How I Met Your Mother (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
mikor adják le?
Jim Morrison
és egybõl kettõ :p jóleszjólesz

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

LoSA
Csillagot kapott? 😊 Komoly? 😊 Valaki kapott még a How I Metbõl? 😊

ressy14
hétfõn 7. évad premier, így még nem vártam a hétvége végét. <#idiota>

Dum spiro, spero.

LEGEN... wait for it... DARY

Jim Morrison
tegnap lattam, nem akartam elhinni.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

FZoleee

[HUN]FaTaL
Aki nem tud angolul egy szót sem és felirattal nézi az ugyanúgy nem érti, mert ugyanúgy le kell fordítani.

http://goo.gl/gd6Zi5

tigeroo
ú geci most csúnyán felröhögtem 😄

háttöeigen ez a baj hogyha folyton szerkesztgetem a hozzászólást 😄
rhazid
szép mondat ;D
de a lényegen nem változtat. próbálkozni fognak magyar szinkronnal. mindenki maga dönti el ,hogy melyiket nézi ,melyik tetszik neki jobban ennyi.

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

tigeroo
nekem van egy egyszerûbb érvem, az eredeti szövegkörnyezet.

ilyenpoénokkal pl. tele van ez a sorozat is, normálisan egyszerûen nem lehet lefordítani normálisan
precision
TBBT -nek jó a szinkronja? Lenörd meg a társai? 😊

ti tudjátok... nem kell flame belõle, de az én véleményem az, hogy a mai magyar szinkron egy nagy szar
régen színészek adták a hangjukat színészeknek, most meg "okj -s" szinkron "színészek"
a félrefordításokról nem is beszélek

Bazinga!

gabi89

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

[HUN]FaTaL
Régi sorozatok között rengeteg van, ami szinkronnal sokkal jobb. Maiak között is akad, ami ugyanolyan jó pl. szerintem a tbbtnek is egész korrekt a szinkronja, más kérdés, hogy érdemes megnézni eredeti hanggal is.

És szerintem ennek is kifejezetten jó a szinkronja.

http://goo.gl/gd6Zi5

én csak a family guyt nézem szinkronnal...Peter magyar hangja egyszerûen zseniális szerintem😄

kertvárosi gettó az kimondottan kurvajó szinkronosan 😊

precision
rám egy egész hegyet dobhattok de az összes sorozat és film _szerintem_ jobb eredeti nyelven

Bazinga!

kövezzetek meg de szerintem ez a sorozat eredeti nyelven a legjobb.

Marci0115
sajna buzi digi nem egyezett meg a comedyval 😞

ressy14
Szept. 5-tõl új szinkronizált évad a Comedy Centralon.

Dum spiro, spero.

ne unatkozzunk =)

Malakai
Na és ott mit mondott, hogy kezelte? 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

DöflingR
De. Egyszer megfázott 😄

Malakai
Õ soha nem beteg! 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

egyébként ami még érdekesebb hogy Barney legalább 200 nõvel lefeküdt és nem kapott el nemi betegséget <#idiota>

tigeroo
de szerintem mondta már hogy "son (let me finish)" vagy vmi ilyesmi környezetben
Malakai
Én nem vagyok biztos benne, hogy egy narráláskor ne említette volna, ne nevezte volna õket a gyerekeinek...
Ha egyszer újranézem még, akkor majd figyelem. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LOL tényleg

ressy14
Jogos! <#nevetes1>

Dum spiro, spero.

FZoleee
#3148 , #3147: jó válaszok 😄

ressy14
És csak a kocsiszervízben tudták kiszedni a magnóból 😄 a valahányezredik km után.

Dum spiro, spero.

Rowlend
5. évad 5. rész, Amikor Chicagoba utaznak egy visszaemlékezésben. 😊

GET OVER HERE!

MikX
'94-ben Fieroban beragadt a kazetta, azóta hallgatták 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

HIMYM Fan teszt #1

Mikor hallgatta ezt a zenét Marshall és Ted?

de furcsa más filmben szerepelni látni "Marshall"-t 😄

tigeroo
gullivert neis nézzétek meg undorítóan fos 1 film
Calver
pedig Forgetting Sarah Marshall pl kifejezetten jó, és az I Love You Man is bõven vállalható... ellenben a Knocked Up valami elképesztõen pocsék, Gulliver's Travels meg nekem még kimaradt.

"The trees move. Do you not see it?"

ja tudom de ez a legújabb. amúgy ezeket a filmeket még meg se néztem, lehet valamelyik nap nekiállok

stargatelost
Már egy rakat filmje van HIMYM-en kívül: Knocked Up, Forgetting Sarah Marshall (fõszereplõ), I Love You Man (fõszereplõ), Gulliver's Travels.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Jason Segel (Marshall) szerepel a Bad Teacher filmben. akit érdekel az nézze meg, én is most "kölcsönzöm ki" és nézem meg, kiváncsi vagyok milyen a HIMYM-en kívül.

LoSA
<#eljen>

bency
Nah...amiatt nem várom viszont 😄 Mostmár az se sokáig jön 😛

:) Semmi okosság :P

Attila8805
Hehe de neked jön a suli is 😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

bency
Én várom a Szeptembert a HYMIM miatt,a TBBT miatt, a Chuck miatt,a Psych miatt xD

:) Semmi okosság :P

hát reménykedek hogy most más lesz 😊)

meg másik kedvenc sorozatom is az Entourage szeptemberben fejezõdik be, szóval mindenképp várom azt a hónapot 😄

Marci0115
minden évben ugyan az a fifa, csak pár nevet változtatnak , és minden évben megprobálják eladni uj cimen 10-11 ezer forintért😄

már nagyon várom a szeptembert... HIMYM, FIFA 12, stb... 😄