How I Met Your Mother (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem a vége jó volt
ezt a pár részt már kiszenvedem.... érdekel, h mit akarnak Captain Cooper ügynök nejével /mert feltételezem, h ezt az Arcadian vonalat erõltetik most még jópár részen keresztül.../
& mint ahogy tigeroo is írta (#2764) én is már csak megszokásból nézem...
nemrég feltettem az ipodomra az elsõ évad pár részét... hááát... ég és föld...
& mint ahogy tigeroo is írta (#2764) én is már csak megszokásból nézem...
nemrég feltettem az ipodomra az elsõ évad pár részét... hááát... ég és föld...
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
na a hétfõ esti rész elõrevetíti számomra, h a 7-dik évad nálam nem lesz keresett a sorozatok világában!
kegyetlenül kiégett... szánalmas poénokkal tarkított sitcom lett.
ezt az évadot még végigszenvedem, de szerintem itt vége is a HIMYM rajongásomnak...
meg kéne találni anyut... és nem tovább rontani a sorozat /már megtépázott/ hírnevét!
sajna azt kell mondanom, h egyáltalán nem fog hiányozni....
kegyetlenül kiégett... szánalmas poénokkal tarkított sitcom lett.
ezt az évadot még végigszenvedem, de szerintem itt vége is a HIMYM rajongásomnak...
meg kéne találni anyut... és nem tovább rontani a sorozat /már megtépázott/ hírnevét!
sajna azt kell mondanom, h egyáltalán nem fog hiányozni....
Lostból a dagadt csávó(nem jut eszembe a neve) szerepelni fog a soroztaban
...lehet hogy neked nem kéne tovább nézni...vagy ezen még nem gondolkodtál?
nekem a mostani rész is bejött😄
nekem a mostani rész is bejött😄
á, azért ott én még nem járok😄 vagyis nemtom... hiányozna azért...
szeretnivaló karakterek.
bezzeg a community elsõ évadzárónál (amikor a fõhõsünk már minden fõbb lányszereplõvel lesmárolt a szerelmét meg otthagyta<#idiota>#idiota>) akkor aztmondtam hogy STOP, ezt a szart többet nem nézem. pedig kurvanagy potenciál volt abban is (Abed, Troy karaktere, stb.)
szeretnivaló karakterek.
bezzeg a community elsõ évadzárónál (amikor a fõhõsünk már minden fõbb lányszereplõvel lesmárolt a szerelmét meg otthagyta<#idiota>#idiota>) akkor aztmondtam hogy STOP, ezt a szart többet nem nézem. pedig kurvanagy potenciál volt abban is (Abed, Troy karaktere, stb.)
Kb én is... Régen annyira jó részek voltak.... Lehet, hogy lassan be kéne fejezni, vagy nem tudom... <#nemtudom>#nemtudom>
hát kb. egy jó része volt amikor lily pszichopata 😄ASD
mostmár rájöttem hogy csak megszokásból nézem, nemis a poénok miatt (mivel az alig)
mostmár rájöttem hogy csak megszokásból nézem, nemis a poénok miatt (mivel az alig)
de mondta hogy azt is hogy az Egyetemen tanul a másik osztályba közgazdaságot!
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Mondjuk tényleg túl egyértelmû lenne😊
És még kismillió másik "õ is ott volt", bla-bla jelenet lesz a sorozatban, csak húzzák az agyad, hogy gyanusítgass mindenkit a fertelmes dologgal, hogy gyerekeket szült Tednek. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Mármint a 3. évad 12-es részében. Utánanéztem, és a linken amit idenyomtam, ez is csak engem igazol.
Õ lesz a nagy õ:
Nicole Muirbrook
3/12: Én csak nemrég kezdtem nézni a sorozatot, gyorsban ledaráltam az elsõ 3 és fél évadot. Eljutottam a 12-es részig, amiben az eleje fele elmondja, hogy ebben a klubban találkozott elõször a késõbbi szerelmével. 13 perc körül nekimegy egy csajnak, akire rámosolyog és õ visszamosolyog.
Nicole Muirbrook
3/12: Én csak nemrég kezdtem nézni a sorozatot, gyorsban ledaráltam az elsõ 3 és fél évadot. Eljutottam a 12-es részig, amiben az eleje fele elmondja, hogy ebben a klubban találkozott elõször a késõbbi szerelmével. 13 perc körül nekimegy egy csajnak, akire rámosolyog és õ visszamosolyog.
Ez a rész is jó volt, tetszett
ez beszarás😄😄
Claudia uaz! más a haja... meg lestrapáltabb...
Virginia Williams @ How I Met Your Mother ->
– Baby Talk (2010) … Claudia
– Intervention (2008) … Claudia
– Drumroll, Please (2006) … Claudia
– The Wedding (2006) … Claudia
Virginia Williams @ How I Met Your Mother ->
– Baby Talk (2010) … Claudia
– Intervention (2008) … Claudia
– Drumroll, Please (2006) … Claudia
– The Wedding (2006) … Claudia
😄DDDDD
Végre egy jó rész! 😊
Ez a rész tetszett nagyon, jó volt!! Jókat nevettem, tetszett nagyon! <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Ez a rész tetszett nagyon, jó volt!! Jókat nevettem, tetszett nagyon! <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
6. évad 6. epizód
FELIRAT: http://www.opensubtitles.org/hu/subtitles/3917886/how-i-met-your-mother-hu
Rányomsz a letöltés(ZIP)-re és lent is van felirat.😊
FELIRAT: http://www.opensubtitles.org/hu/subtitles/3917886/how-i-met-your-mother-hu
Rányomsz a letöltés(ZIP)-re és lent is van felirat.😊
k...jó rész 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez a Claudia jobb mint a régi 😄 jah és a Barney csaja se rossz 😄
GGMU
kegyetlenül jó rész volt😊
kezd visszajönni a HIMYM feeling😊
kezd visszajönni a HIMYM feeling😊
Challenge Accepted. 😄
"...in other news, later today a Manhattan architect gets punched in the throat." <#idiota>#idiota>
megint egy jó rész, ez már a második az utóbbi 2 évadban <#vigyor1>#vigyor1> viszont tényleg kezdenek visszakapszkodni az elsõ-második évados magas lóra.
2:31-nél Robin kezét figyelni <#nevetes1>#nevetes1>
megint egy jó rész, ez már a második az utóbbi 2 évadban <#vigyor1>#vigyor1> viszont tényleg kezdenek visszakapszkodni az elsõ-második évados magas lóra.
2:31-nél Robin kezét figyelni <#nevetes1>#nevetes1>
"The trees move. Do you not see it?"
😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
lol
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
😄DDDDDDDDD