189 7x02 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én csíptem Ashley Williams-t Victoriaként, úgyhogy jöhet egy kitéről vele megint. :) -
#3188 az 1. részhez már felirat is van :D -
#3187 How.I.Met.Your.Mother.S07E01.720p.HDTV.X264-DIMENSION
How.I.Met.Your.Mother.S07E02.720p.HDTV.X264-DIMENSION
-
#3186 értem, köszönöm, én évek óta csütörtökönként nézem -
#3185 Nem, mivel, amikor nálunk este van akkor az USAban még csak délután. Hajnali 3-4 körül lesz release, mint mindig. -
#3184 "ezer éve" kedd hajnalban jön az új rész -
#3183 este akkor? ma már nemlesz rilíz?
holnap nemlesz dolgom ha este jönne a sub is akkor a feliratba belekezdenék -
#3182 Ma. -
#3181 mikor adják le? -
#3180 és egyből kettő :p jóleszjólesz -
#3179 Csillagot kapott? :) Komoly? :) Valaki kapott még a How I Metből? :) -
#3178 hétfőn 7. évad premier, így még nem vártam a hétvége végét. -
Neoncsoves #3177 LEGEN... wait for it... DARY -
#3176 tegnap lattam, nem akartam elhinni. -
#3175 -
Neoncsoves #3174 -
#3173 Aki nem tud angolul egy szót sem és felirattal nézi az ugyanúgy nem érti, mert ugyanúgy le kell fordítani. -
#3172 ú geci most csúnyán felröhögtem :D
háttöeigen ez a baj hogyha folyton szerkesztgetem a hozzászólást :D -
#3171 szép mondat ;D
de a lényegen nem változtat. próbálkozni fognak magyar szinkronnal. mindenki maga dönti el ,hogy melyiket nézi ,melyik tetszik neki jobban ennyi. -
#3170 nekem van egy egyszerűbb érvem, az eredeti szövegkörnyezet.
ilyenpoénokkal pl. tele van ez a sorozat is, normálisan egyszerűen nem lehet lefordítani normálisan -
#3169 TBBT -nek jó a szinkronja? Lenörd meg a társai? :)
ti tudjátok... nem kell flame belőle, de az én véleményem az, hogy a mai magyar szinkron egy nagy szar
régen színészek adták a hangjukat színészeknek, most meg "okj -s" szinkron "színészek"
a félrefordításokról nem is beszélek -
#3168 -
#3167 Régi sorozatok között rengeteg van, ami szinkronnal sokkal jobb. Maiak között is akad, ami ugyanolyan jó pl. szerintem a tbbtnek is egész korrekt a szinkronja, más kérdés, hogy érdemes megnézni eredeti hanggal is.
És szerintem ennek is kifejezetten jó a szinkronja. -
paly90 #3166 én csak a family guyt nézem szinkronnal...Peter magyar hangja egyszerűen zseniális szerintem:D -
Neoncsoves #3165 kertvárosi gettó az kimondottan kurvajó szinkronosan :) -
#3164 rám egy egész hegyet dobhattok de az összes sorozat és film _szerintem_ jobb eredeti nyelven -
Neoncsoves #3163 kövezzetek meg de szerintem ez a sorozat eredeti nyelven a legjobb. -
#3162 sajna buzi digi nem egyezett meg a comedyval :(