How I Met Your Mother (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

adios
am a Super Bowl miatt minden évben volt 2-3 hetes szünet 1-1 rész között.

[HUN]FaTaL
Ja csak konkrétan õsszel szinte nem volt szünet és mivel 22-24 rész egy évad mégis mit vártál? Vagy jobb lenne ha már márciusban vége lenne és szeptemberig várhatnál az új évadra?😄

http://goo.gl/gd6Zi5

tigeroo
azért ez elég gáz:

7.2 hete: How.I.Met.Your.Mother.S06E12
4.2 hete: How.I.Met.Your.Mother.S06E13
2.2 hete: How.I.Met.Your.Mother.S06E14

én nem is emlékszem még ilyenre, hogy ilyen hosszú ideig kellett várni a részekre!
február 7-én lesz csak új

tigeroo
a héten sincs új rész?
F E R I
Nekem is fullra bejött, egyszerûen kell az a heti 20 perc, akármennyire sem sikerül 100%-ot kihozni a részekbõl, de megszoktam és kell na 😊

Csirkemell nélkül nincs élet!

precision
de hát odaírtam, hogy nem az a gondom, hogy komoly a téma vagy szomorú

hanem amit leírtam a spoilerben, amit most már leírhatok sztem ide is nyugodtan

hogy az írók birkák... miért kellett elpoénkodni ezt a dolgot is
kezdve az idegesítõ papgyerekkel akit hagynak hogy oltogasson kb mindenkit
a röhögõ Ted -et és Barney -t, a legjobb barátjuk apjának temetésén... 😊 GG... persze leszámítva azt amikor meg akarják nevettetni Marshallt (bár már ott is néha túllõttek a célon)
aztán a Robin szánalmas szereplésérõl nem is beszélek... Marshall ott szenved, erre õ vigyorogba büszkélkedik hogy terjed a hírem... 😊
ezek egy normál epizódban viccesek lettek volna, de itt erõltetett és szánalmas volt
az írók elb*szták ezt a részt, ez van.

Bazinga!

Nekem kifejezetten tetszenek az érzelmesebb részek ebben a sorozatban.
és basszus...vége lett a résznek és én is felhívtam anyumat hogy annyit mondjak neki hogy "szeretlek" 😊
az már más kérdés hogy rögtön visszakérdezett hogy Mi a baj, mit csináltam 😄 de nah.

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

szerintem ez a sorozat nem teljesen sitcom... tehát amikor leülök elé akkor nem azt várom el feltétlenül hogy 25 perc folyamat röhögés, hanem mondjuk 25percbõl kb 15-20 perc vicc és 5-10 percnyi komolyság...

precision
szerintem rossz volt, mert ezeket amiket spoilerben leírtam egyik sitcom sem bírná el (az én szerény véleményem szerint)
nem, nem arra gondolok, hogy szomorú és/vagy komoly esemény van egy "vígjátékban"

Bazinga!

szerintem jó volt, talán azért mert ilyen még nem nagyon volt ebben a sorozatban.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Barney is hamarosan találkozni fog az apjával

precision
nekem ez a "temetõs" epizód elég erõltetettre sikerült
egyrészt ez egy sitcomba nem nagyon illik... ezzel még ki is tudtam volna békülni, nade azért sok volt benne a túlzás... pl.:

SPOILER!!!!

a pap srác szívózása egy temetésen, és senki se küldte el a kurvaanyjába
Ted és Barney röhögõs jelenetei (azon kívül amikor Marshallt akarják vigasztalni)
Robin "terjed a hírem, mosolyogva kiszolgálok mindenkit a barátom apjának temetésén" Dealer

na mind1...

Bazinga!

sapkafej
de bazdmeg miért pont most kell sírni amikor az elsõ szezon egy kibaszott nyáltenger volt, elsõ részre emlékeztek? és az elsõ szezonzáróra? hát nyolcfelé potyogott az ember könnye, akkor mé nem hagytátok abba akkor? ez most ugyanaz

György

Malakai
Emlékeket miért is pusztít? A régi évadok attól még ott vannak, azok nem lesznek rosszabbak tõle.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

tigeroo
nézd ha azt nézed hogy a jóbarátok is 10 évadot élt meg.

ennek meg már ez a 6(!!) szóval...persze hogy nem ugyan olyan erõvel nyomják már mint régen, a kezdeti löketet nemnagyon lehet fokozni már.

kérdés hogy mikor akarják befejezni XD én nézni fogom az tuti,mint mondtam
Calver
meh. annak idején szerettem HIMYM-t, utóbbi idõben viszont az íróstáb nagyon csúnyán meggyalázta - érdekelt, h folytatják-e ezt a tendenciát... bár a 6x13-ban lévõ "nagy drámai fordulat", és a visszaszámlálás (avagy "hú, figyeljetek nézõk, most jól megmutatjuk!") erõsen erre engedett következtetni.

röviden és tömören: érdekelt, h mennyire vették a fejükbe a készítõk, h a nézõ sorozattal kapcsolatos minden kedves emlékét elpusztítják, ezért kérdeztem.

"The trees move. Do you not see it?"

más véleménye alapján döntöd el hogy megnézed e? o.O

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

sapkafej
nem érdemes, hagyd a picsába!

György

tigeroo
átlagosnál kicsit langyibb rész volt szerintem.
bár egy temetéses résznél lehet ezvolt a céljuk
Malakai
Amikor általánosan vele foglalkoztak, akkor is aranyos idiótának állították be szerintem, csak most rövidebben kell összefoglalniuk (mert tényleg nincs most középpontban), így egyszerûbb lesz a karakter.

@Calver: A szünet elõtti utóbbi részek nekem kimondottan tetszettek, nem top himym persze. A 6x14-et még meg kell nézzem.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

tigeroo
úgyvettem észre hogy itt tedet ebben az évadban ilyen "aranyos idiótának" akarják beállítani, tényleg, ami van jelenete abban is valami bárgyúsága van, elõzõ évadokban még õ volt a szószerinti "fõ" szereplõ, de most az évadban úgy vettem észre hogy mostanában inkább marshallék állnak a középpontban. vagyis meglátjuk hogy tednek hogy alakul zoey-val, robin + barney pedig ugye mindig is csak a körítést adta a fix helyzeteknek (általában nekik nincs is párjuk)

na viszont kíváncsi vagyok hogy hogy akarják továbbvinni a plotot, elég durva fordulat volt a 13-as rész vége!
Calver
új részrõl vélemény? javulás, vagy továbbra is folytatódik a készítõknek azon törekvése, hogy földbe tiporják a sorozatot, majd agyonverik szívlapáttal, és a maradványait análisan megerõszakolják, mindezt hatalmas mosollyal az arcukon, egymás vállát veregetve?

szép röviden magyarosan: érdemes megnézni, vagy elõzõ rész "hagyományait" követi?

"The trees move. Do you not see it?"

Jim Morrison
oh yeah 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ProGabe
😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

oliwwer
6. évad 6. rész
bency
Én tudom mélyk részrõl beszélsz,emlékszem rá,de nem tudom hányadik:S

:) Semmi okosság :P

WalkBen
Azt a részt feltudja valaki idézni, amikor Ted és Robin veszekednek azon, hogy Robin viselkedik férfiként? És hogy jólesne neki ha néha Õ segíthetne Robinnak.

Egy-két bejátszás is tartozik ide, mikor betörõ jön hozzájuk például, Robin fogja a stukkert és akcióba lép. És még pár ilyen szitu. Robin pedig mindig mondta hogy: "Nyugi Ted, elintézem!"

Nah megvan? 😄

ja már beugrott😄
kegyetlen rész, fõleg amikor Barney énekel😄

melyik rész is volt az?
nem ugrik be hirtelen

gabe paul logan
Most hatódtam meg elõször ezen a sorozaton és erre a 6. éved 2. részéig kellett várni. Mondjuk könnyû, ha hasonló cipõben jár az ember, mint Barney 😄

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

tigeroo
vajon fogják mo-n játszani?
Ted (Josh Radnor) új filmje.

Õ rendezte & írta..

Jim Morrison
add vissza, de gyorsan ! <#zavart1>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

upsz akkor gyorsan nézd meg 😄 lehet a tiédet hozták el nekem 😄

Jim Morrison
az nem lehet, az csak nekem lehet meg 😄

a tesó kódex nekem is megvan 😊 imádom

Jim Morrison
de asszem. oszt tarsam azt kapta, en a bro codexet 😛

gabe paul logan
A Playbook-ot nem lehet kapni itthon?

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

tigeroo
mindig nézem héló!😊

attól hogy nemvagyok fanboi már az elsõ évad óta nézem feliratosan és azóta a mai napig fix program az amikor tesóimmal leülünk a himym elé.
sapkafej
te má amúgyis 4x abbahagytad a sorozatt<#worship>

György

Malakai
Nem, mert 6x14 és 6x15 között két hét szünet lesz.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

nekem se, rohadt nagy pangás van 2 hétig, alig lehet kibírni 😊)

tigeroo
nemtom, de nekem ez nagyon nem dívik
ja hogy mostmár 2 hetente lesz új rész? ...

kösz, pedig kerestem 😄

A valóság olyan illúzió, amit az alkohol tartós megvonása idéz elő.

amúgy 2011.01.17. - Last Words

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

mikor lesz új rész?

A valóság olyan illúzió, amit az alkohol tartós megvonása idéz elő.

Jim Morrison
na, megnéztem én is.
hát.... nem kellett volna a vége....

Jim Morrison
😄