How I Met Your Mother (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Aki esetleg angolul már megnézte a 6. évadot..az mesélhetne kicsit, hogy milyen érdekességek fognak történni...persze a legjobb poénokat ne lõjétek le !!!😊 😊 😊
Csak egy pár rész különbség volt amikor már õt is takargatni kellett... 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
@2973 Robin azért más kategória...
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
egy ideje megnõttek a mellei (<#beka2>#beka2>) meg amúgy bejön ahogy van 😊 de Robin is ugyanez 😄 bár mostanában tényleg elég idegesítõ szöveget és szerepet kap sajnos
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
1. alapból nem tudok rá úgy nézni, mint 1 NÕRE!
2. az a karakter, ami neki van /hát változott az évek során... de csakis negatív irányba!/
ööö... hirtelen ennyi!
nekem õ a nyomoronc zenetáboros izé marad....
nagy volt😄
rég volt már amikor 2 egymást követõ rész igazán tetszett de most megtörtént😊
igen a predatoros rész nagy volt😄
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
a(z aktuális) párja (brrr 😄) többször is szerepelt már a showban
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Imadom a sorozatot, Barney (volt) az `Isten`. A csajozasai, a dumaja...erre ma olvasom, hogy a srac nem kicsit meleg. Hivatalosan `Openly Gay`.
Ezzel alapvetoen semmi baj nem lenne, sot, igy a szineszi kepessegei meg inkabb felertekelodnek a szememben, de kb 5 es fel evad utan rosszul erintett a dolog. Barney nem a csajozas kiralya, hanem a pasizase... 😞
Reméltem is hogy leállnak errõl a lilly-marshall vonalról.
Bírom õket, de csak így, kismennyiségben, mint mellékszereplõ-félék 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
:) Semmi okosság :P
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ágynyikorgás + a vége yes i am, yes i am, yes? - she is? she is? <3 😊
meg Barney + az õ hivatása - tetszett hogy egy a kezéhez bilincselt aktatáskával mászkált 😄
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
nekem 10/10 😄😄
és végre összejöttek...részemrõl várható volt de így volt a legjobban megcsinálva 😄😄
GGMU
nem azt mondom, hogy rossz volt, csak nem csapkodtam egyszer sem a térdemet. na jó, talán Barney hangutánzásánál 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
There are 10 types of people in the world: those who understand binary and those who don\'t.
http://goo.gl/gd6Zi5
Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
poénok nagyon rendben voltak, Katy Perry meg nagyon nájsz😊