4281
-
#3281 Hú lehet hogy nem fogalmaztam elég jól, ez sajna nem az a rész volt!
Arra lennék kiváncsi amelyikben valami olyan van hogy 2 csajjal akar szexelni és Barney még mondja is neki hogy akkor összejön neki valamilyen bajnoki öv és a végén sikerül is, Na az melyik rész? :) -
#3280 Nagyon köszönöm, Töltöm is!!! :) -
#3279 1. évad 10. epizód - The Pineapple Incident -
#3278 Nagyon fontos kérdésem lenne,
Melyik volt az a Rész amelyikben Ted 2 csajjal szexel? :)) -
Lantee #3277 Hát, azt hiszem ez már nem aktuális...és nem is ide való. -
#3276 lehet ez érdekesebb lenne
-
#3275 én tudtam nevetni ezen is. Mondjuk mostanában nem kell sok nekem, hogy nevetni tudjak, [url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1156120082&no=3267]#3267[/url]-on is mosolyogtam egy jót :D -
Kewell #3274 nálam már cancel. pedig az első 3 évadot hogy szerettem... -
Neoncsoves #3273 végre normálisabb rész, de ez se üti meg a sorozat elején lévő színvonalat -
#3272 Ha a következő rész is ilyen szar lesz, akkor részemről cancel. -
#3271 kicsit úgy éreztem ezt a részt mintha valami amatőr színpadi izét néznék:D azok a "fejfelkapások" meg minden... komolyan, visszafele fejlődik ez a banda. még megnézek 1-2 részt és lehet hogy számomra teljes cancel... -
#3270 erőltetett... -
#3269 Szerintem kb Robin volt az utolsó akinél odafigyeltek, hogy a nevét csak akkor árulta el, mikor mondta, hogy nem ő az. :D
És bármelyik csajnál eljátszhatják, hogy "haha végig más nevet mondtam".
Felesleges nyomokat nézni, főleg ennyire egyértelműen nem annak szánt jelenetből, ez egy szitkom, mondhatni alap az inkonzisztencia. -
hugopareiros #3268 Tracy lenne a feleség neve?!
Van benne logika. -
#3267 aki unalmasnak tartja a sorozatot, itt a spéci változat :D:D:D
-
#3266 :)
innen -
#3265 a zombis apokaliptikus sorozatnak álcázott barátokközt? -
Neoncsoves #3264 -
Lantee #3263 Mennyire imádtam az első 2-3 évadot! Aztán a negyedik évadtól folyamatos lejtmenetben vannak sajnos, és attól félek, már nem is lesz jobb...mert nem lehet jobb.
Egyre idősebbek a szereplők is, Marshall és Lily már házasok (ez a gyerekvállalós szenvedés már nagyon unalmas), Ted meg egyre szerencsétlenebb gyökér. Barney viszi hátán - úgy ahogy - a részeket. Robinnak is vannak jó pillanatai, de tényleg csak pillanatok.
Sebaj! Pár nap, és jön a Walking Dead! :D -
#3262 dehogy lesz. -
#3261 Lehet majd nyáron ha lesz időm. Pl. Housenak úgyis vége az idén sajnos :( -
#3260 Dexterért megéri abbahagyni párat! -
Iszonyat sok sorozatot nézek már, nem nagyon van már időm többre. :D
-
paly90 #3258 Dexter kötelező!!
annyira jól kezdődött ez az évad....talán a legjobb évadkezdet
House pedig régi önmagát idézi...új csaj is tök ari:) -
Dextert (még) nem nézek, de már tervben van. Viszont a hétfői Houseon többet röhögtem én is, mint ezen. :D -
paly90 #3256 onnan vette mészre h romlik a sorozat h a Dexteren és House-n többet mosolygok és röhögök mint ezen -
#3255 Hogy jön ide az anya?
Egyszerűen nem lehet nevetni a legtöbb részen, max 1-2x. Senkit nem érdekel az anya szvsz. -
#3254 ki beszélt az anyáról?:D
szigorúan monoton csökken a sorozat színvonala, minket csak ez bánt. -
NSC #3253 nem mondhatjátok komolyan, hogy még mindig arra vártok, hogy kiderüljön az anya kiléte. ha nem azon feszülnétek minden rész után, hogy "már megint nem láttuk az anyát" akkor lehet jobban bejönnének az egyes epizódok. -
#3252 milyen részeket akarsz? az anya úgyis csak a végén derül ki :D addig is szórakoztató, még ha töltelék részek is mennek :) -
#3251 Nem volt olyan rossz, szvsz voltak már sokkal szarabb részek is. -
#3250 én is:D:D jó kicsit már sok a töltelék rész de azért jó volt :D -
hugopareiros #3249 én tudtam nevetni rajta -
#3248 de szar egy rész volt ez is -
Neoncsoves #3247 mostmár én is beismerem hogy lefele ível a sorozat színvonala... -
#3246 Megint fos resz volt, Barney leglogikatlanabb "torvenye" meg amugy is eroltetett volt kurvara. Varom a jovo hetet. -
#3245 most néztem meg a 3. részt, ted vonalat leszámiitva jó volt :D -
Neoncsoves #3244 http://www.youtube.com/watch?v=50uio1Veqko -
Neoncsoves #3243 lehet ezért nincs új barátnője? :DD
-
#3242 Ted mindig ilyen "komolytalan-cuki" szovegeket kap mar evek ota ... (kb nincs uj baratnoje azert is szar)