How I Met Your Mother (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

asztaQQRVAAA 😄

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Marci0115
😄😄😄

LoSA
Én a te helyedben feliratosan nézném, a szinkron valami szörnyû! Én úgy nem tudom nézni ezt a sorozatot. 😊

Egyébként a mostani rész tényleg nagyon jó volt, nekem is tetszett nagyon. Múltkorihoz képest jobb volt sokkal! 😊

tigeroo
abban a rendszerben, hogy szarnak bele a magyarok akik megvették a jogokat hogy mikor nyomják a mûsorukban 😛
Marci0115
srácok nemtudjátok mikor kerül fel a netre az 5. évad 9.-10. része szinkronosan? másfél hete erre várok, vagy milyen rendszerben kerül fel?

marshall karaktere egyre idegesítõbb... :S

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

zvaragabor
De. Nekem is ismerõs volt, de nem ugrott be honnan.

Chaos Anno Domini

boobs😄😄

nonicks
Zoey nem Jennifer Morrison volt véletlenül?

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Ennek a résznek ilyen HIMYM feelingje volt... 😊 persze a többi rész is tetszik, de ebben legalább volt értelem nem csak hülyülés

ProGabe
végre egy igazán jó rész! több idézhetõ momentum is volt benne. még sok ilyet!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tigeroo
ez jó rész volt 😛
valaki nem tudja mi lett a howimetyourmother.hu oldallal?
Malakai
Ja ez így nagyon negatívan hangzott, azért nem véletlen nézem továbbra is, mert vannak jó pillanatai, csak már kevés.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Én így is leszarom az anyuka dolgot igazából, sokkal rosszabb, hogy az elsõ két évados hangulat (de fõleg az elsõ) sehol sincs. Bármennyire kedveljük Barneyt, meg a baromságait, a sorozatnak kellene az a báj, ami rég kiveszett.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ha nem az lenne a sorozat címe, ami, akkor mindenki leszarná ezt az anya dolgot. Ha a Two and a half men címe "Mikor hal meg Charlie?" lenne, akkor az is rossz sorozat lenne, csak mert nem kapunk választ a címre??

(megjegyzés: A Himym nekem két évaddal ezelõtt kifújt, a Two and... sose jött be)

http://libri.hu/hu/konyvek/irodalom/szorakoztato_irodalom/sci_fi/szintetikus_alom

nem hülyeség, végülis Bob Saget a mesélõs hangja Tednek 😄

Malakai
Vagy teszemazt 2029-ben jelenik meg egy párszor látott mellékszereplõ és bejelenteni, hogy van két gyereke. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

nonicks
de ha belegondolsz nem húzhatják a végtelenségig mert alapból 2030-ba meséli a történetet,a gyerekeinek akik nem 5évesek szóval minimum 2014-2015-ben találkoznia kell a nagy õ-vel 😄
(és mostani évadba már a dátum 2010-2011 lesz..)

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

ProGabe
+1

a fanyalgóknak meg kéne érteni, hogy

- ha nézett a sorozat, akkor soha a büdös életbe nem tudjuk meg ki az anya, mert folyamatosan rendelik be az új évadokat

- ha nem nézik a sorozatot, akkor is nagyon-nagyon kicsi az esélye, hogy megtudjuk ki a muter, lévén egy évad közbeni cancel nem ad lehetõséget a lezárásra

két esetben tudjuk meg, ki az anya:

- a készítõk úgy döntenek, hogy befejezik a sorozatot, erre pedig a stúdió is rábólint

- a készítõk úgy döntenek, hogy behozzák a sorozatba az anyát. de akkor készüljön fel mindenki, hogy amit eddig láthattunk, az vesz egy 180 fokos fordulatot. nekem ez nem tetszene

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

+2
én is a poénokért nézem

gabi89
+1

Anyut én is lesz*rom már jó ideje.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

hát nem tudom, mindenki rá van izgulva ezerrel anyura, csak engem nem érdekel, hogy ki lesz az? én a poénok miatt nézem, és még ha nem is hozza az elsõ 3 évad szintjét, én még mindig jót tudok rajta nevetni.és már csak a feelingje miatt is remélem hogy lesz 7. évad.valahogy hiányozna, ha nem lennének...
Lesz még hetedik évad? Vagy azért rendeltek be még plusz 2 részt, mert lezárják a sztorit? Jobban tennék, ha befejeznék, mert így a végén kasza lesz, és nem tudnám összerakni a képet, hogy egy ilyen jó sorozat 6 évad után kaszát kap. Bár ezt nem tartom valószínûnek, mert már a nézõk többsége azért nézi, hogy na végre meglesz-e az asszony vagy sem, és nem a poénok miatt. Vagy reménykednek benne, hogy visszahozzák a régi How I-t. Mert a poénok...hát pocsék. Nem tudok rá mást mondani 😞( És még Barney sem jó, ami elég szomorú dolog.
gabi89
"A CBS berendelt még 2 epizódot a How I Met Your Mother mostani szezonjához, így az 24 részes lesz."

Forrás: Sorozatjunkie

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Golyo69
de fura hogy minden fordítva van 😄

GGMU

Jim Morrison
ez hogy sikerült? 😄 nem látom az utána lévõ kommentet és a beviteli mezõ nagy részét 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

LoSA
Ez a rész tetszett, jó volt... Jót nevettem rajta!! <#nyes>

passatgt

😄 Marshall énekli, nem hiszem h külön lenne ilyen country zene....
Pisti1026
Azt szeretném megkérdezni h a 6. évad 4. részében ki az elõadója annak a country dalnak?

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

tigeroo
kurvára nem tudom, de ez így nagyon nem okés amit mûvelnek. tényleg lehet húzni-halasztani a sztorit...oké, megértem, mivel ez egy sorozat itt nem csak a történet számít, hanem 1-1 rész "megélése", de könyörgöm...
ha mindegyik rész tele lenne fasza poénokkal, akkor azt mondom hogy szarok az anyára, 20percet végig akarok röhögni... de a mostani részeknél már tényleg az van hogy marshall vagy barney 1-1 hülyeségén mosolygok és annyi.

ted az elõzõ évad elsõ felében látta meg az anya lábfejét... azóta semmi elõrehaladás nem volt a történetben... tehát egy éve már lassan...
amikor elkezdtem nézni nem számitottam hogy ilyen jo lesz ez a sorozta,nekem a jobarátokat is felülmulta..egy ideig..sajna nem tartja végig a szinvonalat,kezdett kicsit befarsulni az elözö 2-3 évad mrá,s azt kell mondjam hogy az uj szériában sincsen semmilyen változás..kitalálhatnának már vmi igazán komoly ütös történéseket,szofordulatokat....nem tudja valaki hogy hány évad várhato belöle?még mindig nem tudni semmit a feleségéröl,igy gondolom ez nem befejezö évad!?
VinylToy

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

bency
Hát igen,mivel nincs még új rész,és az elõzõ rész se csapott valami nagyot...

:) Semmi okosság :P

LoSA
Kicsit kihalt a topic... 😊

Pipör
ez a rész nekem nem tetszett 😞 0602

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

Bulykin
két rész után már azt tudom mondani hogy sokkal jobb mint az elõzõ évad

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

egy másik sorozatot ezekkel a szereplõkkel simán megnéznék, ha esetleg a HIMYM véget érne.

precision
hát igen, ha valaha vége lesz (és vége lesz) egy Barney spin-off nagyon jó lenne 😄
egy állat 😄

Bazinga!

dragon11
Csak én érzem úgy, hogy kezd egyhangúvá válni?

Kicsikiraly
hozzáállás kérdése, mint minden sorozatnál. én elhittem, hogy jobb lehet a 6. évad, és jobbnak is érzem, én úgy ülök le minden rész elé, hogy élvezni fogom, a jót látom meg, és élvezem is.

Dexternél van ugyanez, ott úgy ültem le, hogy ez lesz a legjobb dexter rész, és az is volt, míg human junkien úgy lehúzta a részt, mint még soha semmit kb, pedig humannal eddig kb mindig egyetértettünk.

DFTBA &#3232;_&#3232;

annyira nem volt jó?
én majdnem végig sírtam a röhögéstõl, pedig az 5. évad alatt ezt nem tudtam elmondani.nekem mind1 hogy Barney vagy más csinálja a poénokat, lényeg hogy legyenek.
de sztem az a rész is jó volt mikor Robin írogatta az sms-t, meg mikor véletlenül elküldte hogy vizelettartási gondjai vannak Tednek😄
szóval én élveztem, de lehet h ez az ember hangulatától is függ...bár jobban belegondolva nem volt jó kedvem és mégis tudtam hangosan nevetni rajta
...levonva a konzekvenciát: ez egy jó rész volt😄
LoSA
Én lassan így érzem az egész sorozatról... Barney miatt érdemes még nézni. 😊

Danka88
ez kb egy barney show 😄

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

sztem kurva jó rész volt...mondjuk csak Barney miatt...
Kéne egy Barney Show😄😄

Jim Morrison
Annyira nem volt jo ez a resz, de barney nagyon adta az eneklos reszeket 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

tigeroo
úristen ekkora fos részt
desigo
jó volt ez a rész 😄 gyenge 5. évad után végre megint egy értelmesebb évad