How I Met Your Mother (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
7.2 hete: How.I.Met.Your.Mother.S06E12
4.2 hete: How.I.Met.Your.Mother.S06E13
2.2 hete: How.I.Met.Your.Mother.S06E14
én nem is emlékszem még ilyenre, hogy ilyen hosszú ideig kellett várni a részekre!
Csirkemell nélkül nincs élet!
hanem amit leírtam a spoilerben, amit most már leírhatok sztem ide is nyugodtan
hogy az írók birkák... miért kellett elpoénkodni ezt a dolgot is
kezdve az idegesítõ papgyerekkel akit hagynak hogy oltogasson kb mindenkit
a röhögõ Ted -et és Barney -t, a legjobb barátjuk apjának temetésén... 😊 GG... persze leszámítva azt amikor meg akarják nevettetni Marshallt (bár már ott is néha túllõttek a célon)
aztán a Robin szánalmas szereplésérõl nem is beszélek... Marshall ott szenved, erre õ vigyorogba büszkélkedik hogy terjed a hírem... 😊
ezek egy normál epizódban viccesek lettek volna, de itt erõltetett és szánalmas volt
az írók elb*szták ezt a részt, ez van.
Bazinga!
és basszus...vége lett a résznek és én is felhívtam anyumat hogy annyit mondjak neki hogy "szeretlek" 😊
az már más kérdés hogy rögtön visszakérdezett hogy Mi a baj, mit csináltam 😄 de nah.
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
nem, nem arra gondolok, hogy szomorú és/vagy komoly esemény van egy "vígjátékban"
Bazinga!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egyrészt ez egy sitcomba nem nagyon illik... ezzel még ki is tudtam volna békülni, nade azért sok volt benne a túlzás... pl.:
SPOILER!!!!
a pap srác szívózása egy temetésen, és senki se küldte el a kurvaanyjába
Ted és Barney röhögõs jelenetei (azon kívül amikor Marshallt akarják vigasztalni)
Robin "terjed a hírem, mosolyogva kiszolgálok mindenkit a barátom apjának temetésén" Dealer
na mind1...
Bazinga!
György
(\__/) ( X.x) ( } . { )
ennek meg már ez a 6(!!) szóval...persze hogy nem ugyan olyan erõvel nyomják már mint régen, a kezdeti löketet nemnagyon lehet fokozni már.
kérdés hogy mikor akarják befejezni XD én nézni fogom az tuti,mint mondtam
röviden és tömören: érdekelt, h mennyire vették a fejükbe a készítõk, h a nézõ sorozattal kapcsolatos minden kedves emlékét elpusztítják, ezért kérdeztem.
"The trees move. Do you not see it?"
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
bár egy temetéses résznél lehet ezvolt a céljuk
@Calver: A szünet elõtti utóbbi részek nekem kimondottan tetszettek, nem top himym persze. A 6x14-et még meg kell nézzem.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
na viszont kíváncsi vagyok hogy hogy akarják továbbvinni a plotot, elég durva fordulat volt a 13-as rész vége!
szép röviden magyarosan: érdemes megnézni, vagy elõzõ rész "hagyományait" követi?
"The trees move. Do you not see it?"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Egy-két bejátszás is tartozik ide, mikor betörõ jön hozzájuk például, Robin fogja a stukkert és akcióba lép. És még pár ilyen szitu. Robin pedig mindig mondta hogy: "Nyugi Ted, elintézem!"
Nah megvan? 😄
kegyetlen rész, fõleg amikor Barney énekel😄
nem ugrik be hirtelen
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
attól hogy nemvagyok fanboi már az elsõ évad óta nézem feliratosan és azóta a mai napig fix program az amikor tesóimmal leülünk a himym elé.
A valóság olyan illúzió, amit az alkohol tartós megvonása idéz elő.
amúgy 2011.01.17. - Last Words
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
A valóság olyan illúzió, amit az alkohol tartós megvonása idéz elő.
hát.... nem kellett volna a vége....