4281
-
Neoncsoves #3121 :DD -
#3120 Monday, September 19
8:00-8:30 p.m. How I Met Your Mother (CBS) -
#3119 A következő évadig egy kis mini websorozat Neil Patrick Harris-szel, magyar felirattal -
#3118 Szereplőváltás a How I Met Your Mother-ben: a fináléban Dave Foley játszotta Marshall új főnökét, azonban mivel Foley új sorozatot kapott, így nem mehetett tovább a HIMYM 7. évadjára. Az új szezonban visszatérő kapacitásban Martin Short lép a helyére. -
#3117 Nem vagyok rosszindulatú, egyszerű vicc volt. Nem kell rögtön farkast kiáltani. Megnéztem őket én is, van 1-2 jó. -
#3116 Sehol sem reklám. Rosszindulatú vagy.
@Ikegami2: Nagyon tetszik. Be is followoltam. Várom a többi ilyen képet. -
#3115 -
#3114 azt hiszed, beszóltál, de büszkén vállalom a troll szerepét
viszont tényleg elegem van, hogy mindig előjön ez a szinkronos téma és mindig ugyanazt kell szóról-szóra végigolvasnom
ha nem tetszik, ne olvassam? -
#3113 Vannak ennél sokkal szarabb szinkronok is, szvsz nem olyan vészes. -
#3112 ó, a hivatásos troll képtelen kihagyni a beszólást, ugye? édes, bár "kicsit" szánalmas kapálódzásnak tűnik.
protip: ha ezt jelentette volna a hozzászólásom, ezt írtam volna.
van bőven jó szinkronos sorozat - pl NCIS szinkronja (főleg amíg nem cserélték le Damu Rolandot) határozottan ász volt. HIMYM viszont pocsék magyarul, szar szinkronszínészekkel, félrefordítások garmadájával, szóviccekről pedig inkább ne is beszéljünk.
na, rinyálj még egy kicsit -
#3111 és akkor egy kis szaraszinkron énangolulnézemtebénavagymetenem -
#3110 HIMYM magyar szinkronja talán messze a leggyagyibb az összes általam ismert sorozat közül.
tényleg. nézd angolul ha jót akarsz, elképesztően pocsék a szinkron. -
#3109 jah a poénokat észrevettem, pl amikor a cigizös rész van, és lili hangja sokkal viccesebb angol nyelven :D -
Neoncsoves #3108 magyarról nem tudok sajnos én se... magyar hang meg max asszem az 5. évadig van, de erősen ajánlom az eredeti hangot. ha nem is tudsz angolul legfeljebb ragad rád egy kicsi és vannak poénok amik magyarul nem jönnek át. -
#3107 magyar boltra gondoltam:) , no meg magyar hangra -
Neoncsoves #3106 amazon.com pl. -
#3105 srácok nemtudtok valami gyüjtöi kiadásrol vagy hasonlo? hogy hol lehetne venni -
#3104 szeptemberben mint mindig...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Meg fog, de majdnem biztos vagyok benne, hogy nem Noraval -
paly90 #3103 szeptember
igen, valószinű h meg fog, de abban korántsem vagyok biztos h vele -
#3102 mikor lesz a kövi évad?:|
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Barney most kom megházasodik és talán Noraval? -
#3101 Làtom nagyon tudtok.. Akkor töröltessétek a két hozzászólàst, amit irtam,
és akkor sokkal jobb lesz. -
#3100 reklám reklámja -
#3099 -
#3098 Ez aztàn télleg nagy reklàm! Nem az a célja, hogy eladjon valamit, vagy értékesítsen, aztán valaki jól jàr vele..
Egyszerű àltalam készitett fotómontázsokat tartalmaz egy blogban, ami arra van, hogy akit érdekelnek a filmek
és a sorozatok szinészeinek hasonmàsai akkor megnézegetheti. Inkàbb közszolgàlati felhívás. Semmivel nem leszek
előrébb és nem jàrok jól vele, ha megnézik az emberek, de màsok akik szeretik az ilyen dolgokat, lehet hogy érdekli pl egy Barney hasonmàs - ellentétben veled...
-
#3097 Rekláám. BANhtx -
#3096 Találtam egy Barneyhoz hasonló embert egy aluljáróban! KÉP ITT
további általam fotózott alteregók: dagoba.tumblr.com
Ikegami -
#3095 Nem tetszettek az utolsó részek, kicsit örülök, hogy vége van ennek az évadnak. A fél évad a hotel lerombolásáról szólt, kicsit uncsi. Szóval örülök, hogy vége, remélem, hogy a következő évad "ütősebb" lesz és kicsit Ted-el is foglalkozni fognak, hogy ki lesz a mother! :) -
#3094 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én meglepődtem hogy barney esküvője az, azt hittem hogy Ted "karveregetős" haverjáé lesz...mert hát ugye ő is felkérte Ted-et 'bestmankedésre'.
Nekem a Lily-s dolog is tetszett, szerintem korrekt volt ez a megoldás.
-
#3093 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Arcadian leomlása mi gagyi volt.Arra a pár másodpercre igazán költhettek volna többet is.
Lily terhessége eléggé levágós volt egyből.
Marshall interjúja volt a best
Mintha javult volna az évad az előzőhöz képest.Remélem megmarad ez a tendencia a következőre is. -
#3092 A How I Met Your Mother-évadzáróról és a 7. évados tervekről Craig Thomas, az egyik készítő beszélt. (Valószínűnek említi, hogy a 8. évadban véget ér a sorozat.) -
#3091 mert? semmi jelenlegi dologra nem utaltam! csak teória amit írtam. -
#3090 Spoiler? Gondolom nem mindenki látta még... -
#3089 szeritem is Robin lesz!
akkor minimum 2évad, és lezárják az egészet!
(gondolom a következő évadban lezárják marshall + lily részét, gyerek, munka, család harmóniája, akkor barney + robin összejön) az utcsó évadban meg ted az anyával -
paly90 #3088 igazából 50-50%:D
vagy igen vagy nem :D, amúgy én is inkább rá tippelnék -
#3087 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem Robin lesz a menyasszony. -
paly90 #3086 hát maga a rész nekem most nagyon nem jött be valamiért
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tudtam h ez az ételmérgezéses sztoriból annyi lesz h Lily terhes, ez nagyon olcsó trükk volt számomra
a másik h ugye eddig is tudtuk h Ted egy esküvőn lesz tanú és lehetett sejteni h Barney az
már csak az a kérdés h ki lesz a mennyasszony, mert Robin arckifejezéséből nem mernék rá fogadni Nora lesz az
-
#3085 mekkora rész volt :DDD -
#3084 ejbazmeg. ez a rész ütött! -
#3083 "Megrépelték"...
Én egyébként nem érzem így, kevesebb a kiemelkedő rész az tuti, de ez már nem új jelenség, és én ennek ellenére szeretem továbbra is a sorozatot. :) -
#3082 akkor is :D
sztem 5x megrépelték és körbehugyozták az eddig felépített történetet.