How I Met Your Mother (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Az osztályteremben tuti volt egy az 5x03 - Robin 101-ban.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Vagy amikor arconvágja Ted- et és aztmondja hogy That wasnt me, that was the universe.
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amúgy meg :[
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Tényleg jelentkezz forgatókönyvírónak! : D Tök jó koncepciót vázoltál!
Egyébként az utolsó rész nagyon tetszett! Fõleg Robin fényképén nevettem hatalmasat... : D
Nyilván üzleti okai vannak mivel egy évad 24részbõl szokott állni max. Elég sz*r lenne ha a többi 28 hétben nem lenne sorozat ezért széthúzzák.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Olvass sorozatjunkiet és akkor nem ér meglepetés, ha nincs egy-egy új rész valamibõl. Ajánlom az alapfogalmak szekciót.
Egyébként nem "kiderül" lesz-e rész, hanem két kattintásból rá lehet lelni, hogy mikor lesz új epizód.
Segítek: klikk
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Nem azért van szünet, hogy a színészek pihenjenek, a forgatási idõszak általában jóval rövidebb, mint maga az évad, leforgatott epizód általában lenne ilyenkor is készleten.
A szünetnek elsõsorban üzleti okai vannak, hogy a sorozatokat széthúzzák egész évre (tipikusan szeptembertõl május-július idõszakig), legtöbb sweeps idõszakot lefedjék vele.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
It\'s gonna be Legen.... wait for it ... and I hope you\'re not lactose intolerant because the last part of this word is DARY!
Nem tudja valaki véletlenül az elõadót és a dal címét?
Elõre is köszi!
It\'s gonna be Legen.... wait for it ... and I hope you\'re not lactose intolerant because the last part of this word is DARY!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
-Yes, you can. You love her.
-You're right, I do. Thanks Ted!
<#idiota>#idiota>
Chaos Anno Domini
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Viszont az az elõretekintés - hogy Lily terhes - kifejezetten tetszett.
mi meg pont azon gondolkoztunk, hogy vajon a végén tednek vagy a kapitány feleségének kezdett el ketyegni az óra...
de szerintünk amikor elkezdett ketyegni, figyeljétek meg a csaj végig nézi tedet, ted meg lefele néz épp...szal szerintünk most csaj fog tedbe szerelmes lenni, pont amikor ted haverként tekint a házaspárra
ez az évad már tuti róla + zoeyról fog szólni
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player