4281
-
#3041 Hu a legújabb részt még nem néztem meg, de már alig várom - bár látom többen is irtátok, hogy nem volt túl jó... :\ Ez mindig elkeserít kicsit, de este a saját szemeimmel és füleimmel is megtapasztalom :D -
aadam #3040 szerintem se volt nagy eresztés... -
#3039 Továbbra sem ilyenkor veszik fel.
Eléggé a végén vagyunk az évadnak, valószinüleg már egy rész konkrét forgatásai sem zajlanak, legfeljebb utómunkák mennek, de az is az utolsó részeké valószinüleg.
Plussz, mire fel is adjanak hozzá +5 percet? Azért mert volt egy szünet? Akkor rossz hírem van, amennyiben több sorozatot továbbra is nézni akarsz, ilyen mindig lesz, évente több alkalomal.
Olyat szoktak, hogy bizonyos időszakokra írnak jobb részeket, híres vendégszereplőket raknak be, bármi ami nézőcsalogató lehet. Persze ez még jóelőrre történik, amikor tervezik az egész évadot és ezt se szünet miatt teszik (általában), hanem az úgynevezett sweeps időszak miatt (barátod a google). -
Neoncsoves #3038 nem, de szerintem lett volna idejük kicsit hosszabbítani a részen. max 5 perccel, pl. szívesen elhallgattam volna még hogy Ted milyen házat szeretne -
#3037 Azt gondoltad most forgatták?:D -
#3036 nagyon gyenge rész volt -
Neoncsoves #3035 Jó rész volt... bár nagyobb durranásra vártam így 2 vagy 3 hét kihagyás után... -
paly90 #3034 Jó rész volt, de: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én azt vártam h úgy köszön neki az apja, hogy: Hello,Barney Stinson!:D
meg nagyon nyilvánvaló volt hogy ugyanolyannak állította be az apját, de közben mégsem ugynolyan
a gyertya széttörésén és a palánk ütögetésén csvarhúzóval szakadtam:D -
paly90 #3033 pontosan:D
Hello, Dexter Morgan!
-
#3032 Trinity? :D -
paly90 #3031 igen, de engem jobban izgat ebben az h ki játsza az apát:D
egyik kedvencem volt egy sorozatban:)(szándékosan nem írom a címét:D) -
#3030 már a címből is sejteni lehet :D -
paly90 #3029 spoileres,tehát csak saját felelősségre:D -
#3028 jaja :D:D
legalább sok forrásból halljuk a jó hírt :D -
#3027 inkább #2999
de nincs jelentősége... -
#3026 #3007
de azért köszi :D:D -
#3025 Még két évad biztosan! Hurrá! :) -
#3024 Hát ebben azért nem lennék olyan biztos.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem nem kizárt, hogy az évad utolsó részében összeházasodnak. Az évad első részében Ted egy esküvőn van, ami szerintem vagy Barney-é vagy Robin-é. Utóbbi viszont így pár résszel az évad vége előtt facér. -
#3023 nekem igen de volt egy pár szám amit nem láttam...:D -
#3022 köszi. -
#3021 március 21 a következő -
#3020 most már van új rész? torrent oldalakon van pár ~10h ezelőtti feltöltés, de egyet leszedtem az vírusos vmi volt csak... -
#3019 OMG:D
mi ez lost?:D -
#3018 humorosbol, pio linkelte :D
-
NSC #3017 fel se tűnt :D
-
#3016 na igen, meg a szereplők adagolásához/beosztásához jobban is értettek a jóbarátok rendezői. itt van olyan hogy több részen át leszarnak 1 szereplőt a társaságból, a jóbarátokban azért minden részben volt írva mindenkinek egyenlő arányban szöveg.
(zoey is wtf, dúl a love köztük meg minden aztán ebben a részben együtt sem voltak...) -
#3015 Elfelejtitek ám, hogy nem volt ekkora konkurencia sem sorozatok terén. Úgyértem nem ment 200 féle sorozat egyszerre, mint most. -
#3014 áh, azt ne keverjük bele:d én abból megnéztem az első 4-5 részt de nem jött át egyáltalán :( -
#3013 ott az utolso evekben minden egyes szereplo kapott reszenkent 1 millio dollart, attol azert nagyon messze vannak. meg minosegben sincsenek teljesen ott.. -
#3012 Bár totál más tílus de szerintem a tbbt üti még a jóbarátokat is:DD Eddig 1 rossz rész sem volt, igaz még csak a 4. évadnál jár. -
#3011 úgyértem hogy sikerben, hisz az is 10 évadot élt meg.
vegyes érzéseim vannak igazatok van, szerintem a jóbarátokat 1 sitcom sem fogja felülmúlni, bár a vége felé az is ellaposodott már.
a how i met pedig a 4. évad óta nem olyan ütős, de van egy alaphangulata a részeknek, amik miatt érdemes nézni. csak na, az a heti 20perc kurva kevés szerintem.
-
#3010 Azt azért erősen kétlem :) De mostanában tényleg elég jó a sorozat. -
#3009 Ha olyan lesz mint ennek az évadnak az eleje, akkor nem hinném. :) Bár mostanában vannak jó részek megint. :-) -
#3008 lassan lefogja körözni a jóbarátokat is :) -
#3007 Reggeli jó hír a HIMYM-rajongóknak
A papírformának megfelelően a CBS berendelte a How I Met Your Mother következő két szezonját, a 7. és a 8. évadot. Nem semmi a karrier, hiszen az első évadok során eléggé neccesen szerepelt a sorozat, kábé minden évad végén izgulni lehetett a sorsáért, de jött a Britney Spears vendégszereplésével fémjelzett időszak és onnantól kezdve meglett a közönség és a HIMYM a CBS egyik legbiztosabb pontja lett, jelenleg legnézettebb időszakát éli a sorozat. (Nemrég már House-t vert és hétfői legjobb volt.) Természetesen mind az 5 állandó szereplő vissza fog térni. (A CBS egyébként 3,3 milli dollárt fog fizetni a Fox-nak epizódonként.)
forrás:http://www.sorozatjunkie.hu/ -
#3006 Kanadai azért ilyen -
#3005 marshall de szemtelen ! :D ejnyebejnye ! :D -
#3004 micsoda? 2 új évadra szerződés??? -
Neoncsoves #3003 hát nem az a smiley akart lenni :D de mindegy :D -
Neoncsoves #3002