4281
-
#3241 a Ted + Marshall -os rész kifejezetten szánalmasra sikeredett :|
Ted egy icipicit felnőhetne már
szerintem sem volt egy nagy eresztés, hol van már az első évadbeli sírvaröhögés... :) -
#3240 abból a TBBT-ből kb 2 részt kaptam el... és valahogy nagyon nem értettem, h mit esznek rajta annyira!
viszont a modern family-t most letesztelem!
más. a hétfői rész nekem bejött... kicsit erőltetettek... de az 5-dik évadhoz képest ezek még mindig nézhetőek...
/amúgymeg Californication + Family Guy foreva'/ -
#3239 Egyre gyengébb a sorozat :( -
#3238 lehet hogy már én vagyok ingerszegény, de én röhögtem végig
"just a lil' bit" részt meg próbáltam utánuk mondani ugyanúgy, amikor ted + marshal elment együtt azon a jeleneten is sírtam már a röhögéstől :D -
Ariakus #3237 -
#3236 Ott az egész sorozat alatt nem volt még egyetlen egy szar rész sem. :D Mindig hülyére röhögöm magam. -
Ariakus #3235 A kommented alapján végre reménykedtem, hogy jó rész lesz, de inkább kurva gyenge volt...
Ellenben párhuzamosan nézem a The Big Bang Theory-t is és annak az összes új része nagyon jó volt. -
#3234 kúrvanaegy volt ez a rész!!!! :D:D:D
a struktúrája elég jó volt, mindegyik részt ilyen alaposan kellene felépíteniük :) -
hugopareiros #3233 atya úr isten :O:O
most láttam magyarul azt a részt amikor Ted és Zoey összejönnek, ekkora élménybeli különbséget az eredeti szinkronhoz képest :O
ami k*rvajó poén volt eredetileg, az magyarul kicsit sem jött át :S
pedig az első 5 évad szinkronja nem tűnt rossznak...itt az ideje újranéznem a sorozatot angolul is :) -
#3232 modern family nálam is a legjobb, aztán még az "it's always sunny in philadelphia"-t mondják még jónak, majd belenézek abba is. -
#3231 legjobb komedia mostanaban nalam egyertelmuen a modern family. ezt a szart meg nemtom meddig akarjak meg huzni, de amikor az evad elejen poenkodtak, hogy meg messze van a vege, azon en valahogy kurvara nem tudtam nevetni. -
#3230 Akkor átfogalmazom: Az elején tetszett, jópofa volt, de aztán meguntam így abbahagytam. :) -
#3229 akkor rosszul fejeztem ki magam
egyáltalán nem tetszett, ennek ellenére megnéztél belőle másfél évadot. gondolom nem a végén derült ki, hogy ez egy kalap szar :)
erre írtam, hogy wtf, sok időd van-e szar sorozatokat nézni? -
#3228 WTF? Azért csak megnézted a 6 évad himymet is, nem igazán értem. :D -
#3227 nem írta, hogy mennyi idő alatt... -
#3226 "Nekem az egyáltalán nem tetszett, 1,5 évadot bírtam belőle megnézni."
wtf. bárcsak ennyi szabadidőm lenne! -
#3225 csakis a TBBT és az IT Crowd
a HIMYM tényleg kezd egyre gyengébb lenni... -
#3224 Nekem az egyáltalán nem tetszett, 1,5 évadot bírtam belőle megnézni.
tbbt a legjobb :D -
#3223 Best of Sit-Com nálom a Community.
Most kezdett a 3. évad, nagyon állat :) -
Ariakus #3222 Hát ja, de még így is jobb sztem mint egy My name is Earl, vagy a Two and a half men. Múltkor elkaptam egy-egy részt mindkettőből a Comedy Central-on de nagyon gagyik voltak. Bár lehet ha angolul mentek volna akkor jobb lett volna helyzet. -
#3221 Ahogy nézem egyre szarabb a sorozat. -
#3220 nem, mint szoktam volt mondani legyen még 10 évad ha hozza a színvonalat...dehát nincs új a nap alatt! ha a 20percet KIZÁRÓLAG arra használják hogy az utolsó mondat elhangozzon, akkor nem csoda hogy hiányérzetünk van. (főleg hogy elég hülye érv volt, fiú-lány barátság miért ne lenne? ugyan úgy meglehet ted és robin egymás mellett mint ted és lily mondjuk.)
(ebben a részben is húúú mi is volt? egy barney-féle fordított pszichológiás "átverés", meg egy félbölcsesség (vagy mifene) mondat az öreg tedtől) -
#3219 ti még mindig azt várjátok, hogy kiderüljön ki az anya? milyen aranyos! :D -
#3218 Barney még mindig egy állat! :D egyébként, ha a 4-dik (de inkább az 5-dik) évadban minimum ilyen részek lettek volna, 1 percig nem fordult volna meg a fejemben, hogy abbahagyom a nézését! -
paly90 #3217 amúgy tényleg...így viszzagondolva az utolsó fél perc volt a leggyengébb rész a részben:D, mindig ezt csinálják, csűrik, csavarják, bonyolítják a dolgokat... -
#3216 amúgy rájöttem hogy kicsit azért csalóka a részek felépítése...mondjuk ha minden rész cliffhangerrel érne véget (SPOILER mittomén mielőtt "V" kimondaná a választ) akkor tuti hogy kurvára várnánk a következő részt :D de így meg... megvan a tanulság, a summázása öreg tednek és kész, nézünk hogy ez a rész wtf kapcsolódott a sorozathoz végülis? mert ha belegondolunk ezis csak egy töltelékrész volt, barney része persze azért jó volt :) -
paly90 #3215 nekem nagyon tetszett...mondjuk mint mindig, Barney vitte az egészet...:D -
#3214 elég vérszegény rész volt. -
#3213 tegnap meglestem a Comedy-n magyar szinkronnal a Katy Perry-s részt /természetesen nem a nő miatt, hanem mert érdekelt barney összegzése./ még mindig nem bánom, h felirattal lesem... -
#3212 Jaja, ezt én is észrevettem, pedig azt elvileg később vették fel (mármint a sorozatban). -
Swarczi #3211 Am csak nekem tűnt fel h a 2. részben mikor először megnézik a "Beercules" videót, a másik is ott volt(aminek még nem kellett volna)? -
#3210 az uncle/aunt nem feltétlenül jelöl rokonságot, kedveskedő jelzőként akárkit szólíthatnak így, aki mondjuk a család barátja :)
(ld. wiki: "It is also a title of respect for elders (for example older cousins, neighbors, acquaintances, as well as total strangers)") -
#3209 Az inkább a keresztszülőségre utal szvsz, mert eleve nem lehet egyik sem se nagynéni se nagybácsi.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ettől még persze nem lesz meglepetés. :) -
#3208 a kölyköknek is úgy beszél róluk, hogy "Uncle Barney" és "Aunt Robin" szóval nem lesz itt semmi meglepetés :) -
#3207 Van felirat, 7x02 @ hosszupuska. -
#3206 jah meg a haja is jó csúf lett.
amúgy talán ő is most szült nemrég -
cscsiga #3205 ÁÁ Robin nagyon lefogyott. Sztem nem vált előnyére ez. Előző évadokba jobban nézett ki. -
#3204 Schmosby... -
#3203 Nem sokára lesz.
twitter.com/szigony_
facebook.com/szigonysub -
#3202 nah mi van hogy nincs felirat a második részhez szerda este