How I Met Your Mother (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Egyébként a mostani rész tényleg nagyon jó volt, nekem is tetszett nagyon. Múltkorihoz képest jobb volt sokkal! 😊
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(megjegyzés: A Himym nekem két évaddal ezelõtt kifújt, a Two and... sose jött be)
http://libri.hu/hu/konyvek/irodalom/szorakoztato_irodalom/sci_fi/szintetikus_alom
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(és mostani évadba már a dátum 2010-2011 lesz..)
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
a fanyalgóknak meg kéne érteni, hogy
- ha nézett a sorozat, akkor soha a büdös életbe nem tudjuk meg ki az anya, mert folyamatosan rendelik be az új évadokat
- ha nem nézik a sorozatot, akkor is nagyon-nagyon kicsi az esélye, hogy megtudjuk ki a muter, lévén egy évad közbeni cancel nem ad lehetõséget a lezárásra
két esetben tudjuk meg, ki az anya:
- a készítõk úgy döntenek, hogy befejezik a sorozatot, erre pedig a stúdió is rábólint
- a készítõk úgy döntenek, hogy behozzák a sorozatba az anyát. de akkor készüljön fel mindenki, hogy amit eddig láthattunk, az vesz egy 180 fokos fordulatot. nekem ez nem tetszene
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
én is a poénokért nézem
Anyut én is lesz*rom már jó ideje.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Forrás: Sorozatjunkie
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
I’m Forever Blowing Bubbles...
ha mindegyik rész tele lenne fasza poénokkal, akkor azt mondom hogy szarok az anyára, 20percet végig akarok röhögni... de a mostani részeknél már tényleg az van hogy marshall vagy barney 1-1 hülyeségén mosolygok és annyi.
ted az elõzõ évad elsõ felében látta meg az anya lábfejét... azóta semmi elõrehaladás nem volt a történetben... tehát egy éve már lassan...
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
:) Semmi okosság :P
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
egy állat 😄
Bazinga!
Dexternél van ugyanez, ott úgy ültem le, hogy ez lesz a legjobb dexter rész, és az is volt, míg human junkien úgy lehúzta a részt, mint még soha semmit kb, pedig humannal eddig kb mindig egyetértettünk.
DFTBA ಠ_ಠ
én majdnem végig sírtam a röhögéstõl, pedig az 5. évad alatt ezt nem tudtam elmondani.nekem mind1 hogy Barney vagy más csinálja a poénokat, lényeg hogy legyenek.
de sztem az a rész is jó volt mikor Robin írogatta az sms-t, meg mikor véletlenül elküldte hogy vizelettartási gondjai vannak Tednek😄
szóval én élveztem, de lehet h ez az ember hangulatától is függ...bár jobban belegondolva nem volt jó kedvem és mégis tudtam hangosan nevetni rajta
...levonva a konzekvenciát: ez egy jó rész volt😄
Kéne egy Barney Show😄😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/