How I Met Your Mother (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen, de engem jobban izgat ebben az h ki játsza az apát😄
egyik kedvencem volt egy sorozatban😊(szándékosan nem írom a címét😄)

tigeroo
már a címbõl is sejteni lehet 😄
Golyo69
jaja 😄😄
legalább sok forrásból halljuk a jó hírt 😄

GGMU

desigo
inkább #2999
de nincs jelentõsége...
Golyo69

de azért köszi 😄😄

GGMU

3LVW

There are 10 types of people in the world: those who understand binary and those who don\'t.

franc0
Hát ebben azért nem lennék olyan biztos.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem nem kizárt, hogy az évad utolsó részében összeházasodnak. Az évad elsõ részében Ted egy esküvõn van, ami szerintem vagy Barney-é vagy Robin-é. Utóbbi viszont így pár résszel az évad vége elõtt facér.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Golyo69
nekem igen de volt egy pár szám amit nem láttam...😄

GGMU

tigeroo
köszi.
passatgt
március 21 a következõ

tigeroo
most már van új rész? torrent oldalakon van pár ~10h ezelõtti feltöltés, de egyet leszedtem az vírusos vmi volt csak...
passatgt
OMG😄

mi ez lost?😄

Jim Morrison
humorosbol, pio linkelte 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

fel se tûnt 😄

tigeroo
na igen, meg a szereplõk adagolásához/beosztásához jobban is értettek a jóbarátok rendezõi. itt van olyan hogy több részen át leszarnak 1 szereplõt a társaságból, a jóbarátokban azért minden részben volt írva mindenkinek egyenlõ arányban szöveg.

(zoey is wtf, dúl a love köztük meg minden aztán ebben a részben együtt sem voltak...)
[HUN]FaTaL
Elfelejtitek ám, hogy nem volt ekkora konkurencia sem sorozatok terén. Úgyértem nem ment 200 féle sorozat egyszerre, mint most.

http://goo.gl/gd6Zi5

tigeroo
áh, azt ne keverjük bele:d én abból megnéztem az elsõ 4-5 részt de nem jött át egyáltalán 😞
5c0rp330n
ott az utolso evekben minden egyes szereplo kapott reszenkent 1 millio dollart, attol azert nagyon messze vannak. meg minosegben sincsenek teljesen ott..

[HUN]FaTaL
Bár totál más tílus de szerintem a tbbt üti még a jóbarátokat is😄D Eddig 1 rossz rész sem volt, igaz még csak a 4. évadnál jár.

tigeroo
úgyértem hogy sikerben, hisz az is 10 évadot élt meg.

vegyes érzéseim vannak igazatok van, szerintem a jóbarátokat 1 sitcom sem fogja felülmúlni, bár a vége felé az is ellaposodott már.

a how i met pedig a 4. évad óta nem olyan ütõs, de van egy alaphangulata a részeknek, amik miatt érdemes nézni. csak na, az a heti 20perc kurva kevés szerintem.
oliwwer
Azt azért erõsen kétlem 😊 De mostanában tényleg elég jó a sorozat.
[HUN]FaTaL
Ha olyan lesz mint ennek az évadnak az eleje, akkor nem hinném. 😊 Bár mostanában vannak jó részek megint. :-)

tigeroo
lassan lefogja körözni a jóbarátokat is 😊
Golyo69
Reggeli jó hír a HIMYM-rajongóknak

A papírformának megfelelõen a CBS berendelte a How I Met Your Mother következõ két szezonját, a 7. és a 8. évadot. Nem semmi a karrier, hiszen az elsõ évadok során eléggé neccesen szerepelt a sorozat, kábé minden évad végén izgulni lehetett a sorsáért, de jött a Britney Spears vendégszereplésével fémjelzett idõszak és onnantól kezdve meglett a közönség és a HIMYM a CBS egyik legbiztosabb pontja lett, jelenleg legnézettebb idõszakát éli a sorozat. (Nemrég már House-t vert és hétfõi legjobb volt.) Természetesen mind az 5 állandó szereplõ vissza fog térni. (A CBS egyébként 3,3 milli dollárt fog fizetni a Fox-nak epizódonként.)

forrás:http://www.sorozatjunkie.hu/

GGMU

gabi89
Kanadai azért ilyen <#idiota>

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Jim Morrison
marshall de szemtelen ! 😄 ejnyebejnye ! 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

nonicks
micsoda? 2 új évadra szerzõdés???

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

hát nem az a smiley akart lenni 😄 de mindegy 😄

<#hamm>

MR ME
azért dugnám

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

passatgt
ezért utálom, ha nincs a csajokon cipõ, hogy néznek már ki a lábujjai robinnak😄

desigo
2 újabb évad HIMYM

óóóóó édes faszom nemár :S

gabi89
Kicsit tovább kell várnod mert a következõ rész márc. 21.-én jön csak. (Legendaddy néven)

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

jó rész, de megint alig bírom majd kivárni a jövõhetet 😄

nagyon jó rész😊
vége nem tetszett, de ez van

tigeroo
meg ha igen akkor sokan azon fintorognának...

sztem átlagos rész volt, bár szerintem is happy ending kellett volna 😊
Malakai
Barney félelme a készítõk félelme, nem merik kapcsolatba pakolni a karaktert.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ProGabe
hatalmas rész volt!

a vége meg nagy szemétség volt. egyszerûen EPIC lett volna, ha Barney tényleg bemegy. szerintem kihagytak egy nagy ziccert

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Az a hang vazze 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

dragon11
vajon ez lesz az utsó évad vagy elhúzzák még?😄

tigeroo
hát ugyanúgy mesélõ szóval nagy dolog nem történik 😛
nem volt a legjobb rész az biztos de azért nézhetõ volt
az a baj h már szinte csak Barney viszi a sorit...Marshall meg már kezd idegesíteni, mint ahogy Ted is

Marci0115
nah kivi leszek még kb 6 rész alatt hogy hozzák össze tedet egy uj nõvel

[HUN]FaTaL
spoiler már vazz 😄

tigeroo
megint langyos rész volt

de legalább láttuk a 10évvel idõsebb tedet :-D
a legjobb poén az évadban ->
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1156120082&no=2951

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim