How I Met Your Mother (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AntiHero
<#idiota>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

gabe paul logan
Igen, igen amikor Robinból vizsgázik 😄 azaz! Köszönöm.

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

Malakai
Az ilyen letagadásai gyakoriak.

Az osztályteremben tuti volt egy az 5x03 - Robin 101-ban.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

oliwwer
Esetleg amkor Ted és Robin összeköltözik, Barney meg ellopja a cuccait, és telón mondja Ted-nek, hogy It isnt barney- but i hear that guy's awesome.

Vagy amikor arconvágja Ted- et és aztmondja hogy That wasnt me, that was the universe.
oliwwer
Hát én szerintem egy jó 20-szor láttam a sorozat minden részét, de ez nem igazán rémlik. Nem emlékszel még esetleg valamire?
gabe paul logan
Azt nem tudja valaki, hogy melyik rész mikor Barney Ted óráján...vagy nem is tudom, hol puskázik vagy valamivel szórakozik egyedül és mikor Ted rászól benyögi, hogy it wasnt me?

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

oliwwer
Hát, nyomják amit a Jóbarátokban láttak.
ProGabe
o' my gush!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

britni szpírsz után én már lédi gyagyán sem lepõdnék meg!

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Did you hear the news? Katy Perry is coming to HIMYM later this season!

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

tényleg most nem lesz akkor szilveszteri rész?

FZoleee
pls linkeljetek feliratot, ha van 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ja jó nem szóltam, mostmár látom, mondjuk elõször is feltûnt nekem hogy csökkenõ sorrendben vannak számok 😄

milyen visszaszámlálás?😄

rhazid
mi a helyzet ezzel a "visszaszámlálással"?
amúgy meg :[

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

tigeroo
nah, ugylátszik újítottak... de a poénok nemvoltak egyensúlyban, elég szar rész volt, bár így a sztori most nemtudom milyen irányba megy el.
Hát a vége tényleg kicsit érdekes egy vígjátékba, de... szerintem ebbe a sorozatba elfér.

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Jó rész volt, lett új five is 😄 a vége meg...
:'(

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

... : D
Tényleg jelentkezz forgatókönyvírónak! : D Tök jó koncepciót vázoltál!

Egyébként az utolsó rész nagyon tetszett! Fõleg Robin fényképén nevettem hatalmasat... : D
gabi89
Karácsony elõtt/után újévkor sosincs sorozat. Amerikaiak amúgy sem néznek TV-t karácsonykor. Ott ez a szokás mi meg fogjuk magunkat és rekordokat döntögetünk ilyenkor :S

Nyilván üzleti okai vannak mivel egy évad 24részbõl szokott állni max. Elég sz*r lenne ha a többi 28 hétben nem lenne sorozat ezért széthúzzák.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

köszi a linket és a tanácsot, majd megnézem.

stargatelost
Ennyire fogalmatlanok azért ne legyünk....
Olvass sorozatjunkiet és akkor nem ér meglepetés, ha nincs egy-egy új rész valamibõl. Ajánlom az alapfogalmak szekciót.
Egyébként nem "kiderül" lesz-e rész, hanem két kattintásból rá lehet lelni, hogy mikor lesz új epizód.
Segítek: klikk

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

tudom hogy nem élõben mennek. de tudtommal ezeket a sorozatokat a leadás elõtt 1-2 héttel veszik fel általában... amúgy igazad van, lehet tényleg üzleti oka van. mindegy, kiderül jövõhéten lesz-e új rész... vagy a szilveszteri rész az majd januárban lesz?

Malakai
Azt ugye tudod, hogy nem élõben mennek ezek a mûsorok? 😄

Nem azért van szünet, hogy a színészek pihenjenek, a forgatási idõszak általában jóval rövidebb, mint maga az évad, leforgatott epizód általában lenne ilyenkor is készleten.

A szünetnek elsõsorban üzleti okai vannak, hogy a sorozatokat széthúzzák egész évre (tipikusan szeptembertõl május-július idõszakig), legtöbb sweeps idõszakot lefedjék vele.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

de leszarom dolgozzanak a színészek is, apám is dolgozik karácsonykor vaze😄

amd123
bakker😄 vártam pedig😄 Amúgy egész jó ötlet Neon 😄

It\'s gonna be Legen.... wait for it ... and I hope you\'re not lactose intolerant because the last part of this word is DARY!

[HUN]FaTaL
Minden sorozat szünetel, nem tudom feltûnt e 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

csak jövõévben lesz új rész? vagy karácsony után? szerintem elõre leforgathatták volna a részeket hogy ezen a héten se unatkozzunk 😊 a héten lehetett volna valami szilveszterre való készülõdés ami a következõ részben folytatódott volna és újévvel végzõdött volna, majd a 2011es elsõ rész kezdõdhetett volna úgy, hogy boldog új évet (mondjuk Ted vagy Barney vagy mindenki mondja Ted lakásában)... szóval jah : D lehet jelentkezek rendezõnek vagy forgatókönyvírónak 😄D

A 6. évad 12. részének elején, mikor elõször mutatják, hogy Marshal és Lilly közlik, hogy gyerekük lesz, akkor szól egy karácsonyi dal.

Nem tudja valaki véletlenül az elõadót és a dal címét?

Elõre is köszi!
amd123
ez király rész volt<#hehe>, robin feje meg.. PFFF<#taps>

It\'s gonna be Legen.... wait for it ... and I hope you\'re not lactose intolerant because the last part of this word is DARY!

kifli
nyád 😄 <#duhos2>
Malakai

(\__/) ( X.x) ( } . { )

MR ME
na végre megint egy jó rész volt 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
mer így már szerelmes is vagy mi? <#mf2>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kifli
f*szcibáló 😄

Amúgy mióta ezt tudom, sokkal rosszabb nézni a sorozatot :/
zvaragabor
-Ted I can't get married!
-Yes, you can. You love her.
-You're right, I do. Thanks Ted!

<#idiota>

Chaos Anno Domini

Jim Morrison
jah

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

tigeroo
jó rész volt ezis😄
Jim Morrison
s06e12 felirat?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

desigo
tigeroo
szerintem meg kurvajó volt mert haladtunk a sztorival is, meg tényleg nemcsak 1 fõ cselekményszál volt a részben, hanem minden apróságnak volt értelme, jelentõsége.
katakpult
Szerintem mindkettõnek ketyegett az az óra. Ted sem mondott le teljes egészében a csajról, és a csaj is már kezdetek óta szimpatizál Teddel, csak próbálta elrejteni a dolgot tüntetésekkel meg ilyenekkel..AMúgy a rész tényleg rossz volt, de ezen már meg sem lepõdök az ötödik és a mostani évad után. Valamelyik epizód nézhetetlen. A mostaniban is csak a zárás volt a vicces, amikor Marshall Barneyt nézi sellõnek.
Viszont az az elõretekintés - hogy Lily terhes - kifejezetten tetszett.

tigeroo
spoiler:

mi meg pont azon gondolkoztunk, hogy vajon a végén tednek vagy a kapitány feleségének kezdett el ketyegni az óra...

de szerintünk amikor elkezdett ketyegni, figyeljétek meg a csaj végig nézi tedet, ted meg lefele néz épp...szal szerintünk most csaj fog tedbe szerelmes lenni, pont amikor ted haverként tekint a házaspárra

ez az évad már tuti róla + zoeyról fog szólni
LoSA
Ez a rész nagyon rossz... El is aludtam rajta tegnap, majd ma talán befejezem... Nagyon gyenge! 😞

Sztem nem volt rossz rész. Nem volt benne nagy durr, de nézhetõ volt.

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

tigeroo
nekem meg kb. 1-2 évad óta megint tetszik a sorozat és várom a következõ részeket. nem azvan hogy tesómék szólnak hogy "na tõccsed"
[HUN]FaTaL
Ez a rész borzalmas volt :/

http://goo.gl/gd6Zi5

VinylToy
3-2-re gyõzött a "nemtetszik" 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."